Επιστροφή στο Forum : ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΡΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΜΕΣ ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΙΣ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΚΕΙ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΙ ΕΙΚΟΝΑ , ΣΠΙΤΙΑ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ . ΓΥΡΟ ΔΕΝΤΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΔΙΑ ΞΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΑΝΕ Ι ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΗ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ
blaze ocean
20-04-09, 13:24
δεν καταλαβα φιλε που ακριβως εννοεις.παλια πεντελη η απο νεα πεντελη??
χρονια πολλα!!
Όχι δν εννοώ από νέα Πεντέλη εννοώ από την άλλη μεριά από πολιτεία από Κηφισιά αν ξερής δν ξέρω αν την έχεις δοκιμάσει ποτέ παντός εγώ την έχω φαΐ με το κουτάλι κάθε μέρα εκεί και πριν λίγο εκεί ήμουνα για να καταλάβεις είναι 5-6 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου καταλαβαίνεις ….
blaze ocean
22-04-09, 02:05
καταλαβα ναι,ειναι ωραια η Πεντελη αλλα θελει πολυ προσοχη...1-2 φορες που πηγαινα χαλαρα για βολτα ειδα περιστατικα που αν ημουνα πατημενος,δε θα ειχα προλαβει να κανω κατω(ζωα δλδ στο δρομο,παρκαρισμενοι σε κλειστη στροφη,γιαγια να μαζευει χορτα...)
andreas_e30!
22-04-09, 16:26
εννοεις τν δρομο π σε βγαζει κηφησια η τν δρομο που παει στην πιστα και μετα πιο πανω στις κεραιεσ???αν δεν εχει παει στις κεραιες πηγαινε ειναι ωραια διαδρομη
1.Λέω από τον δρόμο που ξεκιναι από Κηφισιά και πάει στην διασταυρώσει αντί να πας για Ν.πετνελη πας για κεραίες η άγιο πατνελιμονα προτιμώ κεραίες …
2.εγω πάντα έχω ένα άτομο μαζί που ελενχη τον δρόμο (συνοδηγός) απλά μου λέει έχει η δν έχει,είναι πόλη ωραία διαδρομή αλλά θέλει προσοχή πόλη προσοχή ωμός και πάντα με συνοδηγό !!!! http://img26.imageshack.us/gal.php?g=pedelikalo1.jpg
andreas_e30!
24-04-09, 18:22
ναι τν ξερω τν δρομο ωραια διαδρομη και οντως θελει προσοχη αλλα τ καλο ειναι οτι δεν εχει κινηση!!
την εχω κανει και με τα δυο αυτοκινητα μαριε. φοβερη διαδρομη ακομα και για μπροστινοκινητο.για το σταρλετ δεν το συζηταμε απλα γαματη.
blaze ocean
25-04-09, 11:47
γενικα η πεντελη ειναι πολυ ωραια αλλα γλιστραει το καλοκαιρι επειδη εχει ψιλη σκονη απο τον βραχο
andreas_e30!
29-04-09, 15:39
την εχω κανει και με τα δυο αυτοκινητα μαριε. φοβερη διαδρομη ακομα και για μπροστινοκινητο.για το σταρλετ δεν το συζηταμε απλα γαματη.
εχεις ενα ασημι starletακι εσυ???
ενα λευκο εχω με μαυρο καπο!
andreas_e30!
29-04-09, 20:39
ενα λευκο εχω με μαυρο καπο!
α οκ!νομιζα οτι ησουν με ενα ασημι που περναει απο κει πανω!ενα ασημι 4πορτο με αυτοκολητα στισ πορτες!
κι αυτο οχι για πολυ!!!!!!!!! φευγει και ερχεται τουμπανο απο γερμανια θεου θελοντως και καιρου επιτρεποντως!!!
ελπιζω συντομα να φερω ενα gti r33 rb25. παντα με τις παραπανω προυποθεσεις!!!!!!!!
blaze ocean
30-04-09, 18:33
δεξιοτιμονο?
δυστυχως δεξιοτιμονο αλλα θα γινει η απαραιτητη μετατροπη σε αριστεροτιμονο.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.