Επιστροφή στο Forum : Λουτρακι!
σημερα καθως βγηκα με την οικογενεια μου και καθως κατευθυνομασταν προς ενα μοναστηρι στο Λουτρακι ο δρομος προς το μοναστηρι ηταν μουρλια!παρα πολυ στενος με περιθωρια λαθους μιδαμινα και μπορεις να παιξεις με μικρου μεγεθους αυτοκινητα π.χ σταρλετ,καδδετ κ.λ.π!η αναβαση υπεροχη,καινουριοι δρομοι οποτε περισσοτερο λαστιχο!καταβαση πιο δυσκολη,ορατοτητα στις στροφες μικρη λογω οτι ειναι κλειστες αλλα μπορει να παρατηρεις πιο πριν καθως κατεβαινεις ή ανεβαινεις!το βραδυ ξεχαστε το!πειτε οτι εχετε κλεισει ηδη ραντεβου με τον Αδη!φωτα τιποτα!κινηση δεν υπαρχει στην εν λογω περιοχη λογω οτι ειναι ο δρομος για το μοναστηρι!θα ψαξω και θα βρω απο το google earth φοτο να σας δειξω την διαδρομη!αν ηταν λιγο πιο φαρδυς ο δρομος θα ηταν το καλυτερο touge!:cool::cool::cool:!καλες παντες...:cool:επισης πολυ ωραιο μερος για φωτογραφιες αφου απο κατω φαινεται η πολη,η θαλασσα,το ηλιοβασιλεμα....http://img408.imageshack.us/img408/5816/70413185.png
kallitexni$
23-04-09, 02:52
Σε μοναστηρι σε πανε οι γονεις σου εσενα???
(Μας πηρανε χαμπαρι Μαριε!!)
:angel:
Driftakias
21-12-09, 02:16
Εχω παει στον συγκεκριμενο δρομο! Πραγματι πολυ καλος!
DIAMANTOPOULOS
22-12-09, 00:27
βασικα ο δρομος οδηγει στην περαχωρα-λιμνη βουλιαγμενης-ηραιο αλλα παει και στον οσιο Παταπιο (βοηθεια μας)
οσο για την θεα....τι μου θυμισες μεσα σε κατι πευκακια στην ακρη του δρομου και με θεα τον κορινθιακο...ατιμα νιατα....
Rozy_SS_Kp60
22-12-09, 00:46
Πιστευω ολοι καταλαβαμε!Αρε διαμαντοπουλε τσαχπινιαρη αντρα!!!
DIAMANTOPOULOS
22-12-09, 22:44
σ'ευχαριστω φιλαρακι...παρε και ενα ανεκδοτο να δεις τι σημαινει παντρεμενος...
Παντρέψου να δείς προκοπή ...
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:
«Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Aφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»
andreasf20c
23-12-09, 03:05
«Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Aφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»
χαχαχααχα
δεν παιζεσαι!!!:lol::lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ!!!!Εκλασα στο γελιο!!!!!
Homo Driftarious!!!
25-12-09, 00:23
χαχαχαχαχαχαχαχα ψοφησα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.