Επιστροφή στο Forum : drifting-μιγμα για καπνους
KyriakosEbrake
30-05-09, 01:38
γεια σας παιδια,
καπως ανοητο θεμα..αλλα εχω ακουσει για ενα μιγμα που περιλαμβανει ζελατινη υγρη,λαδι και κατι αλλα περιεργα και εκτος απ το οτι κανει τα λαστιχα να γλιστρανε βοηθαει να βγαινει τρελος καπνος οταν σπινιαρουν..απλα το αλειφεις στα λαστιχα με πινελο ή κατι τετοιο..εχει ακουσει κανεις τιποτα ή ξερει πως μπορω να το κανω?
turbanthropos
30-05-09, 08:34
Και γιατί να παιδευτείς με μίξεις;
Άλοιψέ τα με καμμένα λάδια,άστα να στεγνώσουν 2 ημέρες και μετά φόρεσέ τα.
Disclaimer: Do not try this on public road :p
KyriakosEbrake
30-05-09, 10:35
ναι βασικα δν θελω μονο να γλιστραει..το μιγμα ειναι συγκεκριμενο κ με το παραμικρο τα λαστιχα βγαζουν καπνους αμα το κανεις...απλα μ το χαν δωσει καπου γραμμενο κ δν ξερω που το χω
Άλοιψέ τα με καμμένα λάδια
φαγητου; απο πατατες τηγανητες κανουν;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
KyriakosEbrake
30-05-09, 13:53
φαγητου; απο πατατες τηγανητες κανουν;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ρε..λυπηθειτε το thread..ειναι λιγο ακυρο αλλα λυπηθειτε το . . .
Για να κανεις drift θες προσφυση. Βαλε λαδια και μιγματα αλλα ελπιζω να εχεις μικτη μπας και σωσεις τιποτα...
ρε..λυπηθειτε το thread..ειναι λιγο ακυρο αλλα λυπηθειτε το . . .
Δεν λυπομαστε τιποτα. τα γ@μ@με ολα.
θα το καταλαβεις στην πορεια. Driftclub for life !!
Aφηστε τα λαδια κ τις μιξεις στην ακρη. Αυτα ειναι καγκουριες κ καραγκιοζιες. Για να καπνισουν τα λαστιχα θελεις αλογα. Τοσο απλα.
Και βασικα αν ντριφταρεις χωρις να καπνιζουν τα λαστιχα το χαιρεσαι λιγοτερο?? Δεν νομιζω.
driftovioS
30-05-09, 20:02
Δεν λυπομαστε τιποτα. τα γ@μ@με ολα.
θα το καταλαβεις στην πορεια. Driftclub for life !!
:lol::lol::lol:
drift student kp60
31-05-09, 18:54
ακριβος ..τι λαδια και πινελα...μπες μεσα στο αυτοκινητο και δωσε πονοοοοοο ;)
KyriakosEbrake
01-06-09, 00:12
ακριβος ..τι λαδια και πινελα...μπες μεσα στο αυτοκινητο και δωσε πονοοοοοο ;)
ναι ρε παιδια αυτο κανω..
απλα λεω..για το κερασακι στην τουρτα :D
λοιπον παιδια να σας πω τι πεζει με αυτα γιατι το εχω και στο δικο μου αυτοκινητο!!!το μονο που χριαζεστε ειναι τεσσερις πιτσιλιθρες απο τα μπροστα τζαμια!!!και ενα δοχειο ολοηδιο οπως στα τζαμια!!!πιγενετε στον μηχανηκο και στο σε τραβαει μια 2 γραμες δλδ καθε θολος και 2 πιτσιλιθρες!!!!μετα περνεις ενα μοχλο και στον τοποθετει οπου εσενα σε βολευει για να μπορεις να το κανεις ανετα!!!απλος για να μπου οι πιτσιλιθρες πρεπει να κανεις 8 μικρες τριπιτσες ωστε να μπορεσεις να κουμποσεις τις πιτσιλιθρες μεσα στους θολους!!!εμενα ολοι η ιστορια με βγηκε 46 ευρο χωρις τοποθετηση γιατι τα περασα μονος μου!!!ενα εχω να πω αξιζει τα λευτα του!!!εγω πρωσοπηκη βαζω νερο γιατι δεν λεει τπτ αλλο !!!το νερο ειναι τζαμπα και αυθονο!!!εγω δεν το χρειαζομε καθολου γιατι 286 αλογα δεν χριαζονται νερο στα λαστιχα για να σπινιαρουν αλλα το εβαλα γιατι ειναι πολλη ψαροτικο!!!οταν ψεκαζω τις ροδες μεχρι και η τεταρτη σε καλο δρομο σπηνιερνει
300 αλογα και εχεις βαλει πιτσιλιστιρια ??? Δηλαδη εμεις που εχουμε πιο λιγα να σερνουμε κανα βυτιακι με νερο απο πισω ! :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
10-06-09, 16:04
300 αλογα και εχεις βαλει πιτσιλιστιρια ??? Δηλαδη εμεις που εχουμε πιο λιγα να σερνουμε κανα βυτιακι με νερο απο πισω ! :lol:
χαχαχχααχαχχα!!!!!χρηστο λαδακι!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχ
Γνωστή πατέντα με τις πιτσιλίθρες. και δουλεύει μια χαρά... όσο για τον καπνό υπάρχει και η λύση των πολύχρωμων και έντονων ελαστικών κόκκινων-κίτρινων κτλ.... εκεί είναι που ψαρώνουν όλοι με τον κόκκινο καπνό πλέον........
και 2000 αγγλικες λιρες που στοιχιζουν τα χρωματιστα λαστιχα ειναι ακομη καλυτερες...
Petros AE86
10-06-09, 18:40
εγω δεν το χρειαζομε καθολου γιατι 286 αλογα δεν χριαζονται νερο στα λαστιχα για να σπινιαρουν αλλα το εβαλα γιατι ειναι πολλη ψαροτικο!!!οταν ψεκαζω τις ροδες μεχρι και η τεταρτη σε καλο δρομο σπηνιερνει
πως γινεται ενα μαμα 1600 να βγαζει 286 αλογα???προχωραει η τεχνολογια φαινεται..:lol2:
286 αλογα ροδα ετσι γτ μοτερ πας για 500 _+
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.