Επιστροφή στο Forum : swsti kinisi??
erwtisi : ti kanw(ektos apo ton stauro m-.-)glistrontas me 130 se e3odo strofis se igro odwstrwma me piswkinito xwris mploke kai xwris antispin kai xwris to ama3i na girisei????
τι γραφεις ξερεις???(οτι νανε κανεις) χα χα χα
τα ειπαμε στο chatbox τι να κανεις!:lol::lol::lol:
blaze ocean
19-04-09, 05:00
αποκλειεται να μην γυρισει το αμαξι με τοσα χλμ σε βρεγμενο εκτος αν εχεις αρκετα μεγαλο λαστιχο.
εφοσον δεν εχεις μπλοκε,μην κανεις βλακειες ειδικα στο βρεγμενο
βασικα αν προλαβεις τηλεφωνησε στο Μυστρα...εγω θα προτεινα να μην το δοκιμασεις παντως...
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
19-04-09, 09:35
Eγω θα προτεινα να γραφεις με ελληνικα ! Καλωσηρθες και καλα ποστ! ;)
kostas e30 335
27-04-09, 12:46
κλεινεις τα ματια!!!
kallitexni$
27-04-09, 12:54
erwtisi : ti kanw(ektos apo ton stauro m-.-)glistrontas me 130 se e3odo strofis se igro odwstrwma me piswkinito xwris mploke kai xwris antispin kai xwris to ama3i na girisei????
Τσιμπας το χειροφρενο και κατεβαζεις ταχυτητα.
Αλλα για να εισαι εδω και να τα γραφεις αυτα , πες μας τι εκανες εσυ!
E36 RULES!!
27-04-09, 15:53
staaaaaaaaadar...
Αλλα για να εισαι εδω και να τα γραφεις αυτα , πες μας τι εκανες εσυ!
το πολυ Initial D βλαπτει...:p
driftovioS
27-04-09, 16:19
τελικα τι κανεις ρε φιλε δεν μας ειπες?:wink:καλως ηρθες:)
driftovioS
27-04-09, 18:45
τελικα τι κανεις ρε φιλε δεν μας ειπες?:wink:καλως ηρθες:)
lol:lol::lol:
tsilibithras
27-04-09, 18:59
save...
Μουααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαααχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!!
Χααααχαχχαχααχαχααχχαχχαχαχαχαχαααχχχαχχχχαχαχχααχχααχαχαχαχαααχαααχαχχααχαχαχαχαχχαχαχ
αχαχαχαχχαχαχχααχαχχχαχχααχχαχααχχαχαχχαχαχααχχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
χαχαχχαχχαχααχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χχαχααχαχχααχχαχαχχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχααααχαχαχα
Χααααχαχχαχααχαχααχχαχχαχαχαχαχαααχχχαχχχχαχαχχααχχααχαχαχαχαααχαααχαχχααχαχαχαχαχχαχαχ
αχαχαχαχχαχαχχααχαχχχαχχααχχαχααχχαχαχχαχαχααχχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
χαχαχχαχχαχααχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ήταν αυτό ρε Λάμπρε; Τι είπες τώρα;;; Πωωωωωωωωωωωωωωωωω ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:clap::surrender::lol2::lol2::lol2::lol3::punk:
Μαριος Παπαδοπουλος
27-04-09, 19:20
Μ@λ@κιες κανεις...
Καλως ηρθες!
E36 RULES!!
27-04-09, 20:34
save...
AXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
XAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
kallitexni$
27-04-09, 20:41
staaaaaaaaadar...
το πολυ Initial D βλαπτει...:p
Εσεις καντε το σταυρο σας.
Εγω αυτο θα εκανα.
θα αλλαζα και σταθμο στο ραδιοφωνο με το αλλο χερι...
Ρε σοβαρευτειτε ορισμενοι...
E36 RULES!!
27-04-09, 21:04
Εγω αυτο θα εκανα.
Ρε μαν, νταξει τωρα, no shit, θα πας με 130, θα σου φυγει, θα τσιμπισεις χειροφρενο, θα κανεις κατεβασμα και θα το μαζέψεις? Νταξ ρε Tsuchiya, respect... Ποση οδηγικη εμπειρεία έχεις είπαμε? α...
Και κάτι άλλο, οοοποιος λεει διαφορα τετοια και το μάζεψε όταν του έφυγε, δεν ειναι χεράς, κ@λοφαρδος ειναι. Αμα ηταν χεράς δεν θα του έφευγε καν.-
θα αλλαζα και σταθμο στο ραδιοφωνο με το αλλο χερι...
Ρε σοβαρευτειτε ορισμενοι...
Τσαν, εγω θα επινα και φραπε με το ποδι ρε συ ;)
kallitexni$
27-04-09, 21:20
Ρε μαν, νταξει τωρα, no shit, θα πας με 130, θα σου φυγει, θα τσιμπισεις χειροφρενο, θα κανεις κατεβασμα και θα το μαζέψεις? Νταξ ρε Tsuchiya, respect... Ποση οδηγικη εμπειρεία έχεις είπαμε? α...
Και κάτι άλλο, οοοποιος λεει διαφορα τετοια και το μάζεψε όταν του έφυγε, δεν ειναι χεράς, κ@λοφαρδος ειναι. Αμα ηταν χεράς δεν θα του έφευγε καν.-
Μαριε cool down παιδι μου!
Ειπα εγω οτι ειμαι ο kazama και το κανω αυτο? Απλα ειπα τι θα προσπαθουσα να κανω.Το τι θα μου εβγαινε στην τελικη ειναι αλλο πραγμα.
Το παιδι λεει οτι γλιστρας , οχι οτι εχεις φυγει ευθεια.Ηρεμηστε λιγο...
Επισης μιλαει για εξοδο στροφης.
Αμα τυχαινε σε μενα ( καααααποια στιγμη) και το αμαξι μου το ηξερα , γιατι να μην το εκανα αυτο?
Εσεις δηλαδη τι θα κανατε?Ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι , κουβεντα κανουμε.
Εσεις δηλαδη τι θα κανατε?Ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι , κουβεντα κανουμε.
Μαλλον θα ημουν νεκρος...
αλλα τι το κουραζουμε, μαλλον save θα εκανα κ εγω γιατι αυτα γινονται στον need for speed μονο.
tina mastavrali
27-04-09, 21:31
μπα δεν γινονται μονο στο need for speed αλλα και στο real life καμια φορα τιποτα δεν ειναι αδυνατο μεχρι αποδειξεως του αντιθετου!
αλλα τι το κουραζουμε, μαλλον save θα εκανα κ εγω γιατι αυτα γινονται στον need for speed μονο.:lol::lol::lol::lol:!εγραψες!
kallitexni$
27-04-09, 21:43
αλλα τι το κουραζουμε, μαλλον save θα εκανα κ εγω γιατι αυτα γινονται στον need for speed μονο.
Εσυ ξερεις.
Εγω δεν παιζω need for speed.
tina mastavrali
27-04-09, 21:48
ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι καλυτερα να μην εχεις οθονη μπροστα σου ετσι καλιτεχνη?
kallitexni$
27-04-09, 21:52
ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι καλυτερα να μην εχεις οθονη μπροστα σου ετσι καλιτεχνη?
Κοιτα...οπως τη βρισκει καθενας...
Εσυ ξερεις.
Εγω δεν παιζω need for speed.
οκ, εσεις ξερετε καλυτερα μαλλον. Παω να παιξω playstation τωρα.
tina mastavrali
27-04-09, 21:59
αντε βρε καλη διασκεδαση εγω παω να κανω παντες παπαγου θε ερθεις καλλιτεχνη?
kallitexni$
27-04-09, 22:01
αντε βρε καλη διασκεδαση εγω παω να κανω παντες παπαγου θε ερθεις καλλιτεχνη?
Θες να σκοτωθουμε βραδιατικα?:lol::lol::lol:
Μην τον πειραζεις τον τσανακα ειναι και αρρωστος.
tina mastavrali
27-04-09, 22:02
ναι ναι παμε να σκοτωθουμε χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαα γιατι ειμαι και κουλαδι ξερεις εεεεε?ειχα δασκαλο τον βουλγαρη εσυ?
kallitexni$
27-04-09, 22:05
ναι ναι παμε να σκοτωθουμε χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαα γιατι ειμαι και κουλαδι ξερεις εεεεε?ειχα δασκαλο τον βουλγαρη εσυ?
Προσπαθει να με απο-κουλανει και μενα!
Μαλλον γιναμε παραπανω ανωμαλοι απ οτι πρεπει...:lol:
Ελευθερο διαφορικο + νερο + 130χλμ = σφαλιαρα απο την αλλη και σβουρες μεχρι να σταματησεις σε τοιχακι, γεφυρακι, μαντρακι, χωραφι, αναχωμα, ρεμα, σπιτι, μαντρι, διαζωμα, πινακιδα...
andreasf20c
28-04-09, 00:58
Ελευθερο διαφορικο + νερο + 130χλμ = σφαλιαρα απο την αλλη και σβουρες μεχρι να σταματησεις σε τοιχακι, γεφυρακι, μαντρακι, χωραφι, αναχωμα, ρεμα, σπιτι, μαντρι, διαζωμα, πινακιδα...
+1
το επαθε γνωστος μου και κατελειξε μεσα σε εγκαταλελειμενο σπιτι...
Και πηγαινε με 120...
Εγω αυτο θα εκανα.
http://www.youtube.com/watch?v=FCfjpKEoqEI&feature=related
τιποτε αλλο δεν σου λεω.:D:):D
kallitexni$
28-04-09, 02:35
Καλα κανεις.Το πατε μια , το πατε δυο.Τελος τωρα.
Δεν ειμαι απ αυτους που περιμενουν το θεο για να πανε μπροστα.
Τοσα ποστ γραφτηκαν εδω περα με του καθενος τις εμπειριες , κανενας ομως δεν απαντησε σ αυτο που ρωταει ο ανθρωπος.
Αν ειναι να κανεις κι αλλο ποστ , σου ζηταω πρωτα να πεις καθαρα τη γνωμη σου σχετικα με 1)το τι λεω λαθος και 2) το τι θα εκανες εσυ.
Ρε λετε να το ανοιξε ο Στεφανακης το τοπικ???
Ελιωσα λεμεε!!!
Καλλιτεχνη φιλε μου, μην μου στεναχωριεσαι τσαμπα, χαβαλε κανουμε με το ποστ του τυπου που το ξεκινησε, δεν πικαρουμε εσενα....
Εγω αυτο θα εκανα.
Ελιωσα λεμεε!!!
Καλλιτεχνη φιλε μου, μην μου στεναχωριεσαι τσαμπα, χαβαλε κανουμε με το ποστ του τυπου που το ξεκινησε, δεν πικαρουμε εσενα....
ακριβως.:wink:
kallitexni$
28-04-09, 03:01
Ελιωσα λεμεε!!!
Τωρα το λες ρε Νικο? Δεν φαινοτανε τοση ωρα και καθομαι τσαμπα μπροστα στο λαπτοπ για να μην αφηνουμε και κενα.:confused:
Φτου ρε π09στη και δεν πηγα και με την Τινα παπαγου τσαμπα....:lol::lol::lol::lol::lol:
Μας βρηκατε μικρους και μας εκμετταλευεστε ρε!:p:p
kallitexni$
28-04-09, 03:04
ακριβως.:wink:
Αμα ειναι ετσι ρε παιδια---> να φυγει ευθεια , να του χυθει και ο φραπες , να φερει σφαλιαρα και το αμαξι , να κανει και τρεις σβουρες και να μπει στο διπλανο εγκατελλειμενο σπιτι να χει παρεα ο φιλος του Αντρεα.
(ομως δεν πα να χτυπιεστε , εγω θα κατεβαζα ταχυτητα ):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
αφορμες για εντασεις μου φαινεται οτι ψαχνετε...
drift student kp60
28-04-09, 04:18
σοβαρα τωρα μπορει να γινει κατι τετοιο αλλα με μπλοκε...πχ...oποιος εχει το XL δεν 8υμαμαι τωρα νυχτιατικα ποιο τευχος..παντος ενα που ειχανε παει Ιαπονια διαφοροι απο καποιες χορες και καποιοι ελληνες οπως Παπαπασχος ...κ.α. και τους εκαναν μα8ηματα οι team orange..τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι πως o |DAIGO SAITO μελος της ομαδας.. εκανε κατι περασματα σχεδον με κλειστα ματια με τρελη γωνια και με πολλααα χιλιομετρα ολλα αυτα βεβαια σε βρεγμενο και με αυτο το αμαξι ..
http://noriyaro.com/wp-content/uploads/2009/01/daigo_missile_nikko_16by9.jpg
που δεν εχω ιδεα τι ειναι...οσοι το θυμαστε απ το XL να συκοσετε χερια...εγω λεω πως γινεται αλλα με το σωστο αμαξι ;)
σωστο αμαξι θα ναι πριν την στροφη,μετα μπορει να μεινει το σωστο....
Mihalis K.
28-04-09, 04:55
http://noriyaro.com/wp-content/uploads/2009/01/daigo_missile_nikko_16by9.jpg
που δεν εχω ιδεα τι ειναι...οσοι το θυμαστε απ το XL να συκοσετε χερια...εγω λεω πως γινεται αλλα με το σωστο αμαξι ;)
Αυτό είναι ένα toyota chaser jzx100 άγνωστο σε μας αλλά πασίγνωστο στους σχιστομάτηδες οι οποίοι το παντρεύουν με 2jz κινητηρα απο σουπρα και το μεταμορφώνουν σε driftολιμουζίνα...Πάντως τοσο μαούνα που είναι "δείχνει" πολύ όταν είναι διπλωμένο..
Τώρα για το αν γίνεται αυτό που λέτε, αν θέλετε τόσο πολύ να μάθετε γιατί δεν κάνετε ένα αντίστοιχο thread στο αραβικό drift club...??
kallitexni$
28-04-09, 11:20
Αυτό είναι ένα toyota chaser jzx100 άγνωστο σε μας αλλά πασίγνωστο στους σχιστομάτηδες οι οποίοι το παντρεύουν με 2jz κινητηρα απο σουπρα και το μεταμορφώνουν σε driftολιμουζίνα...Πάντως τοσο μαούνα που είναι "δείχνει" πολύ όταν είναι διπλωμένο..
Τώρα για το αν γίνεται αυτό που λέτε, αν θέλετε τόσο πολύ να μάθετε γιατί δεν κάνετε ένα αντίστοιχο thread στο αραβικό drift club...??
Γιατι δεν ξερουμε αραβικα.
http://translate.google.com/
kallitexni$
28-04-09, 11:29
أي نوع من وسيط أنت رجل؟
kallitexni$
28-04-09, 11:36
Μη μας δυσκολευετε κυριε moderator τωρα!
Στη γλωσσα μας , δυο σελιδες μετα και δεν απαντησε κανεις.Μη το δυσκολευεις το πραμα:lol::lol::lol::lol:
E36 RULES!!
28-04-09, 12:58
Βασικα 6 σελιδες τωρα απαντησεις δινουμε.... Τωρα αμα δεν γινεται κατανοητο οτι το αμαξι θα γινει τσιχλα, τουρτα, τροπέτο, Μ....δελο, ολική, βγει off άσχετα με το τι θα κανεις, ε δν φταιμε εμεις...
Eκτος κ αν εισαι ο SAITO...αλλα ακομα κ αυτος με κλασμενη αναρτηση κ σαπια λαστιχα και σε βροχη δεν θα την παλευε.
Βεβαια η Τινα που ειχε δασκαλο τον Βουλγαρη θα το εσωζε, λεει. Ρωτησε την Τινα λοιπον, Καλλοτεχνη.
οταν εβαλα τον στεφανακη παρεξηγηθηκατε...
λουστειτε τα
Θεος ρε ο Στεφανακης
Εχουμε πολλους στεφανακηδες εδω μεσα...
αλλοι στο ονομα (εγω π.χ) και αλλοι στη χαρη...
kallitexni$
28-04-09, 18:42
Βασικα 6 σελιδες τωρα απαντησεις δινουμε.... Τωρα αμα δεν γινεται κατανοητο οτι το αμαξι θα γινει τσιχλα, τουρτα, τροπέτο, Μ....δελο, ολική, βγει off άσχετα με το τι θα κανεις, ε δν φταιμε εμεις...
Εγω το κατανοησα παντως.
Τελοσπαντων , δεν βγαζει πουθενα αυτο οποτε ας το αφησουμε.
Λαμπρο ευχαριστω για το μεταφραστη , πολυ χρησιμος.:wink:
SST και Τσανακα αν δεν ειναι κοπος στειλτε μου με πμ τα κινητα σας.
to mono pou ekana vasika itan na kanw osa anapoda prolava kai meta pira ena dentro kai mia kolona agkalia :D kai eimai kala :P
loipon auto egine akrivws kai apla rwtisa ti mporw na kanw se periptwsi pou mou tixei 3ana...den leei na paei gia petama kai deuteri mercedes.btw to allo itan e190 cosworth 2.3l ...3enera i stouka
kai stefanakides einai autoi pou mono paizoun nfs kai den to zoun pragmatika.auto kai mono auto sideways mia zwi kai as einai kai me nekrofora.ciao
kai sovara twra..kanei kaneis apo sas drift i apla pantilikia me prwti kanete oloi?an kanei kapoios na apantaei mono autos giati kati tha 3erei parapanw apo mena
απλα πατηλικια με πρωτη...αλλα γραφε με ελληνικα...
andreasf20c
06-05-09, 03:19
απλα πατηλικια με πρωτη...αλλα γραφε με ελληνικα...
+10000000000
drift?τι ειναι τουτο,παντηληκι?αν με δει η μανα μου να κανω τετοια θα το πει στον πατερα μου και μετα την εβαψα......χαχαχαχα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
06-05-09, 03:34
μονο με πρωτη και στο τσακιρ κεφι κουμπωνουμε και μια δευτερα...για λιγο ομως ειναι πολλα τα χιλιομετρα.....!!!!!
Petros AE86
06-05-09, 08:40
to mono pou ekana vasika itan na kanw osa anapoda prolava kai meta pira ena dentro kai mia kolona agkalia :D kai eimai kala :P
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω πολυ για την ευκολοτερη αναγνωση των μηνυματων σου:)
Μαριος Παπαδοπουλος
06-05-09, 13:09
μονο με πρωτη και στο τσακιρ κεφι κουμπωνουμε και μια δευτερα...για λιγο ομως ειναι πολλα τα χιλιομετρα.....!!!!!
και στο χωμα γιατι γλυστραει πιο πολυ!:lol::lol3:
Γιατι ειμαστε και κουλαδια :wheelchair:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
06-05-09, 16:05
και στο χωμα γιατι γλυστραει πιο πολυ!:lol::lol3:
Γιατι ειμαστε και κουλαδια :wheelchair:
ετσι ετσι!!!:p:p:p:p
drift student kp60
08-05-09, 03:08
ολλοι εχετε πρωτη που πιανει 130χμ..?..χαχαχαχαχ
E36 RULES!!
08-05-09, 22:33
Εγω μονο κωλιες με το ποδήλατο κανω βασικα... Και αυτα μακρια απο τη γειτονια γιατι η κακουργα η γειτονισσα τη λεει στη μαμα μου και μετά με μαλώνει και μου τις ρίχνει με τον πλάστη...
Τι drift και παντηλικια μου λες...
Γραφτηκαν πολλες χαζομαρες αλλα θα ηθελα να αναφερω οτι και να φυγει το αμαξι με 130χλμ σε στροφη παιζει μεγαλο ρολο αν θα φυγει προοδευτικα ή αν θα φας σφαλιαρα.Στην πρωτη περιπτωση μαζευεται,εστω και δυσκολα ή και κωλοφαρδα..Προσωπικα μου εχει γλιστρησει στην εθνικη με 120 με βροχη+μαπα αναρτηση+ελευθερο διαφορικο.Δεν παιζει ρολο,εφυγε αργα στη στροφη ο κωλος πανω στο τουρμπισμα τριτης και μειωνοντας γκαζι και με λιγο αναποδο το εφερα.Δεν ειναι παντα τα χιλιομετρα που παιζουνε ρολο αλλα και το ποσο βιαια οδηγαμε.Εννοειται πως δε θελω να το παιξω οδηγαρα,ουτε ειμαι κανα πιτσιρικι που λεει μπουρδες,το εχω φαει και εγω το κεφαλι μου με πολυ λιγοτερα χλμ πιο παλια.Απλα σε καποιες καταστασεις υπαρχουνε και παραγοντες που δε λαμβανουμε υποψην και βγαζουμε καθετα συμπερασματα...
τις χαζομαρες που τις ειδες??
Αναφερομαι στα κοροιδευτηκα σχολια τοσων σελιδων καθως και στη λυση που εδωσε ο καλλιτεχνης,την οποια κανεις δε μπηκε στον κοπο να σχολιασει ως λανθασμενη ;)
kallitexni$
09-05-09, 20:30
Αναφερομαι στα κοροιδευτηκα σχολια τοσων σελιδων καθως και στη λυση που εδωσε ο καλλιτεχνης,την οποια κανεις δε μπηκε στον κοπο να σχολιασει ως λανθασμενη ;)
Γιωργο , ο Νικολης μιλαει για υποστροφη του αυτοκινητου αν καταλαβα καλα.
Οπως ειπαμε και μεταξυ μας, η λυση που λες ειναι καταλληλη για υπερστροφη.
andreasf20c
10-05-09, 16:31
Γιωργο , ο Νικολης μιλαει για υποστροφη του αυτοκινητου αν καταλαβα καλα.
Οπως ειπαμε και μεταξυ μας, η λυση που λες ειναι καταλληλη για υπερστροφη.
Δεν το διευκρινιζει ο Νικολης...
Λεει απλα "γλιστρω"...
Γι'αυτο και ο καλλιτεχνης θεωρησε οτι το αμαξι υποστρεφει και εδωσε μια λυση για υποστροφη,ενω εγω θεωρησα οτι το αμαξι πλαγιολισθαινει και εδωσα αλλη λυση...
Γι'αυτο και ο καλλιτεχνης θεωρησε οτι το αμαξι υποστρεφει και εδωσε μια λυση για υποστροφη,ενω εγω θεωρησα οτι το αμαξι πλαγιολισθαινει και εδωσα αλλη λυση...
den milaw gia ipostrofi alla plagiolisthisi.kai to olo skiniko 3ekinise me ena elafro glistrima tou kwlou,ekei to mazepsa,mou to kanei alli mia to 3anamazepsa,meta irthe sfaliara o kwlos kai to mazepsa 3 fores kai stin tetarti apla den 3anaisiwse.kai vasika den exw katalavei akoma ti eprepe na kanw.epatha idio skiniko me rx7 se stegno odwstrwma alla xwris kala lastixa kai mazeftike to ama3i mpam mpam omws.einai kai rx7 auto alla dax.prowdeutiko afima tou gaziou ekana kai anapoda kai me ta dio ama3ia.
drift?τι ειναι τουτο,παντηληκι?αν με δει η μανα μου να κανω τετοια θα το πει στον πατερα μου και μετα την εβαψα......χαχαχαχα
ela re ti les twra.glistaei kai me deutera to Miata??vre ti mathainoume kathe mera.vale kai autokollita na glistraei me triti.tha gamaei kolous meta.
kallitexni$
12-05-09, 02:34
den milaw gia ipostrofi alla plagiolisthisi.kai to olo skiniko 3ekinise me ena elafro glistrima tou kwlou,ekei to mazepsa,mou to kanei alli mia to 3anamazepsa,meta irthe sfaliara o kwlos kai to mazepsa 3 fores kai stin tetarti apla den 3anaisiwse.kai vasika den exw katalavei akoma ti eprepe na kanw.epatha idio skiniko me rx7 se stegno odwstrwma alla xwris kala lastixa kai mazeftike to ama3i mpam mpam omws.einai kai rx7 auto alla dax.prowdeutiko afima tou gaziou ekana kai anapoda kai me ta dio ama3ia.
Επειδη ειπες χωρις το αμαξι να γυρισει νομισα οτι μιλαγες για υποστροφη.Τελοσπαντων.Τωρα το τι επρεπε να κανεις μονο ο θεος το ξερει γιατι ο καθενας μας φανταζεται απο αλλη οπτικη γωνια το συμβαν.
Απο την ιδια μας οπτικη γωνια ομως , σταματα να γραφεις με greeklish.Κανονας του φορουμ.
λοιπον ακου το miata ειναι 1600 μαμα και ειναι της πεθερας μου...αν θες εχω ενα m3 e46 turbo που ειναι δικο μου αν θες σε παω μια βολτα να μου ξαναπεις την γνωμη σου
andreasf20c
12-05-09, 02:37
Για ηρεμια...
Φιλε Νικολη αν ειναι να μιλας ετσι στο forum καλυτερα να σταματησεις να γραφεις αλλιως σε βλεπω να πηγαινεις για μπανακι τωρα που ανοιξε και ο καιρος...:confused:
kallitexni$
12-05-09, 02:40
λοιπον ακου το miata ειναι 1600 μαμα και ειναι της πεθερας μου...αν θες εχω ενα m3 e46 turbo που ειναι δικο μου αν θες σε παω μια βολτα να μου ξαναπεις την γνωμη σου
1600 πεθερα θα λες.μη μπερδευεις τις μαναδες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αφηστε το ρε παιδια.....
χαχαχαχαχα kallitexni$ εγραψες
Petros AE86
12-05-09, 08:49
Απο την ιδια μας οπτικη γωνια ομως , σταματα να γραφεις με greeklish.Κανονας του φορουμ.+100000:roll:
τι του απαντας κ συ ρε canibal δν τον βλεπεις?εχει τρακαρει 2 αμαξια αντι να κοιταει μην σκοτωθει καμμια μερα λεει κ μλκιες...
τι του απαντας κ συ ρε canibal δν τον βλεπεις?εχει τρακαρει 2 αμαξια αντι να κοιταει μην σκοτωθει καμμια μερα λεει κ μλκιες...
φιλαρα εχεις δικαιο οτι και να πεις απλα ειμαστε ενα πολυ καλο κλαμπ...με ενα πολυ καλο forum και μπαινει ο καθενας λεει το κουλο του....τελος παντων αλλος ενας μπακακος...απλα εγω ουτε καν αναφερθηκαν στο τυπακι....τες πα καλη καρδια.
σωστος ρε φιλε επειδη ειμαστε καλο ας αφησουμε αυτους απ εξω....
καντε λοιπον τα κουμαντα σας και γω μαζι
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.