Επιστροφή στο Forum : Kαι όμως απασχολεί τον DRIFTER
Aνακάλυψα ένα προιόν που χρησιμοποιείται για drift για αυτούς που έχουν λίγα άλογα....
Είναιιιι το καθαριστικό ελαστικών της auto glym....΄ρίχτε στο λάστιχο και πείτε μου διαφορές χεχεχεχε
Μιλαμε για πολυ γλιστρα απο οτι καταλαυενω!!!!!!!!!!!
Σαλονικιος
27-10-05, 21:16
Το Εχεις δοκιμασει drifter??? Εγω ειχα δει σε δεξιωτεχνιες ενα Punto με συστημα να ψεκαζει νερο στους πισω στροχους!!! Γιρνουσε παρα πολυ καλα!!!!
wow!
regards, Poster
mauto kaneis kati glistres gamiseta :lol:
Ρε παιδια να το δοκιμασω γιατι η μπεμπα στην 4 κολαει και δεν μπορω να κανω μπαντες... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ενοητε πως σε καλη ασφαλτο δεν γιρναει ουτε η 2)... :cry: :cry:
Drifter727
22-11-08, 14:45
Παρε γλυκερινη το ιδιο ειναι και βγαζει και πολυ καπνο.
Παρε γλυκερινη το ιδιο ειναι και βγαζει και πολυ καπνο.
Τοτε γλυκερινη στα πισω λαστιχα του χιλιαριου και βουρ για Αγ. Μαρινα!!!!Ολοι θα νομιζουν οτι σιναι τερας!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
koukos e36 coupe
22-05-09, 14:47
λοιπον παιδια να σας πω τι πεζει με αυτα γιατι το εχω και στο δικο μου αυτοκινητο!!!το μονο που χριαζεστε ειναι τεσσερις πιτσιλιθρες απο τα μπροστα τζαμια!!!και ενα δοχειο ολοηδιο οπως στα τζαμια!!!πιγενετε στον μηχανηκο και στο σε τραβαει μια 2 γραμες δλδ καθε θολος και 2 πιτσιλιθρες!!!!μετα περνεις ενα μοχλο και στον τοποθετει οπου εσενα σε βολευει για να μπορεις να το κανεις ανετα!!!απλος για να μπου οι πιτσιλιθρες πρεπει να κανεις 8 μικρες τριπιτσες ωστε να μπορεσεις να κουμποσεις τις πιτσιλιθρες μεσα στους θολους!!!εμενα ολοι η ιστορια με βγηκε 46 ευρο χωρις τοποθετηση γιατι τα περασα μονος μου!!!ενα εχω να πω αξιζει τα λευτα του
Rozy_SS_Kp60
23-05-09, 21:33
Πρεπει να ειναι τρομερη πατεντα!Κ μονο νερο ετσι??κ φτηνη!
koukos e36 coupe
25-05-09, 12:18
εγω πρωσοπηκη βαζω νερο γιατι δεν λεει τπτ αλλο !!!το νερο ειναι τζαμπα και αυθονο!!!εγω δεν το χρειαζομε καθολου γιατι 286 αλογα δεν χριαζονται νερο στα λαστιχα για να σπινιαρουν αλλα το εβαλα γιατι ειναι πολλη ψαροτικο!!!οταν ψεκαζω τις ροδες μεχρι και η τεταρτη σε καλο δρομο σπηνιερνει
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.