Επιστροφή στο Forum : ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ BMW Z3
γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται τι να κανω για να γλυστραει καλυτερα η μπεμπα
koukos e36 coupe
22-05-09, 15:55
κουμπωσε πανω ριθμιζομενες αναρτησεις και 16αρια ζαντολαστοιχα και +βγαλε οτι μπορεις αν θες για να μειοσεις το βαρος!!!!και ενα υδραυλικο χειροφρενο!!!!!για πρωτο σταδιο αυτα και ειασι οκ δεν θες τπτ αλλο
andreasf20c
22-05-09, 17:52
Γιατι υδραυλικο χειροφρενο????
kallitexni$
22-05-09, 17:55
Γιατι υδραυλικο χειροφρενο????
Οντως γιατι υδραυλικο χειροφρενο?Νομιζω δεν ειναι απαραιτητο απο τωρα.
Θα βοηθουσε αν ελεγε ο φιλος με το Ζ3 , για τι χρηση προοριζεται το αυτοκινητο του και ποσα λεφτα διατιθεται να δωσει γι αυτο που ζηταει.
koukos e36 coupe
22-05-09, 18:38
ε γιατι ειναι και αυτο μια καλη βοηθεια
kallitexni$
23-05-09, 23:34
γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται τι να κανω για να γλυστραει καλυτερα η μπεμπα
Μια που δε μιλαει κανενας ας πουμε και μεις τη γνωμη μας.
Εαν τελικα το εβαλες το 2.8 μοτερ πιστευω οτι απο θεμα δυναμης εισαι καλυμμενος!
Απο δω και περα (αναλογως budget παντα) μια λυση ειναι να αλλαξεις ελατηρια και να βαλεις μπλοκε διαφορικο απο καποιο μεγαλυτερο bmw.
Μια πιο αναβαθμισμενη και ακριβοτερη λυση ειναι να βαλεις ρυθμιζομενα coilover και ισως και καποιο πιο ψαγμενο μπλοκε με μεγαλυτερο ποσοστο εμπλοκης.
Τελευταια greek traditional λυση ειναι να κολλησεις το διαφορικο σου και να ανεβασεις πιεση στα πισω λαστιχα... :D:D:D
Απο θεμα ευθυγραμμισης που παιζει το αυτοκινητο σου?
KyriakosEbrake
30-05-09, 01:26
ελα ρε φιλε!!
κ εσυ εισαι με z3??
τι το θες να γλιστραει καλυτερα..τελεια τα παει!!
μηπως δεν εχεις πατησει το κουμπακι για να βγαλεις το ASC???
χεχεχε
δεν το πιστευω ρε φιλε οτι εχεις παραπονο απ αυτο τ αμαξι..αλλα τεσπα..το θεωρω ιδανικο :)
μολις πηρα μπλοκε απο ε30 με βημα 3.91 μπαρα θολων μπροστα τωρα απο αναρτηση ψαχνομαι το μοτερ το 2.8 το εχω δεν το κουμποσα ακομη πανω ειναι το m52 εχω ακουσει οτι με εισαγωγη απο m50 παει καλυτερα ξερει κανεις τιποτα? απο προγραμμα στο μοτερ?
μια συμβουλη για ευθυγραμιση???
Εγω θα σου προτεινα να το χαμηλωσεις κ να το σκληρήνεις όσο αντεχεις, ειναι λυση που δουλευει συνηθως...
Κ να βαλεις κ καμμια μπαρα θολων μπρος πισω, καθως τα Ζ3 δεν ειχαν κ τα καλυτερα πλαισια, οποτε αν το σκληρηνεις θα υποφερει κ αλλο.
Φιλε Κυριακο, να με συμπαθας, αλλα διακρινω μια ψιλουπερβολη σε αυτα που γραφεις...
Πως γινετε Ζ3 να γλυστραει τελεια, με μαμα αναρτηση, κ ελευθερο διαφορικο ΚΑΙ με το esp ανοιχτο, κ να σε ικανοποιει κ ολας...??
KyriakosEbrake
15-06-09, 11:55
δεν εχει ελευθερο διαφορικο..εχει μπλοκε απο τη μανα του και οχι ηλεκτρονικο αλλα μηχανικο..ειναι σχεδον απολυτα αυθεντικο απο τη μανα του για γλιστριμα..γι αυτο το λεω..και το esp δεν ειναι ακριβως esp αλλα ειναι asc και ειναι πιο ελαφρυ..απλα βοηθαει να μην σπινιαρουν αλλα πλαγιολισθαινεις κ μ αυτο χαλαρα..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
15-06-09, 12:27
εχει μλοκε??απο την μανα του??ουτε τα ε46 τα 330 δεν ειχαν μλοκε και εχει το ζ3?απο μ3 και πανω ξερω οτι εχουν μπλοκε !εκτος και αν κανω τεραστιο λαθος και εχω μπερδεψη την π... με την βουρτσα!
paulo6sousa
15-06-09, 14:25
Από τη μάνα του δεν έχει σίγουρα μπλοκέ.Ένα φεγγάρι ήμουν πολύ κοντά στο να αγοράσω μια 2λιτρη Ζ3 και το είχα ψάξει πολύ το θέμα.Η Ζ3Μ έχει μπλοκέ αλλά αυτή είναι άλλη φάση...
μερικα z3 1.8 ειχαν μπλοκε σαν εξτρα απο την μανα τους!!!
paulo6sousa
15-06-09, 20:04
Εγώ όταν κανόνιζα στην BMW να πάρω την Z3 και είχα ρωτήσει για μπλοκέ μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει ούτε στα έξτρα.Δεν ξέρω αν το πρόσθεσαν μετά...
αναρτηση λεω να βαλω μια παξιμαδατη με σκληροτητα 970kg μπροστα 890kg πισω και μεχρι 8 ποντους χαμιλωμα, γερμανικη ta technix. ευθιγραμιση ξερει κανεις τιποτα?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.