PDA

Επιστροφή στο Forum : 106 Rallye

dimsabas
25-11-05, 01:55
Αναδημοσιεύω την αγγελία από το 4Τροχοί forum. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που γνωρίζω και είναι πραγματικά εξαιρετικό στο είδος του. Μπορεί να μην είναι το καταλληλότερο για drift, σε έμπειρα χέρια όμως μπορεί να κάνει θαύματα. Ορμήστε άφοβα, αξίζει. :wink:

Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το Rallye μου. Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να το κάνω αφού είμαι πλεόν μόνιμος κάτοικος Κύπρου και έχω αγοράσει άλλο αυτοκίνητο.
Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Μοντέλο 2002, 46000 χλμ. με όλα τα έξτρα (a/c), είναι ατρακάριστο , και έχει τα εξής από μένα: Από μοτέρ έχει μπει φλάντζα πιο λεπτή για ελαφρή αύξηση της συμπίεσης, έχουν μπει εκκεντροφόροι Colombo Bariani "1ο στάδιο" ροϊκή εξέλιξη στο καπάκι, σκούπα. Το μοτέρ δουλεύοταν από καινούργιο με λάδι Motul 300V Chrono 10W40 και ζεσταινόταν πάντα πριν από πατήματα. Η βελτίωση έγινε στις 17000 χλμ και από τότε έχει δουλέψει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχει δυναμομετρηθεί στους 146 ίππους και 16,5 Kg.m ροπής.Βγάζει κάρτα καυσαερίων κανονικότατα και δεν έχει πρόγραμμα, είναι με το εργοστασιακό, αν δεν το πατήσεις δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εργοστασιακό (εκτός από τον ήχο της σκούπας βέβαια ). Έχει μετρηθεί προχτές με V Box στην Ελλάδα με 0-100 7.5 δευτερόλεπτα (υπάρχουν οι μετρήσεις ).
Από ανάρτηση έχουν μπει μπροστά ελατήρια Eibach (χαμήλωμα 22 χιλ.) και πίσω έχει χαμηλώσει αντίστοιχα. Έχει πίσω αμορτισέρ Peugeot Sport και μπροστά ανακατασκευή.
Έχει μπλοκέ διαφορικό από τον Μπούμπη (το ακριβό, το "μεγάλο") το οποίο πραγματικά κάνει δουλειά και δεν έχει παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Έχει επίσης μπροστά σινεμπλόκ της Powerflex και ενδυναμωμένη βάση κιβωτίου.
Τέλος έχει αλουμινένια μπάρα θόλων και μπάρα ψαλιδιών.
Το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και είναι δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος.
Επαναλαμβάνω ότι είναι ατρακάριστο.
Επίσης έχουν αλλαχτεί τα λάδια πριν 5 μέρες.
Εγώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Κύπρο και έχω στείλει το αυτοκίνητο στην Αθήνα, όπου έχει αναλάβει να το πουλήσει για μένα φίλος μου ( ο predator για όσους γνωρίζουν ).
Φωτογραφίες του αυτοκινήτου 1 μέρα πριν φύγει από την Κύπρο (πριν 1 εβδομάδα δηλαδή) μπορείτε να δείτε εδώ:

http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=1523649&foldername=aggeliarallye

Για τιμή και άλλες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φίλο μου στο 6978226756