Επιστροφή στο Forum : Ανακατασκευή Ford Cortina MkIII
Γεια σας παιδια. Εχω ενα cortina του '72 φοραει 1.6λ pinto με weber...Μηχανικα το μονο προβλημα που εχει ειναι στο διαφορικο που βουιζει...Αλλα χριζει ανακατασκευης...αποφασισα σιγα σιγα να το φτιαξω το αμαξι....Λοιπον...Εδω στην περιοχη μου υπαρχει ενα "παρατημενο" Ford Scorpio...Και πριν αρχιζω να ψαχνω τον ιδιοκτητη του Θελω την γνωμη σας αν αξιζει να παρω το Scorpio για ανταλακτικα...Μιας και δεν γνωριζω τι κινητηρα φοραει(ελπιζω τον v6) γνωριζω ομως πως αυτα εβγαιναν 2.0 και πανω...διορθωστε με αν κανω λαθος...Και φωτογραφικο Υλικο απ το cortina λιγο αργοτερα....
Οριστε και οι φωτογραφιες!
Σέρμπης Κώστας
22-05-09, 00:30
πρωτα παρε τα διπλοφαναρα απο το μκ2 το κορτινα
αυτα ειναι μηδεν
Φιλε αυτο ειναι απο λαθος του Πατερα μου...Το αμαξι ηταν μονοφαναρο....Και ο πατερας μου πριν 7 χρονια, ταχα μου για να το ομορφηνει, εβαλε μασκα φαναρια φλας απο το Ford Tauns....Τωρα εγω ψαχνω μασκα διπλοφαναρη μαζι με φαναρια και τα πισω στοπ....αλλα κανενα αποτελεσμα!!
Σέρμπης Κώστας
22-05-09, 16:39
ψαξε απο παρατημενο
υπαρχουν πολλα.και σε κανενα παλιατζιδικο πηγαινε με αυτοκινητα για αποσυρση η για λυσιμο για ανταλλακτικα
σιγουρα θα βρεις κατι
Ωραιος φιλε hrayr_gan.
Σε λιγες μερες θα ερθει στα χερια μου ενα Cortina MKIII στρογκυλλοφαναρο δυθεσιο μαμα.
Θα μιλαμε γιατι και εγω παω για ανακατασκευη μολις ειναι στο ονομα μου.
Σε 1-2 βδομαδες θα αρχισω τις βολτες μου στις μαντρες. Αν βρω κατι θα σου πω.
Καλι συνεχεια φιλε.:wink:
Παιδες επειδη κ εγω αυτο το αμαξι εχω κοιταξτε κ λιγο στο ebay εχει καποια ανταλακτικα εκει...
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μκακαρυ να ειχα μπλοκε!!!!!:(
http://www.youtube.com/watch?v=V69ovXYiP2g
Ηλεκτροκοληση φιλος με καθε ενα ηλεκτροδιο αποκτας 10% εμπλοκη(μεχρι 10 ηλεκτροδια μπορεις να χρησιμοποιησεις)χαχαχαχχα
Mε την ηλεκτροκοληση 100% μπλοκε δεν γινετε?και αμα γινει 100% δεν ειναι και τοσο καλο...ουτε παρκινγκ θα μπορω να κανω!
Petros AE86
26-05-09, 18:30
με αργκον τα κολλανε
οντως αυτο το ξερω...ομως 100% γινεται!!
Σέρμπης Κώστας
26-05-09, 20:33
ναι αν το θες για καθε μερα μην το κολλας
γιατι ουτε σπαστο ειναι το διαφορικο,για να πεις οτι κατι ειναι και αυτο..
panosrc (sierraclub.gr)
30-05-09, 00:30
Συγνωμη ρε παιδια αλλα πως κολλανε τα διαφορικα? Μεσα τους πλανητες με τους δορυφορους δεν κολλανε και τερμα γινεται σαν αξονας???:shock::shock:
Σέρμπης Κώστας
30-05-09, 16:28
etsi γινεται ναι
Σέρμπης Κώστας
30-05-09, 16:31
και γινεται σα να ειναι ενας αξονας πισω που δε χωριζεται πουθενα
scar flawless
04-06-09, 22:55
φιλαρακι χορις να 8ελο να σε 3ενεροσο οσο και να το αγαπας το οχημα σου για το δικο σου καλο πσα3ε βρες ενα κορτινα σε καλυτερι κατασταση,αυτο δειχνει ταλαιπορημενο,εγο οταν το πηρα στην ηλικια σου το δικο μου ηταν ηδη σε καλη κατασταση,εχο δει πολλα διπορτα η και κουπε κορτινα για πουλημα,εκτοσ και αν δεν μασας απο κατι τετοια και το κανεις πενα.καλη τυχη
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.