PDA

Επιστροφή στο Forum : Προσωρινή κατάθεση

seliniotis_sr
21-05-09, 21:45
Καλησπέρα...Αν ένα αμάξι έχει προσωρινά καταθεμένες τις πινακίδες τί χρειάζεται για να ξανακυκλοφορίσει..;;Κτέο σίγουρα και αυτό..;Ακόμα πέρνεις το ίδιο νούμερο ή άλλο και πόσω κοστίζει..;;Ευχαριστώ,..!!

CANIBAL
21-05-09, 21:48
Καλησπέρα...Αν ένα αμάξι έχει προσωρινά καταθεμένες τις πινακίδες τί χρειάζεται για να ξανακυκλοφορίσει..;;Κτέο σίγουρα και αυτό..;Ακόμα πέρνεις το ίδιο νούμερο ή άλλο και πόσω κοστίζει..;;Ευχαριστώ,..!!

κτεο,σημα απο οτι γνωριζω κρατας τα ιδια νουμερα...αν θες να αλλαξεις πινακιδες αλλαζεις και αδεια...το ποσο στοιχιζει ακριβως δεν θυμαμαι αλλα με ενα τηλ στο υπουργειο μαθαινεις ακριβως

seliniotis_sr
21-05-09, 21:50
κτεο,σημα απο οτι γνωριζω κρατας τα ιδια νουμερα...αν θες να αλλαξεις πινακιδες αλλαζεις και αδεια...το ποσο στοιχιζει ακριβως δεν θυμαμαι αλλα με ενα τηλ στο υπουργειο μαθαινεις ακριβως

Ευχαριστώ...Θα το ψάξω περετέρο..Μήπος ξέρεις αν πάιζει ρόλο πόσο καιρό είνια με προσωρινή κατάθεση..;

CANIBAL
21-05-09, 21:53
παιζει ρολο..αλλα αν εχει κανει σωστα τα χαρτια τις Προσωρινής κατάθεσης δεν εχεις προβλημα...

CANIBAL
21-05-09, 21:55
και μιλαω για τυχον προστιμο που βαζουν λογο ληξιπροθεσμων...σηματα κτεο και τα σχετικα

seliniotis_sr
21-05-09, 21:57
παιζει ρολο..αλλα αν εχει κανει σωστα τα χαρτια τις Προσωρινής κατάθεσης δεν εχεις προβλημα...

Ελπίζω να μην έχω....!!Σώστα πώς το έννοεις αν ξέρεις..;Ένα χαρτί έχω που λέει .....για προσωρινή κατάθεση και νομίζω μία βεβαίωση που λέει ότι πλήρωνε όλα τα τέλη ο παλιός ιδιοκτήτης..!!

CANIBAL
21-05-09, 21:59
ωραια!!απο τοτε μεχρι σημερα ποσα χρονια εχουν περασει?

και το σωστα θελω να πω να ειναι ολα σωστα γραμενα στην βεβαιωση

seliniotis_sr
21-05-09, 22:01
ωραια!!απο τοτε μεχρι σημερα ποσα χρονια εχουν περασει?

και το σωστα θελω να πω να ειναι ολα σωστα γραμενα στην βεβαιωση

Αρκετά....νομίζω από το 99 άρα σίγουρα κάποιο πρόστημο έ..;;

CANIBAL
21-05-09, 22:03
σιγουρα αλλα μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο στην εφορια και να σου πουν ακριβως το ποσο...
να ξερεις τι εχεις μπροστα σου...μην τρεχεις και δεν φτανεις

seliniotis_sr
22-05-09, 01:07
Μήπος ξέρει κάποιος κάποια ενδηκτική τιμή ρε παιδιά..;;canibal ευχαριστώ..
..!

CANIBAL
22-05-09, 01:16
να σαι καλα φιλαρα

ma-nos e30
22-05-09, 01:34
επειδη τις εχω καταθεση και 3ερω...ειναι για ενα χρονο μετα αν δν πας να πεις ασπουμε τις θελω για αλλο εναν χρονο η πινακηδες καταστρεφοντε...αλλα αν θες τις ξαναπερνης και να καταστραφουν...σου βγαζουν καινουργιες απλος καθηστερουν λιγο...εγς για να της παρς θελς περηπου 300ευρο κτεο σημα και αυτα που θελεουν αυτι....

seliniotis_sr
22-05-09, 18:58
επειδη τις εχω καταθεση και 3ερω...ειναι για ενα χρονο μετα αν δν πας να πεις ασπουμε τις θελω για αλλο εναν χρονο η πινακηδες καταστρεφοντε...αλλα αν θες τις ξαναπερνης και να καταστραφουν...σου βγαζουν καινουργιες απλος καθηστερουν λιγο...εγς για να της παρς θελς περηπου 300ευρο κτεο σημα και αυτα που θελεουν αυτι....

300ευρά +ΚΤΕΟ +σήμα κλπ....ή όλα μαζί ..;;
Πάντος δεν υπάρχει πρόβλημα στο να βγούν οι πινάκιδες απλά με άλλο νούμερο κατάλαβα...Δεν είναι δηλ σαν να τις έχεις καρταθέσει εν αχρηστία..Για πες λίγο πιο αναλυτικά που ξέρεις εσύ..!!Ευχαριστώ..!!

ma-nos e30
23-05-09, 01:29
300 ευρο ολα μαζι...νουμερο το ιδιο... απλα μετα απο ενα χρονο η πινακιδες λαταστρεφοντε αλλα αν πασ μετα τιν κατασροφι τους να τις παρεις σου βγαζουν καινουργιες με το ιδιο νουμερο...

seliniotis_sr
23-05-09, 01:57
300 ευρο ολα μαζι...νουμερο το ιδιο... απλα μετα απο ενα χρονο η πινακιδες λαταστρεφοντε αλλα αν πασ μετα τιν κατασροφι τους να τις παρεις σου βγαζουν καινουργιες με το ιδιο νουμερο...

Ευχαριστώ ρε φίλε..!!Νά΄σαι καλά..!!

ma-nos e30
23-05-09, 02:03
τπτ ρε φιλαρακη μια οικογενια ημαστε βοη8αμε ο ενας τον αλλο...

seliniotis_sr
29-05-09, 03:05
Κάτι άλλο τρελό που μάλλον είναι αυτονόητο.!!Γίνεται να κάνω μεταβίβαση χωρίς κτέο..;;;;Και ακόμα για ν απεράσει κτέο πρέπει να έχει σημα-ασφάλεοα κλπ..;;;Ρωτάω γτ το αμάξι δεν το έχω μαζί μου αλλά κάθεται και μλκ να πληρώνω και να μην κυκλοφορεί..!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
29-05-09, 06:05
χωρεις κτεο δεν κανεις μεταβηβαση πλεον!

seliniotis_sr
29-05-09, 13:32
Καλά ότι θέλει κτέο είνια βεβαιο αλλά γίνεται να περάσει κτέο με τις πινακίδες προσορινά καταθεμένας και χωρίς σήμα σφάλειες ή πρέπει πρώτα να φτιάξω όλα αυτά να το περάσω κτέο και να τις ξανακαταθέσω..!!!;;;;;;;;;;;

seliniotis_sr
05-08-09, 11:08
Λοιπόν επειδή έκανα την διαδικασία την γράφω εδώ μήπος κάποιος άλλος έχει την ίδια απορία..!!Πήγα στην εφορία όπου ήταν προσωρινά καταθεμένες οι πινακίδες τότε και επειδή ήταν πολλά χρόνια βρήκαν ότι είχαν καταστραφεί μαζί με την άδεια....και αφότου έλεξαν ότι η διαδικασία είχε γίνει σωστά και νόνιμα απο τον προκάτοχο, μου έδοσαν ένα χαρτί για το μηχανολογικό που περίγραφε όλα αυτά και έλεγε επίσεις να εκδοθουν καινούργιες..έτσι στο μηχανολογικό πήγα και μου έδωσαν νέες πινακίδες..!!Τελικά όλο αυτό είταν ανέξοδο..!!Ακόμα σε όσους αγοράζουν παλιά αμάξια και θέλουν ένα σουλούπομα για κτέο,εγώ έκανα μεταβίβαση χωρίς κτέο απλά στο μηχ/κο τους παράδωσα τις πινακίδες και μου έκαναν μεταβίβαση(το έκανα γτ είναι δωρέαν μέχρι σήμερα-α'υριο νομίζω..)και μου δόθηκε ένα χαρτί το οποίο λέει ότι θα τους φέρω το χαρτί του ΚΤΕΟ και θα μου τις δώσουν πίσω..!!Πϊστεύω να βοηθήσω κάποιον που έχει παρόμοιο πρόβλημα.!!

johnD
05-08-09, 14:19
Λοιπόν επειδή έκανα την διαδικασία την γράφω εδώ μήπος κάποιος άλλος έχει την ίδια απορία..!!Πήγα στην εφορία όπου ήταν προσωρινά καταθεμένες οι πινακίδες τότε και επειδή ήταν πολλά χρόνια βρήκαν ότι είχαν καταστραφεί μαζί με την άδεια....και αφότου έλεξαν ότι η διαδικασία είχε γίνει σωστά και νόνιμα απο τον προκάτοχο, μου έδοσαν ένα χαρτί για το μηχανολογικό που περίγραφε όλα αυτά και έλεγε επίσεις να εκδοθουν καινούργιες..έτσι στο μηχανολογικό πήγα και μου έδωσαν νέες πινακίδες..!!Τελικά όλο αυτό είταν ανέξοδο..!!Ακόμα σε όσους αγοράζουν παλιά αμάξια και θέλουν ένα σουλούπομα για κτέο,εγώ έκανα μεταβίβαση χωρίς κτέο απλά στο μηχ/κο τους παράδωσα τις πινακίδες και μου έκαναν μεταβίβαση(το έκανα γτ είναι δωρέαν μέχρι σήμερα-α'υριο νομίζω..)και μου δόθηκε ένα χαρτί το οποίο λέει ότι θα τους φέρω το χαρτί του ΚΤΕΟ και θα μου τις δώσουν πίσω..!!Πϊστεύω να βοηθήσω κάποιον που έχει παρόμοιο πρόβλημα.!!

Tα εξηγείς πολύ ωραία φίλε.. αλλα δεν κατάλαβα ποιο ηταν το πρόβλημα σου...

μπορεί να ειναι ίδια με την περίπτωση μου... Λοιπόν.

το 2003 παραδώσαμε πινακίδες απο ενα εσκορτ που χαμε και το πήγαμε σε ενα κτήμα που έχουμε σε ενα χωριό για να το χουμε εκεί καθώς το χε τρακάρει ο αδερφός μου και ο
λαμαρινάς έλεγε οτι δεν αξιζε να το φτιάξουμε.. απο μηχανικά ηταν τζάμι .. τώρα
αν το "σουλουπώσω 'όπως ειπες μπορώ να πάρω πισω τις πινακίδες και να το φτιάσω.>>???

δωσε μου τα φώτα σου παρακαλω...
thnx εκ των προτέρων..:cool:

seliniotis_sr
05-08-09, 14:39
Εσάς το αμάξι είναι στο όνομα σας...εμένα δεν ήταν και επειδή και εμένα θέλει σουλούπομα δεν μπορώ να το περάσω τώρα ΚΤΕο για να γίνει η μεταβίβαση..έτσι βρήκα άλλα λύση.!!Τώρα όταν μου έδωσαν τις πινακίδες ξανά δεν έλενξε κανείς το αμάξι ή κάτι τέτοιο απλά 'εδοσα στο μηχανολογικό τα χαρτιά που μου είχαν δόσει απο την εφορία και σε 3-4 λεπτά μου έδωσαν καινούργια άδεια και πινακίδες..!!Όμως εσείς που τις έχεται παραδόσει..;;Αν είναι στην εφόρια πέρνονται εύκολα αλλά νομίζω πώς αν τις έχεται καταθέση στο μηχ/κο είναι πολύ δύσκολο...ακόμα εγώ τις πήρα τόσο εύκολα γτ είταν καταθεμένες αλλά ''προσωρινά''..!!ΔΕν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου..!!

johnD
05-08-09, 15:13
Εσάς το αμάξι είναι στο όνομα σας...εμένα δεν ήταν και επειδή και εμένα θέλει σουλούπομα δεν μπορώ να το περάσω τώρα ΚΤΕο για να γίνει η μεταβίβαση..έτσι βρήκα άλλα λύση.!!Τώρα όταν μου έδωσαν τις πινακίδες ξανά δεν έλενξε κανείς το αμάξι ή κάτι τέτοιο απλά 'εδοσα στο μηχανολογικό τα χαρτιά που μου είχαν δόσει απο την εφορία και σε 3-4 λεπτά μου έδωσαν καινούργια άδεια και πινακίδες..!!Όμως εσείς που τις έχεται παραδόσει..;;Αν είναι στην εφόρια πέρνονται εύκολα αλλά νομίζω πώς αν τις έχεται καταθέση στο μηχ/κο είναι πολύ δύσκολο...ακόμα εγώ τις πήρα τόσο εύκολα γτ είταν καταθεμένες αλλά ''προσωρινά''..!!ΔΕν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου..!!

στην εφορια ηταν κατατεθημένες..

αλλα απ όσο τσίμπησα δεν πλέρωναμ τέλη όλατα χρόνια..

τώρα πιστεύεις μπορώ να τις πάρω πίσω να περάσει κτέο κλπ..

seliniotis_sr
05-08-09, 23:59
στην εφορια ηταν κατατεθημένες..

αλλα απ όσο τσίμπησα δεν πλέρωναμ τέλη όλατα χρόνια..

τώρα πιστεύεις μπορώ να τις πάρω πίσω να περάσει κτέο κλπ..
ΑΠό ότι ξέρω χωρίς να είμαι και ειδικός...νομίζω δεν γίνεται να καταθέσεις πινακίδες αν χρωστάς τέλη....χωρίς όμως να είμαι σίγουρος...Τι ακριβώς ενόεις..;Δεν τα πλήρωνεις μετά που τις κατάθεσες..Δεν χρειάζεται..!Μην κολάς στο Κτέο....εγώ τς πήρα χωρίς κτέο....όπως σου ξαναείπα.!

johnD
06-08-09, 13:47
ΑΠό ότι ξέρω χωρίς να είμαι και ειδικός...νομίζω δεν γίνεται να καταθέσεις πινακίδες αν χρωστάς τέλη....χωρίς όμως να είμαι σίγουρος...Τι ακριβώς ενόεις..;Δεν τα πλήρωνεις μετά που τις κατάθεσες..Δεν χρειάζεται..!Μην κολάς στο Κτέο....εγώ τς πήρα χωρίς κτέο....όπως σου ξαναείπα.!

για να τα ξαναπάρουμε απο την αρχή/....

το 2003 κατατέθηκαν οι πινακίδες στην εφορία .. μεχρι τότε είχαν πληρωθεί τα τέλη..

τώρα τι χρειάζεται να κάνω για να τισ πάρω πίσω που λέει ο λόγος..

συζητούσα με τη μάνα μ για την αποσυρση + αμα πάρουμε πινακίδες μπορεί να το δώσουμε αποσυρση..

αν και κατι πήρε το αυτί μου οτι έπρεπε να εχεις συνεχόμενα τέλη..

θα το ψάξω περεταίρω..:wink: