PDA

Επιστροφή στο Forum : 2TG

mitsoske20
20-05-09, 22:47
Παιδια ζητηται ρεγουλατωρος (τεντωτηρας καδενας) για μοτερ 2tg. Παρακαλω οποιος εχει 'η ξερει που θα βρω να μου το πει. Ευχαριστω.

mitsoske20
23-05-09, 12:34
Ενταξει βρεθηκε..

seliniotis_sr
23-05-09, 12:43
Έφτιαξες το καπάκι..;;

mitsoske20
25-05-09, 01:03
Ασε σεληνιωτη επειδη τωρα δεν με παιρνε λογο οικονομικων να φτιαξω βαλβιδες τσιμουχακια και τετοια πηρα μια φλαντζα κεφαλης και λεω επειδη μου ειχε ανεβασει λιγο θερμοκρασια μπορει να την εκαψε και να παιρνει λιγο αερα και να μην εχει συμπιεση ο πρωτος κυλινδρος γι' αυτο να μην δουλευε. Λεω μπορει οι βαλβιδα που ηταν λιγο ραγισμενη να μην εχει προβλημα. Ε και οπως εβαλα το καπακι πηγα να ρυθμισω, να σφιξω δηλαδη την καδενα και εσπασε ο ρεγουλατωρος αλλα ευτυχως βρηκα αλλο. Τελικα ομως παλι δεν δουλευει και απο την αλλη βδομαδα παω για επισκευη το καπακι.

seliniotis_sr
25-05-09, 01:09
Ασε σεληνιωτη επειδη τωρα δεν με παιρνε λογο οικονομικων να φτιαξω βαλβιδες τσιμουχακια και τετοια πηρα μια φλαντζα κεφαλης και λεω επειδη μου ειχε ανεβασει λιγο θερμοκρασια μπορει να την εκαψε και να παιρνει λιγο αερα και να μην εχει συμπιεση ο πρωτος κυλινδρος γι' αυτο να μην δουλευε. Λεω μπορει οι βαλβιδα που ηταν λιγο ραγισμενη να μην εχει προβλημα. Ε και οπως εβαλα το καπακι πηγα να ρυθμισω, να σφιξω δηλαδη την καδενα και εσπασε ο ρεγουλατωρος αλλα ευτυχως βρηκα αλλο. Τελικα ομως παλι δεν δουλευει και απο την αλλη βδομαδα παω για επισκευη το καπακι.

Υπομονή.....θα βρεθεί η άκρη αλλά όπως λέγαμε αν δεν μπλέξεις σε παλιό αμάξι δεν γίνεται δουλειά....!!

mitsoske20
25-05-09, 01:19
Εμ το παλιο εχει αλλη χαρη ετσι ειναι οταν ομως γινει αστερι τοτε θα λες αξιζε ο κοπος.

KOSTAS_KE35
25-05-09, 09:27
σωστος