PDA

Επιστροφή στο Forum : ενα δυνατο video που αξιζει ολοι να δουνε!

elaborus
31-05-09, 23:30
σημερα με στειλανε μεσω facebook,ενα video που παιχθηκε στην ιταλικη τηλεοραση RAI...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ VIDEO EVER...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...η γλωσσα εδω δεν εχει την πρωτευουσα σημασια,αλλα οι εικονες!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΑ FORUM ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ...ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ!
στα track days οταν συμμετεχω,κατεβαινω παντα με το παρακατω μηνυμα κολλημενο στο αυτοκινητο μου..."τρεξε στην πιστα...οχι στους δρομους!!" ας το κανουμε ολοι πραξη!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1062204689840&ref=mf

Rozy_SS_Kp60
01-06-09, 01:12
Καλα..το ειδα ολο..
Χωρις λογια,απιστευτο....

Σέρμπης Κώστας
01-06-09, 02:00
εγω αυτο που εχω να πω,λεω παντα και εννοω ειναι οτι δε φταιει παντα η ταχυτητακαι μονο αυτη.ας μην το παιρνουμε μονοπλευρα το ζητημα των τροχαιων.αλλωστε ερευνες διαφορων κρατων εχουν αποδωσει τη συντριπτικη πλειοψηφεια σε αλλα αιτια πλην της ταχυτητας

paulo6sousa
01-06-09, 02:28
Εγώ δεν έχω facebook και δεν μπορώ να το δω...

Σέρμπης Κώστας
01-06-09, 02:37
δειχνει φωτο απο τρακαρισματα και καποια βιντεο απο youtube με τρακαρισματα on-camera.ενταξει ειναι σε καποια σημεια ακραιο αλλα μπορεις να παρεις μια γευση αν γραψεις car accidents στο youtube

KOSTAS_KE35
01-06-09, 09:32
κατι τετοια βιντεακια πρεπει να βαζουν στην τηλεωραση να παιζουν μπας και ξυπνισουν μερικοι που το παιζουν driver και βαλουν μυαλο γιατι ο πρωτος παραγοντας στα τρακαρισματα ειναι ο ανθρωπος και η ταχιτητα. γι αυτο παιδια προσωχη στους δρομους

mx5t
01-06-09, 10:32
++++1000

drift student kp60
01-06-09, 12:28
Γι'αυτο μονο σε πιστες αυτα...αλλα τα περισσοτερα βιντεακια που εδειχνε δεν εφτεγε η ταχυτητα αλλα η ανθρωπινη βλακεια ...αμα περνας με κοκκινο η ταχυτητα σου φταιει..?.οχι πως ειναι σωστο να τρεχεις στους δρομους ..και Μ@Λ@ΚΙ@ μου που τρεχω κ'εγω..!.. .ΕΠΕΙΓΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!

giorgis_E21
01-06-09, 12:55
όλοι τρέχουμε λίγο-πολύ αυτό είναι ένα από τα ανθρώπινα λάθη που προκαλούν ατυχήματα

αφού φτάσαμε σε σημείο να βλέπουμε σχόλια σε τέτοια βίντεο με ερωτήσεις τύπου "το αμάξι στο 2.38 τι είναι" ή σε βίντεο με φωτογραφίες κοπέλας που πέθανε σε τροχαίο από τις φίλες της "κρίμα που πέθανε και δεν την..." ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

andreasf20c
01-06-09, 13:37
όλοι τρέχουμε λίγο-πολύ αυτό είναι ένα από τα ανθρώπινα λάθη που προκαλούν ατυχήματα

αφού φτάσαμε σε σημείο να βλέπουμε σχόλια σε τέτοια βίντεο με ερωτήσεις τύπου "το αμάξι στο 2.38 τι είναι" ή σε βίντεο με φωτογραφίες κοπέλας που πέθανε σε τροχαίο από τις φίλες της "κρίμα που πέθανε και δεν την..." ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
Πες τα ρε Γιωργη...
Ολοι οι μαλακες γμτ...
Τσαντιζομαι αφανταστα οταν βλεπω τετοιου ειδους σχολιασμο...
Απο εκει φαινεται το επιπεδο των ατομων...

Σέρμπης Κώστας
01-06-09, 16:14
ειδατε που λεω οτι δε φταιει μονο η ταχυτητα

KOSTAS_KE35
01-06-09, 16:53
ειναι πολυ οι παραγωντες που φταινε σε ενα ατηχιμα και φυσηκα δεν ειναι μονο η ταχιτητα .πρωτα απο ολα ειναι ο ανθρωπος και το μυαλο που κουβαλαει μετα ειναι..........αλλα αν κατσουμε και το αναλυσουμε θελουμε πανω απο 100 σελιδες για να μιλαμε. οποτε παιδια προσωχη στους δρομους ,στους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ δρομους και το μυαλο μας μεσα στο κεφαλι μας οταν οδηγαμε

Ts@n@k@s
01-06-09, 17:09
καταθλιπτικο το βιντεακι...

xristoforos nainter1990
03-06-09, 03:18
αυτο το βιντεακι ειναι για να το βλεπουν μερικι μερικι που το πεζουνε οδιγοι και μετα οταν τρακαρουν βρισκουν δικελογια οτι εφτεγε ο αλλος βασικα ολη μας φτεμε γτ δεν προσεχουμε στους δρομος και φτεοι και το κρατος βεβαια να λεμε του τραβου το δικιο

Ladouras
03-06-09, 05:01
Είδα και εγώ το βιντεο.....(όπως και άλλα άλλωστε:()....Αυτό που μπορώ να πω είναι πάνω από όλα προσοχή και σύνεση.....Η ταχύτητα και μόνο δεν φταίει αλλά μπορεί και αυτή να τα κάνει χειρότερα......Άλλωστε εμείς που οι περισσότεροι οδηγούμε παλιά αμαξώματα 2χπροσοχή.......Και προσοχή δεν σημαίνει οτι δεν τρέχω αλλά οτι οδηγώ σύνφωνα με τους κανόνες και προσέχω και τους άλλους.....ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει.....

Hercules34
03-06-09, 20:14
Ειδικα στην Ελλαδα τα πραγματα ειναι τοσο σοβαρα...
Πολλοι Ελληνες οδηγοι δεν τηρουν τον ΚΟΚ και ειναι και αυτος ενας παραπανω λογος προκλησεως ατυχηματων...Τελικα οτι αυτοκινητο να εχεις η ταχυτητα αναιρει την ασφαλεια του καθε αυτοκινητου.Οι δρομοι επισης στην Ελλαδα ειναι τελειως αθλιοι.Τοσα λεφτα σε διοδια,τοσα μας παιρνει το κωλοκρατος και τι κανει??Τιποτα..Μας αφηνει κατα ενα μεγαλο ποσοστο να σκοτωνομαστε...Ενας δρομος ειναι αξιος για μενα σε ολοκληρη την Ελλαδα..Η Εγνατια Οδος...Κανεις δεν προσεχει..Δεν θελω να μειωσω κανεναν απο την παρεα εδω μεσα.Και εγω σε λιγους μηνες θα βγω στους δρομους..Δεν ξερω τι θα μου τυχει..Θα υπαρξουν στιγμες αδυναμιας το ξερω..Θα προσπαθησω να προσεσω..Αν το κανω οι αλλοι θα με προσεξουν???Σε εθνικη οδο δυο λωριδων με διπλη διαχωριστικη τρεμω οταν βρισκομαι εκει με τον πατερα μου και πηγαινουμε στο χωριο..Προσπερασεις στις στροφες..Προσπερασεις σε υψωμα..Τοσα ατυχηματα σε τετοιες περιπτωσεις..Μια θεια μου σκοτωθηκε ετσι απο λαθος της.Εκανε προσπεραση σε στροφη με λιγα χιλιομετρα νομιζω και να'σου το πουλμαν..απο κατω βρεθηκε..Απο τοτε φοβαμαι τα ταξιδια και τους στενους δρομους οσο εμπειρος και να ειναι ο πατερας μου..
Οσο και να προσεχουμε τοσο περισσοτερο υπαρχει καποιος αλλος που δεν προσεχει...Ειδικα για τους δρομους κατι πρεπει να γινει...Λιαν Συντομως...Αυτον τον κ...δρομο της Πατρας τον εχετε δει..?Της Τριπολης?Λακουβες γεματος και μετα σου λεει γιατι σκοτωνεσαι..ειτε τρεχεις ειτε οχι..με 20 δηλαδη να παμε για να μην παθουμε τιποτα??Γινεται?Δεν γινεται...Αυτος ο Μαλιακος ρε παιδια?Εκεινο το πεταλο του θανατου..?Γιατι δεν βαζουνε τοσα χρονια τσιμεντενια διαζωματα η οπως αλλιως τα λενε στη μεση??Δεν εχουν λεφτα??Βλακειες..Βαριουνται...Το 90% της Ελλαδας δεν εχει δρομους...Ειναι ολοι κυριολεκτικα driftοδρομοι(θελω να πω οτι ειναι λιωμενοι και φαγωμενοι).Σε 4 μηνες βγαζω διπλωμα.Ανυπομονουσα για αυτο χρονια τωρα.Δεν το εχω πει σε κανεναν ομως αυτο που θα σας πω τωρα...Φοβαμαι να βγαλω...και ξερετε γιατι φοβαμαι??Γιατι υπαρχουν πολλοι γυρω μου που δεν θα με προσεξουν..με ή χωρις το Ν...Μηπως να κανουμε κατι ολοι εμεις εδω μεσα για τους δρομους??Δεν ξερω τι..Κατι..
Παιδες..Φιλαρακια μου..Να προσεχετε..Μην τρεχετε πολυ...η να τρεχετε εκει που ξερετε οτι πρεπει..Το λεω και για μενα γιατι ξερω οτι δεν θα την αποφυγω την ταχυτητα...
Δεν εχω να πω κατι αλλο..
Αυτα απο εναν 17χρονο τρελαρα με την πισωκινηση...

drift student kp60
03-06-09, 22:10
http://www.youtube.com/watch?v=6B1aV4QGCt4 με αφορμη το βιντεο του φιλου βρηκα αυτο απλα επιδη εχει περισσοτερα στατιστικα το αναφερω .

takisssss
03-06-09, 23:15
μεθησμενος οδηγει στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας,εκεινη την στιγμη καταυθανει απο το αντιθετο ρευμα ενα αλλο αυτοκινητο....μολις πλησιαζουν αρκετα το αλλο αυτοκινητο περνα στο αντιθετο ρευμα για να αποφυγει το μεθησμενο...εκεινη τι στιγμη και ο μεθησμενος κανει την ιδια κινηση και μπενει στο ρευματα του και συγκρουστικαν σχεδον με τοπικη....ευτηχος δεν σκοτωθηκε κανενας...αλλα στο τελος ο μεθησμενος πηρε αποζημιοσει απο τον αλλον επειδη το ατυχημα εγινε στο δικο του ρευμα κυκλοφοριας....ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...! ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ...ΟΙ ΑΣΥΝΗΔΙΤΟΙ ΟΔΗΓΗ ΦΤΑΙΝΕ..!

Υ.Γ.ξερω πως ολοι θα εχετε την απορια: αφου ηταν μεθησμενος γιατι πηρε αυτος την αποζημιοση...δεν ξερω τι πεχτηκε εκει μεσα....μαλον θα ειχε ακρες ο μεθησμενος και θα τον βγαλανε καθαρο...!

lada2105supermirafiori
05-06-09, 20:16
παιδια εγω μια λεξη λεω συνεχεια..ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.στις εκαστοτε συνθηκες του δρομου,των συνθηκων,της κινησης,του καιρου.και ισως πολλοι απο εσας με φατε τωρα αλλα δεν συμφωνω με αυτο που λεμε "δρομος καρμανιολα".αφου το εχουμε δεδομενο οτι δεν εχουμε δρομους,γιατι δεν συμορφωνομαστε με αυτο?δεν μπορει επειδη εχεις merc s-class με ολα αυτα τα αγγλικα αρχικα στον εξοπλισμο της να πηγαινεις με 180 στη βροχη.ειναι βροχη!βρεγμενο!το αμαξι πηδηξε τη νησιδα(ειχε και νησιδα ο δρομοσ...)και προσγειωθηκε στο αντιθετο ρευμα στην οροφη αυτοκινητου.5 νεκροι.αληθινο γεγονος.μπορεις να περασεις πολυ καλα μ'ενα αμαξι αρκει να εχεις λιγο μυαλο στο κεφαλι.μεσα στο κεφαλι,οχι πανω απο αυτο..

andreasf20c
06-06-09, 02:30
παιδια εγω μια λεξη λεω συνεχεια..ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.στις εκαστοτε συνθηκες του δρομου,των συνθηκων,της κινησης,του καιρου.και ισως πολλοι απο εσας με φατε τωρα αλλα δεν συμφωνω με αυτο που λεμε "δρομος καρμανιολα".αφου το εχουμε δεδομενο οτι δεν εχουμε δρομους,γιατι δεν συμορφωνομαστε με αυτο?δεν μπορει επειδη εχεις merc s-class με ολα αυτα τα αγγλικα αρχικα στον εξοπλισμο της να πηγαινεις με 180 στη βροχη.ειναι βροχη!βρεγμενο!το αμαξι πηδηξε τη νησιδα(ειχε και νησιδα ο δρομοσ...)και προσγειωθηκε στο αντιθετο ρευμα στην οροφη αυτοκινητου.5 νεκροι.αληθινο γεγονος.μπορεις να περασεις πολυ καλα μ'ενα αμαξι αρκει να εχεις λιγο μυαλο στο κεφαλι.μεσα στο κεφαλι,οχι πανω απο αυτο..
+11111:roll:

Homo Driftarious!!!
06-06-09, 12:11
Σωστο, γιατι εχω παρατηρησει πως σε εμας τους Ελληνες παντα οι αλλοι μας φταινε κ ποτε δεν κανουμε τπτ...

DriftDim
08-06-09, 02:17
Μπραβο παιδια σωστα τα λετε.Χαιρομαι που σκεφτεστε ετσι παρα το νεαρο της ηλικιας σας.

andreasf20c
09-06-09, 02:20
Οσο παιρνανε τα χρονια οι νεοι αποκτουν παιδεια και κριτικη σκεψη...
Ετσι καταλαβαινουν πολλα και βλεπουν τι φταει...

ImanosgrI
14-08-09, 21:35
οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος πανω δεν φταιει μονο η ταχυτητα αλλα και η ανθρωπινη μ@λ@κι@
οπως λεει και ενα φιλαρακι <<Παμε αργα γιατι βιαζομαστε>>

MantaBoy
29-09-09, 20:02
το ειδα και .........

MantaBoy
29-09-09, 20:02
το ειδα και .........ο θεος πρεπει να δουλευει υπερωριες.......

Amanatidis Stefanos
01-10-09, 16:55
εξωπραγματικες εικονες...

Jimboy4
10-11-09, 20:42
παιδιά μην παρεξηγήσετε αλλά δεν έχω facebook. Κάντε ένα post με link για να δω και εγώ τι είναι.....