Επιστροφή στο Forum : βρεθηκε ae86..να το παρω??
καταρχας χαιρεται μιας&ειμαι καινουργιος στο φορουμ!!!χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια..βρηκα ενα ae86 levin σε καλη κατασταση απο αποψη σαπιων κτλ το οποιο μου το δινει ο ανθρωπος 1500 ευρω!!!φυσικα το αμαξι δεν ειναι στην εντελεια..θελει ενα γενικο service,κοιταγμα τα ηλεκτρικα του,λαστιχα,αναρτησεις(για βολτα καλες ειναι,για γρηγορη οδηγηση επικινδυνες),&το πιο σοβαρο απο ολα το μπλοκε του εχει καποιο προβλημα..ναι μεν κινειται το αμαξι κανονικα αλλα αυτος λεει οτι δεν ειναι για πολλα χλμ δηλαδη μεχρι 120km/h το πολυ να πηγαινεις!!!η ερωτηση μου ειναι η εξης:αξιζει η αγορα αυτου του αυτοκινητου??δεν κολλαω τοσο στα λεφτα της επισκευης(αρκει να ειναι γυρω στα 1500-2500 ευρω)αλλα στο αν θα βρω ανταλλακτικα,αυτο ειναι το προβλημα μου...ακουω αποψεις:)!!!
καλως ηρθες φιλε,αν το γουσταρεις κ εισαι διατεθιμενος να το φτιαξεις παρτο...ανταλλακτικα υπαρχουν ναι μεν αλλα κοστιζουν,ψαχνοντας βρισκεις.,αμα δν το παρεις το παιρνω εγω...αχαχα
Ρε φίλε μας δουλεύεις???
86 με 1.500 ευρώ και θες και απόψεις???
Πήγαινε πάρτο αλλιώς πες μου που είναι να πάω να το πάρω εγω.
Μπλοκέ μπορώ να σου βρω με λιγότερα από 400 ευρώ TRD να ξενοιάσεις για μια ζωή.
ότι και να κάνεις κράτα και το κινητό μου 6973 885078 και ανταλλακτικά θα βρούμε και σχετικα οικονομικά θα είναι.
Α.
Petros AE86
28-04-09, 23:33
καταρχας χαιρεται μιας&ειμαι καινουργιος στο φορουμ!!!χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια..βρηκα ενα ae86 levin σε καλη κατασταση απο αποψη σαπιων κτλ το οποιο μου το δινει ο ανθρωπος 1500 ευρω!!!φυσικα το αμαξι δεν ειναι στην εντελεια..θελει ενα γενικο service,κοιταγμα τα ηλεκτρικα του,λαστιχα,αναρτησεις(για βολτα καλες ειναι,για γρηγορη οδηγηση επικινδυνες),&το πιο σοβαρο απο ολα το μπλοκε του εχει καποιο προβλημα..ναι μεν κινειται το αμαξι κανονικα αλλα αυτος λεει οτι δεν ειναι για πολλα χλμ δηλαδη μεχρι 120km/h το πολυ να πηγαινεις!!!η ερωτηση μου ειναι η εξης:αξιζει η αγορα αυτου του αυτοκινητου??δεν κολλαω τοσο στα λεφτα της επισκευης(αρκει να ειναι γυρω στα 1500-2500 ευρω)αλλα στο αν θα βρω ανταλλακτικα,αυτο ειναι το προβλημα μου...ακουω αποψεις:)!!!
καλως ηρθες φιλε!το εχεις δει το αμαξι απο κοντα?σιγουρα ειανι αε86?γιατι πολλοι πουλανε κε70 και λενε στις αγγελιες αε86..απο αθηνα εισαι?το 86αρι τι χρωμα ειναι?συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος
[QUOTE=nmwisima;184539]Ρε φίλε μας δουλεύεις???
χαχαχαχ παρτο γρηγορα....γτ δν σε βλεπω να προλαβαινεις
καλως ηρθες φιλε,αν το γουσταρεις κ εισαι διατεθιμενος να το φτιαξεις παρτο...ανταλλακτικα υπαρχουν ναι μεν αλλα κοστιζουν,ψαχνοντας βρισκεις.,αμα δν το παρεις το παιρνω εγω...αχαχα
εγω το γουσταρω τρελα,αλλα ο πατερας μου εχει αλλη αποψη!!!!λεει πολλα λεφτα για τοσο παλιο αμαξι..τη στιγμη που με την κριση παιζουν αλλες ευκαιριες:(...
Ρε φίλε μας δουλεύεις???
Μπλοκέ μπορώ να σου βρω με λιγότερα από 400 ευρώ TRD να ξενοιάσεις για μια ζωή.
ότι και να κάνεις κράτα και το κινητό μου 6973 885078 και ανταλλακτικά θα βρούμε και σχετικα οικονομικά θα είναι.
Α.
αμα δεν το παρω εννοειται θα δωσω πληροφοριες γιατι ο τυπος που το εχει ειναι οικογενειαρχης,οικονομικο προβλημα δεν εχει απο οσο φαινεται&το δινει τοσο ή αν δεν το πουλησει σκεφτεται να το δωσει αποσυρση&να παρει τα λεφτα απο εκει!!!αλλα επειδη σε ενα τετοιο αμαξι δεν αξιζει απορσυση οταν με το καλο αποφασισω τι θα κανω θα ενημερωσω..α,εχω&μια αλλη απορια:για να γινει η μεταβιβαση χρειαζεται το αμαξι να περασει κτεο,σωστα??αν εχει ολα αυτα τα προβληματακια που ανεφερα πως θα περασει κτεο για να γινει η μεταβιβαση??πρεπει να φτιαχτουν πρωτα??
καλως ηρθες φιλε!το εχεις δει το αμαξι απο κοντα?σιγουρα ειανι αε86?γιατι πολλοι πουλανε κε70 και λενε στις αγγελιες αε86..απο αθηνα εισαι?το 86αρι τι χρωμα ειναι?συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος
ναι το εχω δει&το εχω δει να κινειται κιολας(αρα δουλευει το διαφορικο&δεν ειναι σπασμενο ή κολλημενο:wink:)..αε86 ειναι 100%ειδα&το μοτερακι,το ακουσα..δουλευει μια χαρα!!!ναι απο αθηνα..το αμαξι ειναι γκρι!!!επισης εχει ηλεκτρικα παραθυρα&συναργεμο:p...
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ?????????????
να ρωτησω μηπως λες αυτο που εχει 450.000 χιλιομετρα?
ma-nos e30
29-04-09, 01:10
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/237823 εχει καμια σχεση με αυτο???
Petros AE86
29-04-09, 01:12
1500 ευρω λεει το παλικαρι:)
ma-nos e30
29-04-09, 01:16
1500 ευρω λεει το παλικαρι:)
επειδι ειπε γκρι ρε...
μανο εκτος απο 2.700 διαφορα το ενα εχει κ συναγερμο....
Ναι ναι χρειάζεται και ΚΤΕΟ και χερια για να το πάρεις.
ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.
Δώσε μου τώρα το τηλέφωνο να πάω να το δω!!
ma-nos e30
29-04-09, 02:01
Ναι ναι χρειάζεται και ΚΤΕΟ και χερια για να το πάρεις.
ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.
Δώσε μου τώρα το τηλέφωνο να πάω να το δω!!
xaxaxax δν παλευεσε ομως.χαχαχαχαχα
drift student kp60
29-04-09, 02:52
τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??....ποπο πες μου που ειναι να το αγορασω...εγω του δινω 1600Ε τσακοσετο τετοιες ευκαιριες ειναι σπανιοτατες
τρεχα τωρα ;)
φιλε μου καλε ασε ολους αυτους απο πανω μου να λενε τα δικα τους !
Αν δεν το παρεις πες μου ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ το τηλ του τυπου ...... ;);););)
στανταρ κανει πλακα το παλικαρι..... δεν υπαρχει περιπτωση... χαχαχαχα
Γι αυτό το ρίχνουμε κι εμείς στην πλάκα...
Καραμιχάλης Βασίλης
29-04-09, 05:06
Γι αυτό το ρίχνουμε κι εμείς στην πλάκα...
"ριχτετο" στη πλακα εγώ έχω πάθει σοκ κοντεύω να τρελαθώ .....
παιδιά ξέρετε ποιο είναι το αστείο ότι εδώ και τρία χρονια έβλεπα κάθε μέρα ένα γκρι ae86 ακινητοποιημένο στο ιδιο σημείο και είχα ψάξει να βρω πιάνου είναι είχα βρει κάποια τηλεφωνα κτλ αλλα δεν είχα βρει τον τύπο που το είχε και το κυνηγούσα το γ4μ1μ3ν0 εδώ 2 χρονια να τον βρω να το πάρο μέχρι που πριν κάνα δίμηνο τρίμηνο το πήρε από εκεί που το είχε παρατήσει και πίστευα ότι το πήγε για απόσυρση...
ποπο ρε φιλε
μου αναπσες φοτιες...
Και συ αμέσως υπέθεσες ότι είναι το ίδιο ε?
οχι δεν ειναι αυτο..το αμαξι ειναι το κλασσικο liftback!!!
στανταρ κανει πλακα το παλικαρι..... δεν υπαρχει περιπτωση... χαχαχαχα
&ομως δεν κανω πλακα,δεν υπαρχει λογος εξαλλου..το απογευμα παω να το δω με μηχανικο toyota!!δυστυχως αυτος δεν δεχτηκε να το παμε σε συνεργειο να κοιταχτει,γιατι το αμαξι δεν εχει ασφαλεια!!!εχω&φωτο για οσους δεν με πιστευουν..θα ανεβασω καποια στιγμη!!!
kostas e30 335
29-04-09, 11:38
καλωσορισες φιλε μου και απο μενα.αν πραγματικα το γουσταρεις παρ'το γιατι η τιμη του ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!ειναι κριμα να χασεις τετοια ευκαιρια.
καλωσορισες φιλε μου και απο μενα.αν πραγματικα το γουσταρεις παρ'το γιατι η τιμη του ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!ειναι κριμα να χασεις τετοια ευκαιρια.
καλως σας βρηκα:)..κοιτα η τιμη του δεν ειναι ακριβως ξεφτιλα!!!ο τυπος ξερει τι πουλαει δεν ειναι ασχετος..το αμαξι θα χρειαστει αλλα τοσα επισκευη+αν βρεις οτι θελει!!γιατι τελευταια ακουω οτι δεν βρισκονται ανταλακτικα οχι να ειναι φθηνα,απλα δεν υπαρχουν!!αλλοι μου λενε οτι ουτε η ιδια η toyota δεν εχει γιατι πηγαν&ρωτησαν(φυσικα δεν γνωριζω αν αληθευει αυτο,&δεν το πιστευω)!!οποτε ξεφτιλα τιμη δεν ειναι,καλη ευκαιρια ναι:wink:...
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ???
kostas e30 335
29-04-09, 12:02
καλως σας βρηκα:)..κοιτα η τιμη του δεν ειναι ακριβως ξεφτιλα!!!ο τυπος ξερει τι πουλαει δεν ειναι ασχετος..το αμαξι θα χρειαστει αλλα τοσα επισκευη+αν βρεις οτι θελει!!γιατι τελευταια ακουω οτι δεν βρισκονται ανταλακτικα οχι να ειναι φθηνα,απλα δεν υπαρχουν!!αλλοι μου λενε οτι ουτε η ιδια η toyota δεν εχει γιατι πηγαν&ρωτησαν(φυσικα δεν γνωριζω αν αληθευει αυτο,&δεν το πιστευω)!!οποτε ξεφτιλα τιμη δεν ειναι,καλη ευκαιρια ναι:wink:...
κοιτα επειδη εχει ο κολητος μου αε86 trueno ομως(δεν εχει σημασια)οτι εχει χρειαστει το εχει βρει στην toyota.αν κατι δεν το εχει εδω ετοιμοπαραδωτο στο φερνει απο ιαππωνια το πολυ σε 5 μερες.αν τωρα κατι το εχει καταργησει απ'την παραγωγη η toyota γιατι υπαρχει και αυτη η περιπτωση,ε ενταξει.εκει δεν μπορεις να κανεις να κανεις κατι.παντως αν το παρεις με το καλο,υπαρχουν πολλα ατομα στην οικογενεια του drift club που θα σε βοηθησουμε σε οτι δυσκολια σου προκυψει.αντε καλοριζικο να ειναι!!!!!!!!!!
παντως αν δεν το παρεις εσυ... πες το σε καποιον απο εδω μεσα να το παρει... μην χαθει το αμαξι.. οτι και να ειναι αξιζει για 1500...
οχι δεν ειναι αυτο..το αμαξι ειναι το κλασσικο liftback!!!
&ομως δεν κανω πλακα,δεν υπαρχει λογος εξαλλου..το απογευμα παω να το δω με μηχανικο toyota!!δυστυχως αυτος δεν δεχτηκε να το παμε σε συνεργειο να κοιταχτει,γιατι το αμαξι δεν εχει ασφαλεια!!!εχω&φωτο για οσους δεν με πιστευουν..θα ανεβασω καποια στιγμη!!!
κ τι περιμενεις απο τν μηχανικο??τι να πρωτοδει τα σαπια,τις φθορες,το μοτερ τι απο ολα??αυτα τα αμαξια φιλε η τα αγοραζεις επιτοπου η σε προλαβαινει κανενας αλλος....βαλε φωτο χωρις τις πινακιδες αμα ειναι να το δουμε....
Μαριος Παπαδοπουλος
29-04-09, 15:12
Ρε φιλαρακι,ασε να παω να το παρω εγω καλυτερα που εχω και ανταλλακτικα!
Κριμα δεν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα εσυ τωρα....
Παλιο αυτοκινητο ειναι,τι το θες....;
Παρε ενα πιο καινουργιο με air condition εσυ!
Ρε φιλαρακι,ασε να παω να το παρω εγω καλυτερα που εχω και ανταλλακτικα!
Κριμα δεν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα εσυ τωρα....
Παλιο αυτοκινητο ειναι,τι το θες....;
Παρε ενα πιο καινουργιο με air condition εσυ!
μπορει να εχει και air condition ρε ! τα περισσοτερα που ξερω εχουν ή ειχαν ....:wink: μονο το δικο μου δεν εχει ρε %%@%#^ ....
13 κιλα λιγοτερα χωρις το aircondition... Eiναι κ αυτο μια παρηγορια Αλεξ...
ασε γιατι τις χθες μπηκα σε ΑΕ86 που πρεπει το AC να ειχε να δουλεψει 10 χρονια και ητανε καλυτερο απο καινουριου λεμε !!!! ΒΑΛΣΑΜΟ για το καλοκαιρακι ........ θα λιωσουμε παλι φετος !!!!
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ???
θα σας πω ή το βραδι ή αυριο..οποιος εχει υπομονη:)!!!
κοιτα επειδη εχει ο κολητος μου αε86 trueno ομως(δεν εχει σημασια)οτι εχει χρειαστει το εχει βρει στην toyota.αν κατι δεν το εχει εδω ετοιμοπαραδωτο στο φερνει απο ιαππωνια το πολυ σε 5 μερες.αν τωρα κατι το εχει καταργησει απ'την παραγωγη η toyota γιατι υπαρχει και αυτη η περιπτωση,ε ενταξει.εκει δεν μπορεις να κανεις να κανεις κατι.παντως αν το παρεις με το καλο,υπαρχουν πολλα ατομα στην οικογενεια του drift club που θα σε βοηθησουμε σε οτι δυσκολια σου προκυψει.αντε καλοριζικο να ειναι!!!!!!!!!!
αμα ειναι ετσι καλα ειναι...
παντως αν δεν το παρεις εσυ... πες το σε καποιον απο εδω μεσα να το παρει... μην χαθει το αμαξι.. οτι και να ειναι αξιζει για 1500...
δεν προκειται να χαθει το αμαξι..αφηστε που στο σημειο που βρισκετε δεν προκειται να το βρει κανεις!!!το αμαξι το εχει 18 χρονια περιπου&τους τελευταιους 3-4 μηνες καθοταν..&εγω τυχαια το βρηκα λογω δουλειας!!!
κ τι περιμενεις απο τν μηχανικο??τι να πρωτοδει τα σαπια,τις φθορες,το μοτερ τι απο ολα??αυτα τα αμαξια φιλε η τα αγοραζεις επιτοπου η σε προλαβαινει κανενας αλλος....βαλε φωτο χωρις τις πινακιδες αμα ειναι να το δουμε....
εεε δεν ειναι κακο μια γνωμη&απο εκει..κατι παραπανω θα ξερει αυτος απο εμενα!!!μπορει να δει πχ κανα στραβωμενο θολο..λεω εγω τωρα!!!
μπορει να εχει και air condition ρε ! τα περισσοτερα που ξερω εχουν ή ειχαν ....:wink: μονο το δικο μου δεν εχει ρε %%@%#^ ....
δεν εχει το ρωτησα:wink:...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
να ρωτησω τωρα ξανα..το τι χρειαζεται το αμαξι το ειπα στο πρωτο post!!χωρις αυτα δεν περναει κτεο,σωστα??πως θα το βαλω στο ονομα μου??θα πρεπει να το φτιαξω εγω πρωτα,ενω το αμαξι θα ειναι στο ονομα εκεινου&μετα να περασει??&αν μου πει μετα δεν το πουλαω??
Μαριος Παπαδοπουλος
29-04-09, 19:26
να ρωτησω τωρα ξανα..το τι χρειαζεται το αμαξι το ειπα στο πρωτο post!!χωρις αυτα δεν περναει κτεο,σωστα??πως θα το βαλω στο ονομα μου??θα πρεπει να το φτιαξω εγω πρωτα,ενω το αμαξι θα ειναι στο ονομα εκεινου&μετα να περασει??&αν μου πει μετα δεν το πουλαω??
Αν θυμαμαι καλα φιλαρακι,στο δικο μου το σταρλετ που ηταν χρεπι,
και ειχε παραδομενες πινακιδες,πρωτα περαστικε κτεο και μετα εγινε η μεταβιβαση.
αλλα ο μπαρμπας που το ειχε δεν υπηρχε περιπτωση να μου κανει μ@λ@κια.
Δεν ξερω αν μπορεις να τον βαλεις να υπογραψει καμια δηλωση του νομου 105.
Μπορεις ομως και να το περασεις "απ'εξω" απο το κτεο αν εχεις κανενα γνωστο
και να μην χρειαστει τιποτα απο αυτα σε πρωτο χερι,αν ειναι χαλια το αμαξι.
Αν δεν μπορεις παλι και βαριεσε να τα κανεις ολα αυτα,
Θα το παρουμε εμεις βρε αδερφε :mrgreen:
drift student kp60
29-04-09, 19:33
φιλε μου καλε ασε ολους αυτους απο πανω μου να λενε τα δικα τους !
Αν δεν το παρεις πες μου ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ το τηλ του τυπου ...... ;);););)
xaxaxaxaxa!!
Πάρτο ρε αγόρι μου να τελειώνουμε
μηπως ειναι ψεμα; μου φαινονται πολυ λιγα τα λεφτα σε σχεση με τις τιμες στην αγορα. η μηπως ειναι χαλια το αυτοκινητο;
Homo Driftarious!!!
29-04-09, 21:12
Ρε φιλαρακι ενημερωσε μας...και βαλε κ καμια φωτο να μας φυγει κ εμας ο καημος...:wink:
Αν θυμαμαι καλα φιλαρακι,στο δικο μου το σταρλετ που ηταν χρεπι,
και ειχε παραδομενες πινακιδες,πρωτα περαστικε κτεο και μετα εγινε η μεταβιβαση.
αλλα ο μπαρμπας που το ειχε δεν υπηρχε περιπτωση να μου κανει μ@λ@κια.
Δεν ξερω αν μπορεις να τον βαλεις να υπογραψει καμια δηλωση του νομου 105.
Μπορεις ομως και να το περασεις "απ'εξω" απο το κτεο αν εχεις κανενα γνωστο
και να μην χρειαστει τιποτα απο αυτα σε πρωτο χερι,αν ειναι χαλια το αμαξι.
Αν δεν μπορεις παλι και βαριεσε να τα κανεις ολα αυτα,
Θα το παρουμε εμεις βρε αδερφε :mrgreen:
κατι τετοιο μαλλον:wink:...
Πάρτο ρε αγόρι μου να τελειώνουμε
μου ειπε να τον παρω τηλ. απο δευτερα για να δει τι θα γινει με το κτεο!!!οποτε...
μηπως ειναι ψεμα; μου φαινονται πολυ λιγα τα λεφτα σε σχεση με τις τιμες στην αγορα. η μηπως ειναι χαλια το αυτοκινητο;
ψεμμα δεν ειναι..οποιος θελει το πιστευει!!εγω απλα ηθελα να ξερω απο ανταλακτικα τι παιζει..&εχω παρει σε 5 σελιδες 3 απαντησεις αν θυμαμαι καλα..τωρα για το αν ειναι χαλια το αμαξι ειναι μια καλη ερωτηση,παντως εξωτερικα δειχνει καλο,οπως&το μοτερ που το ειδα,επισης σαπια δεν βρηκα οπου κοιταξα!!!φιλικα παντα:)
θα ξαναενημερωσω απο δευτερα που θα μιλησω μαζι του..παντως για να μην τρελενεστε ο τυπος ξερει τι παιζει στην αγορα..οποτε ισως να μην αποδειχτει ευκαιρια!!!αμα πεισω τον πατερα μου,το πηρα(αυτος θελει να μου παρει ε30 χα χα)!!!αν οχι με βλεπω με bmw&καποιον απο εδω μεσα με corolla..αλλα νεοτερα απο βδομαδα!!!
,επισης σαπια δεν βρηκα οπου κοιταξα!!!φιλικα παντα:)[/QUOTE]
κοιταξες κατω απο τις μοκετες???μεσα απο τους μαρσπιεδες??......????
κοιταξες κατω απο τις μοκετες???μεσα απο τους μαρσπιεδες??......????
χμμμ αυτο με τις μοκετες εχεις δικιο..θυμαμαι οτι ηθελα να το κοιταξω αλλα κατι λεγαμε&δεν το κοιταξα!!!αλλα το εχω στο νου μου οποτε θα κοιταχτει πριν την αγορα...
χαχαχα θα ξηλωσεις μοκετες κ πισοχαρτα???με δουλευεις?? παρτο κ μην το σκεφτεσαι δν υπαρχει περιπτωση να τ σκεφτομουν με τιποτα κ πολυ αργεις...
παρτο το ρημαδι ρε αδερφε και απο ανταλλακτικα οτι γουσταρεις. και στην ελλαδα και απο το εξωτερικο υπαρχουν οσα θελεις. οτι θελεις παρε τηλ και θα τα βρουμε. εδω μεσα ολοι μπορουν να βοηθησουν αλλωστε.
καλα οκ εξαλλου αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενω μεχρι την δευτερα τουλαχιστον για να το περασει κτεο&να γινει η μεταβιβαση οποτε...
Σου είπα, μπλοκέ ό,τι ώρα θέλεις υπάρχει να το αλλαξεις αμέσως.
Μαριος Παπαδοπουλος
30-04-09, 11:17
Λοιπον,ανταλλακτικα υπαρχουν ολων των ειδων και για ολες τις τσεπες.
Αν το θες ομως,μην το αφηνεις ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.
Πηγαινε και δωσ'του μια προκαταβολη γιατι τωρα που το εγραψες εδω στανταρ θα το ψαχνει ολη
η Αθηνα και τα περιχωρα μαζι...
Και σκ@τα να ειναι το αυτοκινητο θα βρεθει αγοραστης μετα σε αυτα τα λεφτα.
andreasf20c
30-04-09, 12:22
Πηγαινε και δωσ'του μια προκαταβολη γιατι τωρα που το εγραψες εδω στανταρ θα το ψαχνει ολη
+1
αφου το γουσταρεις τσιμπα το γιατι θα το παρει αλλος...:wink:
Ειμαστε σιγουροι οτι υπαρχει δηλαδη το αμαξι...?
Δεν το παιζω περιεργος αλλα με αυτα που εχουμε δει τελευταια, αν δεν το δω δεν το πιστευω.
Σορρυ κι ολας...
Ειμαστε σιγουροι οτι υπαρχει δηλαδη το αμαξι...?
Δεν το παιζω περιεργος αλλα με αυτα που εχουμε δει τελευταια,αν δεν το δω δεν το πιστευω.Σορρυ κι ολας...
ενταξει δεν εχεις&αδικο..απλα περιμενω να δω τι θα γινει γιατι δεν ειχα σκοπο να παρω αυτοκινητο αυτη την περιοδο!!!θα ψαχνομουν για πισωκινητο απο σεπτεμβρη&μαλλον θα κατεληγα σε μια bmw e30 318 is που εχω βρει..απλα ετυχε,το αμαξι το ειχα δει πριν το πασχα&τωρα αποφασισα να παω να τον ρωτησω ετσι απλα για να περασει η ωρα-περιμενα να μου πει ή δεν το πουλαω ή κανα πεντοχιλλιαρο...γι'αυτο&δεν θελω να ανεβασω ακομα φωτο γιατι δεν ξερω τι θα γινει!!!ας το περασει κτεο αυτος πρωτα γιατι αν δεν το κανει δεν θα μπορω να το παρω ουτε εγω ουτε κανεις αλλος απο εδω περα...
Petros AE86
30-04-09, 16:42
ενταξει δεν εχεις&αδικο..απλα περιμενω να δω τι θα γινει γιατι δεν ειχα σκοπο να παρω αυτοκινητο αυτη την περιοδο!!!θα ψαχνομουν για πισωκινητο απο σεπτεμβρη&μαλλον θα κατεληγα σε μια bmw e30 318 is που εχω βρει..απλα ετυχε,το αμαξι το ειχα δει πριν το πασχα&τωρα αποφασισα να παω να τον ρωτησω ετσι απλα για να περασει η ωρα-περιμενα να μου πει ή δεν το πουλαω ή κανα πεντοχιλλιαρο...γι'αυτο&δεν θελω να ανεβασω ακομα φωτο γιατι δεν ξερω τι θα γινει!!!ας το περασει κτεο αυτος πρωτα γιατι αν δεν το κανει δεν θα μπορω να το παρω ουτε εγω ουτε κανεις αλλος απο εδω περα...
βαλε μια φωτο ρε σι και σβησε τις πινακιδες! δεν θα το φαμε
www.imageshack.gr
Axxx... Και γω μια 318 is κοίταζα το 2003 και τελικά πήρα την ΑΕ86.
τελικα τι εγινε το αε ρε παιδια??
Μαριος Παπαδοπουλος
04-05-09, 18:52
Εχει πολυ κινηση εξω απο το ΚΤΕΟ φαινετε...
Εχει πολυ κινηση εξω απο το ΚΤΕΟ φαινετε...
:p:p:p
loipon gia kapoious logous den tha to paro ego to ae86..alla epeidi endiaferetai ena filaraki den tha doso akoma plirofories!!!oriste omos mia foto gia na peisteite oti den leo psemata(sorry gia ta greeklish alla exei ena problimataki to pc&dn m bgazei ellinika)
episis apo simera zititai ae86 kurios trueno se aristi katastasi..an mathei kaneis tipota apo opoiodipote meros tis ellados as steilei pm!!!euxaristo...
Petros AE86
05-05-09, 01:35
episis apo simera zititai ae86 kurios trueno se aristi katastasi mexri 5000euro..an mathei kaneis tipota apo opoiodipote meros tis ellados as steilei pm!!!euxaristo...
τρουενο δυσκολα να βρεις ελλαδα...ειδικα με 5000 ευρω..ψαξου καλυτερα για λεβιν υαπρχουν αρκετα με τοσα λευτα..αποφασιστε τι θα γινει με το συγκεκριμενο αλλιως στειλε ενα πμ με τα στοιχεια του αυτοκινητου ειανι κριμα να καθεται
boy racer σου έχω στειλει π.μ αν θές απάντα μου.
Ευχαριστώ..
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ !!!
φερε το τηλ κ οποιος προλαβε...θα γινει σφαγη
τρουενο δυσκολα να βρεις ελλαδα...ειδικα με 5000 ευρω..ψαξου καλυτερα για λεβιν υαπρχουν αρκετα με τοσα λευτα..αποφασιστε τι θα γινει με το συγκεκριμενο αλλιως στειλε ενα πμ με τα στοιχεια του αυτοκινητου ειανι κριμα να καθεται
koita afou den tha paro ayti,gia kapoious logous,tha psakso gia trueno(an brethei&levin pena den me xalaei omos)!!!min anisixeis to amaksi ekei pou briskete diskola tha to brei kapoios&afou brethike den prokeitai na meinei ekei..apla den xreiazetai biasini!!!apla enas filos mou mou eipe oti isos endiaferetai opote tou dino protaireotita..xthes to bradi to ematha&ego oti endiaferetai,xthes to bradi apofasistike oti den tha to paro!!!opote...
Μαριος Παπαδοπουλος
05-05-09, 13:04
οποτε περιμενω και εγω pm για τηλεφωνο..
Ρε αλιμονε εσυ τι το θες;!
Ασε να το παρω εγω!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-05-09, 13:15
λοιπον παιδια για να μην τσακονεστε αφηστε να το παρω εγω που δεν εχω αμαξι καθολου,εεεε?????τι λετε???ααχχαχαχαχαχα
andreasf20c
05-05-09, 21:40
λοιπον παιδια για να μην τσακονεστε αφηστε να το παρω εγω που δεν εχω αμαξι καθολου,εεεε?????τι λετε???ααχχαχαχαχαχα
Εσυ θα παρεις του ueo ειπαμε...
Ασε να παρω εγω αυτο που ειμαι και κουλαδι...:p:lol:
Τ Μ@μησαμε το τοπικ...:lol:
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΝΑ ΛΕΒΙΝ 3ΘΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ..............
thodoris chios
06-05-09, 00:06
αμαν ρε γιωργακι μονοφαγας εισαι.ποιο καλα να το παρω εγω
Σ΄τείλε σε αυτόν που σου έχει απαντήσει στο τόπικ πρώτος. Σε εμένα δηλαδή.
αμαν ρε γιωργακι μονοφαγας εισαι.ποιο καλα να το παρω εγω
τι να το κάνεις εσύ ρε μουρλέ ?????
είστε πολλοί εκεί δεν χωράει άλλο χατσιρόκου ... εγώ έχω χώρο ΑΠΛΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!
το αμαξι παει να το παρει τωρα το απογευμα ο φιλος που σας ελεγα..οποτε ας κλειδωθει το τοπικ!!!
Petros AE86
06-05-09, 20:55
το αμαξι παει να το παρει τωρα το απογευμα ο φιλος που σας ελεγα..οποτε ας κλειδωθει το τοπικ!!!
καλοριζικο πες στο φιλο σου και αν μπορει να γραφτει στο φορουμ να μας πει ποιες ειανι οι πρωτες του εντυπωσεις με το αμαξι!
Παντελης Κιτζογλου
07-05-09, 11:16
τι να το κάνεις εσύ ρε μουρλέ ?????
είστε πολλοί εκεί δεν χωράει άλλο χατσιρόκου ... εγώ έχω χώρο ΑΠΛΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!
αφου εσεις εκει πανω εχετε αλφαεψιλονογδονταεξασπορα θελετε να παρετε και τα ετοιμα? χαχαχα
ναι ρε συ ! θέλουμε τα γνήσια τα παλιά, οχι τα καινούρια τα ιβρίδια !!!!!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.