Επιστροφή στο Forum : hip hop τραγουδι με θεμα το drift
drift student kp60
14-06-09, 19:55
προτεινω να φτιχτoυν/γραφτουν κανα δυο τρεια...τραγουδακια που να εχουν σχεση με αυτοκινητα και με την καυλα μας..
που να λενε μεσα για το driftclub και φυσικα για drift!
τι λετε..?..γιατι τα παλια πχ. του Εισβολεα τα'χω λιωσει κ'εσεις να φανταστω..να'ουμε πρεπει να γραφτει και κανα αποκλειστικα για drift και λιγακι ποιο επικαιρο...!
drift student kp60
15-06-09, 01:44
ποιοι ειναι μαζι μου..???
ma-nos e30
15-06-09, 02:40
και ποιος θα το φτιαξη ρε???
ποιοι ειναι μαζι μου..???
Εγω οχι
drift student kp60
15-06-09, 04:44
Εγω οχι
ετσι σε θελωωω!!! :cool:
αν και με πληγωνεις λιγακι..
οχι φιλε δεν καταλαβες ...εγω θελω να ακουστει η ιδεα μου...δεν ειπα να το φτιαξουμε εμεις οι ιδιοι...μα τοσο αδιαφοροι ολλοι...θα μου πεις Ελλαδα ζουμε...φραπεδια και στ'αρ%ιδια μας ολλα..
Stathis WOT
15-06-09, 10:25
έχει ήδη δρομολογηθεί τραγουδάκι από τον εισβολέα και όπου ναναι θα σκάσει μύτη. Μακάρι να έχουμε χρόνο να κάνουμε και video clip όπως κάναμε και με τους 217, επί εποχής XL
ειχαμε γραψει με εναν φιλο που ξερει απο μουσικη ενα τραγουδακι με σωστο μετρο στιχο κ.λ.π. αλλα δεν το βρισκω πουθενα.... ασε που ειναι και παλιο ... λεει για τακη με lexus dj με miata κ.λ.π. αν βρειτε στιχακια δωστε τα στον mts και σε 1 μερα θα φτιαξουμε τρελη μουσικη...... σταθη αν θες βοηθεια σε αυτο μου λες...
Εγώ αμα θέλετε δίνω τις παραγωγές για τα τραγουδά σας:cool:
sierracossie
19-12-09, 13:54
έχει ήδη δρομολογηθεί τραγουδάκι από τον εισβολέα και όπου ναναι θα σκάσει μύτη. Μακάρι να έχουμε χρόνο να κάνουμε και video clip όπως κάναμε και με τους 217, επί εποχής XL
μπραβο ρε φιλε....σε καμαρωνω!...
μπραβο ρε φιλε....σε καμαρωνω!...
τυμβωρυχια!!
για ριξτε μια ματια εδω παλι εισβολεας ειναι αλλα καποιοι μπορει να μ ην το ξερουν
http://www.youtube.com/watch?v=gKdx4Kr0IVE&feature=related
kostas e30 335
20-12-09, 03:02
+1000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
περιμενουμε με αγωνια.......
drift student kp60
22-12-09, 03:28
:music:
:clap:αν περιμενουμε λεει !! :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.