PDA

Επιστροφή στο Forum : ζητηται δουλεια!

iaponas
11-06-09, 14:29
λοιπον ψαχνουμε για δουλεια εγω και ο Ηλιας(homo driftarious)!ειμαστε ανηλικοι και θελουμε απλα να βγαζουμε το χαρτζιλικι μας!ψαχνουμε κατι σαν μοιρασμα φυλλαδιων κ.α!κυριως για μισο ιουνιο και μισο ιουλιο!κατα κυριο λογο πρωινες ωρες!οποιος εχει κατι υποψην του ή ξερει τπτ ας γραψει εδω ή ας μου στειλει π.μ!ευχαριστω!

driftovioS
11-06-09, 14:31
εχετε παει σε κανενα σουβλατζιδικο και τετοια να ρωτησετε αν χρειαζονται τπτ?κανα φυλαδιο και ετσι:wink:

iaponas
11-06-09, 14:41
εχετε παει σε κανενα σουβλατζιδικο και τετοια να ρωτησετε αν χρειαζονται τπτ?κανα φυλαδιο και ετσι:wink:γνωριζεις κατι?θα προτιμουσα να γραψει οποιος ξερει κατι!:wink:φιλικα!

driftovioS
11-06-09, 14:58
αν εμενες στην περιοχη μου εχει μπολικα..

el grego
11-06-09, 15:25
λοιπον ψαχνουμε για δουλεια εγω και ο Ηλιας(homo driftarious)!ειμαστε ανηλικοι και θελουμε απλα να βγαζουμε το χαρτζιλικι μας!ψαχνουμε κατι σαν μοιρασμα φυλλαδιων κ.α!κυριως για μισο ιουνιο και μισο ιουλιο!κατα κυριο λογο πρωινες ωρες!οποιος εχει κατι υποψην του ή ξερει τπτ ας γραψει εδω ή ας μου στειλει π.μ!ευχαριστω!

Ενας φιλος μου δουλευε σε σουβλατζιδικο μεγαλο και κατι επερνε αλλα δεν θελεται βραδυ :confused: καλη τυχη στο ψαξιμο :wink::wink::wink:

Homo Driftarious!!!
11-06-09, 23:48
Βλεπω να "δουλευουμε" παλι τους δικους μας...:roll:

el grego
11-06-09, 23:54
Βλεπω να "δουλευουμε" παλι τους δικους μας...:roll:

Αυτα ειναι εγω δουλευω στην Κ.Π.Π = καταναλωση πατρικης περιουσιας:D:D:D

johnD
12-06-09, 13:09
Λεπον παιδιά.. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε τις ντροπές αμα ντρέπεστε να πάτε να ρωτησετε οπουδήποτε και οτιδήποτε και δε 8α χάσετε.. 2 συμβουλές μόνο.. μη πείτε εσεις τι λεφτά θα θέλατε να σας δίνει .. πείτε εσυ εισαι το αφεντικο εσυ δίνεις τα λεφτα.. μην πείτε για πόσο θελετε να κάτσετε ακριβώς γιατι θα φάτε πόρτα πολύ εύκολα.. επίσης εφημερίδα ανοιξτε γιατί μπορέι να βρίτε τπτ.. εγω βρηκα ακριβώς αυτη τη δουλεια.. (διαφημηστικά φυλλάδια) που το μαγαζι ήταν ακριβώς ενα τετράγωνο πίσω απ το σπίτι μου (στην εφημεριδα).. αλλα μάλλον θα δουλέψω σε βουλκανιζατέρ :p:p

οπότε κοψτε ντροπες και πάρτε τα μαγαζιά αράδα.. προσοχή στα λεφτα... μην πείτε χαρτζηλικι και θέλω 1-2 ευρώ ανα ώρα για την πλάκα μου..

καλη επιτυχία.. μαριε σε περιμένω κοζάνη .. μπορει να βρεις εδω καμια..:p:p

Rozy_SS_Kp60
12-06-09, 17:34
Χρυση ευκαιρια παιδες στην ιμιαπασχοληση εχει απειρα μαγαζια για φυλλαδια...

Homo Driftarious!!!
12-06-09, 18:07
Χρυση ευκαιρια παιδες στην ιμιαπασχοληση εχει απειρα μαγαζια για φυλλαδια...
Δεν θα εχουν προβλημα που ειμαστε ανηλικοι???:roll:

johnD
12-06-09, 19:42
Δεν θα εχουν προβλημα που ειμαστε ανηλικοι???:roll:

Από το τηλ. μιλησα και του πα για την ηλικια μου.. και μου πε ότι δεν τον νοιάζει καν.. αυτό εξαρτάται βέβαι απο την δουλειά που επιλέγεις.. νοιάζει και παρανιάζει αυτον που εχει μια καφετερια αν θα δουλέψουν ανήλικοι γιατι ειναι αλλιώς τα πράματα.. καταλαβαίνετε..αλλα σε απλές σουλειές δεν πρόκειται να του πούν τίποτε ούτε η "αστυνομία"(που λέει ο λόγος):lol:
οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. εγώ πέρσι δούλευα σε ποδηλατάδικο... και με ρώτησε το αφεντικό αν το ξερε ο πατέρασς μ.. και απλά είπα στον πατέρα μου να περάσει μια βόλτα για να τον γνωρίσει κιόλας.. οπότε καλό είναι να 3ερουν οι γονείς σας που δουλεύετε και για ποιον και δε 8α υπάρξει κανένα προβλημα και απο τις τρείς πλευρές..(εργοδότης-οικογένεια-κράτος που δεν υπάρχει.)

ελπιζω η γνώμη να βοηθάει καθώς εχω κανει διαφορες δουλειές ήδη..:D:D:cool::cool:

Rozy_SS_Kp60
13-06-09, 16:20
Οχι για τα φυλλαδια δεν υπαρχει προβλημα....

johnD
14-06-09, 16:07
Οχι για τα φυλλαδια δεν υπαρχει προβλημα....

Γενικα δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα ηλικίας σε καμια δουλειά.. εκτός όπως είπα σε δουλειές όπως καφετέρια κλπ. Κατι άσχετο: εγω βρήκα κι αλλη δουλειά: στη λαϊκή να κουβαλάω και να πουλάω φρόύτα.. καρπουζια πεπόνια κλπ.:lol::lol::lol:

αλλα νομίζω εχει καλά λεφτα.. απο βδομάδα πάω..:cool::cool::cool::cool:

Homo Driftarious!!!
16-06-09, 00:48
Τιποτα ακομα ρε παιδια???:roll:

johnD
16-06-09, 13:13
Τιποτα ακομα ρε παιδια???:roll:

Απο δώ μέσα σπάνιο έως αδύνατο να βρείς δουλειά.. Ηλιά, αυτό που σας είπα καντε με το μάριο. μην καρτεράς να βρεις δουλειά καθούμενος στο ντιβάνι.:lol:

andreasf20c
16-06-09, 15:48
Απο δώ μέσα σπάνιο έως αδύνατο να βρείς δουλειά.. Ηλιά, αυτό που σας είπα καντε με το μάριο. μην καρτεράς να βρεις δουλειά καθούμενος στο ντιβάνι.:lol:
Πες τα και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου...

johnD
16-06-09, 20:26
Πες τα και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου...

Εγώ τα λέω και με κοζανίτικη γλώσσαα μπας και πάρει μπρός το κεφάλι..να ανεβάσει στροφές που λέμε.. εχω και δώ πολλούς τετιους μαλάκες που δουλεύουν τους γονείς τους..αλλα εγώ δν ειμαι τετοια πάστα και κοροιδεύουν επειδη εχω κανει χιλιες δύο δουλειές..:lol:

ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ!!! :lol::lol::lol:

ξέρετε για ποιον το λέω..

μάλλον ειστε μαλάκες ολικης για να μην πηγατε ακομα να ρωτησετε.. ειστε υγειινοί μαλάκες δηλαδή..:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Tsakalakis Dimitris
18-06-09, 01:34
Αλανια ψαχνετε ακομα για δουλεια?παιζει διανομη φυλαδιων στο χαλανδρι.πληροφοριες στο 210 6852000

iaponas
18-06-09, 09:57
ναι ρε φιλαρακι ψαχνουμε,σε ευχαριστουμε!

johnD
18-06-09, 14:14
ναι ρε φιλαρακι ψαχνουμε,σε ευχαριστουμε!

oλη μερα ψάχνουν και δε βρίσκουν??:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
βρήκατε τπτ ρε?

Homo Driftarious!!!
18-06-09, 14:25
Αλανια ψαχνετε ακομα για δουλεια?παιζει διανομη φυλαδιων στο χαλανδρι.πληροφοριες στο 210 6852000
Μηπως σου ειναι ευκολο να μας δωσεις μια διευθυνση(η απο εδω η μεσω πμ) για να μιλησουμε καλυτερα απο κοντα με τους ανθρωπους?:wink:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-06-09, 17:04
σου εχει τηλ ρε!παρε τηλ και ρωτα οτι θελεις

johnD
18-06-09, 17:11
Μηπως σου ειναι ευκολο να μας δωσεις μια διευθυνση(η απο εδω η μεσω πμ) για να μιλησουμε καλυτερα απο κοντα με τους ανθρωπους?:wink:

Kαλα σου λεει ρε.. πρώτα πέρνουν τηλέφωνο οι άνθρωποι..:wink::wink:

kenngt
18-06-09, 17:41
ελεος
καντε τον Γιωργο το Γελαδα moderatora!!!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-06-09, 18:20
ελεος
:lol::lol::lol::lol:!! το αλλο με τον τοτο το ξερεις????:p:p:p:p

Homo Driftarious!!!
19-06-09, 01:31
ελεος
Να τον κανουν κ αυτον junior admin...?χαχαχαχαχα:lol:

johnD
20-06-09, 19:27
Βρήκατε καμιά δουλειά ρε ρεμάλια.. ή ακόμα δουλεύετε τους γονείς σας??:lol::lol:

kallitexni$
23-06-09, 02:31
Βρήκατε καμιά δουλειά ρε ρεμάλια.. ή ακόμα δουλεύετε τους γονείς σας??:lol::lol:

:nono::nono::lol3::lol3:

Homo Driftarious!!!
23-06-09, 13:01
Ακομα τους γονεις μας...δεν αξιωθηκαμε να παρουμε τηλεφωνο:ooops::innocent:

andreasf20c
23-06-09, 19:55
Αυτοι νομιζουν πως θα τους παρουν οι εργοδοτες τηλεφωνο και θα τους παρακαλανε...

johnD
23-06-09, 20:19
Αυτοι νομιζουν πως θα τους παρουν οι εργοδοτες τηλεφωνο και θα τους παρακαλανε...

ειναι βλάκες.. του τά χω πεί του ηλία προσωπικά 500 φορές απο το μεσεντζερ.. μ πέταξε μια παπαριά σημερα και φρίκαρα.. δεν θέλω να πώ τι ακριβώς.. ξέρει αυτός.. δεν εχει φανταστεί ώμος τη βαρεμάρα που νομίζω πως έρχεται για το καλοκαίρι... για να μην το κουράζουμε αλλο το θέμα.. λέω να μπεί ενα λουκετάκι..
ελα πετράν.. take action..:D

iaponas
24-06-09, 00:30
ειμαστε βλακες Τζαννη οκ!Πετρο κλειδωσετο;)

Petros AE86
24-06-09, 01:46
ρε παιδια μην καταστρεφεται τα παντα
ελεος ποια
κλειδωνεται