PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποριες για συμμετοχη σε αγωνα

scar flawless
08-06-09, 11:16
διαβασα τους κανονισμους που εχει γραψει ο στα8ης και ρωτω...πρωτον,οι κανονισμοι ισχυουν μονο στα driftwars η αλλαζει η φαση σε εναν απλο αγωνα;πχ ειναι απαραιτητο να εχω εγω σαν ιδιωτης ολοκληρο team με μηχανικους και τα ρεστα,δεν γινετε να δηλωσω απλα συμμετοχη και να τρεξω;πρεπει να παω να παρω στολες fia approved των 500 ευρω;8ελει οπωσδηποτε λισανς και ας τρεξω μονο μια φορα στη ζωη μου;στα περι street legal εγω εχω μαμα εσωτερικο κ'ετσι αλλα εχω αλλαγμενο κινητηρα,πρεπει σωνι και καλα να τρεξω στη racing;τα περι ντιφτ τα ξερω,διπλα clipping points και τα λοιπα,αλλα απο οτι βλεπω δεν ανηκει το αμαξι μου σε καμια απο τις δυο κατηγοριες...και τελευταιο αν και δεν παιζει να βγαλει κανεις λεφτα απο αγωνα,τι παιζει με το χρηματικο;ποσα δινω για να παρω μερος,ποσα παιρνει ο πρωτος,ο δευτερος κτλ;(ο τελευταιος ξερω τι παιρνει...:D)

driftovioS
08-06-09, 11:30
διαβασα τους κανονισμους που εχει γραψει ο στα8ης και ρωτω...πρωτον,οι κανονισμοι ισχυουν μονο στα driftwars η αλλαζει η φαση σε εναν απλο αγωνα;πχ ειναι απαραιτητο να εχω εγω σαν ιδιωτης ολοκληρο team με μηχανικους και τα ρεστα,δεν γινετε να δηλωσω απλα συμμετοχη και να τρεξω;πρεπει να παω να παρω στολες fia approved των 500 ευρω;8ελει οπωσδηποτε λισανς και ας τρεξω μονο μια φορα στη ζωη μου;στα περι street legal εγω εχω μαμα εσωτερικο κ'ετσι αλλα εχω αλλαγμενο κινητηρα,πρεπει σωνι και καλα να τρεξω στη racing;τα περι ντιφτ τα ξερω,διπλα clipping points και τα λοιπα,αλλα απο οτι βλεπω δεν ανηκει το αμαξι μου σε καμια απο τις δυο κατηγοριες...και τελευταιο αν και δεν παιζει να βγαλει κανεις λεφτα απο αγωνα,τι παιζει με το χρηματικο;ποσα δινω για να παρω μερος,ποσα παιρνει ο πρωτος,ο δευτερος κτλ;(ο τελευταιος ξερω τι παιρνει...:D)

απο οτι ξερω πρεπει να εχεις roll cage, bucket καθισματα κρανος ζωνες 6-4 σημειων αλλα αυτα τα ξερει πιο πολυ ο κ. νικος λαρδης..:wink:

drift student kp60
14-06-09, 02:03
εγω εχω απορεια στο θεμα ...του αν απαγορευεται να τρεξει ανηλικος..δλδ χωρις διπλωμα?...στην racing κατηγορια ..αν ναι τι ακριβος χρειαζεται..?...εκτος απο τους κανονισμους που πρεπει να τιρει το οχημα και ο οδηγος..!με χαρτια κ.τ.λ.. τι γινεται..? ευχαριστω :)

tsilibithras
14-06-09, 02:14
Μεταφερθήκαμεεεεε...

drift student kp60
14-06-09, 03:38
Μεταφερθήκαμεεεεε...

ναι αλλα ακομα εχουμε απορειες :D για την δικια μου ερωτηση κ'ενα ναι η ενα οχι αρκει...:cool:

drift student kp60
14-06-09, 18:33
εεεε δωστε καμια απαντησουλα :P

Homo Driftarious!!!
14-06-09, 23:31
εεεε δωστε καμια απαντησουλα :P
επιτρεπεται να οδηγεις σε πιστα...μονο που πρεπει να εχεις κ αυτοκινητο:lol: Ενα παλικαρι 16 χρονων επαιρνε το μαντα του πατερα του στην αγια μαρινα και το πηγαινε ρεστα...κ ηταν κ νομιμοτατος!!!:wink:

iaponas
14-06-09, 23:35
μιλαμε για πρωταθλημα και οχι για απλη προπονηση!;)

Homo Driftarious!!!
14-06-09, 23:38
μιλαμε για πρωταθλημα και οχι για απλη προπονηση!;)
Οντως λαθος μου...δεν νομιζω να ειναι νομιμη η συμμετοχη ανηλικου σε πρωταθλημα...αλλα ρε λουτσι εσυ γιατι ρωτας???:roll::cool:

andreasf20c
15-06-09, 00:33
Ρε κοιτατε να ζησετε την ηλικα σας και αφηστε τις μαλακιες...
Ακομα δεν βγηκατε απο το αυγο μου θελετε και αγωνες...
Βρειτε καμια γκομενιτσα και αφηστε τις πιστες και τα πρωταθληματα...
Δεν χανονται οι πιστες ουτε τα αμαξια...
Οταν ερθει η ωρα θα μπειτε και σε πιστα...

drift student kp60
15-06-09, 00:42
ο ρε φιλε σοβαρα..???..ποο μην μου λες τετοια...οσο για αυτοκινητο θα εχω σε λιγο καιρο..;).... με το προταθλημα τι γινεται ομως ?..οχι πως θα ακολουθησω προταθλημα...(απο του χρονου μπορει)..αλλα ετσι πληροφοριακα..

tsilibithras
15-06-09, 01:00
Ρε κοιτατε να ζησετε την ηλικα σας και αφηστε τις μαλακιες...
Ακομα δεν βγηκατε απο το αυγο μου θελετε και αγωνες...
Βρειτε καμια γκομενιτσα και αφηστε τις πιστες και τα πρωταθληματα...
Δεν χανονται οι πιστες ουτε τα αμαξια...
Οταν ερθει η ωρα θα μπειτε και σε πιστα...

Έχω ξεχάσει την αγάπη κάτω απ' το καπώ...
Κι αντί για γκόμενα έχω το γκάζι μου που το πατώ...
:music::music::music::music::music::music::music::shifty:

drift student kp60
15-06-09, 03:37

μονο αστειο δεν ειναι αυτο φιλε tsilibithra... =/..

οκ ναι σας καταλαβαινω απολιτα καταλαβαινω πως σκευτεστε( αα τα μ@λ@κιμενα αντι να βρουν καμια γκομενα μου θελουν και αγωνες νααα μουτζες..) θελω να καταλαβετε πως καποιοι απο μας αγαπουν "απο κουνια" τα αυτοκινητα και τους αγωνες..και θα εκαναν σχεδον τα παντα για να βρεθουν μεσα σε μια πιστα με ενα αγωνιστικο στα χερια τους..γι'αυτο σεβαστειτε τα ονειρα μας.. και δωστε καμια σοβαρη απαντησουλα.. ...δεν ειμαστε 10 χρονα..:(

ευχαριστω.. ...:)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
15-06-09, 11:21
δεν τρεχεις αν δεν εχεις διπλομα!και για να ακολουθησεις ενα πρωταθλημα θες ενα σκασμο λεφτα!που αν απο τα 15 που εισαι εχεις τωσα λεφτα μπραβο σου!αλλα θα περειμενης μεχρι τα 18....βολεψου με κανεναν καρτ προς το παρον και στα 18 περνεις αμαξι!η αν θες παρε τωρα αμαξι και μεχρι τα 18 φτιαχνετο!

emilmx
15-06-09, 12:59
αν δεν κάνω λάθος μπορεί να βγάλει λισανς απο τα 16 με υπογραφή γονέα
τουλάχιστον στα μηχανάκια γίνετε

andreasf20c
15-06-09, 17:17
μονο αστειο δεν ειναι αυτο φιλε tsilibithra... =/..

οκ ναι σας καταλαβαινω απολιτα καταλαβαινω πως σκευτεστε( αα τα μ@λ@κιμενα αντι να βρουν καμια γκομενα μου θελουν και αγωνες νααα μουτζες..) θελω να καταλαβετε πως καποιοι απο μας αγαπουν "απο κουνια" τα αυτοκινητα και τους αγωνες..και θα εκαναν σχεδον τα παντα για να βρεθουν μεσα σε μια πιστα με ενα αγωνιστικο στα χερια τους..γι'αυτο σεβαστειτε τα ονειρα μας.. και δωστε καμια σοβαρη απαντησουλα.. ...δεν ειμαστε 10 χρονα..:(

δεν εισαστε 10 χρονα...
Ειστε 15χρονα!!!
εγω σας συμβουλευω να χαρειτε την ηλικα σας και να αφησετε τους αγωνες στην ακρη προς το παρον...
Και εγω απο την κουνια μου σε αγωνες ημουν συνεχεια και ειχα τρελα...
Αλλα τα μυαλα μου ειναι μεσα στο κεφαλι μου ακομα...
Αν θες να ντριφταρεις πια τοσο πολυ καλυτερα πηγιανε κανε καμια προπονηση μονος σου πρωτα και μετα τρεχεις και σε αγωνα...
Ηρεμηστε λιγο...
Και ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ!!!!:confused:

ASCONA_MAN
15-06-09, 17:24

:music::music::music::music: :lol:

και εγώ παιδιά είχα την ίδια ερώτιση να κάνω (βασικά μου την έκλεψε το δριφτ δτιουντεντ) Δεν πηράζει όμως προπόνηση απο τώρα και αργότερα...(18) θα είμαστε καλήτερα απο το να ξεκηνάγαμε τότε :)

tsilibithras
15-06-09, 18:14
Ρε drift student εκεί που είσαι είμασταν κι εκεί που είμαστε θα είσαι...
Λίγο πολύ όλοι εδώ μέσα έχουμε τρέλα με τα αμάξια από κούνια ρε συ.
Χαλαρά όμως γιατί άλλο τα αμάξια κι άλλο τα πρωταθλήματα. :wink:

SST
15-06-09, 19:55
ναι ρε παιδια. ολοι εχουμε την καυλα καποια στιγμη να μπουμε σε πιστα αλλα οταν δεν παιζει χρημα και καποια πραγματα πρεπει να τα ζησεις τη στιγμη που πρεπει (μαλακιες στο σχολειο, πιτσιρικες κλπ.) συμβιβαζεσαι και προσγειωνεσαι στην πραγματικοτητα. οταν η τσεπη μου θα μπορει να υποστηριξει ντριφταμαξο-συμμετοχη σε αγωνες τοτε ναι θα μπω σε πιστα. μεχρι τοτε απολαμβανω την καθε στιγμη και δεν αγχωνομαι για το ποτε θα τρεξω...

drift student kp60
15-06-09, 20:25
δεν τρεχεις αν δεν εχεις διπλομα!και για να ακολουθησεις ενα πρωταθλημα θες ενα σκασμο λεφτα!που αν απο τα 15 που εισαι εχεις τωσα λεφτα μπραβο σου!αλλα θα περειμενης μεχρι τα 18....βολεψου με κανεναν καρτ προς το παρον και στα 18 περνεις αμαξι!η αν θες παρε τωρα αμαξι και μεχρι τα 18 φτιαχνετο!

ακριβος αυτο ειχα υποψιν μου..για προπονησεις υπαρχει προβλημα..?..

ASCONA_MAN
15-06-09, 20:30
Για προπονήσεις είναι σήγουρος πως όχι δεν υπάρχει πρόβλημα..... σε πήστα μπορείς να οδηγήσεις χωρής δύπλομα.....

drift student kp60
15-06-09, 20:33

φιλε μια ερωτηση εκανα...δεν ειπα οτι θα λαβω συμμετοχη..ρωτησα ...αλλα κ'αυτο οσο να ναι πρεπει να το σεβαστεις...δεν χρειαζεται ουτε να κοριδευεις..ουτε να το παιζεις "κατι"...ετσι δημιουργουνται και διαφορες εμφυλιες "συγκρουσεις" εδω μεσα... ενα respect οσο να'ναι..κ΄ας πεσει και χαμο...=/

το χαλαρα πως το εννοεις?>...δημιουργησα καμια αναστατοση και δεν το ξερω..?...

δεν νομιζω...:oops:

drift student kp60
15-06-09, 20:42
δεν εισαστε 10 χρονα...
Ειστε 15χρονα!!!
εγω σας συμβουλευω να χαρειτε την ηλικα σας και να αφησετε τους αγωνες στην ακρη προς το παρον...
Και εγω απο την κουνια μου σε αγωνες ημουν συνεχεια και ειχα τρελα...
Αλλα τα μυαλα μου ειναι μεσα στο κεφαλι μου ακομα...
Αν θες να ντριφταρεις πια τοσο πολυ καλυτερα πηγιανε κανε καμια προπονηση μονος σου πρωτα και μετα τρεχεις και σε αγωνα...
Ηρεμηστε λιγο...
Και ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ!!!!:confused:

σε 7 μηνες φιλε μου...8α ειμαι στην ιδια ηλικια μ'εσενα...οταν δεν ξερουμε δεν μιλαμε ετσι ξερω εγω..

και μπορειτε ολλοι επιτελους να δινεται μια σοβαρη απαντιση και να μην λετε ο καθενας τα δικα του...σας παρακαλω αν δεν γουσταρετε το θεμα δεν γραφετε..δεν ειναι μαθηματικα...σεβαστειτε ρε π#ου$τι μου λιγακι...ετσι να πουμε φτανουμε σε spam και σε ban... και το αστειο ειναι πως το παιζετε σοβαροι.. αλλα ξερετε να κοροιδευετε τον αλλον.. και οταν κανουμε spam και τρωμε ban...το παιζουμε σοβαροι και κανουμε και κηριγμα.. σεβαστειτε (λιγακι)! =/

drift student kp60
15-06-09, 20:44
Για προπονήσεις είναι σήγουρος πως όχι δεν υπάρχει πρόβλημα..... σε πήστα μπορείς να οδηγήσεις χωρής δύπλομα.....

οκ φιλε σ'ευχαριστω :)

drift student kp60
15-06-09, 22:04
και γ@μω την τρελα μου γινομαι 18 σε 7 μηνες (24 /1/1992)..το 15 χρονο για ποιον πηγενε τωρα θελω να μαθω!.?

ASCONA_MAN
15-06-09, 22:12
Ποπο θα σε βαρέσω σταμάτα να τσακώνεσε μόνος σου.... :D

andreasf20c
15-06-09, 23:27
και γ@μω την τρελα μου γινομαι 18 σε 7 μηνες (24 /1/1992)..το 15 χρονο για ποιον πηγενε τωρα θελω να μαθω!.?
Σε εσενα πηγαινε γιατι η συμπεριφορα σου δεν θυμιζει απλως 15χρονο αλλα πολυ μικροτερο...
Και τους τσακωμους αν συνεχισεις να μιλας ετσι θα τους προκαλεσεις εσυ...
Δεν θελω να πω τπτ αλλο...
Αν θες συνεχισε να τσακωνεσε μονος σου...
Αλλωστε εδω και μερικα ποστ αυτο κανεις...:banghead:

Homo Driftarious!!!
15-06-09, 23:32
Ρε λουτσιανο μιλα πιο κοσμια λιγο εαν μπορεις...και δεν χρειαζεται να βαζεις μεγαλα κοκκινα γραμματα για να ακουστουν αυτα που θες...δοξα τον θεο τα ματια μας μια χαρα ειναι..ουτε πρεσβειοποιες εχουμε ουτε τπτ...γραφε με τα κανονικα γραμματακια και λιγο πιο κοσμια...τις λεξεις που λες δεν μπορουν να τις αλλαξουν αυτα εδω: @$# κλπ... :wink: Και πρωτα απ'ολα ηρεμια!!!Ολο δικαιωματα δινεις δεν σου φταει κανεις...οπως ξερεις κ εγω 15χρονο ειμαι αλλα σεβομαι την ηλικια μου και χαιρομαι οτι μπορω να χαρω τωρα...καθε ηλικια εχει τα δικα της...οπως ειδες εγω δεν εφερα καμια αντιρηση στα λογια του αντρεα γιατι εχει δικιο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-06-09, 00:32
και γιατι ειναι ο μεγαλος αδερφος!!!!!θα πεσουν μαπες αν φερει αντιριση!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχχααχαχχαχααχχα

Homo Driftarious!!!
16-06-09, 00:39
και γιατι ειναι ο μεγαλος αδερφος!!!!!θα πεσουν μαπες αν φερει αντιριση!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχχααχαχχαχααχχα
Θα τις φαει ρεεεεεε...αφου ειναι ταπας μπροστα μου...!:lol:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-06-09, 00:41
χαχαχαχαχα!!οοοοοοοο αντρεα τι σου πεεεεεε!!!!!σε ταπωσε!!!!!!!!!!!ααχαχαχαχαχααχ!!!

(δημοτικο και ετσι)!!!!!!!!!!!!

andreasf20c
16-06-09, 00:51
Ειμαι ταπας ε????
Παω να τα πω ολα στη μαμα...
κλαψ κλαψ...:p

Ηλιας------>:pozeri:

http://www.youtube.com/watch?v=jBpPF9Th1C0
Aφιερωμενο...:p:p:p

ASCONA_MAN
16-06-09, 00:55
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Homo Driftarious!!!
16-06-09, 00:56
Ειμαι ταπας ε????
Παω να τα πω ολα στη μαμα...
κλαψ κλαψ...:p

Ηλιας------>:pozeri:

http://www.youtube.com/watch?v=jBpPF9Th1C0
Aφιερωμενο...:p:p:p
Ρε λουλι αφου εισαι junior μπροστα μου...χιχιχιχιχι:lol::stupid: Ειμαστε off topic ομως ρε παιδια κ θα αρχισει παλι ο λουτσιανο τα περι σεβασμου...οποτε αστο καλυτερα:p

Petros AE86
16-06-09, 01:02
ρε κριμα ειναι μην τον κραζετε ολοι :(

drift student kp60
16-06-09, 01:21
Ρε λουλι αφου εισαι junior μπροστα μου...χιχιχιχιχι:lol::stupid: Ειμαστε off topic ομως ρε παιδια κ θα αρχισει παλι ο λουτσιανο τα περι σεβασμου...οποτε αστο καλυτερα:p

παλι κραξιμο..?..ειδατε ρε παιδια..αλλα θα μου πεις οταν μιλαγατε εσεις για σεβασμος εγω σας υποστιριζα ο μαλακας τεσπα...καντε οτι νομιζετε...σε λιγο καιρο πρωτα ο θεος θα μιλανε μονο οι πραξεις μου...(και δεν εννοω στο forum)...εγω στην αρχη σας το εθεσα φιλικα...μην με κοροιδευετε δεν ειναι ωραιο αλλα συνεχεισατε πολλοι που εγω τους ειχα για σοβαρους..να με κραζετε...εε σαν ανθρωπος...δεν γινοταν να μην χρησημοποιησω καποιες λεξουλες ασχημες...που δεν εχω προβλημα να της πω και χυμα...ας φαω ban...απλα υποσχεθικα κατι στο Lampro..περι σεβασμου..

που εσεις δεν το εφαρμοζετε...δεν σεβεστε εμανα προσωπικα! Δικαιομα σας αλλα μπορειτε να μην μου το λετε κ'ολας ,ανθρωπος ειμαι και εχω αισθηματα... εχει ο θεουλις ;)...καποιοι που εμπιστευομαι ξερουν οτι εχει ο θεος για μενα.. thanks παιδια !

Οσο για το θεμα με τα κοκκινα γραματα φιλε μου...δεν το εβαλα επιδη νομιζω πως εχετε προβλημα στην οραση...αλλα για να τονεισω καποια πραγματα που μερικοι απλα τα καταπατανε...και με βγαζουν και τρελο απο πανω..!

Το θεμα με την ηλικια...μου το γυρισες μετα...αλλο εννουσες αλλα το γυρισες μετα και λες οτι εχω μυαλο 15 χρονου...εγω αλο ομως ελεγα..οτι ειμαι κ'εγω κοντα στην ηλικια σου...και απλα ηθελα απαντηση σ'αυτο το ερωτημα!...τοσο δυσκολο ηταν να απαντισετε με σοβαροτιτα ?...

καλο βραδυ!

tsilibithras
16-06-09, 11:31
Λοιπόν επειδή το πράμα σοβάρεψε... Ορίστε το post σας κύριε νριφτοφοιτητή.μονο αστειο δεν ειναι αυτο φιλε tsilibithra... =/..

Και ορίστε και η απάντησή μου κατ' αντιστοιχία.

Λοιπόν επειδή εμένα δε μου αρέσουν τα κηρύγματα και τα μεγάλα κόκκινα γράμματα συμμαζέψου.
Και στην τελική επειδή πολύ κράτησε αυτό το θέμα, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να τρέξεις και όχι μ@λ@κί3ς που λες κι εσύ, πάρε τηλέφωνο τον εκάστοτε διοργανωτή και ρώτησέ τον.
ΟΚ;

drift student kp60
16-06-09, 12:06
Λοιπόν επειδή το πράμα σοβάρεψε... Ορίστε το post σας κύριε νριφτοφοιτητή.

Και ορίστε και η απάντησή μου κατ' αντιστοιχία.

Λοιπόν επειδή εμένα δε μου αρέσουν τα κηρύγματα και τα μεγάλα κόκκινα γράμματα συμμαζέψου.
Και στην τελική επειδή πολύ κράτησε αυτό το θέμα, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να τρέξεις και όχι μ@λ@κί3ς που λες κι εσύ, πάρε τηλέφωνο τον εκάστοτε διοργανωτή και ρώτησέ τον.
ΟΚ;

αυτη ειναι σοβαρη απαντιση ευχαριστω !:)

andreasf20c
16-06-09, 14:35
αυτη ειναι σοβαρη απαντιση ευχαριστω !:)
Αυτο επρεπε να το ειχες σκεφτει πριν φτιαξεις τοπικ...

emilmx
17-06-09, 02:18
αν δεν κάνω λάθος μπορεί να βγάλει λισανς απο τα 16 με υπογραφή γονέα
τουλάχιστον στα μηχανάκια γίνετε

και αυτη ειναι σοβαρη απαντιση

drift student kp60
17-06-09, 02:33
και αυτη ειναι σοβαρη απαντιση

ναι φιλε μου ευχαριστω:) απλα με την αναστατοση που δημιουργησα δεν το θυμομουν το δικο σου ποστ ..!=/