Επιστροφή στο Forum : 2WD to 4WD
Σιβίκουλας
09-11-05, 21:11
Γειά σας μάγκες!!
Έχω μια τρομερή απορία:
Είμαι κάτοχος ενός civic του '88 κ σκέφτομαι αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει τετρακίνητο.
Ο λόγος: τι άλλο από το DRIFT!!
Καλά θα ήταν να το κάνω πισωκίνητο αλλά κάτι άκουσα πως δε γίνεται ούτε με σφαίρες...
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. 8)
Καλως ήρθες!Βασικά για να αλλάξεις την κίνηση σε αυτό τ αμάξι θέλεις "χοντρά λεφτά" και αν...Ισως αν έβγαιναι κ σε τετρακίνητη εκδοση παράλληλα,να είχε ετοιμο χώρο γ τα διαφορικά κτλ. κ να γινόταν... Τελος πάντον,εγώ το βλέπω αδύνατο τώρα...Μόνο αν ψάξεις κατα Ιαπωνία μεριά ίσως να βρεις καμιά πατέντα...?(Λέμε τώρα) :roll: :roll:
Καλητερα να κοιταξεις σε αλλο αμαξι , sorry κιολας αλλα το ολλο χρημα που θα ριξεις θα φτασει το οριο ενος καλου τετρακινητου. Και θα κανεις και το κοματι σου !!!!!!!!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
10-11-05, 14:01
Με τα χρήματα που θα χώσεις καλήτερα να πάρεις ένα πύραυλο.
Σιβίκουλας
15-11-05, 23:15
Λεφτά,λεφτά,λεφτά...
Σκεφτείτε το από την άλλη πλεύρα.
Φανταστείτε εξώφυλλο στο ΧL το CIVIC και από κάτω:
"Το πρώτο τετρακίνητο CIVIC που Driftάρει!!!"
Από την άλλη πλευρά από ότι κατάλαβα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να το κάνω τετρακίνητο.Υπάρχει σοβαρός λόγος που το σκέφτομαι.
Κοιτάξτε, με αυτό το CIVIC πήγαινα άτα με το μπαμπά, δηλαδή προτιμώ να του ρίξω όσα λεφτά μπορώ από να το πουλήσω και να πάρω ένα καθαρόαιμο πισωκίνητο.
Αν έχετε κάποιον στον οποίο μπορώ να απευθυνθώ, θα ήθελα πολύ να μου πείτε...ΟΚ?!
Λοιπόν, αν έχεις ψυχή όλα γίνονται. Τετρακίνηση μπορεί να μπεί κάτω απο το αμάξι σου αρκεί φυσικά να το θέλεις πολύ. Όταν λέω να το θέλεις πολύ, εννοώ πως θα χρειαστεί να βγάλεις τα πίσω καθίσματα για να χωρέσει η καινούρια "σκεπή" του πίσω διαφορικού. Η τετρακίνηση που θα χρησιμοποιήσεις είναι αυτή του HRV που κουμπώνει στο Β16Α αεράτα! Όμως πρόσεχε καινούριες βάσεις, μελέτη στο μεταξόνιο και προβλήμματα που δέν μπορώ να σου προβλέψω, θα παρουσιαστούν. Άν το θές πολύ θα γίνει. Έτσι μπορείς να κλειδώσεις και το εμπρός διαφορικό και να πηγαίνει η κίνηση μόνο στο πίσω. Ξέχνα τις καθημερινές μετακινήσεις μετα...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.