PDA

Επιστροφή στο Forum : γνωμη απο οπελαδες(και οχι μονο) για μαντα

Σέρμπης Κώστας
20-05-09, 14:17
Οπως ξερετε το μαντα δεν εχει τελαρα.μηπως μπορει να μου πει καποιος αν ταιριαζουν καποια αλλα λαστιχα εκει?γιατι τα δικα του ειναι παλια.κανουν εφαρμογη αλλα καποια στιγμη θελουν αλλαγη.ταιριαζουν απο αλλο αμαξι χωρις τελαρο?λαστιχο απο το εμποριο?υπαρχει καποιο που μπορει να ταιριαξει?
ευχαριστω

KOSTAS_KE35
20-05-09, 15:01
μονο να τεριαξεις απο αυτα του εμποριου του μετρου

ASCONAN
20-05-09, 16:35
Γεια σου φίλε Κώστα!

Τί κάνεις;
Τελικά τί έγινε με τον "Αγοραστή" σου; Έβγαλες άκρη;

Σκοπεύεις να ξαναπάρεις ΜΑΝΤΑ;

KOSTAS_KE35
20-05-09, 18:04
[QUOTE=ASCONAN;187074]Γεια σου φίλε Κώστα!

Τί κάνεις;

Σκοπεύεις να ξαναπάρεις ΜΑΝΤΑ;[/QUOT

με ποιον αγοραστη μου ? και δεν ειχα ποτε μαντα!!!!!!

Petros AE86
20-05-09, 18:20
[QUOTE=ASCONAN;187074]Γεια σου φίλε Κώστα!

Τί κάνεις;

Σκοπεύεις να ξαναπάρεις ΜΑΝΤΑ;[/QUOT

με ποιον αγοραστη μου ? και δεν ειχα ποτε μαντα!!!!!!:lol::lol::lol:
o δημητρης μαλλον εννοει τον σερμπη κωστα:p

KOSTAS_KE35
20-05-09, 18:22
γραψε λαθος

ASCONAN
21-05-09, 03:41
χαχαχα ναι ;)

Σέρμπης Κώστας
21-05-09, 23:33
ναι εμενα εννοει...Φιλε εβγαλα ακρη αλλα μου ζητησε και τα ρεστα...τελος παντων..τωρα την αλλη βδομαδα κοιταω να παρω ενα μαντα που βρηκα καθαροτατο απο λαμαρινες εργοστασιακο η αλλιως ενα ασκονα που εχω βρει επισης καλο
παιδια αυτο του μετρου δεν κανει
βρηκα απο γερμανια καποια αλλα το ζητημα εινια μηπως μπορουμε να κανουμε καμια πατεντα...

ASCONAN
22-05-09, 05:12
Κώστα, το τηλέφωνό μου παραμένει πάντα ανοιχτό σε όποιον φίλο χρειάζεται βοήθεια... τα έχω περάσει, έχω φάει κι εγώ τα μούτρα μου σε κάποιες φάσεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις ακόμα ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ σε κάποια πράγματα, σε τιμές, σε αγορές, σε κινήσεις, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Στο είπα στην αρχή, στο ξαναλέω και τώρα, είμαι στη διάθεση σου και ΘΑ ΧΑΡΩ αν ξέρω ότι βοήθησα!

693 88 44 194

Ό,τι χρειαστείς, πες μου :)

Δημήτρης

ΥΓ: Ίσως έχω άκρη για λάστιχα πορτών...

Σέρμπης Κώστας
22-05-09, 15:30
se ευχαριστω πολυ ρε φιλε..βασικα δεν ξερω αν εμαθες τι εγινε ακριβως και σε τι αναφερομουν στο τοπικ που ανοιξα..μαλλον εμαθες απο καποιον απο τους διαχειριστες που μου εστειλε πμ!
τελος παντω.!κατσε να δουμε την ερχομενη εβδομαδα τι θα κανουμε με το αμαξι το μαντα και το ασκονα και να δουμε που θα καταληξουμε.εγω θελω το μαντα παντως..

ASCONAN
24-05-09, 05:26
έμαθα Κώστα και στεναχωρέθηκα... κ εσύ όμως δε ρώτησες αλλού, δεν έκανες μια ερώτηση! Βιάστηκες χωρίς λόγο και το βλέπεις τώρα... δεν πειράζει. Περιμένω νεότερα!

Δημήτρης