Επιστροφή στο Forum : Aναρτησεις για kadett c + ελατηρια!
Keichidrift
27-05-09, 15:22
Παιδες εχω μπερδευτει. Τι αναρτησεις να βαλω στο kadett μου? Σκεφτομαι για κονι κιτρινα, με ελατηρια merc 123, αλλα απο δυο τηλεφωνα που εκανα μουπαν οτι δεν υπαρχουν τετοια κονι...παιζει κατι αλλο? Μηπως εχουν κωδικο απο ασκονα?
Εχετε κατι να προτεινετε?
Επισης τωρα εχω ακομα τον εργοστασιακο πισω αξονα, (του 1,2) και τα αμορτισερ θαναι γιαυτον. Μετα που θα τον αλλαξω, οταν βρω, με αξονα απο 2,0 θα εχω προβλημα με την αναρτηση? Δεν νομιζω ναχει σχεση απλα ρωταω ναμαι σιγουρος...
φιλε εγω εχω στο δικο μου τα κοκκινα koni ρυθμιζομενα παντα..και δουλευουν μια χαρα..με αυτα τα ελατηρια που λες..ειναι η καλυτερη επιλογη για καλοστημενο καντετ..:wink:
υπαρχουν κονι κιτρινα και ειναι ανωτερα απο τα κοκκινα.Κοιτα και εδω και μην ακους τι λενε
http://www.koni.com/index.php?id=254
ελατηρια ναι απο μερσεντες,ειναι σκληρα λενε
ΑΣχετο,αλλα το μαντα στη φωτο δικο σου ειναι?Απο σαλονικα μερια ?
Keichidrift
29-05-09, 10:34
Οσον αφορα το μαντα...μεγαλη ιστορια. Ηταν να το στησουμε με ενα φιλαρακι μου, για πιστα, αλλα ναυαγησε το concept και ετσι το αφησαμε. Θα δουμε τι θα κανουμε με αυτο. Ναι απο σαλονικα μερια. :) Το εχεις δει καπου? Γιατι τωρα πολυ προσφατα το φεραμε σαλονικα.
Οσον αφορα το κοκκινα δεν το συζηταμε οτι τα κιτρινα ειναι καλυτερα. Το ειχα δει το koni finder ευχαριστω! Το περιεργο ειναι οτι πηρα στην γενικη ανταλακτικων και μουπαν τους κωδικους απο το city οτι χρειαζομαι. Μπροστα ειναι διαφορετικες στα city με τα υπολοιπα (coupe, gte, limo) και πισω επισης ειναι καμια σχεση....εχω μπερδευτει. Αν παω συμφωνα με το επισημο σιτε της κονι τοτε δεν μου κανουν, και δυσκολευομαι να τα βρω στο ebay.....
Οι κωδικοι ειναι....
Μπροστα 82-2085Sport
Πισω 82-1668SPD1
και οχι
Μπροστα 82-1886Sport
Πισω 80-1997Sport
Τι γνωμες εχετε? Σκεφτομαι και τα bilstein τα κιτρινα τα χοντροκαλαμα αλλα δεν ξερω πως να τα ζητησω...πια σειρα ειναι δηλαδη. Ριξτε κανα φως ρε παιδια...
καταρχας μια ερωτηση....τα χετε δοκιμασει τα κιτρινα τα κονι στο κadett στην πιστα να δειτε αν δουλευουν???ηδη το δικο μου οπως και αλλο καντετ πασιγνωστο φορανε κοκκινα και ειναι πολυ καλοστημενα...
εγω θα λεγα να οδηγησεις ενα kadett με κιτρινα και τοτε μονο θα ξερεις αν σε βολευει..γιατι αλλιως θα χεις δωσει και ενα καρο λεφτα και παλι το αμαξι δεν θα σου αρεσει.........
Αν τα θελεις αποκλιστικα για πιστα εχει καλως για τα κιτρηνα αλλα για δρομο οχι θα ελεγα ειναι πολυ σκληρα, κοιτα σε Bilstein καλυτερα.
Οσο για την Γενικη ανταλλακτικων ειναι πολλη ακρηβη ασ ειναι η επισημη αντιπροσωπεια της Κονι.Εγω απο αυτη πηρα κονι αλλα μετα βρηκα αλλου φθηνωτερα, παραεισαγωγη.
Ψαξου πρωτα , μην βιαστεις.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.