Επιστροφή στο Forum : φωτο στην υπογραφη
πετρουλα αλευρα
16-05-09, 12:20
πως να βαλω φωτο στο πλαισιο της υπογραφης? εχει ενα εικονιδιο και μου λεει να γραψω διευθυνση URL τι ειναι αυτο? οι φωτο ειναι αποθηκευμενες στον υπολογιστη
Petros AE86
16-05-09, 12:33
πως να βαλω φωτο στο πλαισιο της υπογραφης? εχει ενα εικονιδιο και μου λεει να γραψω διευθυνση URL τι ειναι αυτο? οι φωτο ειναι αποθηκευμενες στον υπολογιστη
πηγαινε πινακασ ελεγχου και μετα επεξεργασια υπογραφης
μετα ανοιξε αλλη καρτελα και μπες www.photobucket.com φτιαξε ενα λογαριασμο
στη συνεχεια εκει που λεει Reduce to: βαλε την επιλογη 320 x 240 (Medium) ..τελος πατας choose files επιλεγεις τη φωτογραφια απο τον υπολογιστη σου στην ανεβαζει και περνεις τον τελευταιο κωδικο και τον βαζεις στο κενο!:D
Amanatidis Stefanos
16-05-09, 12:42
Για να βαλεις εικονα στην υπογραφη πρεπει να εχεις κανει την εικονα σου upload σε καποιο αλλο site π.χ στο hi5 . ωστε να παρεις απο εκει το url και να το βαλεις εκει που θες.
μετα για να δεις το λινκ της φωτο πας στο site που την εχεις κανει upload,βρισκεις την φωτο πατας δεξι κλικ---ιδιοτητες και εκει σου λεει το url.
αυτος ειναι ο αλλος τροπος.(Με προλαβε ο SKASTRAS για τον αλλο τροπο)
πετρουλα αλευρα
16-05-09, 13:00
δεν μου την ανοιγει τη φωτο? ποπο ειμαι ασχετη με αυτα θα προσπαθησω παλι ευχαριστω παιδια
Amanatidis Stefanos
16-05-09, 13:12
αν περνεις την φωτο με url δοκιμασε να την βαλεις στι κενο με bb codes,βαλε δηλαδη πριν το url της εικονας και μετα στο τελος
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.