PDA

Επιστροφή στο Forum : Εξάτμιση...

tsilibithras
05-05-09, 21:17
Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει σχετική νομοθεσία/περιορισμοί σχετικά με τη μέγιστη απόσταση από το έδαφος που πρέπει να τοποθετηθεί η εξάτμιση σε ένα αυτοκίνητο;
Ώστε να περνάει ΚΤΕΟ ας πούμε...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μάριος

kostas e30 335
06-05-09, 11:51
νομιζω οτι δεν υπαρχει νομος που να αναφερεται σε κατι τετοιο.

tsilibithras
07-05-09, 01:35
:):):)

CANIBAL
07-05-09, 02:48
δεν υπαρχει σιγουρα τετοιος νομος!!!!!!!!!!!!!!

Rozy_SS_Kp60
07-05-09, 16:22
Αρα εισαι κομπλε τσιλιβιθρα,φταστην στο πατωμα...!

tsilibithras
08-05-09, 02:23
Ωραίααα!!!
Μπα ψηλά θέλω να τη βάλω, στο ύψος ενός γονάτου και κάτι, λόγω χωροταξικού προβλήματος... :lol::lol::lol:

sotiris
08-05-09, 11:39
φτιαξε μια σαν το σκαραβαιο του Καμπυλη που ειχε παιξει παλιοτερα στο power!!!

drift student kp60
10-05-09, 19:54
http://i729.photobucket.com/albums/ww296/LOUTSIANO/touge8_18-011.jpg

κανε καμια τετοια μανγκια αμα ειναι τοσο χαμιλο και φοβασαι μιπος σου βρει κατω η εξατμιση..:p

kallitexni$
10-05-09, 19:59
What the fuck???????
Ειπαμε αλλα αυτος το παραξηλωσε το θεμα

andreasf20c
11-05-09, 03:26
Δεν κανει Λουτσιανο... Δεν δουλευει σωστα ετσι και σιγουρα θα χανει πολυ το αμαξι... ;)

tsilibithras
11-05-09, 15:25
Χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ!!! Καλό!

AKIS_E21
16-05-09, 03:43
Εγω θα σου προτινα σωλινα μεχρι πισω και στο τελος ενα τελικο.. απλος θα κανει πολλες κουρμπες ο σωληνας... Και θα εχεις ενα μικρο προβληματακι με τους μπατσους..

ledariannacity
16-05-09, 19:57
Εγω θα σου προτινα σωλινα μεχρι πισω και στο τελος ενα τελικο.. απλος θα κανει πολλες κουρμπες ο σωληνας... Και θα εχεις ενα μικρο προβληματακι με τους μπατσους..

Χα!!!Εμένα μου λες....

tsilibithras
17-05-09, 02:38
Ποια σωλήνα μέχρι πίσω ρε μάγκες αφού πίσω το 'χω το μοτέρ... Χαχαχαχα!!! Θα δω και άμα μου τη βιδώσει θα πάρω τέσσερα σωληνάκια και θα τα κατεβάσω μπαμ μπαμ κάτω από τις κεφαλές χύμα νέτα-σκέτα.

paulo6sousa
17-05-09, 10:59
Η καλύτερη λύση!

el grego
17-05-09, 11:48
Ποια σωλήνα μέχρι πίσω ρε μάγκες αφού πίσω το 'χω το μοτέρ... Χαχαχαχα!!! Θα δω και άμα μου τη βιδώσει θα πάρω τέσσερα σωληνάκια και θα τα κατεβάσω μπαμ μπαμ κάτω από τις κεφαλές χύμα νέτα-σκέτα.

αφου εισαι μοιαλο ρε :lol::lol:οταν λες α πάρω τέσσερα σωληνάκια και θα τα κατεβάσω μπαμ μπαμ κάτω από τις κεφαλές χύμα νέτα-σκέτα τι ενοεις:oops::oops::oops::oops:??

drift student kp60
17-05-09, 12:02
Δεν κανει Λουτσιανο... Δεν δουλευει σωστα ετσι και σιγουρα θα χανει πολυ το αμαξι... ;)
σιγα μην εκανα εγω στο δικο μου τετοιο αμαρτημα :p..

drift student kp60
17-05-09, 12:06
αφου εισαι μοιαλο ρε :lol::lol:οταν λες α πάρω τέσσερα σωληνάκια και θα τα κατεβάσω μπαμ μπαμ κάτω από τις κεφαλές χύμα νέτα-σκέτα τι ενοεις:oops::oops::oops::oops:??
μαλλον εννοει πως αντι για 2 χταποδια που εχει(νομιζω boxer ειναι.οποτε εχει δυο σε καθε κεφαλη ) 8α βαλει 4 σωλινακια. 2 σε κα8ε κεφαλη ..εγω αυτο καταλαβα .. ποοο το φανταζεσαι 8α ανασταινει νεκρους :p

drift student kp60
17-05-09, 12:10
What the fuck???????
Ειπαμε αλλα αυτος το παραξηλωσε το θεμα
...ενα ιαπονι που βρηκα στο ιντερνετ :p αμα εβλεπες το αμαξι ...ουτε ενα 50λεπτο δεν χωραγε να περασει...εξεινε την ασφαλτο κυριολεκτικα..αρρωστοοοο :p

Petros AE86
17-05-09, 12:13
ρε λουτσιανο αν θες να απαντας σε πολλα θεματα να πατας multi-quote :/

kallitexni$
17-05-09, 12:16
μαλλον εννοει πως αντι για 2 χταποδια που εχει(νομιζω boxer ειναι.οποτε εχει δυο σε καθε κεφαλη ) 8α βαλει 4 σωλινακια. 2 σε κα8ε κεφαλη ..εγω αυτο καταλαβα .. ποοο το φανταζεσαι 8α ανασταινει νεκρους :p

??????????

el grego
17-05-09, 12:30
??????????

και εγω αυτο λεω καλλιτεχνη . Τωρα ο μποξερ (απο τα σουμπαρια οσα ξερω) εχει ενα χταποδι με 4 σωληνες 2 σε καθε κεφαλη (ανοιξτε περιοδικα και ψαξτε για χταποδι απο σουμπαρι και θα δειτε )τωρα για του τσιλι δεν ξερω.Απο οσα μου ειπε ο τσιλι στο Ρυσιο η τουρμπινα εμποδιζει και γενικα τα πραγματα ειναι καπως ζορισμενα στην χωροταξια του μοτερ .Αφου θα ειναι τουρμπο για να αποδιδει καλυτερα καλυτεραο σωληνας θα πρεπει να εχει οσο λιγοτερες κουρμπες γινεται αρα για μενα η μονη λυση θα ηταν το μοτερ να κατσει ποιο ψηλα αν αυτο γινεται , μπορει να κανω λαθος γιατι δεν εχω δει την κατασταση απο κοντα :oops::oops::oops:.Παντος η τωρινη εξατμιση γ@μ@ει την ακουσα σκαει τελεια:shock::shock::shock::shock:

drift student kp60
17-05-09, 12:34
ντακσει ρε παιδια μην βαρατε..εγω ειχα δει ενα με δυο χταποδια και ειχε δυο τελικα ενα δεξια και ενα αριστερα. παντος αυτο νομιζω πως θελει να κανει με τα σωλινακια που λεει . θελει να βαλει κατευθειαν στης εξαγωγες..μην βαρατε μην βαρατε .γι'αυτο τα λεμε εδω για να ανταλλαζουμε αποψεις ..και να μαθαινουμε .

el grego
17-05-09, 12:41
ντακσει ρε παιδια μην βαρατε..εγω ειχα δει ενα με δυο χταποδια και ειχε δυο τελικα ενα δεξια και ενα αριστερα. παντος αυτο νομιζω πως θελει να κανει με τα σωλινακια που λεει . θελει να βαλει κατευθειαν στης εξαγωγες..μην βαρατε μην βαρατε .γι'αυτο τα λεμε εδω για να ανταλλαζουμε αποψεις ..και να μαθαινουμε .

Φυσικα και δεν βαραμε μονο :awp::awp::awp::lol::lol::lol: αφου ρε Λουτσιανο ολοι βαζουμε κατω τις γνωσεις μας και προσπαθουμε να μαθουμε κατι παραπανω:wink:.Στο θεμα μας τωρα το προβλημα δεν ειναι αυτο , το χταποδι θα γινει και πανω του θα στιρηχτει η τουρμπινα απο εκει και περα εντοπιζεται το προβλημα απο οτι καταλαβαινω , διοτι ετσι η εξατμιση κατεβαινει ποιο κατω .

CANIBAL
17-05-09, 12:55
το μοτερ του σκαθαριου εχει ξαπλα του κυλινδρους boxer και εχει δυο χταποδια ενα αριστερα ενα δεξια αυτα κανουν ενωση και καταληγουν σε ενα...τωρα ο φιλος που θελει να το κανει τουρμο σκεφτεται οτι λογο χωρου στο μηχανοστασιο τα πλακακι της τουρμπινας θα βγει ακριβως στο κεντρο του καπο της μηχανης και για να μην κανει ολοκληρες σωληνωσεις να βγαλει την εξατμιση κατευθειαν στην ευθεια απο το τουρμπο εξω.....
και για την ακριβεια δεν εχει χταποδια αλλα δυο σωληνες μεσα δυο σωληνες εξω

kallitexni$
17-05-09, 13:15
Μια που ειμαστε σε σκαθαροκουβεντα , σας λεω το παρακατω για να παιρνει τα πανω του και ο τσιλι.
Πριν κανα δυο μηνες μας περναει στην αττικη οδο σκαραβαιος σαν του τσιλιβηθρα με περιπου 20-30 χιλιομετρα παραπανω απο μας.
Το θεμα ειναι οτι πηγαιναμε με 220.
Σορρυ για το οφτοπικ αλλα δεν πιστευα στα ματια μου οταν το ειδα.

CANIBAL
17-05-09, 13:42
Μια που ειμαστε σε σκαθαροκουβεντα , σας λεω το παρακατω για να παιρνει τα πανω του και ο τσιλι.
Πριν κανα δυο μηνες μας περναει στην αττικη οδο σκαραβαιος σαν του τσιλιβηθρα με περιπου 20-30 χιλιομετρα παραπανω απο μας.
Το θεμα ειναι οτι πηγαιναμε με 220.
Σορρυ για το οφτοπικ αλλα δεν πιστευα στα ματια μου οταν το ειδα.

ενας μπλε ηλεκτρικ

babisbabou
17-05-09, 14:16
Ο ορθογώνιος σωλήνας δεν αφήνει τα καυσαέρια να στροβιλίζονται και μειώνει την ταχύτητα εξόδου?

el grego
17-05-09, 14:19
[quote=CANIBAL;186595]το μοτερ του σκαθαριου εχει ξαπλα του κυλινδρους boxer και εχει δυο χταποδια ενα αριστερα ενα δεξια αυτα κανουν ενωση και καταληγουν σε ενα...τωρα ο φιλος που θελει να το κανει τουρμο σκεφτεται οτι λογο χωρου στο μηχανοστασιο τα πλακακι της τουρμπινας θα βγει ακριβως στο κεντρο του καπο της μηχανης και για να μην κανει ολοκληρες σωληνωσεις να βγαλει την εξατμιση κατευθειαν στην ευθεια απο το τουρμπο εξω.....
και για την ακριβεια δεν εχει χταποδια αλλα δυο σωληνες μεσα δυο σωληνες εξω[/qu

μπορει να εκανα λαθος για τα χταποδια αλλα ημουν σοστος σε οτι αφορα την τουρμπινα :):)τωρα ο τσιλι ειναι ειναι ειδη αισιοδοξος και ετοιμος να προτοτιπισει οπως παντα:D:D:D

kallitexni$
17-05-09, 14:29
ενας μπλε ηλεκτρικ

Μπλε ελεκτρικ εγινε ο φιλος μου που οδηγουσε το Μ3 :lol::lol::lol: .

el grego
17-05-09, 14:37
Μπλε ελεκτρικ εγινε ο φιλος μου που οδηγουσε το Μ3 :lol::lol::lol: .
μπλε μαρεν καλυτερα:cool::cool:

drift student kp60
17-05-09, 19:30
αααα..(για χειροποιητο χταποδι τοτε το κοβω δλδ που να κανει προσ τα πανω η βαση της τουρμπινας και εκει να εδραζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχει χωρο για να κλεινει το πορτμπαγαζ .δεν ηξερα οτι μιλαμε για τουρμπατο ρε σεις :lol2:

http://www.media.dragracingtv.com/blog/wp-content/gallery/hotvwsdragdaymarch2008/turbo-vw-beetle-hotvws-drag-day.jpg

CANIBAL
17-05-09, 20:02
αααα..(για χειροποιητο χταποδι τοτε το κοβω δλδ που να κανει προσ τα πανω η βαση της τουρμπινας και εκει να εδραζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχει χωρο για να κλεινει το πορτμπαγαζ .δεν ηξερα οτι μιλαμε για τουρμπατο ρε σεις :lol2:

http://www.media.dragracingtv.com/blog/wp-content/gallery/hotvwsdragdaymarch2008/turbo-vw-beetle-hotvws-drag-day.jpg

αστο λουτσιανο εμεις μιλαμε για τουρμπατο αλλα ο φιλος ο μαριος με το σκαθαρι δεν εχει αναφερει πουθενα για τουρμπο καποιος μας μπερδεψε και πηραμε φορα

χαχαχα

el grego
17-05-09, 22:10
αστο λουτσιανο εμεις μιλαμε για τουρμπατο αλλα ο φιλος ο μαριος με το σκαθαρι δεν εχει αναφερει πουθενα για τουρμπο καποιος μας μπερδεψε και πηραμε φορα

χαχαχα

Παιδια αν καποιος σας μπερδεψε ημουν εγω αλλα λεω την αληθεια στο τριτο north εγω και ο Μαριος συζητουσαμε για ωρα και τον ρωτησα για την εξατμιση και μου ειπε για το τουρμπο δεν λεω ψεματα αλλα μιλαμε για μελλοντικο ζητημα:):):)Σορρυ αν μπερδεψαμε τα μπουτια μας:oops::oops::oops::oops::oops:

CANIBAL
18-05-09, 00:46
Παιδια αν καποιος σας μπερδεψε ημουν εγω αλλα λεω την αληθεια στο τριτο north εγω και ο Μαριος συζητουσαμε για ωρα και τον ρωτησα για την εξατμιση και μου ειπε για το τουρμπο δεν λεω ψεματα αλλα μιλαμε για μελλοντικο ζητημα:):):)Σορρυ αν μπερδεψαμε τα μπουτια μας:oops::oops::oops::oops::oops:

ολα καλα εδω ειμαστε για να τα ξεμπερδευουμε κιολας

tsilibithras
20-05-09, 21:22
Λοιπόν επειδή όντως σας μπέρδεψα... Όλοι έχετε δίκιο. Λοιπόν να πώς έχει το πράμα.
Τελικός μου στόχος είναι τούρμπο, το οποίο θα μπει μέσα στην πάνω μεριά του μηχανοστασίου και όπως πολύ καλά είπε ο φίλος Canibal για να αποφύγω να το γεμίσω σωλήνες και σωληνάκια ήθελα να τραβήξω την εξαγωγή μπαμ μπαμ έξω από το πλάι. Γι' αυτό και ρωτούσα αν επιτρέπεται να είναι τόσο ψηλά.

Ωστόσο επειδή πρόσφατα έβρεξε και βγήκα για εξυπνάδες, δεν πρόσεξα και "χάλασα" κάποια πράγματα από τον πισινό του Kermit σε ένα τετακέ που κατέληξε σε στενή επαφή με ένα τοίχο...
Οπότε μιας και θα το βάλω μέσα για διορθωσούλες στην ποδιά έλεγα να ταπώσω τις μαμά τρύπες για τις εξατμίσεις και να τις βγάλω κατευθείαν από κάτω μέχρι τη μεγάλη μοντίφα...
Χααχχααχααχχαχαχαχαχααχχααχαα!!!

Και ναι το μοτέρ του σκάρου είναι boxer με 4 εξαγωγές, 2 εκατέρωθεν της κάθε κεφαλής.
Και όχι το μοτέρ δεν γίνεται να κάτσει με διαφορετική κλίση, εκτός κι αν είσαι καουμπόης...!!!

el grego
21-05-09, 12:44
Λοιπόν επειδή όντως σας μπέρδεψα... Όλοι έχετε δίκιο. Λοιπόν να πώς έχει το πράμα.
Τελικός μου στόχος είναι τούρμπο, το οποίο θα μπει μέσα στην πάνω μεριά του μηχανοστασίου και όπως πολύ καλά είπε ο φίλος Canibal για να αποφύγω να το γεμίσω σωλήνες και σωληνάκια ήθελα να τραβήξω την εξαγωγή μπαμ μπαμ έξω από το πλάι. Γι' αυτό και ρωτούσα αν επιτρέπεται να είναι τόσο ψηλά.

Ωστόσο επειδή πρόσφατα έβρεξε και βγήκα για εξυπνάδες, δεν πρόσεξα και "χάλασα" κάποια πράγματα από τον πισινό του Kermit σε ένα τετακέ που κατέληξε σε στενή επαφή με ένα τοίχο...
Οπότε μιας και θα το βάλω μέσα για διορθωσούλες στην ποδιά έλεγα να ταπώσω τις μαμά τρύπες για τις εξατμίσεις και να τις βγάλω κατευθείαν από κάτω μέχρι τη μεγάλη μοντίφα...

Και ναι το μοτέρ του σκάρου είναι boxer με 4 εξαγωγές, 2 εκατέρωθεν της κάθε κεφαλής.
Και όχι το μοτέρ δεν γίνεται να κάτσει με διαφορετική κλίση, εκτός κι αν είσαι καουμπόης...!!!

+1000 μαλλον για μενα πηγενε αυτο :desert::desert::2guns:εμα Μαριε με τον Τζον Γουειν εμπλεξες :D

SST
22-05-09, 01:18

απ οσο ξερω μαριε το τουρμπο δεν θα πρεπει να βρισκεται χαμηλοτερα απο το καρτερ. καλα ρε μλκ ειπαμε με προσοχη οι ταρζανιες:lol::lol::lol:. μαλλον αφορμη για μοντιφα εψαχνες κ το "φιλισες" στον τοιχο!:lol::wink::wink::wink:

tsilibithras
22-05-09, 17:19
απ οσο ξερω μαριε το τουρμπο δεν θα πρεπει να βρισκεται χαμηλοτερα απο το καρτερ. καλα ρε μλκ ειπαμε με προσοχη οι ταρζανιες:lol::lol::lol:. μαλλον αφορμη για μοντιφα εψαχνες κ το "φιλισες" στον τοιχο!:lol::wink::wink::wink:
...Εκτός κι αν είναι ξηρό... Αλλά όχι δε θα βρίσκεται κάτω. Πάνω θα μπει γιατί λεφτά δεν έχουμε...!!!

Ε ρε συ ξέχασα ότι εκεί είχε κάτι δολοφονικά φρεάτια και όπως χαιρόμουν λοξά-λοξά πήγα κι έπεσα μέσα. Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι... :lol::lol::lol::lol:

SST
25-05-09, 05:47
αουτς...

andreasf20c
25-05-09, 19:08
Περαστικα Μαριε...

tsilibithras
28-05-09, 01:30
Ευχαριστώ! Χαχα!!!