PDA

Επιστροφή στο Forum : a/c σε 13αρι rallye

Ts@n@k@s
18-05-09, 04:23
Επεσε λοιπον στα χερια μου ενα 13αρι ραλακι, σε μετρια κατασταση. Το αμαξακι αυτο σκοπευα να το χρησιμοποιω καθημερινα (για να μην βγαζω την 86αρα μου συνεχεια...) αλλα εχει ενα βασικο μειονεκτημα.
Δεν εχει Α/C...

Γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλω? Ειναι κριμα να το πουλησω, εχει "ψυχη" το καημενο.
Για πειτε...

CANIBAL
18-05-09, 09:33
Επεσε λοιπον στα χερια μου ενα 13αρι ραλακι, σε μετρια κατασταση. Το αμαξακι αυτο σκοπευα να το χρησιμοποιω καθημερινα (για να μην βγαζω την 86αρα μου συνεχεια...) αλλα εχει ενα βασικο μειονεκτημα.
Δεν εχει Α/C...

Γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλω? Ειναι κριμα να το πουλησω, εχει "ψυχη" το καημενο.
Για πειτε...

καλημερα φιλε λοιπον θα σου πω και τις δυο λυσεις και θα σου πω που θα καταληξεις....
σε εγκατασταση καινουργιον ανταλλακτικων υπολογισε χοντρα χοντρα κανα 800 ευρω και ποτε δεν θα ευχαριστηθεις το a/c γιατι ποτε δεν θα δουλεψει σωστα και θα στο εξηγησω το ραλακι ειναι 13αρι 8βαλβιδο που σημαινει χαμηλοροπο μολις κομπλαρει το κομπρεσερ του a/c θα πεφτουν οι στροφες και γενικα θα ψοφαει...αν πεις πως θα παρεις μεταχειρισμενα ανταλλακτικα θες ψυγειο a/c βαπορετα κομπρεσερ διακοπτες σωληνωσεις και φτανεις παλι στο 500 ευρω συν τον ηλεκτρολογο θα σου παει κανα 650 κατοσταρικα..και παλι δεν θα δουλευει σωστα...

αρα γνωμη μου φιλικα παντα αστο οπως ειναι και κρατα τα λεφτακια σου....και αστο οπως εχει

φυσικα υπαρχει και αλλη λυση που παμε αλλου αλλα θα στην πω και αυτην,ο μονος τροπος ειναι να το κανεις 1600 16v και να παρεις ολοκληρη την μετατροπη με 700 εως 1000 ευρω κομπλε με πλεξουδα εγκεφαλο a/c και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...χωρις προβληματα

andreasf20c
18-05-09, 13:33
Βλεπω τον Τσανακα με εγκεφαλικο στο νοσοκομειο οταν δει τις τιμες...:lol:

CANIBAL
18-05-09, 14:01
Βλεπω τον Τσανακα με εγκεφαλικο στο νοσοκομειο οταν δει τις τιμες...:lol:

χαχαχαχαχαχαχα

Ts@n@k@s
18-05-09, 18:09
καλημερα φιλε λοιπον θα σου πω και τις δυο λυσεις και θα σου πω που θα καταληξεις....
σε εγκατασταση καινουργιον ανταλλακτικων υπολογισε χοντρα χοντρα κανα 800 ευρω και ποτε δεν θα ευχαριστηθεις το a/c γιατι ποτε δεν θα δουλεψει σωστα και θα στο εξηγησω το ραλακι ειναι 13αρι 8βαλβιδο που σημαινει χαμηλοροπο μολις κομπλαρει το κομπρεσερ του a/c θα πεφτουν οι στροφες και γενικα θα ψοφαει...αν πεις πως θα παρεις μεταχειρισμενα ανταλλακτικα θες ψυγειο a/c βαπορετα κομπρεσερ διακοπτες σωληνωσεις και φτανεις παλι στο 500 ευρω συν τον ηλεκτρολογο θα σου παει κανα 650 κατοσταρικα..και παλι δεν θα δουλευει σωστα...

αρα γνωμη μου φιλικα παντα αστο οπως ειναι και κρατα τα λεφτακια σου....και αστο οπως εχει

φυσικα υπαρχει και αλλη λυση που παμε αλλου αλλα θα στην πω και αυτην,ο μονος τροπος ειναι να το κανεις 1600 16v και να παρεις ολοκληρη την μετατροπη με 700 εως 1000 ευρω κομπλε με πλεξουδα εγκεφαλο a/c και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...χωρις προβληματα

Mαλιστα...

εχω περεταιρω αποριες....
1-Το καινουργιο το ξεχναμε οπως και να χει. Μεταχειρο λοιπον. Και εγκατασταση παιζετε αν θα παω εξω να μου ητν κανουν...
Η λυση του 1600 ειναι η καλυτερη αλλα δεν μπλεκω με αλλαγες μοτερ.

Το γεγονος πως το αμαξι δεν θα πηγαινει με το A/C αναμμενο δεν με ενδιαφερει. Ουτως η αλλως αμα θελω να το ξεζουμισω, το κλεινω... ( η βγαζω το Αε βολτα εχεχε! )

Αυτο που θελω να μαθω ειναι, τι air con ταιριαζει στο ραλακι καθως το να βρω για 13αρι δεν παιζει σε καμμια περιπτωση. Ταιριαζει απο το xsi, η απο το 1000αρι? Το 13αρι εχει προεγκατασταση για a/c (φισες κτλ ετοιμες)
Ευχαριστω κ παλι για την βοηθεια

CANIBAL
18-05-09, 20:51
φιλαρα αστο οπως εχει πιο πολυ θα ειναι η περιπετια σου παρα η δουλεια που θα κανεις....
φιλικα επειδη ασχολουμε με γαλλικα αυτοκινητα απο 1999 σου λεω αστο μαμα

και για να κανουμε και λιγο χαβαλε

τσακωσε ενα ανταπτορα αναπτυρα με 4 εξοδους και σκασε μεσα 4 ανεμυστηρακια και εισαι κομπλε

sotiris
18-05-09, 23:10
Νικολα εγω λεω να ξανα παρεις το σταρλετακι πισω κ να αφησεις τις φλωριες με τα αιρ κοντισιον!!!

andreasf20c
19-05-09, 01:11
Νικολα εγω λεω να ξανα παρεις το σταρλετακι πισω κ να αφησεις τις φλωριες με τα αιρ κοντισιον!!!
Μα το σταρλετακι θα ειχε και air condition...:lol:

Ts@n@k@s
19-05-09, 02:50
φιλαρα αστο οπως εχει πιο πολυ θα ειναι η περιπετια σου παρα η δουλεια που θα κανεις....
φιλικα επειδη ασχολουμε με γαλλικα αυτοκινητα απο 1999 σου λεω αστο μαμα

και για να κανουμε και λιγο χαβαλε

τσακωσε ενα ανταπτορα αναπτυρα με 4 εξοδους και σκασε μεσα 4 ανεμυστηρακια και εισαι κομπλε

Λες εε? Αν ειναι τοσο μανουρα, μαλλον θα μεινει οπως ειναι... Το κακο ειναι πως το 13αρι δεν εχει καν αναπτηρα, οποτε δεν παιζει ουτε η πατεντα με τα ανεμηστηρακια!! χαχαχα
Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!

Ρε το σταρλετακι το ειχα παρει για αυτο τον λογο.Σκεψου πως πηρα πρωτα το a/c κ μετα το σταρλετ!!
Κατι πρεπει να γινει ομως γιατι το καλοκαιρι θα λιωσουμε!!

kallitexni$
19-05-09, 03:33
Αντηλιακες μεμβρανες??
Κανουν δουλεια σιγουρα...
Δεν εμεινε και τιποτα αλλο να κανεις!

blaze ocean
19-05-09, 12:19
επειδη ειναι αμαξι πολυκυκλοφορεμενο,θα βρεις μεταχειρο σιγουρα.
θα κανω ενα τηλ στον μηχανικο μου που ειναι πεζο-σιτροεν να ρωτησω ποσο τα βρισκει απο καμμια σωστρα.μοτερ δεν αξιζει να αλλαξεις γιατι ειναι μανουρα με τα ηλεκτρολογικα(επειδη παιζουν μοτερ μονοφυσα,τριφυσα και ειναι πολλα αλλα στη μεση).το καλο ειναι οτι μπαινει απο 3-4 μοντελα πανω κατι σιγουρα.(ax-saxo-106 ισως και απο 205).

CANIBAL
19-05-09, 14:04
[QUOTE=blaze ocean;186910]επειδη ειναι αμαξι πολυκυκλοφορεμενο,θα βρεις μεταχειρο σιγουρα.
θα κανω ενα τηλ στον μηχανικο μου που ειναι πεζο-σιτροεν να ρωτησω ποσο τα βρισκει απο καμμια σωστρα.μοτερ δεν αξιζει να αλλαξεις γιατι ειναι μανουρα με τα ηλεκτρολογικα(επειδη παιζουν μοτερ μονοφυσα,τριφυσα και ειναι πολλα αλλα στη μεση).το καλο ειναι οτι μπαινει απο 3-4 μοντελα πανω κατι σιγουρα.(ax-saxo-106 ισως και απο 205).

απο ax δεν μπαινει και σιγουρα οχι απο pug 205..απο 106 xsi το 1400 η απο saxo look vts 1400
μονο απο αυτα καθεται κουτι πανω...

Ts@n@k@s
19-05-09, 15:41
επειδη ειναι αμαξι πολυκυκλοφορεμενο,θα βρεις μεταχειρο σιγουρα.

Για κανε μια ερωτηση αν δεν ειναι κοπος... Ετσι πληροφοριακα να δω τι παιζει...

Hector Rs500
19-05-09, 17:38
Σου στελνω pm το τηλ του μηχανικου μου που ξερει std να σου πει τι χρειαζεσε.Μην ξεχασεις να του πεις ποιος σου εδωσε το τηλ,μην χασω και την μιζα μου χαχαχαχα
Ειναι και στο Γαλατσι το παλικαρι και κανει και πολυ καλες τιμες.