PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε30 2 πορτο επιτελους ~

vatos
15-04-09, 10:38
Επιτελους , ειμαι ο χαρουμενος ιδιοκτητης μιας 2-πορτης καροτσας Ε30 ( κατασκευασμενο 325 ) , εγω το παραλαμβανω εντος της εβδομαδας , χωρις μοτερ φυσικα , με ελαχιστες φθορες.....Και φυσικα το γλεντι αρχιζει κατευθειαν , με ξηλωμα των παντων , και την γνωστη σε ολους μας , ανακατασκευη σασι , γαζωμα ( ποντες ) και τοποθετηση roll cage...

Φυσικα και θα υπαρχουν φωτογραφιες , σε ολη την διαρκεια της ανακατασκευης , και φυσικα ξεκιναω και μεχρι οπου φτασουν τα λεφτα...μετα αναμονη....Δεν ξερω ποσο χρονο θα μου παρεις , δεν με νιαζει κιολας να σας πω την αληθεια , απλα ξερω οτι καποια μερα θα βγει οπως το εχω ονειρευτει...

Stand by λοιπον.....

Τιμη δεν σας λεω , γιατι θα τρελαθειτε , απλα σας λεω οτι ηταν μεγαλη ευκαιρια....
Το σκηνικο εγινε , οταν εμαθα οτι ενας γνωστος μου φανοποιος πουλαει το δικο του Ε30 με μοτερ 2.3 12v σε πολυ χαμηλη τιμη...Ενας κολητος μου εψαχνε Ε30 και εγω εκανα το κονε για να βρεθουνε οι δυο τους...Οταν πηγαμε για να μιλησουμε , το παλικαρι που ειχε το Ε30 μας λεει , " μαζι με το Ε30 που θα παρεις φιλε ( στον φιλο μου ) το οποιο εχει χαρτια κανονικα και νομιμα , σου δινω δωρο ενα μοτερ Hartge που εχει καμενη φλατζα κεφαλης , και ενα Σασι Ε30 διπορτο... Του λεω τοτε του κολητου , το 2ο σασι στο αγοραζω εγω , και φυσικα , επειδη ειναι κολητος και επειδη του εκανα το κονε , μου λεει οκ...Μπορειτε να φανταστειτε σε τι τιμη το πηρα το σασι...Επιτελους μετα απο 1,5 χρονο Ψαξιματος , η τυχη μου χαμογελασε , βρηκα 2πορτο σασι και σε τιμη ΣΟΚ...

Ειναι τρελα......οεοεο...οεοεοε.....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρουμενος ειμαι....

3...2...1...project E30 Racing Αρχιζει !!!!!!!!

Υ.Γ. το λυπηρο της υποθεσης ειναι , οτι προσφατα πληροφορηθηκα πως η εταιρια στην οποια εργαζομαι τα τελευταια 8 χρονια , κλεινει τελος του μηνα , οποτε πιθανον πολυ συντομα να εχουμε μεγαλο προβλημα με τα οικονομικα μας...Δεν πειραζει ομως , στα ποδια μας στεκομαστε , τα χερια μας πιανουν , και το μυαλο μας κοβει οποτε θα βρουμε αλλου δουλεια..... Υγεια να υπαρχει...

driftovioS
15-04-09, 11:04
γεια σου φιλε μου καλοριζικη και καλομπαντιαστη η μπεμπα σου και καλη συνεχεια με το project:wink::wink::wink:

drift student kp60
15-04-09, 11:42
:D με γεια φιλε μου και σου'φχομαι τα καλυτερα για την μπεμπα σου...αλλα και για τα οικονομικα σου ...και με το καλο στης πιστες να οργωνεις ;)

Petros AE86
15-04-09, 13:53
καλη αρχη να εχεις και με το αυτοκινητο και με την νεα σου δουλεια!

hliashk
15-04-09, 14:37
καλη αρχη φιλε κ στα 2

Καραμιχάλης Βασίλης
16-04-09, 01:55
άντε καλή αρχή κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα(και μετά 2)!

kostas christ
16-04-09, 02:16
με το καλο φιλε να γινει το αμαξι τουμπανο... και να ξεμπλεξεις και με τα της δουλειας

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
16-04-09, 09:01
Καλημερα, και καλοταξιδο το Ε30. Αλλα με στεναχωρει το θεμα δουλειας. Παντως το rx7 στο φυλαω ακομη. καλη ανασταση.

vatos
16-04-09, 09:49
Μη στενοχωριεσαι νικο , θα στο παρουμε το Rx7 , δεν το ξεχασαμε , απλα ξερεις , μπλεξιματα ,τρεξιματα....

καλη ανασταση σε ολους...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
17-04-09, 00:23
Φιλε Παρασκευα καλη επυτηχια με το αμαξι ...

Το 4ποτρο ηταν ΦΟΒΕΡΟ και το 2πορτο θα γινει ακομα καλυτερο...

Αντε να το τελιωσεις να τα πουμε στης πιστες...

kostas e30 335
27-04-09, 12:55
αλλος ενας της οικογενειας των bmw.καλοριζικο φιλε μου και σου ευχομαι να βρεις γρηγορα μια νεα δουλεια και να φτιαξεις το νεο σου αποκτημα οσο πιο γρηγορα μπορεις.