Επιστροφή στο Forum : Corolla AE 86 TRUENO 4AGE
Στον πάγκο του προκρούστη ανέβηκε και το κοκκινόμαυρο ΑΕ 86 του Στάθη(4AGE) για να μαζέψει τη φανοποιία του και να βγεί πένα με ολοκαίνουριους προφυλακτήρες και ανάρτηση. Ετοιμαστείτε γιατι σε λίγο καιρό μπαίνει μέσα και το μοτέρ και καταλαβαίνετε τι θα κάνει στα χέρια του Στάθη...Θα λυσσάξουμε στο τούρμπισμα.
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ τι λες τωρα?
Επειδη το εχω ξαναδει το εργο θα γινει χαμος!!!!!!!!!!!
Τι εγινε το εργο θα αργησει ? Δεν βλεπω προκοπη ..... που ειναι το πριονι ρε 4AGE ???
MR RACERS EDGE
25-11-05, 14:23
Σαν νέος και εγώ είπα να αρχίσω από ένα εύκολο αμάξι γιά να μάθω τήν τέχνη του drift(θέλω πάρα πολλά ψωμία ακόμα όπως είναι φυσικό) anyway αγόρασα μια sr του 82 θα του βάλω το μοτεράκι που μου περισεύει 'ενα 2Τ(ναι ναι ο δεινόσαυρος είναι) θα το φτιάξω και εξωτερικά σας μιλάω για τρελλή φαναρτζοδουλειά μέχρι να του ετοιμάσω το τελευταίο μοτερ που θα φορέσει εναν 4age τον οποίο θα τουρμπήσω(φωτό σταδιακά) αυτά :lol:
Για όσους δέν παρακολουθούν XL, κακώς αλλα τέλος πάντων, το corolla βάφτηκε..κούμπωσαν οι κουκι προφυλακτήρες και το αυτοκίνητο τώρα είναι σάν να βγήκε απο το εργοστάσιο χθές! Βάλαμε και φιμέ...βάλαμε και φρένα! Αναμείνατε γιατι έρχονται αναρτήσεις και για όσους ξέρουν τι παίζει στο γκαράζ του 4AGE...έρχεται και στο μοτέρ!
ρε παιδια αφου εχετε ορεξη και κανετε και καλη δουλεια απ΄ οτι διαβασα στο XL μηπως να σας φερω και το mazdaki μου να το φτιαξετε κι αυτο ???????? :?: :lol:
Ορεξη εχουμε, λευτα δεν εχουμε. :cry: :cry: :cry:
Σωστός ο Τάκης...
Απο εκεί και πέρα άν διατίθεσαι να δώσεις το mazda σου το συζητάμε :lol:
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ..................
Καλή συνέχεια με το D-Project παιδιά! Αναμένουμε να το δούμε να φτερνίζεται.
Να ρωτήσω κάτι.. :roll: ίσως ρητορική ερώτηση, αλλά..
Σε ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για driftάδικο, ποιός ο λόγος να βάλεις φιμέ?
Δεν λέω, του δίνουν πολύ σε ομορφιά, αλλά αν χάνεις σε ορατότητα...
Δεν λέω, του δίνουν πολύ σε ομορφιά, αλλά αν χάνεις σε ορατότητα...[/quote]
κατεβάζεις τα πλα'ι'νά τζαμια και βλεπεις τον δρόμο κανονικά ετσι κι αλλιως με το πλάι πας!
Να ρωτήσω κάτι.. :roll: ίσως ρητορική ερώτηση, αλλά..
Σε ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για driftάδικο, ποιός ο λόγος να βάλεις φιμέ?
Δεν λέω, του δίνουν πολύ σε ομορφιά, αλλά αν χάνεις σε ορατότητα...
Για να μην σε βλεπει ο κοσμος την ωρα που ντριφταρεις και τρως τυροπιτα ταυτοχρονα. :lol: :lol: :lol:
Χε,χε! Ωραίος ο παίχτης! :lol:
Epeidh eimai apo ta atoma pou exo parakolouthisei to olo project mesa apo tis selides tou periodikou , alla to exo dei kai en drasei prin kai mata th n veltiosh tha hthela na doso polla mpravo sto stathi alla kai se olous osous asxolithikan me auto gia thn toso prosektikh douleia pou exei ginei se olous tous tomeis ! Mpravo kai sunexiste etsi
Stathis WOT
19-03-07, 03:04
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την υποστήριξή τους. Το 2006, αν και δεν προλάβαμε να δείξουμε πολλά πράγματα με το ΑΕ, είναι έτοιμη η 2007 version με κάποια φρεσκαρίσματα σε απόδοση και ομορφιά. Γενικά, ο σκοπός του όλου project ήταν να δείξουμε την εξέλιξη από το 0 έως κάποιο σημείο που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίζουμε το ΑΕ καθαρόαιμο Driftcar. Για να έρθει το αυτοκίνητο όμως στη σημερινή του μορφή χρειάστηκαν πολλές θυσίες σε χρόνο και χρήμα από εμένα προσωπικά και αυτό συμβαίνει σε οποιονδήποτε αρχίζει ένα αντίστοιχο project. Οι δυσκολίες που προκύπτουν στην πορεία δεν είναι λίγες, αλλά σε αυτό το σημείο θα χρειαστείς υπομονή και πίστη...
Πιστεύουμε ότι δώσαμε κάποια headlines για το πως γίνεται και βοηθήσαμε με τον τρόπο μας και εμείς στην άνοδο του χώρου... :lol:
giorgis_E21
19-03-07, 07:02
οποιος δεν αναγνωριζει πως το ΑΕ86 του σταθη ειναι το πρωτο καθαροαιμο D-project με πλεον κοντινο στοχο το να γινει απο "μεταχειρισμενη καροτσα" σε γνησιο driftcar δε ξερει τι του γινεται..
η δουλεια που εχει γινει,ο σχεδιασμος,ο προγραμματισμος και η εξελιξη του,μαζι με αρκετα ακριβα ανταλλακτικα το κατατασουν σε μια κλαση ανωτερη,και σαν project με σοβαρο χαρακτηρα δινει το καλυτερο δυνατο παραδειγμα για το πως πρεπει να δουλεψουν οι υπολοιποι-επομενοι στα αμαξια τους...
ακομα και αν ο σταθης μας ελεγε ποσες ωρες εμεινε χωρις αυτοκινητο,ποσες ωρες εμεινε μαζι με το αυτοκινητο στο συνεργειο και ποσο του κοστισε ολο το project (ολα οσα ξοδεψε) θα ηταν αριθμοι που ισως δε μας εδιναν πολλα να καταλαβουμε για την δυσκολια και την ταλαιπωρια πισω απο αυτο το project...
αν αξιζει τον κοπο?τα λεφτα?την ταλαιπωρια?την κουραση?τον χαμενο χρονο?δειτε το αυτοκινητο πως εξελισσεται και αξιολογειστε συμφωνα με τα δικα σας κριτηρια.δειτε το σταθη πισω απο το τιμονι της corolla και το χαμογελο ικανοποιησης του,το καμαρι του και την περηφανια του οταν μιλαει γι'αυτο το project.και σκεφτειτε γιατι λεει ολος ο κοσμος που τρεχει στα driftextreme "ποτε βγαινει ο σταθης?"
εδω ενα μικρο αφιερωμα - απο το driftextreme στη πατρα το δεκεμβρη '06
http://www.youtube.com/watch?v=xaAajYmCfIY
Stathis WOT
19-03-07, 17:04
Αν το κοιτάξεις "λογιστικά" σίγουρα δεν αξίζει, αλλά αν το κοιταξεις "ερωτικά" αξίζει και το παραμικρό σέντ και λεπτό που ξοδεύτηκε. Είναι αυτή η χαρά την δημιουργίας και η απόλαυση όταν φτάνεις στο στόχο σου... Thanks πάντως και πάλι για την υποστήριξη...
ΥΓ: Το video του Youtube λέει πολύ. Μόλις το είδα για πρώτη φορά. Ενημέρωνε Γιωργάρα...
giorgis_E21
19-03-07, 18:39
για σενα το εβαλα μολις χθες την ωρα που εγραφα και το post - εχω μερικα ακομα driftovideos αλλα πρεπει να συμμαζεψω λιγο το σκληρο μου δισκο και να τα ξεθαψω...
λογιστικα δεν αξιζει αλλα πες μου ποσο διαφορετικο το νιωθεις εσυ ο ιδιος αλλα και ποσο διαφορετικο το βλεπεις σαν θεατης απο τα vcd του περιοδικου,απο τοτε που γυριστηκε το video με τον papa-g.τον mts και το πτωμα (τοτε που τον πατησατε και τον φερνατε βολτες),η τοτε με το τρελαδικο (κορυφη των κορυφων το video) μεχρι τωρα,με το γιαπωνεζακι στο πισω φτερο και την τουρμπινα να προσπαθει να σου ξεφυγει απο την πορτα...
Stathis WOT
20-03-07, 01:42
Τι μου θύμισες... Όντως τότε ήταν πολύ "σάπιο" το ΑΕ και καλά θα κάνουν όσοι δεν τα έχουν δει, να τα δουν αυτά τα "έπη ηθοποιίας". Θα θυμάσε τα τσιμπλο-παντηλίκια στα εν λόγω video. Όντως είναι τρελή φάση να δημιουργείς κάτι και να το φέρνεις στα δικά σου standards. Εδώ, ξαναείδα το video της Πάτρας και μου φαίνεται κάπως... μαμά ακόμη και εκεί. Τελοσπάντων για όσους γουστάρουν ΑΕ86 D Project...
http://youtube.com/watch?v=XZQwFLyDFwU
Τι μου θύμισες... Όντως τότε ήταν πολύ "σάπιο" το ΑΕ και καλά θα κάνουν όσοι δεν τα έχουν δει, να τα δουν αυτά τα "έπη ηθοποιίας". Θα θυμάσε τα τσιμπλο-παντηλίκια στα εν λόγω video.
Γιατι χαθηκαν ομως τετοιου ειδους παραγωγες? γιατι δεν αξιοποιουνται πια τετοια ταλεντα? που ειναι ο don και η συμορια του? Για καντε καμια υπερπαραγωγη παλι !!!
Πληροφορίες λένε ότι για το επετειακό τεύχος του 2ου χρόνου(παρακαλώ)θα γυριστεί μια ταινιούλα μικρού μήκους, αν όλα πάνε καλά.
giorgis_E21
21-03-07, 05:14
να πανε να πανε και νομιζω οτι και το club ειναι προθυμο να βοηθησει...
Πληροφορίες λένε ότι για το επετειακό τεύχος του 2ου χρόνου(παρακαλώ)θα γυριστεί μια ταινιούλα μικρού μήκους, αν όλα πάνε καλά.
Θα κανετε και οντισιον για νεα ταλεντα??? Εγω ειμαι παλιο ταλεντο βεβαια με αριστες κριτικες απο τα μεγαλυτερα ονοματα της υποκριτικης!
Όσο για τα νέα ταλέντα πρέπει να περάσουν απο το γραφείο του Στάθη για μια audition...
giorgis_E21
21-03-07, 15:04
πρέπει να περάσουν απο το γραφείο του Στάθη για μια audition...
κατι δε μ'αρεσει σε αυτη τη προταση...
πρέπει να περάσουν απο το γραφείο του Στάθη για μια audition...
κατι δε μ'αρεσει σε αυτη τη προταση...
ΝΑ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
giorgis_E21
21-03-07, 23:19
τακη απο που και ως που ξερεις λεπτομερειες???
Edtenjohated35
23-04-07, 16:11
http://Pamela-Anderson-in-nylons.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236
***DriftFreak***
24-04-07, 23:19
Πόσο χρόνο έκανε το ΑΕ86 στα 400μ. του dragster?
:roll: :roll: Δεν λέει τπτ το XL
giorgis_E21
25-04-07, 06:59
απο εγκυρες πηγες..
το νουμερο 31 toyota corolla με οδηγο τον σταθη παπαργυροπουλο εκανε το 400αρι σε 14.056 sec...
Stathis WOT
26-04-07, 16:33
όντως αυτός ήταν ο καλύτερος χρόνος
απο εγκυρες πηγες..
το νουμερο 31 toyota corolla με οδηγο τον σταθη παπαργυροπουλο εκανε το 400αρι σε 14.056 sec...
Not bad.......
giorgis_E21
27-04-07, 15:00
και για να μην το παιζω εξυπνος....
στο site της εθεα-ελπα υπαρχει ανακοινωση με τα αποτελεσματα...
Petros AE86
09-06-08, 15:31
Σταθη!!!!!
απο'τι ειδα το τουμπανιασες κι αλλο το αε86!!!body kit carbon portes κτλ...
αν σου ειναι ευκολο περνα καμια φωτογραφια να το καμαρωσουμε!!! :D :D :D
ναι γενικα οποιος παπαραζζι εχει φωτο ας της δωσει γρηγορα.......οι πορτες λενε αγρια αλλα εφυγαν τα γραφικα.καλυτερα ομως.ειπαμε μειωση βαρους :lol: :lol:
Petros AE86
09-06-08, 17:14
ναι γενικα οποιος παπαραζζι εχει φωτο ας της δωσει γρηγορα.......οι πορτες λενε αγρια αλλα εφυγαν τα γραφικα.καλυτερα ομως.ειπαμε μειωση βαρους :lol: :lol:
φιλε ακη βρηκα μια φωτογραφια αλλα δεν φαινεται ξεκαθαρα!!!!
http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?p=35090&sid=82a5b3fcabdbcaf4b9d6a6c73ccc195f#35090
:D :D
Petros AE86
09-06-08, 17:15
η τελευταια ειναι!!! :D :D
Αντε παρτε καποιες παρανομες - κατασκοπικες απο την προετομασια του !!! Αν κ το αμαξι εχει καποιες λεπτομερειες ακομα κ θα αλλαξει αρκετα :wink:
εδω TOYNTAS live .....
http://i214.photobucket.com/albums/cc116/alexandrosmugen/IMAG0090.jpg
http://i214.photobucket.com/albums/cc116/alexandrosmugen/IMAG0092.jpg
Petros AE86
10-06-08, 16:45
alex1.3r σευχαριστουμε ρε!!!
παντως το αμαξι φαινεται λες και εχει ξαναβαφτει!!!
Petros AE86
10-06-08, 16:50
[quote="alex1.3r"]Αντε παρτε καποιες παρανομες - κατασκοπικες απο την προετομασια του !!! Αν κ το αμαξι εχει καποιες λεπτομερειες ακομα κ θα αλλαξει αρκετα :wink:
οταν λες καποιες λεπτομερειες???
Stathis WOT
10-06-08, 18:32
Τώρα δεν έχει stickers αφού το αυτοκίνητο γυαλίστηκε ολόκληρο για να φρεσκαριστεί το χρώμα αλλά σε 1-2 εβδομάδες θα μπούνε νέα stickers της grammiko design επάνω στο ΑΕ για να δείξει ακόμη περισσότερο εξωτερικά. Όντως φαίνεται σαν να έχει ξαναβαφτεί. Επίσης μπήκαν νέα καθίσματα Zeta III της Bride, ζώνες ΤΑΚΑΤΑ, ενώ φέτος, πριν από κανά μήνα έπεσαν επάνω και εξαπίστονα φρένα της Greddy. Οι πόρτες είναι carbon της JBlood και το νέο body kit της Uras. Το αυτοκίνητο θα μείνει κάπως έτσι μέχρι και το τέλος της χρονιάς... :lol:
Σαράφης Γιώργος
10-06-08, 19:45
Και να συμπληρώσω ότι οι πόρτες από εφαρμογή τα σπάνε ( και πολύ πυκνή πλέξη το κάρμπον ) , πολύ καλή δουλειά !!!
http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/d_f31amf.gifhttp://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/d_fs1gmf.gif
Ενταξει ... Καθισμα φετιχ ...
αυτο το αμαξι ειναι ονειρο :shock: :shock: :shock:
Petros AE86
10-06-08, 23:34
Τώρα δεν έχει stickers αφού το αυτοκίνητο γυαλίστηκε ολόκληρο για να φρεσκαριστεί το χρώμα αλλά σε 1-2 εβδομάδες θα μπούνε νέα stickers της grammiko design επάνω στο ΑΕ για να δείξει ακόμη περισσότερο εξωτερικά. Όντως φαίνεται σαν να έχει ξαναβαφτεί. Επίσης μπήκαν νέα καθίσματα Zeta III της Bride, ζώνες ΤΑΚΑΤΑ, ενώ φέτος, πριν από κανά μήνα έπεσαν επάνω και εξαπίστονα φρένα της Greddy. Οι πόρτες είναι carbon της JBlood και το νέο body kit της Uras. Το αυτοκίνητο θα μείνει κάπως έτσι μέχρι και το τέλος της χρονιάς... :lol:
και μολις μπουν τα αυτοκολλητα 8α μας περασεις μια φωτο να δουμε...το μονο που εχω να πω ειναι συγχαρητηρια και καλη συνεχεια!!! :wink: :wink: :wink:
σκαστρας +1 κ πολλες φοτο....
δηλαδη του χρονου πως θα ειναι???????????ολο καρμπον απο ζαντες μεχρι και οι ταπες στα ελαστικα :lol: :lol:
Πολυ ομορφο εγινε και φανταζομαι με καινουργια γραφικα..
Καιρος ηταν για τζαπανοκαθισματα με ζωνες..
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Μην βάλεις αυτοκόλητα ρε μάν, θα το καταστρέψεις το κορόλα, ειδικά τώρα που έγινε κ κούκλα με το bodykit
οχι
οχι
οχι
οχιιιιιιιι :lol:
Με γειά τα καθίσματα πάντως, πιο φετίχ απο τα bride πάντως είναι και οι ζώνες... TAKATA τεζα.
οχι αυτοκολητα.
ελπιζω το αε86 σταθη να μην το βαζεις κοντα στο στρατοπεδο γιατι θα στο φανε τα λιγουρια :lol: εγω παντως ετσι οπως πεταει φλογες η εξατμιση θα το περναγα για οπλο και θα το επερνα 8) :lol:
Petros AE86
11-06-08, 17:18
ελπιζω το αε86 σταθη να μην το βαζεις κοντα στο στρατοπεδο γιατι θα στο φανε τα λιγουρια :lol: εγω παντως ετσι οπως πεταει φλογες η εξατμιση θα το περναγα για οπλο και θα το επερνα 8) :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με γειά τα καθίσματα πάντως, πιο φετίχ απο τα bride πάντως είναι και οι ζώνες... TAKATA τεζα.
Τα φετιχ κοστιζουνε ακριβα ομως .................. :wink:
1000 φορες καλυτερο και ομορφοτερο απο πριν...Το αμαξι θυμηζει τελειως D1 GP car πλεον!...Προσωπικα και χωρις τα μεγαλα side vinyls ειναι πολυ ωραιο και λιγο πιο σοβαρο...Αντε να το δουμε τελειωμενο στην πιστα!... :wink: :D
Σαράφης Γιώργος
14-06-08, 19:38
1000 φορες καλυτερο και ομορφοτερο απο πριν...Το αμαξι θυμηζει τελειως D1 GP car πλεον!...Προσωπικα και χωρις τα μεγαλα side vinyls ειναι πολυ ωραιο και λιγο πιο σοβαρο...Αντε να το δουμε τελειωμενο στην πιστα!... :wink: :D
Sovaro ... we don't know this word !!! :twisted:
Sovaro ... we don't know this word !!! :twisted:
hahahaha...:oops: neither me,... :lol:
με τα αυτοκολλητα ειναι πιο τρελο το αμαξι κ οχι τοσο μονοτονο ισως ενα καινουργιο σχεδιο για ανανεωση...<τρελο σχεδιο του σαραφη full respect>
DIAMANTOPOULOS
15-06-08, 10:06
καλα ολα αυτα σταθη στο ψητο τωρα........ 8) 8)
για πες τιμη που το δινεις???? :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
15-06-08, 12:16
:lol: :lol: :lol:
Ναι , εντάξει , φτάνει ο πρόλογος , πες μια τιμή να τελειώνουμε !!!!
καλα ολα αυτα σταθη στο ψητο τωρα........ 8) 8)
για πες τιμη που το δινεις???? :lol: :lol:
μαλον πρεπει να μεταφερθει στις πωλησεις :wink: :wink: :wink:
Παντελης Κιτζογλου
16-06-08, 14:44
να παρουμε κανα υπογλωσιο πρωτα και μετα :lol: :lol: :lol: :lol:
να παρουμε κανα υπογλωσιο πρωτα και μετα :lol: :lol: :lol: :lol:
πειτε μου ποσες κουτες θελει ο καθενας να σας φερει ενας φιλος με φαρμακειο delivery.....
φανταστειτε και την περπτωση να σκεφτει ο σταθης σαν γυφτος ελληνας(δεν ειναι λεμε στην περιπτωση , μην παρεξηγηθουμε κιολας)και να πει ωραια το πουλαω.αε86 7000 το λιγοτερο 300 αλογα αλλα τοσα μετα χρωμα ζαντες μπακετ ζωνες @ρχιδια μιδια αλλα 5000, ε να μην ζητησει και κανα 500αρκο παραπανω το παιδι?αε86πουλαει οχι οτι και οτι :lol: :lol: :lol:
kenngt αν μπορει ο φιλος σου να φερει ολοκληρα κοντεινερ με υπογλωσια γιατι θα τα χρειαστουμε ομαδικως :wink:
DIAMANTOPOULOS
16-06-08, 18:29
τελειωσατε ??????
στο θεμα μας τωρα....
πες μας σταθη τι ζητας για το τουοτα σου????
(να θυμασαι πριν απαντησεις οτι ενα παλιο τουοτα ειναι 20 χρονων τουλαχιστον και οτι θα σου κανω χαρη που θα το παρω και δεν θα σου πιανει χωρο με την συμφωνια οτι θα το περασεις κτεο πρωτα )
Stathis WOT
16-06-08, 23:07
Είναι ήδη περασμένο από το ΚΤΕΟ μέχρι το 2010... 8) :o :shock: :oops:
Σκέψου πόσο έχει ανέβει η τιμή του μετά από αυτό...
Η αλήθεια είναι ότι όποιος το πάρει θα μπει σε μπελά. Που να συντηρείς αυτοκίνητο 20ετίας τώρα... :wink:
Petros AE86
16-06-08, 23:20
Σταθη βλεπω καλοπερνας στο ''στρατο''....ολο εξω εισαι!! :lol: :lol:
Είναι ήδη περασμένο από το ΚΤΕΟ μέχρι το 2010... 8) :o :shock: :oops:
Σκέψου πόσο έχει ανέβει η τιμή του μετά από αυτό...
Η αλήθεια είναι ότι όποιος το πάρει θα μπει σε μπελά. Που να συντηρείς αυτοκίνητο 20ετίας τώρα... :wink:
τιμη να ακουσουμε....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
επ!!! τι το καναμε εδω; αντε στις πωλησεις γρηγορα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παω να παρω ενα στεγαστικο και ερχομαιιιιιιι.......
DIAMANTOPOULOS
17-06-08, 17:44
αγαπητοι μου φιλοι εχω προλαβει εγω....
σταθη εχω 2 χιλιαρικα (και χατηρι σου κανω :wink: ) εδω προχειρα με παιρνεις τηλεφωνο και προχωραμε....
φιλικα να σε βγαλω απο σκοτουρες θελω :roll: :roll:
αγαπητοι μου φιλοι εχω προλαβει εγω....
σταθη εχω 2 χιλιαρικα (και χατηρι σου κανω :wink: ) εδω προχειρα με παιρνεις τηλεφωνο και προχωραμε....
φιλικα να σε βγαλω απο σκοτουρες θελω :roll: :roll:
πας καλα; πολλα ειναι κρατα και τιποτα, παλιο αμαξι θα παρεις, δεν ξερεις τι θα σου ζητησει :wink: :wink: :wink:
ta evales telika stathi ta kainourgia autokolita? paizei kammia foto?
Petros AE86
23-06-08, 23:04
κανενας παπαρατσι για να μας δειξει καμια φωτογραφια???
αντε τοσοι υπαρχουν εδω...μεχρι και τον τακη ξεβρακοτο πιασανε
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
24-06-08, 10:58
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
24-06-08, 18:26
λοιπον τις πηρα απο αλλο ποστ αλλα μερικοι μπορει να μην τις εχουν δει
http://www.imageshack.gr/files/54whfi5vze1mtonl64c2_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=54whfi5vze1mtonl64c2.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/suu40xk1uv6x2vm36xp5_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=suu40xk1uv6x2vm36xp5.jpg)http://www.imageshack.gr/files/6fcwy5mx27xzxl7tnqkt_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=6fcwy5mx27xzxl7tnqkt.jpg)
PANOS ALEXIOU
24-06-08, 21:42
:wink:
Καλοοοοοοοοοοο...............................
DIAMANTOPOULOS
26-06-08, 17:39
παρα πολυ καλοοοοοοοοοοοοοο
παρα παρα πολυ καλοοοοοοοοοοοοοο
στη Σπαρτη ολοι το ειχαν χαζεψει παντως στο περιπτερο του Σταθη....
ενταξει εφτιαξε ενα αμαξι κ ενταξει βλεπετε καλο...:lol: :lol: :lol:
ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!
http://www.burnout.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1638&Itemid=135
Petros AE86
04-09-08, 00:05
http://www.burnout.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1638&Itemid=135
μπορεις να μου βρεις κατι αλλο που ειχε σε αυτο το burn out??
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.