PDA

Επιστροφή στο Forum : E30 318i TURBO

Toxic
01-04-05, 16:42
Ο ιδανικότερος συνδιασμός για μένα είναι αυτόςμε rollcage και πούπουλο καρότσα. Πιστεύω πως αυτό το μοτέρ είναι το καλύτερο γιατι είναι ελαφρύ και τουρμπίζεται εύκολα. Ένα μοτέρ 6cyl θα ήταν βαρύ... Ζάντες πατουράτες bbs άρρωστες 16'' με μικρότερο πλάτος ελαστικo να κάνει χείλος η ζάντα!Ανάρτηση ρυθμιζόμενη σε προφόρτιση και άν γίνετε σε ύψος και αμάξωμα μπλέ σκούρο με ολόμαυρα δόντια! Nickel cage -german style! Μικρότερο τιμόνι τριαξονικό και άλογα ροπάτα μεταξύ 4000-6000rpmμε το που κουμπώνεις δευτέρα να μή σε βλέπουν απο τους καπνούς των ελαστικών...!!!Τελείωσα!

Επιστήμονας
01-04-05, 23:07
Tι τριαξονικο τιμονι ρε Toxic σιγα μην ειναι και νταλικα.... :lol: :lol: :lol:
Τριακτινο εννοει τυπου omp... :wink:

Janakas
29-06-05, 06:11
Θα συμφωνησω απολυτα για το αυτοκινητο αυτο!!!!
Δανειστηκα ενος φιλου μου για ενα βραδυ και μπορω χαλαρα να πω πως ηταν ενα απο τα καλυτερα μου βραδια.... επεσε Η παντα μιλαμε....

Με το αμαξι που εχω (toyota corolla KE-30) driftαρεις μεν, αλλα της λειπει η δυναμη, οποτε την πηγαινα πιο πολυ σε χωματοδρομο.
Στην μπεμπουλα ομωσ της δινεις και καταλαβαινει.... το αμαξι εχει τρελλο ζυγισμα και φευγει γλυκα...
Μακαρι να την χαναπαρω συντομα!!!

kikis
02-07-05, 17:34
Οντως αυτό το αμαξί είναι πολύ καλή επιλογή.. φτηνό πολύ.. πισοκούνητο και μπλοκέ (της πλάκας μπλοκέ βέβαια αλλα κατι είναι και αυτό) διαχρονικό και ξανα πολύ πολύ φτηνό χεχε