Επιστροφή στο Forum : gp & drift 20/11
ΓΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
05-11-05, 04:49
ειμαι απο Χανια κ πριν το τελος της χρονιας θελω να ερθω σε αγωνα πανω. Το gp & drift για τις 20/11 απο την iron team ισχυει??
Stathis WOT
07-11-05, 17:56
Ισχύει φίλε, το έχουμε δει και εμείς
Το ερωτημα ειναι .............. θα παμε?????????????
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
08-11-05, 15:36
μπα.....λες.......μποριε......€€€€€€€€€€€€€€€€€€€????????
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
10-11-05, 14:11
Θα λησάξω στις πάντες και όποιος θέλει ακολουθεί για να κάνουμε μία μεγάλη και με διαφορά ομάδα.
ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
10-11-05, 18:29
νομιζω πως οπως κι αν ειναι τα πραγματα παντου και παντα πρεπει να δειχνουμε ποιοι ειμαστε και να βλεπουν τι θα εχουν να χανουν στο μελλον απο τα σοου τους. εγω θα ειμαι εκει για να κανω τον speaker να αναφερει το ονομα του κλαμπ μας παραπανω απο μια φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13-11-05, 01:29
[euxaristo.. tha diloso mesa sti vdomada k gp k drift me to rallye ki oti ginei..... tha ta poume pano. elpizo na do kai to trueno pou mono sto gran tourismo to kamarono mexri tora.. to quote="4age"]Ισχύει φίλε, το έχουμε δει και εμείς[/quote]
ΓΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13-11-05, 01:32
νομιζω πως οπως κι αν ειναι τα πραγματα παντου και παντα πρεπει να δειχνουμε ποιοι ειμαστε και να βλεπουν τι θα εχουν να χανουν στο μελλον απο τα σοου τους. εγω θα ειμαι εκει για να κανω τον speaker να αναφερει το ονομα του κλαμπ μας παραπανω απο μια φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mpravo kopelia. xairomai pou se vlepo stis pistes. tin epomeni fora tha to doso k sti dikis mou an de me dioxei... kali synexeia
ΓΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13-11-05, 01:34
Θα λησάξω στις πάντες και όποιος θέλει ακολουθεί για να κάνουμε μία μεγάλη και με διαφορά ομάδα.tha ta poume ki apo konta . euxaristo
Gia alli mia fora to formulaki mou 8a dosei to diko tou show!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8a ta poume oloi apo konta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ???ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.