Επιστροφή στο Forum : ζαντες για σταρλετ!!!
Homo Driftarious!!!
08-06-09, 14:08
Ζητουνται σιδερενιες ζαντες με λαστιχα με καρε 4x114,3...κατα προτιμηση 13ρα...οποιος εχει κατι υποψη του παρακαλω να επικοινωνησει μαζι μου:D
Homo Driftarious!!!
10-06-09, 23:34
Αγοραστηκαν ζαντες...αλλα μην κλειδωθει ακομα γιατι δεν θα μας χαλασει εαν βρουμε και τιποτα φθηνες σιδερενιες :lol: με λαστιχα πανω παντα...εννοειται...
Petros AE86
10-06-09, 23:46
Αγοραστηκαν ζαντες...αλλα μην κλειδωθει ακομα γιατι δεν θα μας χαλασει εαν βρουμε και τιποτα φθηνες σιδερενιες :lol: με λαστιχα πανω παντα...εννοειται...
δειξε μας τουλαχιστον τι βρηκες
Homo Driftarious!!!
11-06-09, 00:21
http://i429.photobucket.com/albums/qq15/andreasf20c/274384_1_n.jpg
Τσεκαρε την ζαντουλα πισω αρριστερα...αυτες ειναι...:wink: Απο τον Στελιο...
andreasf20c
11-06-09, 01:28
Με τιμη μεχρι 15 ευρω το ζαντολαστιχο...
Γιατι καποιοι ζητανε τεραστια ποσα για παλιες ζαντες κκαι σιδερενιες κιολας...
Εχω και γώ μια τετράδα λάστιχα μεταχειρισμένα που τά χε αγοράσει ο αδερφός για να τα βάλουμε αλλα τελικά δεν μπήκαν επιδή δεν ταίριαζαν.. αμα θέλετε το βλέπω αν ταιριάζουν και τα στέλνω αυθημερόν με το κτέλ.. εξοδα δικά σας και με κερνάει ενα καφέ ο μάριος όταν ερθει..:p:p:p
Petros AE86
14-06-09, 16:17
Εχω και γώ μια τετράδα λάστιχα μεταχειρισμένα που τά χε αγοράσει ο αδερφός για να τα βάλουμε αλλα τελικά δεν μπήκαν επιδή δεν ταίριαζαν.. αμα θέλετε το βλέπω αν ταιριάζουν και τα στέλνω αυθημερόν με το κτέλ.. εξοδα δικά σας και με κερνάει ενα καφέ ο μάριος όταν ερθει..:p:p:pσε τι αμαξι ηταν να μπουν....
σε τι αμαξι ηταν να μπουν....
σε αστρα του 95.. αλλα δν παιζει κανενα ρόλο..λαστιχα είναι..:p:p
αν κάνω λάθος διορθώστε..
Petros AE86
14-06-09, 16:21
σε αστρα του 95.. αλλα δν παιζει κανενα ρόλο..λαστιχα είναι..:p:p
αν κάνω λάθος διορθώστε..
αα δεν το ειχα παρατηρησει οτι ελεγες για λαστιχα
λογικα τα παιδια θα ψαχνουν λαστιχα για 13αρες
To ξερω ρε πετράν.. πρέπει να ελέγξω όμως αν ταιρίαζουν οι διαστάσεις... φάρδος κλπ..:cool::cool:
Γκαϊζ.. τα λάστιχα είναι 14αρια.. ειναι κλασικές διαστάσεις..δν θυμάμαι ακριβώς γιατί τα δα χτες.. αμα τα θέλετε ειδοποιήστε γρήγορα..βρείτε και 14αρες ζάντες γιατλι πιστεύω θα βρείτε και περισσότερα λάστιχα για κάψιμο.. ειδοποιήστε ώμος γρηγορα γιατι θέλω να καθαρίσω την αυλή και θα τα παω για αποσυρση..στο δικό μου δεν ηταν να τα βάλω γιατι σύμφερε να βάλω καινούργια..αλλα για τη δουλειά που τα θέλετε εσείς και για το σταρλετακι ειναι ότι πρέπει..:p
το σταρλετακι φοραει 13αρια!
Petros AE86
17-06-09, 00:27
Γκαϊζ.. τα λάστιχα είναι 14αρια.. ειναι κλασικές διαστάσεις..δν θυμάμαι ακριβώς γιατί τα δα χτες.. αμα τα θέλετε ειδοποιήστε γρήγορα..βρείτε και 14αρες ζάντες γιατλι πιστεύω θα βρείτε και περισσότερα λάστιχα για κάψιμο.. ειδοποιήστε ώμος γρηγορα γιατι θέλω να καθαρίσω την αυλή και θα τα παω για αποσυρση..στο δικό μου δεν ηταν να τα βάλω γιατι σύμφερε να βάλω καινούργια..αλλα για τη δουλειά που τα θέλετε εσείς και για το σταρλετακι ειναι ότι πρέπει..:pεχουν καθολου γομα?
seliniotis_sr
17-06-09, 00:42
Επειδή δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία του φίλου και έχω είδη ξεκινήσει θέμα..ας μου απάντησεί όποιος ξέρει εκέι..!!
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?p=191097#post191097
εχουν καθολου γομα?
νομίζω πως ειπες παπαριά πάλι..:lol::lol::lol:
εγω δεν έχω αμάξι για να τα βάλω..καθότι τα αγορασα μεταχειρισμένα.. δεν ταίριαζαν και δεν μπορούσα να τα πουλήσω.. επειδη θέλω να καθαρίσω την αυλή και την αποθήκη θα τα πάω για απόσυρση στο βουλκανιζατέρ.. δεν εχω καποιο αυτοκίνητο για να κάνω την πλάκα μου..
Αρα.. τα λάστιχα είναι οκ για να τα βαλετε πανω για ντριφτ.. αμα δεν ειχαν γόμα ή ηταν για πέταμα δεν θα τα είχα αγοράσει και δεν θα τα κρατούσα.. καταλαβε τωρα ο πετράν???:p
ιαπονα..νομίζω οτι το παιδι το πουλάει το σταρλετ.. τώρα αμα το κρατήσατε εσείς ειδοποίησε .. καλό θα ταν να βρείτε και14αρια λάστιχα καθότι ειναι πιο έυκολο να βρείτε λάστιχα για καψιμο..
Petros AE86
17-06-09, 19:37
ρωταω επειδη τοσα εχω δει και εχω ακουσει..ποτε δεν ξερεις
ρωταω επειδη τοσα εχω δει και εχω ακουσει..ποτε δεν ξερεις
tι εννοείς δλδ?
Homo Driftarious!!!
18-06-09, 14:32
Επειδή δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία του φίλου και έχω είδη ξεκινήσει θέμα..ας μου απάντησεί όποιος ξέρει εκέι..!!
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?p=191097#post191097
Το παλικαρι με το μκ2(Dj) τις βρηκε με 80ευρω...τωρα ομως τις δινουν κανα 300ρι-350ρι...με λιγα λογια το εχουν παραγ@μησει το θεμα!!!:roll:
seliniotis_sr
18-06-09, 16:08
Να το διάβασα ότι της πήρε 80 Ε αλλά χωρίς λάστηχα...Τι να κάνουμε που τις δίνουν τόσο....και τα παλιά πισοκίνητα μέχρι πριν 2-3 χρόνια τα μοίραζαν.!!300 με λάστηχα παλεύεται νομίζω..!!
Aφού ρε Ηλία το παιδι (sotiris) το πουλάει το αμάξι τι άλλο τις θές τις ζάντες?
Homo Driftarious!!!
18-06-09, 18:14
Aφού ρε Ηλία το παιδι (sotiris) το πουλάει το αμάξι τι άλλο τις θές τις ζάντες?
Σε απορια απαντησα βρε μλκ...!:lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.