Επιστροφή στο Forum : Πιστα στην Αττικη
blaze ocean
24-04-09, 18:04
ενδιαφερεται κανεις να ξεκινησουμε την οργανωση μιας πιστας για μηχανοκινητο στην Αττικη?Μιλαω για πιστα πιο μεγαλη απο τα Μεγαρα,πληρη.Ολες οι αποψεις επι ταπητος!
driftovioS
24-04-09, 19:00
πολυ καλη ιδεα φιλε!!μην τρεχουμε στις σερρες για μια μεγαλη πιστα:wink:
blaze ocean
24-04-09, 19:08
εχω ακουσει πως πολλοι ενδιαφερονται και οποιος θελει να κανουμε μια μελετη ας μου στειλει ενα πμ να τα πουμε.πιστευω πως θα εχει απηχηση και ειναι και μια καλη επιχειρηματικη ενεργεια(για οποιον το βλεπει κι ετσι)
αν μπεις στον κοπο να ψαξεις το φορουμ θα δεις οτι εχουν ειπωθει πολλα για αυτο το θεμα και ακρη δεν βρισκετε... δυστυχως
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
24-04-09, 22:38
αν μπεις στον κοπο να ψαξεις το φορουμ θα δεις οτι εχουν ειπωθει πολλα για αυτο το θεμα και ακρη δεν βρισκετε... δυστυχως
Ακρη βρισκεται. Λεφτα δεν υπαρχουν. Και ο μονος τροπος να μαζευτουν, ειναι με πουμετοχικη εταιρια και χορηγια, που αυτο γινεται ευκολα.
Ο καθενας βαζει οσα λεφτα μπορει, και του αναλογουν αναλογα ποσοστα και φυσικα δωρεαν εισοδος παντα.
Απαιτουμενο αρχικο κεφαλαιο ειναι 250.000 ευρω. Μαζευεστε ?????
30 ατομα Χ 1500 ευρω = 45.000
15 ατομα χ 5000 ευρω = 75.000
8 ατομα χ 12.000 ευρω = 96.000
2 ατομα χ 17.000 ευρω = 34.000
Συνολα
55 ατομα 250.000 ευρω
Ετησια κερδη, (μεσος ορος ετησιου κερδους στο τελος της πρωτης τριετιας) 300.000 ευρω
Χοντρικα, 100% κερδη στο κεφαλαιο καθενος ετησιως.
Μαζευεστε ??????????
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
24-04-09, 23:08
νικο εισαι σιγουρος?250000 μονο?εγω που ρωτησα καποια ατομα που ψαχνωντουσαν για πιστα μου ειπαν οτι μονο το οικοπεδω εχει 3μιρια ευρω!το λιγοτερω που ζητανε ειναι 20 στρεματα!!και απο εκει και περα οτι αλλο χρειαστη για ασφαλτο ,περιφραξη ,καφετερια, παρκινκ ,κερκιδες, φωτισμο και αλλα που δεν τα θυμαμε!!μιλαμε για πολλα λεφτα!και οσοι εχουν πρωσπαθηση για να βγαλουν αδεια δεν την πηραν ποτε!
Νίκο μαζί σου!!!
Αλλά με 50 άτομα δεν βγάζεις άκρη που να χτυπάς εσύ την πίσσα με τον κώλο σου μέχρι να στρώση.
600000€ είναι η αρχική εκτίμηση μου με μια ερώτηση σε φιλική εταιρία για την πίσσα μου έκαναν την καλλίτερη προσφορά για την ποιότητα της πίσσας ανάλογη με της Σέρρες 8,30€ το τετραγωνικό βαλε κάτω τα τετραγωνικά που θέλουμε και δες μόνο πόσο θες για πίσσα.
Επίσης πήρα και τα χαρτιά της επιδότησης να ρίξω μια ματιά τι μας ζητάει για την επιδότηση του σεβαστού ποσού που μας δίνει (50% τα μισά δηλαδή)
νικο εισαι σιγουρος?250000 μονο?εγω που ρωτησα καποια ατομα που ψαχνωντουσαν για πιστα μου ειπαν οτι μονο το οικοπεδω εχει 3μιρια ευρω!το λιγοτερω που ζητανε ειναι 20 στρεματα!!και απο εκει και περα οτι αλλο χρειαστη για ασφαλτο ,περιφραξη ,καφετερια, παρκινκ ,κερκιδες, φωτισμο και αλλα που δεν τα θυμαμε!!μιλαμε για πολλα λεφτα!και οσοι εχουν πρωσπαθηση για να βγαλουν αδεια δεν την πηραν ποτε!
.........+1
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-04-09, 00:58
.........+1
Επιγραμματικα
1. Αδεια πιστας καρτ.
2. Οικοπεδο με ενοικιο.
3. 250.000 ιδια κεφαλαια και επιπλεον 200.000 ετησιες χορηγιες γνωστης πολυεθνικης.
4. Ασφαλτος 6,00 ευρω /μ2
5. Υποστεγα / καφετεριες 60 ευρω /μ2
6. Εσοδα απο ενοικιαση χωρων βουλκανιζατερ, συνεργειου, πολυχωρου για σεμιναρια και σχολεια αγωνων.
7. 50 ατομα με εκλεγμενο εκτελετικο οργανο και ψηφο, οπως ολες οι εταιριες.
Για ολα υπαρχει λυση βιωσιμη και εφικτη. Λιγο μυαλο θελει.
Απλα ξαναρωταω......μαζευεστε ????????
Για να μην κουραζεστε, ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ. Το ξερω. Ολα τα αλλα ειναι λογια και αερολογιες.
Παντως στη Λαρισσα μαζευτηκαν πριν λιγα χρονια, εκαναν μια πιστα με οσα μαζεψαν και πανε θαυμασια.
Και σε 200 αλλα μερη της Ελλαδας.
Εμεις στην Αθηνα ειμαστε αμαζευτοι. Μονο λογια.
Εεε, εσεις εκτος Αθηνας.......φωναξτε με να σας πω πως γινεται το παιχνιδι. Η επαρχια εχει ακομη τσαγανο.
blaze ocean
25-04-09, 11:27
για να ρωταω Νικο κατι εχω στα υποψιν.και το κεφαλαιο θα μαζευτει αν γινει η αρχη.
εχω μαλιστα μια πολυ καλη ιδεα για εξτρα κεφαλαιο και πιο μετα,εξτρα κερδος.και δε μιλαω για μια απλη πιστα καρτ αλλα λιγο μεγαλυτερη απο Σερρες.
το πιο σημαντικο ειναι το οικοπεδο ομως,εκει ειναι και τα πιο πολλα λεφτα.μπορουμε να βρουμε καποιον να μας το δωσει φθηνα και μετα να μπει σαν "μετοχος" στην "πιστα α.ε" με μεταλο μεριδιο...τοσοι και τοσοι υπαρχουν που εχουν οικοπεδα κοντα στην αθηνα και δεν τα καλλιεργουν καν...αν γινει εχει 100% κερδος η πιστα...σκεφτητε ποσα κλαμπ υπαρχουν,μηχανες και αυτοκινητα...καθε μηνα στανταρ ο καθενας θα θελει να μπει εστω και μια φορα...με 30 ευρω κοστος την ημερα...και αλλα 20 που αφησει για φαγητο και καφε...και τις πιο φθηνες τιμες στα λαστιχα...το κερδος ειναι σιγουρο,το θεμα ειναι να γινει η αρχη...θα κανω καποιες επαφες και θα επανελθω για να συζητησουμε κι απο κοντα..
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-04-09, 18:08
για να ρωταω Νικο κατι εχω στα υποψιν.και το κεφαλαιο θα μαζευτει αν γινει η αρχη.
εχω μαλιστα μια πολυ καλη ιδεα για εξτρα κεφαλαιο και πιο μετα,εξτρα κερδος.και δε μιλαω για μια απλη πιστα καρτ αλλα λιγο μεγαλυτερη απο Σερρες.
το πιο σημαντικο ειναι το οικοπεδο ομως,εκει ειναι και τα πιο πολλα λεφτα.μπορουμε να βρουμε καποιον να μας το δωσει φθηνα και μετα να μπει σαν "μετοχος" στην "πιστα α.ε" με μεταλο μεριδιο...τοσοι και τοσοι υπαρχουν που εχουν οικοπεδα κοντα στην αθηνα και δεν τα καλλιεργουν καν...αν γινει εχει 100% κερδος η πιστα...σκεφτητε ποσα κλαμπ υπαρχουν,μηχανες και αυτοκινητα...καθε μηνα στανταρ ο καθενας θα θελει να μπει εστω και μια φορα...με 30 ευρω κοστος την ημερα...και αλλα 20 που αφησει για φαγητο και καφε...και τις πιο φθηνες τιμες στα λαστιχα...το κερδος ειναι σιγουρο,το θεμα ειναι να γινει η αρχη...θα κανω καποιες επαφες και θα επανελθω για να συζητησουμε κι απο κοντα..
Οικοπεδα αχρηστα για δομηση, για μακροχρονια ενοικιαση με ελαχιστα χρηματα υπαρχουν απειρα. Οινοφυτα, Δηλεσι, Μανδρα, Μεγαρα, Ανατολικη Αττικη απο Μαρκοπουλο εως Λαυριο. Μεσιτικα επισης πολλα.
Αποφαση θελει. Οποτε θελεις ελα να μιλησουμε.
Για να μην κουραζεστε, ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ. Το ξερω. Ολα τα αλλα ειναι λογια και αερολογιες.
Και πάλι θα καταλήξουμε εκεί. Δεν μαζεύονται. Ο Έλληνας είναι κουτοπόνηρος, δεν εμπιστεύεται κανένα και για τίποτα. Και αυτό φαίνετε παντού στην ζωή μας, μέχρι και εδώ μέσα , αμφισβήτησαν νίκη λόγο κάποιας φιλίας του αγωνιζόμενου με την οργάνωση. Δεν ξεκινά τίποτα χωρίς εμπιστοσύνη.
Και κάτι άλλο. Δεν άκουσα για έξοδα συντηρήσεως. Είναι πολλές οι πίστες όπου ξεκίνησαν σαν καρτ πίστα και οι περισσότερες είναι παρατημένες.
Γιατί?
Για το λόγο ότι έμαθαν τον πελάτη να πηγαίνει με 10-20 ευρώ και να λιώνει με αποτέλεσμα να κάνει πιο πολύ ζημία παρά κέρδος.
Σκεφτείτε και αυτό.
Και όσο πιο λίγοι τόσο καλύτερα.
Rozy_SS_Kp60
26-04-09, 14:40
Ο τακης πανω εχει δικιο,αλλα αν τα εσοδα που θα υπαρχουν ειναι πιο πολλα απο τα εξοδα τοτε συμφερει πολυ...Ομως ειναι κ πολλα τα ατομα που θα θελουν μεριδιο κ λογικα γτ θα εχουν δωσει λεφτα...(Σκεφτηκα επισης οτι αυτοι που θα την εχουν την πιστα,δεν πληρωνουν!Κ 50 ατομα δεν ειναι λιγα ετσι??)Εγω ειμαι μεσα παντως!
babisbabou
26-04-09, 18:15
Επίσης να τονίσω ότι για να πετύχει οι μικροί μέτοχοι, όπως πιθανόν γίνω και εγώ, θα πρέπει να το δουν όχι απλά ως επιχείρηση αλλά η δική τους πίστα με ελεύθερη είσοδο!
Αν τα βάλεις κάτω ποιο πολλά δίνεις σε νοίκια σε ξένες πίστες ανά χρόνο.
Από την άλλη είναι και η νοοτροπία του Έλληνα το ότι "α εγώ έχω δώσει περισσότερα άρα είσαι τίποτα για εμένα..."
Πιστεύω ότι με καλή θέληση θα γίνει!!!
Επιγραμματικα
1. Αδεια πιστας καρτ.
2. Οικοπεδο με ενοικιο.
3. 250.000 ιδια κεφαλαια και επιπλεον 200.000 ετησιες χορηγιες γνωστης πολυεθνικης.
4. Ασφαλτος 6,00 ευρω /μ2
5. Υποστεγα / καφετεριες 60 ευρω /μ2
6. Εσοδα απο ενοικιαση χωρων βουλκανιζατερ, συνεργειου, πολυχωρου για σεμιναρια και σχολεια αγωνων.
7. 50 ατομα με εκλεγμενο εκτελετικο οργανο και ψηφο, οπως ολες οι εταιριες.
Για ολα υπαρχει λυση βιωσιμη και εφικτη. Λιγο μυαλο θελει.
Απλα ξαναρωταω......μαζευεστε ????????
Παντως στη Λαρισσα μαζευτηκαν πριν λιγα χρονια, εκαναν μια πιστα με οσα μαζεψαν και πανε θαυμασια.
Και σε 200 αλλα μερη της Ελλαδας.
Εμεις στην Αθηνα ειμαστε αμαζευτοι. Μονο λογια.
Εεε, εσεις εκτος Αθηνας.......φωναξτε με να σας πω πως γινεται το παιχνιδι. Η επαρχια εχει ακομη τσαγανο.
ξερω καποιον που μπορει να τα κανει ξυλινα... και γερα...:lol::lol::lol:
Rozy_SS_Kp60
02-05-09, 18:35
Παντως ηταν μια πολυ καλη ιδεα...Που ομως δεν θα εχει την απαραιτητη ανταποκριση...!Γτ δεν γινετε...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.