PDA

Επιστροφή στο Forum : Drift με τετραπορτο...

panosrc (sierraclub.gr)
26-05-09, 14:53
Γεια σας Driftokratores....
Εχω μια απορια. Βλεπω συνεχεια στα drift τα περισσοτερα αμαξια ειναι τριποτα για λογους ακαμψιας του σασι, για να μην πετσικαρει και αλλα...
Ηθελα να ρωτησω αν για παραδειγμα παρω ενα τετραπορτο sierra cosworth με τα rollbars του και με ολες τις ενοισχισεις, Δεν θα βγει σωστο αποτελεσμα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...:lol::lol::lol::shock:

Petros AE86
26-05-09, 15:04
Εχω μια απορια. Βλεπω συνεχεια στα drift τα περισσοτερα αμαξια ειναι τριποτα για λογους ακαμψιας του σασι, για να μην πετσικαρει και αλλα...
Ηθελα να ρωτησω αν για παραδειγμα παρω ενα τετραπορτο sierra cosworth με τα rollbars του και με ολες τις ενοισχισεις, Δεν θα βγει σωστο αποτελεσμα?

πσιτευω οτι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα μπορει και καθολου.:confused:υπαρχουν πολλα αυτοκινητα 4πορτα που τρεχουν σε αγωνες(μαργαριτης,kenztasos,gptm,++) και πηγαινουν εξαιρετικα:)

Rozy_SS_Kp60
26-05-09, 15:13
Μετραει κ ο οδηγος ετσι????

Petros AE86
26-05-09, 15:19
Μετραει κ ο οδηγος ετσι????
καλα εννοειται αυτο ειανι το παν

Ts@n@k@s
26-05-09, 16:41
Ναι ρε φιλε, δεν εχει διαφορα.
Τυχαινει που τα περισσοτερα ειναι 2πορτα, λογω κατασκευης. (τα 2πορτα αυτοκινητα ειναι συνηθως τα "σπορ" αυτοκινητα παραγωγης. )
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα, ακομα κ χωρις μπαρες...

πετρουλα αλευρα
26-05-09, 16:48
κανενα προβλημα δεν θα εχεις και εμενα τετραπορτο ειναι

CANIBAL
26-05-09, 20:16

μηπως ειδες και συ το sierra το τετραπορτο στην περιοχη μας το ασπρο με τα rollbar και μπηκες σε πειρασμο?

panosrc (sierraclub.gr)
26-05-09, 22:23
Οχι φιλε μου δεν το εχω δει...
Σε ποια ακριβος περιοχη ειναι? (και σε ποια εισαι εσυ)???
Οσο για sierra του Ηρακλη ειδα και του Τουντα το Ασπρο και το Μπλε το κυριλατο και εχω τρελα8ει....................

seliniotis_sr
26-05-09, 22:33

Κανένα πρόβλημα ενοείτε...και θα έχεις την αίσθηση ότι γυριζείς και παραπάνω λόγο ότι είνια μακρί αμάξι..!!(πρωσοπική γνώμη)

iaponas
27-05-09, 00:45
Κανένα πρόβλημα ενοείτε...και θα έχεις την αίσθηση ότι γυριζείς και παραπάνω λόγο ότι είνια μακρί αμάξι..!!(πρωσοπική γνώμη)ενταξει ρε συ δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα!

seliniotis_sr
27-05-09, 09:58
ενταξει ρε συ δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα!

Απο ένα διπορτο σε ένα τετράπορτο το ίδιο μοντέλο ναι είνια μικρή η διαφορά έχεις δίκιο...Μεγάλη διαφορά έχουμε πχ σε 'ενα στάρλετ με ένα σιερρά..!!

iaponas
27-05-09, 10:01
Απο ένα διπορτο σε ένα τετράπορτο το ίδιο μοντέλο ναι είνια μικρή η διαφορά έχεις δίκιο...Μεγάλη διαφορά έχουμε πχ σε 'ενα στάρλετ με ένα σιερρά..!!ακριβως!:wink:

rellasmar
27-05-09, 12:01
αν πας στο youtube.com και δις ιαπονικα drift video θα καταλαβις πως δεν πεζι ρολο αν ειναι 4dors or 2dors

babisbabou
28-05-09, 09:35
Από κατασκευής του ένα τετράπορτο αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερη ακαμψία από ένα coupe, για αυτό το coupe πρέπει να έχει περισσότερες ενισχύσεις άρα να είναι ποιο βαρύ για αυτό βλέπουμε πχ την σειρά 3 σε 4πορτο να είναι ποιο ελαφρύ από το coupe. Τουλάχιστον αυτό ισχύει σε BMW και για αυτό το coupe είναι ποιο ακριβό από το 4πορτο. Σε άλλες εταιρίες όπως πχ Opel corsa το 4πορτο είναι ποιο ακριβό :shock: γιατί πληρώνεις παραπάνω πόρτες και σαφώς όχι καλύτερη ποιότητα και ακαμψία στο coupe.

kallitexni$
28-05-09, 09:46
Από κατασκευής του ένα τετράπορτο αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερη ακαμψία από ένα coupe, για αυτό το coupe πρέπει να έχει περισσότερες ενισχύσεις άρα να είναι ποιο βαρύ για αυτό βλέπουμε πχ την σειρά 3 σε 4πορτο να είναι ποιο ελαφρύ από το coupe. Τουλάχιστον αυτό ισχύει σε BMW και για αυτό το coupe είναι ποιο ακριβό από το 4πορτο. Σε άλλες εταιρίες όπως πχ Opel corsa το 4πορτο είναι ποιο ακριβό :shock: γιατί πληρώνεις παραπάνω πόρτες και σαφώς όχι καλύτερη ποιότητα και ακαμψία στο coupe.

Την αυξημενη ακαμψια στο τετραπορτο δεν την καταλαβαινω...:confused::confused:
Γιατι??

babisbabou
28-05-09, 09:50
Είναι καθαρά θέμα σχεδιασμού και κατασκευής από εκεί και πέρα είναι καθαρά φυσική και δυνάμεις.
Επειδή το 4πορτο έχει κολόνα στην μέση ακριβώς έχει καλύτερη ακαμψία ως αποτέλεσμα, ενώ όταν στο coupe έχεις κολόνα ποιο πίσω θες περισσότερες ενισχύσεις για να φτάσεις την ίδια ακαμψία με το 4πορτο που την έχει απλά από θέμα σχεδιασμού.

kallitexni$
28-05-09, 10:01
Είναι καθαρά θέμα σχεδιασμού και κατασκευής από εκεί και πέρα είναι καθαρά φυσική και δυνάμεις.
Επειδή το 4πορτο έχει κολόνα στην μέση ακριβώς έχει καλύτερη ακαμψία ως αποτέλεσμα, ενώ όταν στο coupe έχεις κολόνα ποιο πίσω θες περισσότερες ενισχύσεις για να φτάσεις την ίδια ακαμψία με το 4πορτο που την έχει απλά από θέμα σχεδιασμού.

Να σαι καλα:wink: