Επιστροφή στο Forum : ελατηρια για 2105
lada2105supermirafiori
11-05-09, 19:08
παιδια διαβασα οτι ταιριαζουν στο λαδα μου ελατηρια απο 190Ε.ταιριαζουν μπαμ,χωρις μετατροπη στις πατουρες?μπρος πισω?ρωταω γιατι εγω εχω κοψει τα δικα του,χαμηλωσε αλλα δεν σκληρηνε...και αν μπαινουν ευκολα θα το κανω γιατι στο συνεργειο "μου" εχουμε ενα 190 παρατημενο..
paulo6sousa
11-05-09, 19:35
Από κάποια mercedes ταιριάζουν σίγουρα.Για το μοντέλο δεν είμαστε σίγουροι.Μάλλον 190 είναι.Τα πίσω μόνο όμως.Αν θες τη γνώμη μου,η καλύτερη λύση για μπροστά είναι τα ελατήρια του Niva.Χαμηλώνει 5 πόντους και σκληραίνει αρκετά για χρήση δρόμου.Σε συνδυασμό με τα Bilstein κοπανάει αρκετά αλλά παλεύεται.Και τα πίσω του Niva μπαίνουν και είναι πιο σκληρά αλλά θέλουν κόψιμο.Αν θες έχω και μπροστινά και πίσω ελατήρια Niva σχεδόν καινούρια γιατί έβαλα άλλα σκληρότερα.
Τα ελατήρια του LADA είναι ιδια με του cortina.Τα μαμά είναι 14,5 mm πάχος.Αυτά που έχω βάλει πίσω είναι απο mercedes και είναι 15mm πάχος.Υπάρχουν και απο Granada μπροστινα που είναι σκληρά.Έχω 3 ζευγάρια πίσω ελατήρια με 3 στάδια χαμηλώματος.Έχω και κάποια απο record station πίσω,17mm,τα οποία κομμένα ταιριάζουν μπροστά.Επίσης απο sierra τα πίσω ταιριάζουν.Απο αμορτισέρ έχω KONI κόκκινα.Στο δρόμο είναι σκληρα αρκετά αλλα για πίστα στην τελευταία σκάλα σκληρότητας ειναι ότι καλύτερο.Αν θες λεπτομέριες στείλε μου στο djbillis@yahoo.gr το τηλ.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.