PDA

Επιστροφή στο Forum : up

drift student kp60
14-05-09, 14:43
δεν πιστευω να απαγορευεται κατι τετοιο..καλα κανει ο ανθρωπος και προωθει την αγγελια του...! .αλλα θα ερθει καποιος και θα πει..μα τοσοι αλλοι εχουν αγγελιες...ασ κανουν κ'αυτοι up.. απλο ειναι

UPPPPP ;)

SST
14-05-09, 14:47
καθε μερα ομως ειναι κουραστικο..

Labros
14-05-09, 15:04
δεν πιστευω να απαγορευεται κατι τετοιο..καλα κανει ο ανθρωπος και προωθει την αγγελια του...! .αλλα θα ερθει καποιος και θα πει..μα τοσοι αλλοι εχουν αγγελιες...ασ κανουν κ'αυτοι up.. απλο ειναι

UPPPPP ;)

δεν τα λες καλα loui
να κανουμε ολοι up καθε μερα στις αγγελιες να δεις τι ωραια που θα ναι να ανοιγεις ενα τοπικ γεματο με up και χωρις ουσια....+ του οτι θα ξεκινησουν διαγωνισμο ποιος εχει την αγγελια του πρωτη

τρια up το μηνα ειναι υπεραρκετα αν δε συνοδευονται και απο εκπτωση ακομα καλυτερα:wink:

drift student kp60
14-05-09, 15:21
προτων ειναι Λουτσι απ το Λουσιανο και οχι λουι δεν ειμαι παιδικο καρτοον respect

και δευτερων οκ σεβομαι την αποψη σου. αλλα ντακσει οι admin θα κανουν παρατηρεισεις οι αλλοι ασ κατσουν στ'αυγα τους ..

Labros
14-05-09, 15:37
ακου να δεις Λουτσιανο και διαβασε αυτα που θα σου γραψω προσεκτικα γιατι δεν θα στα ξαναγραψω αλλη φορα.....

ειναι καθηκον ολων να προστατευουμε την ωραια εικονα του φορουμ μας

αν καποιος γραψει με ωραιο τροπο πχ ''σε παρακαλω φιλε μου μην γραφεις με Greeklish γιατι δεν διαβαζονται καλα και ειναι εναντιον των κανονισμων του φορουμ μας '' πριν τον οποιδηποτε διαχειριστη ειναι οκ

αν πεταχτουν δεκα δεν ειναι ωραιο

οταν το παλαιο μελος πχ kengt του γραφει με ωραιο τροπο για τα up ειναι παλι ωραιο

οταν πεταγεσαι εσυ και λες ας κανουν ολοι up δεν ειναι ωραιο καθως δεν εχεις το χεις σκεφτεις πριν το γραψεις

+ του οτι ανεβαζεις τους τονους με εκφρασεις να ''κατσουν στα αβγα τους''

over and out

kenngt
14-05-09, 16:31
προτων ειναι Λουτσι απ το Λουσιανο και οχι λουι δεν ειμαι παιδικο καρτοον respect

και δευτερων οκ σεβομαι την αποψη σου. αλλα ντακσει οι admin θα κανουν παρατηρεισεις οι αλλοι ασ κατσουν στ'αυγα τους ..

επειδη εγω δε καθομαι στα αυγα μου οποτε θες ελα να μου δειξεις πως καθονται..
οκ Λουτσι ?

Labros
14-05-09, 16:50
ηρεμια παρακαλω .... ο Λουτσιανο ειναι απο τα νεαρα μελη της παρεας και θελω να πιστευω οτι θα καταλαβει αυτα που του λεμε οι μεγαλυτεροι συν οτι δε τα λεμε κακοπροαιρετα

drift student kp60
14-05-09, 20:53
κοιτα να δεις kenngt δεν σε ανεφερα...αλλα επιδη εχω δει πολλες παρατηρησεις απο μελλοι του club προς καινουργια μελλοι..που δεν μου αρεσαν κα8ολου...γιατι βλεπω μεσα στα λογια αυτον, εναν υπερανω αερα του τυπου εγω ξερω εσυ οχι..και ειδα δυο απανωτα τετοια χτες... Ζειτω για αλη μια φορα συγνωμη απο σενα Λαμπρο γιατι ξερω πως δεν εχεις ορεξη για παιδιαστικα πραγματα σαν αυτα.. και φιλε kenngt χαλαρωσε λιγο (αν παρατηρησες μιλισα γενικα και δεν ανεφερα κανεναν).. συγνωμη αν καταλαβες κατι αλο..ρωτα πρωτα και μετα δειξε το πως "κα8ονται στ'αυγα τους"...κ'εγω 8ελω η κοινονια του club μας να ειναι ειρινικη οπως ολλοι μας εδω μεσα πιστευω,δεν εχω ορεξη να παμε για spam και αλλα τετοια δισαρεστα μετρα. διαγραψτε και τα τελευταια μηνυματα μου ωστε να μην χαλασουμε την αγγελια του παιδιου.καλο σας βραδυ και συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα ..παλι.

Labros
14-05-09, 22:47
ok ληξης τοτε .... θα το καθαρισω αργοτερα το τοπικ του παιδιου

DIAMANTOPOULOS
15-05-09, 00:52
λουι χαλαρωσε μια αγορι μου....
και μην το παιζετε νταβαδες ολοι στο παραμικρο λαθος καποιου...
γιαυτο υπαρχουν και οι admin's αλλωστε...
και λιγα με τον γειτονα kenngt...

CANIBAL
15-05-09, 01:32
ρε παιδες ολα ωραια ολα καλα εκανα ενα λαθος και εγινε θεμα.ειμαστε ενα κλαμπ με την ιδια τρελα και την ιδια αρωστια.καλο ειναι να χαλαρωσουμε ολοι και να ηρεμησουν τα πνευματα.....ναι εκανα ενα λαθος και το καταλαβα.μαθετε να εχετε μια ομαδικοτητα και στην τελικη δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα...απλα ειναι τροπος ζωης η τρεκα μας και πλεον καθημερινοτητα μας το drift club.απλα ας ηρεμησουν τα πνευματα και ηρεμα ολοι...ναι εκανα ενα λαθος και συγνωμη αν εγινα κουραστικος με τα up...ανθρωπινα ειναι αυτα...και απο τα λαθη μας μαθαινουμε....χαλαρα ολοι μας....φιλικα canibal

Petros AE86
15-05-09, 01:37
ρε παιδες ολα ωραια ολα καλα εκανα ενα λαθος και εγινε θεμα.ειμαστε ενα κλαμπ με την ιδια τρελα και την ιδια αρωστια.καλο ειναι να χαλαρωσουμε ολοι και να ηρεμησουν τα πνευματα.....ναι εκανα ενα λαθος και το καταλαβα.μαθετε να εχετε μια ομαδικοτητα και στην τελικη δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα...απλα ειναι τροπος ζωης η τρεκα μας και πλεον καθημερινοτητα μας το drift club.απλα ας ηρεμησουν τα πνευματα και ηρεμα ολοι...ναι εκανα ενα λαθος και συγνωμη αν εγινα κουραστικος με τα up...ανθρωπινα ειναι αυτα...και απο τα λαθη μας μαθαινουμε....χαλαρα ολοι μας....φιλικα canibal

εγω πιστευω σου ειπε κατι ο κανελλος(kenngt) εδειξες οτι το καταλαβες και παει ελειξε το θεμα!στη συνεχεια δεν κραζει καποιος εσενα απλα υπαρχει καποια διαφωνια με την αποψη του λουτσιανο!ετσι πιστευω:D

drift student kp60
15-05-09, 01:41
Ειπαμε φιλε Λουτσιανο η Λουτσι ( DIAMANTOPOULOS)

τωρα ειμαστε χαλαροι οποτε... σας παρακαλω ολλους μην σχολειαζετε το θεμα εχει ληξει

και ναι φιλε CANIBAL ολλοι στο ιδιο "στρατοπαιδο"ειμαστε απ την στηγμη που ειμαστε μελλοι

φιλικα κ'εγω προς ολλα τα μελλοι που αναστατοσα καλο σας βραδυ και καλο ξημερωμα ^^ !

CANIBAL
15-05-09, 02:13
εγω πιστευω σου ειπε κατι ο κανελλος(kenngt) εδειξες οτι το καταλαβες και παει ελειξε το θεμα!στη συνεχεια δεν κραζει καποιος εσενα απλα υπαρχει καποια διαφωνια με την αποψη του λουτσιανο!ετσι πιστευω:D

φιλε skastra δεν ειπα τιποτα...και στον καννελο-kenngt ειπα ο.κ φιλος εχεις δικαιο..δεν πηρα το μερος κανενος.και ξερω οτι δεν με εκραξε κανεις και δεν παιζει να γινει κατι τετοιο...αλλα ηρεμα ολοι μας φορουμοντριφτακιδες ολοι ειμαστε...μην καταντησουμε μ@λ@κι@ αυτο ειπα απλα....ξεσκωνισε τα ασχετα ποστ σε παρακαλω φιλε skastra και τα πολλαπλα μου up και αφησε μονο την ουσια της αγγελιας μου...σε ευχαριστω

kenngt
15-05-09, 02:14
λουι χαλαρωσε μια αγορι μου....
και μην το παιζετε νταβαδες ολοι στο παραμικρο λαθος καποιου...
γιαυτο υπαρχουν και οι admin's αλλωστε...
και λιγα με τον γειτονα kenngt...

αλανια το θεμα εχει ληξει κ δεν δημιουργηθηκε καν μην τρελαινομαστε
οκ ειμαστε ολοι cool κ με τον Λουτσι !!
γειτονα τρελακια ετοιμασου την αλλη Κυριακη να παμε για νυχτερινες βολτες να ουμ !!
κ ενα τελευταιο up να πουληθει το αμαξι του φιλου !!! :wink:

bimmer86
15-05-09, 16:46
Up...

Labros
15-05-09, 17:08
:stupid:χαχαχαχαχαχαχαχαχα

DIAMANTOPOULOS
15-05-09, 23:30
οκ ολα καλα...
ρε χρηστο δεν παιζεσαι με τιποτα :lol::lol::lol: