Επιστροφή στο Forum : λιμανάκια!
επικινδινα αλλα φοβερη διαδρομη και αν εισαι και λιγο πιλοτος θα την ευχαριστηθεις απολυτα!καποιοι θα ξερουν ειδη...και πανοραμα ειναι καλα απο οτι ειδα που ειπε και ενας αλλο μελος...!
Oxi, ποτε... Πολλοι δηθεν γρηγοροι μαζευονται εκει και μπορει να σου ερθει κανας μαλ@κας αγκαλια ενω δεν το περιμενεις.
Ασε που εχει παντα κινηση. Ανοιξε κ το island χθες και θα γινετε της πορνης τωρα. Μεθυσμενοι, μαλ@κες δηθεν γρηγοροι, καγκουρες, ολη η σαρα κ η μαρα.
Καλυτερα σε κανα βουνο που θα σαι και μονος σου...
πετρουλα αλευρα
17-05-09, 22:12
εχει δικιο ολοι οι ''γρηγοροι'' εκει πηγαινουν
andreasf20c
18-05-09, 02:10
Oxi, ποτε... Πολλοι δηθεν γρηγοροι μαζευονται εκει και μπορει να σου ερθει κανας μαλ@κας αγκαλια ενω δεν το περιμενεις.
Ασε που εχει παντα κινηση. Ανοιξε κ το island χθες και θα γινετε της πορνης τωρα. Μεθυσμενοι, μαλ@κες δηθεν γρηγοροι, καγκουρες, ολη η σαρα κ η μαρα.
Καλυτερα σε κανα βουνο που θα σαι και μονος σου...
+1
εχουν δει τα ματια μου εκει περα...:confused:
[QUOTE=Ts@n@k@s;186679]
Ανοιξε κ το island χθες και θα γινετε της πορνης τωρα.
καλυτερα λοιπον στο ιsland με τα μωρα κ μετα βουνο...
kallitexni$
18-05-09, 03:20
Ανοιξε κ το island χθες και θα γινετε της πορνης τωρα.
καλυτερα λοιπον στο ιsland με τα μωρα κ μετα βουνο...
Μες στο μυαλο μου εισαι...
blaze ocean
18-05-09, 12:07
για μενα η παραλια εχει πεθανει...και μιλαω απο βουτα μεχρι σουνιο...εκτος του πανικου που γινεται μεχρι ενα σημειο,ο δρομος ειναι χαλια τωρα πια(δεν εχει περαστει πολυ καιρο),μια εποχη περνουσαν φορτηγα για κατι εργα και εχει χαλασει κι αλλο αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως μαζευεται ο καθενας εκει...απο παππουδια που πανε με 30(ναι ναι με 30!!) εως καγκουρια που θελουν να πανε με 130 αλλα δε τους βγαινει και το αμαξι ανοιγει και κλεινει γραμμες κατα βουληση...
Συμφωνώ απόλυτα..πριν από 2 χρόνια, με είχε πιάσει η τρέλλα μου για drift στο πέταλο..
Τη μία με έγραψαν 440(880) ευρώ και 18 πόντους(ήρθαν από πίσω μου με σβηστά φώτα, ενώ είχα ήδη βγει βουλιαγμένη και πήγαινα σαν την κότα, λόγω κατοικημένης περιοχής..αν πήγαινα όπως πριν, μάλλον θα την είχα "σκαπουλάρει")..την άλλη, ένα μ@λ@κιστήρι μπήκε 3 μέτρα αντίθετο και ίσα ίσα πρόλαβα να "καρφωθώ" τέρμα δεξιά για να τον αποφύγω, ενώ κατευθυνόμουν προς βουλιαγμένη..
Συμπερασματικά..
Τα λιμανάκια είναι φοβερός δρόμος..
Δυστυχώς όμως είναι και κεντρικός, από τον οποίο περνά πολύς κόσμος, μεταξυ των οποίων, "άμαχοι" παππούδες-γιαγιάδες, χαζογκόμενες με smartάκια..
Μετά περνούν οι "γρήγοροι", όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω..
Από το μπαράκι κάτω από το πέταλο παρκάρουν στο πάρκινκ και μετά κάνουν επιτόπου πάνω στο πέταλο, καθώς επίσης και σε άλλα σημεία του δρομου, άρα μπορείς να τους πετύχεις φατσα κάρτα από το πουθενά..
και τέλος, έχει πολλή αστυνομία..
Επίσης, συγκεκριμένα για drift, θέλει πολλά χλμ και είναι πολύ επικίνδυνο..
Homo Driftarious!!!
18-05-09, 21:31
Παιδια τα λιμανακια ητανε μια φορα και εναν καιρο...τωρα μαθευτικαν κ δεν αξιζουν τν κοπο...εκτος απο το οτι ειναι πολυ επικυνδινα, κυκλοφορει κ πολυ μπατσαρια...αρα οπως προειπαν και οι υπολοιποι καλυτερα βουνο :wink:
Σέρμπης Κώστας
20-05-09, 15:11
an kai δεν ειμαι απο αθηνα ουτε μενω εκει,οσες φορες εχω κατεβει εχω περασει απο τα λιμανακια.η διαδρομη ειναι οντως παρα πολυ ωραια.το κακο εινια οτι ο δομος ειναι κεντρικος οπως ειπαν και αλλοι.και πουλαει πολυ σαν ονομα οποτε πηγαινουν ολοι οι ασχετοι που νομιζουν οτι εχουν αμαξι και χερια και κανουν μαλακιες.εδω δεν κανουμε εμεις που εχουμε και ενα ταδε επιπεδο..και απο αμαξι και απο χερια..
βουνο και παλι βουνο.βρειτε μια διαδρομη καλη να βλεπεις τι γινεται και κανε οτι θελεις!
αποψη μου παντα.φιλικα
Homo Driftarious!!!
20-05-09, 18:35
an kai δεν ειμαι απο αθηνα ουτε μενω εκει,οσες φορες εχω κατεβει εχω περασει απο τα λιμανακια.η διαδρομη ειναι οντως παρα πολυ ωραια.το κακο εινια οτι ο δομος ειναι κεντρικος οπως ειπαν και αλλοι.και πουλαει πολυ σαν ονομα οποτε πηγαινουν ολοι οι ασχετοι που νομιζουν οτι εχουν αμαξι και χερια και κανουν μαλακιες.εδω δεν κανουμε εμεις που εχουμε και ενα ταδε επιπεδο..και απο αμαξι και απο χερια..
βουνο και παλι βουνο.βρειτε μια διαδρομη καλη να βλεπεις τι γινεται και κανε οτι θελεις!
αποψη μου παντα.φιλικα
:cool:οντως:lol:
παραδειγμα .....
ατυχηματα :
http://www.youtube.com/watch?v=QJA7SlNqCNk
http://www.youtube.com/watch?v=GfYDbw3Na_E
http://www.youtube.com/watch?v=S9cYv0HEeEs
http://www.youtube.com/watch?v=qFnNMZTZ2b0
και οχι μονο
http://www.youtube.com/watch?v=TauZkUKlakg
Homo Driftarious!!!
20-05-09, 23:53
http://www.youtube.com/watch?v=GfYDbw3Na_E
Αυτο εδω ΔΕΝ ειναι στα λιμανακια φιλε μου...ειναι εξωτερικο και εαν δεν κανω λαθος Γαλλια...:wink:
Εχεις δικιο. Τωρα που το ξαναειδα εκει εχει δεντρα και πρασινο ενω σε εμας εδω ........
Σέρμπης Κώστας
22-05-09, 00:27
gallia πρεπει να ειναι οντως
Homo Driftarious!!!
22-05-09, 01:19
gallia πρεπει να ειναι οντως
Το εχουνε γραψει κ σε comment στο βιντεακι:wink:Τωρα το ειδα:p
Σέρμπης Κώστας
22-05-09, 15:50
:cool:οντως:lol:
etsi ειναι φιλε..δεν το λεω απο ψωνισμο αλλα ετσι ειναι!!
εσεις που λετε να κοιταξω και ναι ειναι καντα βουλα γλυφαδα?
KyriakosEbrake
30-05-09, 00:52
χμμ..βασικα το που να κοιταξεις παει κ αναλογα με την εμπειρια..αμα τα καταφερνεις κανεις drift παντα κ παντου κ ας υπαρχουν αμαξια παρκαρισμενα κοντα κ ας υπαρχουν αλλα που περιμενουν στ αντιθετο ρευμα κ τετοια..αν εισαι μετριος γενικα καλη ιδεα ειναι τα στενα που κοβουν τη γουναρη κ ειναι μονοδρομοι κ μπορεις να driftaρεις με ασφαλεια ή η στρογγυλη πλατεια απεναντι απ το my market πανω απ τη γουναρη στην ανω γλυφαδα..κεντρο γλυφαδα δν νομιζω να καταφερεις πολλα καθως εκει υπαρχουν παρα πολλα παρκαρισμενα,κινηση κ τετοια..ανω γλυφαδα ναι..και βουλα ελα στο πανοραμα αμα θες..εκει ειναι βουνο κ εκει εκανα τα πρωτα μου drift
+1 για βουνο..
αληθεια που ειναι αυτο το βουνο ρε παιδια???αχαχαχαχαχαχ:D
Hector Rs500
30-05-09, 04:25
+1 για βουνο..
αληθεια που ειναι αυτο το βουνο ρε παιδια???αχαχαχαχαχαχ:D
Βουνο βουνο βουνο...εχουνε μαζευτει η σαρα και η μαρα στο βουνο και γινετε τις καριολας...
Ετοιμαστε κερκιδα αυριο ερχομαι:lol:
Στην αναβαση για το νεκροταφειο πατε;;; στο πανοραμα....
Blitzkri3ge30
24-01-12, 13:37
Λιμανακια.Οντως μια φορα κι εναν καιρο!
Δεν εχει καμμια πλακα με τοσους κουλους,αμαχους και μπατσους εδω και χρονια!
Ν.
alexandros e30 cabrio
24-01-12, 19:50
Πείτε μου που βρίσκετε τους γρήγορους να πάω να τους απολαύσω κι εγώ ρε παίδες...
Δεν τρέχει κανείς πλέον.Απο το καλοκαίρι που πέρασα τελευταία φορά τουλάχιστον και ήμουν ο μοναδικός που πήγαινα τάπα.Και με Skoda Felicia κιόλας!!!!χαχαχαχαχαχα
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.