PDA

Επιστροφή στο Forum : Υποστροφη

Rozy_SS_Kp60
26-05-09, 21:13
Δεν ξερω αν τα αλλα κπ το κανουν αλλα το δικο μου πεταει πολυ μουρη σε αρκετες περιπτωσεις,πασχει απο υποστροφη!Μηπως εχει κανα προβλημα γεωμετριας κ ετσι???Η το κανουν ολα???

andreas_e30!
26-05-09, 21:28
αν εχεις κολλημενο και οχι σκληρη αναρτηση με τ λιγα αλογα αυτο θα παθαινεις στην αρχη !

Rozy_SS_Kp60
27-05-09, 02:15
Παιζουν ρολο οι ζαντες???λαστιχα???

kallitexni$
27-05-09, 09:45
Παιζουν ρολο οι ζαντες???λαστιχα???

Δε μας λες τι ζαντες και λαστιχα εχεις ?
Για να μιλαμε συγκεκριμμενα.:wink:

Rozy_SS_Kp60
27-05-09, 12:11
Σταρμαγκ με 185/60/13 λαστιχα μαρκα οτιναναι...!

Petros AE86
27-05-09, 12:12
Σταρμαγκ με 185/60/13 λαστιχα μαρκα οτιναναι...!

σε τι κατασταση ειναι τα λαστιχα?
αν ειναι σε αθλια λογικο μου ακουγεται να υποστρεφει

iaponas
27-05-09, 12:15
οχι τα λαστιχα του ειναι καινουρια αποτι νομιζω...

bimmer86
27-05-09, 12:44
Ακουστε... Το ραμμενο διαφορικο συμπεριφερεται σαν 2way μπλοκε. Τα 2way κανουν χειροτερο το φαινομενο της υποστροφης. Αρα θες ενα πολυ καλο στησιμο εμπρος για να πατησει η μουρη, δηλαδη αρνητικο καμπερ παραπανω κλπ και καλο λαστιχο. Κατ επεκτασιν πρεπει να ριξεις χρημα. Μπορεις επισης να παιξεις με τις πιεσεις των ελαστικων εμπρος και να δεις αλλο αποτελεσμα. Απαραιτητη προυποθεση το καλο λαστιχο γιατι δεν σε κοβω να φτιαχνεις coilover...

Ts@n@k@s
27-05-09, 12:55
Δικιο εχει ο αποπανω ^ το ραμμενο το προκαλει αυτο. Απλα προσπαθησε να εισαι λιγο πιο επιθετικος στην οδηγηση σου και προσπαθησε να τοποθετησε πριν τη στροφη με φρενα-τιμονιες -χειροφρενα κλπ ωστε να μπαινεις στη στροφη απο πριν διπλωμενος κ μετα να το πηγαινεις με το γκαζι.
Ειναι κ αυτος ενας τροπος να αποφυγεις την υποστροφη.
Ο αλλος τροπος που ειναι κ σωστοτερος (κ με λιγοτερο κινδυνο να τσακιστεις πουθενα...) ειναι να φτιαξεις αναρτηση, οχι απαραιτητα coilover.

Rozy_SS_Kp60
27-05-09, 13:44
A....Ναι..καταλαβα..!Αυτο που λετε ειναι σωστο...Θα δω τι θα κανω...απλα το ειχα απορια...γτ το εκανε συχνα...Θα μπαινω απο την αρχη με τις παντες κ βλεπουμε..!

DriftDim
27-05-09, 15:55
Αυτο που σου ειπαν δωσε λιγο αρνητηκο καμπερ μπροστα.
Τι αναρτηση εχεις μηπως τα πισω αμορτησερ ειναι τελιωμενα?

Rozy_SS_Kp60
27-05-09, 17:45
Φοραει ελατηρια apex μπρος πισω κ αμορτισερ μονροε παλι μπρος πισω,που ειναι περιπου τα ιδια με τα μαμα...παιζει ρολο????

DriftDim
27-05-09, 22:41
Φοραει ελατηρια apex μπρος πισω κ αμορτισερ μονροε παλι μπρος πισω,που ειναι περιπου τα ιδια με τα μαμα...παιζει ρολο????

Στο λεω γιατι αν εισαι σκληρος μπροστα(αναρτηση η αντιστρεπτικη χοντρη) η αντιστηχα μαλακος πισω ειναι ευκολα τα μουτρα.

giorgis_E21
28-05-09, 00:24
κάνε αυτό που σου λέει ο χρήστος,δώσε αρνητικό κάμπερ και παίξε με τις πιέσεις.θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά...μάθε το και σιγά σιγά θα έρθει και η ώρα για να ζητήσεις περισσότερα-δλδ καλύτερη ανάρτηση...

νίκο...η επιθετικότητα θα έρθει με τον καιρό,όλοι στην αρχή υποστρέφοντας πηγαίναμε..κανένας δεν γεννήθηκε τανιγκούτσι....πρώτα να μάθει το αμάξι,την συμπεριφορά του,και μετά με σιγουριά θα δοκιμάσει κι άλλους τρόπους (όπως "μπορεί και να πεθάνω,αλλά θα το καταφέρω"...λέω εγώ τώρα...)

Ts@n@k@s
28-05-09, 03:47
κάνε αυτό που σου λέει ο χρήστος,δώσε αρνητικό κάμπερ και παίξε με τις πιέσεις.θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά...μάθε το και σιγά σιγά θα έρθει και η ώρα για να ζητήσεις περισσότερα-δλδ καλύτερη ανάρτηση...

Το σταρλετ αν δεν απατομαι (που δεν νομιζω) δεν παιρνει αρνητικο καμπερ μπροστα αν δεν εχει τοπ μαουντ ρυθμιζομενα.
Αλλαξε στυλ οδηγησης φιλαρακο, δοκιμασε κ με αλλους τροπους στο ¨εμπα¨, κ θα την βρεις την ακρη.

Γιωργη εγω δεν του πα να σκοτωθει, να γινει πιο επιθετικος ειπα.

giorgis_E21
28-05-09, 04:35
εσένα γενικά σε έχει φοβηθεί το μάτι μου...τα στάρλετ εσύ τα ξέρεις καλύτερα,εγώ απλά συμπλήρωσα...

είναι παγκόσμιο φαινόμενο και το ξέρεις γιατί το έχουμε συζητήσει ότι ο καθένας στις πρώτες απόπειρες για λίγο παντηλίκι πρώτα στρίβει τιμόνι και μετά πατάει γκάζι...αν το συνδυάσουμε με την κακή χρήση φρένου (πατάς και μεταφέρεις μπροστά το βάρος λίγο πριν τη στροφή,και πάνω στη στροφή αφήνεις και όσο μεταφέρεται προς τα πίσω το βάρος πατάς και γκάζι και έτσι το μπροστινό μέρος γίνεται πανάλαφρο και άρα χάνει ευκολότερα την πρόσφυση) τότε η υποστροφή είναι σίγουρη...

σίγουρα πρέπει να αλλάξει στυλ οδήγησης,αλλά όχι πριν μάθει καλά το αυτοκίνητο..πρώτα πρέπει να μάθει να χειρίζεται με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το τιμόνι του...τα περί κάμπερ και πιέσεων θα τον βοηθήσουν ακόμα περισσότερο

Rozy_SS_Kp60
28-05-09, 12:32
Λοιπον,αυτο με το στυλ οδηγησης μετρησε πολυ...Απλα κ γω επειδη ηταν αλλανες εκει που πηγαινα προσπαθουσα να μπω με γκαζι...τωρα εχω μαθει 2-3 τροπους ακομα κ ειναι πολυ καλητεροι...!Ουτε μια φορα δεν πεταξε μουρη!(Υποψην ε,εχω χτυπησει κ μπιελα...!)

bimmer86
28-05-09, 14:51
Μπορει και να πεθαινες δηλαδη ! Χαχαχαχα...

Rozy_SS_Kp60
28-05-09, 18:39
ax0axoax0o!οπως το παρει κανεις...Ευχαριστω ολους παντως για τα ποστ σας...Με βοηθησατε αρκετα...

Ts@n@k@s
29-05-09, 02:01
Λοιπον,αυτο με το στυλ οδηγησης μετρησε πολυ...Απλα κ γω επειδη ηταν αλλανες εκει που πηγαινα προσπαθουσα να μπω με γκαζι...τωρα εχω μαθει 2-3 τροπους ακομα κ ειναι πολυ καλητεροι...!Ουτε μια φορα δεν πεταξε μουρη!(Υποψην ε,εχω χτυπησει κ μπιελα...!)

Συνεχισε να δοκιμαζεις κ ολο κ κατι καινουργιο θα ανακαλυπτεις στην οδηγηση σσου που θα σε βοηθαει.
Συνεχισε επισης να ακους τα σωστα ατομα εδω μεσα, κ οχι τον Bimmer κ τον Giorgis e21 μουαχαχαχαχαχα!!!

giorgis_E21
29-05-09, 02:40
εγώ το λέω και στην υπογραφή μου και το έχω και καμάρι - μη μ'ακούτε ρεεεεε

hliashk
29-05-09, 03:41
χαχαχαχαχαχαχαχαχα θεικο...