Επιστροφή στο Forum : bapsimo!!!!!!!!HELP
InitialA(Αλεκος)
04-06-09, 00:49
geia sas paidia. exw ena e21 to opoio xreiazetai bapsimo. to 8ema einai gia na glutosw leufta 8elw na to tripsw monos mou. uparxei kana e-book to opoio na leei pws kanoume auti thn ergasia? dn me apasxolei an h glwssa einai germanika agglika h ellhnika. sas euxaristw ek ton proterwn.
P.s. sorry pou grafw me latinikous xaraktires alla dn eimai ellada kai to laptop pou exw dn exei ellhnika.
KOSTAS_KE35
04-06-09, 09:40
μονος σου δεν νομιζω να κανεις δουλεια .το θεμα δεν ειναι μονο το τριψιμο ειναι πολλα .αν το κανεις μονο σου δεν θα κανεις τιποτα αδικος κοπος και χρημα.και η εργασια δεν ειναι κατι που θα την μαθεις μεσα απο ενα βιβλιο σε μια μερα .τωρα αν θες να κανεις πασαλιμα αλλο αυτο.
Keichidrift
04-06-09, 10:06
To να το τριψεις μονος σου, κατα πασα πιθανοτητα αρκετες φορες μαζι με το ασταρι θα παρεις και λαμαρινα μαζι, ειναι πιο ευκολο αποτι φανταζεσαι. Αυτο σημαινει στοκαρισμα μετα. Το κυριο κοστος στο να βαψεις ενα αμαξι δεν ειναι ουτε το βαψιμο ουτε το τριψιμο. Ειναι το βγαλσιμο ταπετσαριων απο τις πορτες, να κολησεις το χαρτι στα τζαμια, για να μην τα βαψεις και αυτα μαζι, φαναρια, κλειδαριες, νικελ κλπ κλπ κλπ. Αυτο ειναι που περνει ωρα, και ειναι μανουρα. Και ειναι κατι που μπορεις να κανεις, αν εχεις τα υλικα. Τωρα αν εχει σαπιλα, και ειναι ε21 που χρειαζεται βαψιμο οπως λες, αρα μαλλον θα εχει, τοτε αλλαζουν τα πραγματα. Μην επεμβεις στη σαπιλα αστην ως εχει, να την κανει ο λαμαρινας-βαφεας, αμμοβολη η οτι χρειαστει.
InitialA(Αλεκος)
04-06-09, 15:51
to bmw mou den exei sapia. apla exei spasei to berniki. kai epeukairias ena kainourgio moter kai bapshmo. thn exw gdusei teleios. 8elw na tou bgalw moter, allagh metoph bapshmo kai kotophn to kainourio moter sasman diaforiko. na bgalw ta nikel xwris na ta xalasw dn mou einai duskolo. to 8ema mou einai na parw mia idea apo tripsimo. exw 2 filous fanartzides pou 8a mou kanoun thn leptomereia. egw 8elw na kanw ta xontra. min mou kanoun ta paidia olh thn douleia. amartia einai. giauto 8elw na parw mia idea pws ginetai.
Aν το χρωμα ειναι διπλης πρεπει να κατεβασεις το βερνικη ωστε οταν χαναπεσει το χρωμα πανω και το καινουργιο βερνικη να μην σκασει και ξεθωριασει!Λοιοπον αν θες να κανεις μονο σουτ δουλεια ξεκινα και μην καθεσε ρωτα τους φαρνατζιδες τους γνωστους σου να σου πουν ακριβως τα γιαλοχαρτα που θα χρησημοποιησεις και παρε ενα περιστροδικο τριβιο γιατι με τακο και χερι θα σου βγει η γλωσσα!!! απο οτι θυμαμαι:roll: εγω ξεκινησα με 120 γιαλοχαρτο να κατεβασω το βερνικη(ρωτατο μην σε παρω στο λαιμο μου)με τριβιο περιστροφικο και μετα ενα αποχαρτασρισμα με πιο μαλακο γιαλοχαρτο και μετα το αφηνεις στο μαστορα να στο στοκαρι!μετα αν θες να τριψεις και τα χοντρα στοκια θα στο πει και ο μαστορας αν ειναι με ενα 80αρι γιαλοχαρτο με τακο για να το τριβεις ομιομορφα και να μην κανεις λακακια!και καθως θα κατεβαζεις τον στοκο θα το ακουμπας την παλαμη σου το σημειο που τριβεις με την υπολυποι επιφανεια γυρω γυρω να δεις αν ειναι λεια η επιφανεια και επιπεδη με την παλαμη σου (σαν να χαιδευεις γομενακι!!!!:p:p:p) μετα λογικα θα αναλαβει ο μαστορας!αυτα προς το παρων αν θες κατι αλλο μπορεις να πεις φιλε!!!για συμβουλη ενοχλησεμε τωρα στα ειπα χοντρικα!!!καλη αρχη πολυ υπομονη για καλο αποτελεσμα!!!:wink::wink::wink::wink:
InitialA(Αλεκος)
05-06-09, 02:30
euxaristw re file. epitelous enas an8ropws pou boh8aei! nasai kala.
na sou pw, kai esena koukla sou bgike to autokinito!!!! wraios
Petros AE86
05-06-09, 02:50
ρε αλεκο επειδη οι αγγλικοι χαρακτηρες ειναι πολυ κουραστικοι αν εχεις την καλοσυνη μετετρεψε τα εδω!ευχαριστω
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Εγώ να πω την ιδέα μου...... Επειδή σκέφτηκα να το κάνω και εγώ αυτό αφού έχω πιστόλι αέρα....
Ξεβιδώνεις το καπό που είναι σχεδόν ίσιο το τρίβεις συνήθως δεν θέλουν στοκάρισμα, το βάφεις σε κλειστό χώρο μιας που δεν είναι πολύ μεγάλο και καταλαβαίνεις εάν πιάνουν τα χέρια σου ή όχι. Και αν πιάνουν τότε παιδεύεσαι με το υπόλοιπο....
Καλα ναι ετσι ειναι αλλα μπορει να σου πετυχει το καπο και το υπολυπο να κλαιει !!!χαχαχα βασικα καλα ειναι το αμαξι να μπαινει φουρνο για βαφη οταν γινετε σε ολο για να μην εχεις προβλημα με σκονη και τιποτα ενοχλητηκα ζουζουνια!Βασικα εδω που ειμαι εγω σιγουρα θα κανεις δυλλογη στα κουνουπια!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αλλα για μενα για βαψιμο ολο το αμαξι μεσα στο φουρνο οπως και διποτε για λεπτο δουλεις μπορεις σε κλειστο χωρο οπως λεει ο φιλος αλλα ριξε και λιγο νερο κατω να μην σηκωνετε η σκονη!!και σου καθετε πανω ειναι πολυ ξενερομα αυτο ειδικα αν το χεις πετυχει!
lada2105supermirafiori
05-06-09, 19:40
σε κλειστο χωρο προσεχουμε τις αναθυμιασεις..παντως εγω νομιζω δεν ειναι καμια επιστημη να τριψεις και να ξεσκουριασεις επιφανειακα ενα αμαξι.πχ το δικο μου ειχε σκουρια σε ολες τις ραφες-ενωσεις κοματιων και στα λουκια στην οροφη.μονος μου το εκανα και εγω και πιστευω οτι το αποτελεσμα για ερασιτεχνικο ειναι πολυ καλο.ο dj 24 το εχει δει απο κοντα...(εκτος απ'την πισω συνοδηγου πορτα που ηταν χτυπημενη και την στοκαρα μονος μου και κανει κατι κυματακια...).και εγω το εκανα με παλμικο τριβειο
lada2105supermirafiori
05-06-09, 19:42
πολλα κουνουπια,πολλααααααα....σωστος για το νερο κατω
InitialA(Αλεκος)
07-06-09, 18:34
emena dn exei tpt. kana 2 lakoubitses kai spasmeno berniki. tespa se merikes bdomades ksekinaei to project pali.
sry gia ta greeklish alla dn einai diko mou pc kai eimai austria
giorgis_E21
09-06-09, 15:58
αλέκο πάρε ένα 300άρι και τρίβε βρεγμένη την λαμαρίνα (για να μη στουμπώνει και χαλάει) μέχρι να φύγει το βερνίκι
μετά 600άρι ή 1000άρι πάλι με νερό για να λειάνει
στόκαρε χωρίς υπερβολές,τρίψε λίγο,αστάρωσε και λείανε το αστάρι με το 1000άρι και νερό
μετά είσαι για βάψιμο
KOSTAS_KE35
09-06-09, 16:13
αμα λειανει το ασταρι με εκατοσταρι θα το κανει αχρηστο μεσα στης γρατζουνιες
Το ασταρι θελει 400 νερου και με 400 νερου βερνικη δεν θα καταβαασει ουτε σε ενα χρονο!!!αμα εχει σκασει το βερνικη πρεπει να το κατεβασει σε ολοι την επιφανεια το ιδιο για γιατι αλλιως θα το βλεπει σκαλοπατια το χρωμα και μετα αντε γεια!φιλε κατεβασε το βερνικη οσο μπορεις να να γινει λειο ολο το αμαξι και μετα τραβα για στοκαρισματα!οσο για το ασταρι για με αστο να το τριψει ο μαστορας που ξερει κανε τα χοντρα εσυ και ασε της λεπτοδουλειες για το μαστορα!αλλα γνωμη μου αν θες για πιο τελειο αποτελεσμα και αν σου παει κατι παραπανω ειναι για το καλο και προστασου θα το βρεις περνατο και στοκο πιστολιου (αυτο θα το κανει ο μαστορας μετα τα στοκια και τα τριψιματα σου)ωστε να πεσει το ασταρι πανω και να κανει και γαμω της επιφανεις βαφης και μετα που θα πεσει το χρωμα θα τρελλαθεις!εγω παντος το εκανα και το αποτελεσμα με αφησε .....:shock::shock::shock::shock:
σε κλειστο χωρο προσεχουμε τις αναθυμιασεις..παντως εγω νομιζω δεν ειναι καμια επιστημη να τριψεις και να ξεσκουριασεις επιφανειακα ενα αμαξι.πχ το δικο μου ειχε σκουρια σε ολες τις ραφες-ενωσεις κοματιων και στα λουκια στην οροφη.μονος μου το εκανα και εγω και πιστευω οτι το αποτελεσμα για ερασιτεχνικο ειναι πολυ καλο.ο dj 24 το εχει δει απο κοντα...(εκτος απ'την πισω συνοδηγου πορτα που ηταν χτυπημενη και την στοκαρα μονος μου και κανει κατι κυματακια...).και εγω το εκανα με παλμικο τριβειο
:wink::wink::wink::wink:αρεος
InitialA(Αλεκος)
10-06-09, 00:24
euxaristw paidia.... 8a kanw oti mporw molis katebw kai 8a koitaksw na balw foto sthn diadikasia na deite.
αντε ντε να παρω και εγω ιδες για το δικο μου αν κατσει!!!!!:p:p:p:p:p:pχαχαχαχαα!!!
giorgis_E21
10-06-09, 03:42
αμα λειανει το ασταρι με εκατοσταρι θα το κανει αχρηστο μεσα στης γρατζουνιες
αδερφέ έχεις δίκιο...1000άρι εννοώ...το διόρθωσα
Ρε παιδιά ξέρει κανείς την (νόμιμη) διαδικασία για να αλλάξε κάποιος το χρώμα στο πισωκίνητό του????
KOSTAS_KE35
06-07-09, 17:06
να πας να το δηλωσης στην αστυνομια οτι αλαζεις χρωμα και στο γραφουν πανω στην αδεια
paulo6sousa
06-07-09, 18:30
Πας στο υπουργείο συγκοινωνιών στο τμήμα που γίνονται αλλαγές κινητήρων και τους λες ότι θες να αλλάξεις χρώμα.Σου δίνουν μια αίτηση,την συμπληρώνεις δίνεις την άδεια κυκλοφορίας σου και σου βγάζουν καινούρια με το καινούριο χρώμα.Εμένα είχε βγει μέσα σε 2 ώρες,δεν θυμάμαι για παράβολο.Νομίζω όμως ότι είναι τσάμπα.
Καραμιχάλης Βασίλης
06-07-09, 21:27
εγω οταν εβαψα το σταρλετ απο μαβρο ασπρο, πιγα στο κεπ την αδια του σταρλετ τους ιπα τι χρομα θα το κανω και μετα απο 1 βδομαδα πιγα κ πιρα τιν αδια με το κενουριο χρομα!!! τοσο απλα..
παρεπιπτοντος εγο το εβαπψα μονος μου ... πριν πεζει το χρομα το ετριπσα με ντουκοχαρτο απο 800,1000,1500,2000,4000... εχο ανεβασει κ ενα βιδεακι slideshow καμια 200 φοτο απο ολι τιν διαδικασια
http://www.youtube.com/watch?v=wOpL7dvMDr8&feature=channel_page
ελπιζω να βοιθισει ....
εγω οταν εβαψα το σταρλετ απο μαβρο ασπρο, πιγα στο κεπ την αδια του σταρλετ τους ιπα τι χρομα θα το κανω και μετα απο 1 βδομαδα πιγα κ πιρα τιν αδια με το κενουριο χρομα!!! τοσο απλα..
παρεπιπτοντος εγο το εβαπψα μονος μου ... πριν πεζει το χρομα το ετριπσα με ντουκοχαρτο απο 800,1000,1500,2000,4000... εχο ανεβασει κ ενα βιδεακι slideshow καμια 200 φοτο απο ολι τιν διαδικασια
ελπιζω να βοιθισει ....
να σου φερω κ το δικο μου ρε Βασιλη...:(:(:(
ελπιζω να βοιθισει ....
Ωραιο βιντεακι ρε Καραμιχαλη, πολυ καλη δουλεια φιλε! Δειτε το οποιος ενδιαφερετε, θα βοηθησει σιγουρα!
Καραμιχάλης Βασίλης
13-07-09, 20:38
Thanks ρε Νικο!!
andreas_e30!
14-07-09, 07:09
ρε παιδες να ρωτησω και γω κατι για βαψιμο!αλλα για τ εσωτερικο!πρεπει να βγαλω ολο τ πισοχαρτο τελειως να βαφτει και να ξαναμπει πισωχαρτο?τι εργαλεια χρειαζονται?σημεια που δεν βγαινουν τ κανω με καμινετο?στ ντεποζιτο απο πανω βαζω καμινετο η υπαρχει περιπτωση για μπαμ?πειτε οτι ξερετε!
KOSTAS_KE35
14-07-09, 09:25
πιστολακι θερμου αερα στα πισωφυλλα
andreas_e30!
14-07-09, 18:26
με τι εργαλεια βγαινει τ πισωχαρτο?με σπατουλα?μετα που θα βρω για ν ξαναβαλω?μπορω μονοσ μ?
KOSTAS_KE35
14-07-09, 19:49
το ζεστενης με το πιστολακι θερμου αερα αν δεν εχεις βαλε πιστολακι για τα μαλια και με μια σπατουλα με χερι την ξυνης και φεβγει το πισωχαρτο θα το βρεις σε ολα τα μαγαζια που πουλανε χρωματα αυτοκινητου
andreas_e30!
14-07-09, 19:52
οκ κωστα βασικα καπου ειχα δει που βαζουν μια μ@λακι@ πανω στν τροχο και ετσι τ βγαζουν τεσπα ευχαριστω!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.