Επιστροφή στο Forum : Το spam, του spamεως...
drift student kp60
11-04-09, 01:58
Καλα ε δεν ξερει τελικα κανεις κατι :?: Επειδη δεν εχουν ολα καφε καλωδιο υπαρχει και αυτη η λυσηhttp://www.youtube.com/watch?v=l2I6tuJ-7NU&feature=related :wink:
ζιτο οι πατεντες..μα αυτη με το καλοδιακι βγαζει ματι...και ριθμιζεις και υψος...μαγκια να'ουμε ...
Petros AE86
11-04-09, 01:59
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μην επαναφερετε τοσο παλια ποστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
drift student kp60
11-04-09, 02:11
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μην επαναφερετε τοσο παλια ποστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εισαι off topic :lol: ... αμα υπαρχουν γιaτι να μην τα επαναφερω....?...χαλαροσε :)
kallitexni$
11-04-09, 02:13
εισαι off topic :lol: ... αμα υπαρχουν γιaτι να μην τα επαναφερω....?...χαλαροσε :)
Να τα επαναφερεις οταν εχεις κατι σοβαρο να πεις η να ρωτησεις κατι για να μαθεις.
Να κανεις ποστ επειδη εχετε βαλει κοντρα με "καποιον" για το ποιος θα κανει τα περισσοτερα ποστ , ban-ακι μυριζομαι...
Να τα επαναφερεις οταν εχεις κατι σοβαρο να πεις η να ρωτησεις κατι για να μαθεις.
Να κανεις ποστ επειδη εχετε βαλει κοντρα με "καποιον" για το ποιος θα κανει τα περισσοτερα ποστ , ban-ακι μυριζομαι...
αφρολουτρο και σφουγγαρι.:oops::p:roll:
ελα παμε για drift king....
Petros AE86
11-04-09, 02:28
ελα παμε για drift king....αχαχααχ νατος κι ο αλλος!!!:lol::lol:
drift student kp60
11-04-09, 02:33
μας καταλαβανε ρε...:lol:(αλλα πραγματικα τωρα ειναι ωραιο θεμα...και δεν νομιζω να απαγορευεται αυτο που κανω..)
τρομερο θεμα κατσε διαβασε το μαζι με αλλα πολυ καλα θεματα που εχει εδω μεσα κ αμα εχεις κατι περι του θεματος πες το αν ο καθενας γραφει κ ενα τρομερο καταπληκτικο γαματο παει τελειωσε...φιλικα παντα
+1 σε σκαστρα και καλιτεχνη!!!πιστευω οτι εχει ξεφυγει λιγο το φορουμ!!!!!
andreasf20c
11-04-09, 03:10
+10000000 σκαστρα και καλλιτεχνη... Ρε μην το γ@μησουμε το φορουμ.... Λουτσιανο μην τα ξαναλεμε.... δεν ειανι παιχνιδι το φορουμ....!!!!:evil::banghead:
Αν συνεχισετε ετσι εσυ και ο αλλος σας βλεπω να πηγαινετε για :ban:
Ηρεμηστε λιγο....
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!!
Φίλαρακια σας παρακαλω μην ανακατεύετε και μενα .. εγώ αυτο που εννοει ο αντρέας μπορει να το κανα
σε 10 ποστ ως συναγωνισμό.. αλλα τα 3εκαθάρισα τα πράματα στο chat..Δεν πηρα 60 ποστ σε 3 μερες..
(επισης 3εκαθαρισα στο λουσι, ότι οτι και αν εγραφα, δεν εγραφα απλα μια βλακεια για να πάρω ποστ, αλλα εγραψα σωστά πράματα).. παρακαλώ πολυ το ανακάτεμα μου σε όλο αυτο να τελιωσει αυτη τη στιγμη).
όσοι θέλετε μπορειτε να ελέγξετε τα ποστ μου και να το διαπιστώσετε..
Ευχαριστώ πολυ..
drift student kp60
12-04-09, 01:49
δλδ εω εγραφα ασκοπα ποστ...ακυρα του αερα..???
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
12-04-09, 03:49
drift student kp60 και tzanis
το φορουμ οπως ειπανε δεν ειναι παιχνιδι....καταλαβενω οτι ειστε μικρη σε ηλικια αλλα θα σας παρακαλεσω να συμορφοθητε και οι δυο!αν ο καθενας ξεθαβε και απο ενα τοπικ τοτε θα τρωγαμε ολοι την μερα μας στο να διαβαζουμε χιλιαδες ποστ!το να γινεται drift king σε μια μερα δεν θα αλλαξη κατι!διαβεζετε τα τοπικ να μαθενετε οτι σας ενδιαφερει αλλα μην ξεθαβετε και μην κανετε ποστ ετσι για τον αερα....
φιλικα σας τα λεω για να μην ερθουν νωριτερα τα μπανια!!!!
Φιλαράκι 2 πράματα θέλω να σου πώ.. Επιδη και μένα αφορούσε το θέμα 1ον) δεν ξ'εθαψα εγώ και ξεκαθαρίστηκα και 2) το θέμα θεωρείται λήξαν γιατι τα πράγματα 3εκαθαριστηκαν με τους admin.
Eυχαριστώ πολυ..
tsilibithras
12-04-09, 18:56
Λοιπόν μεταφέρθηκε εδώ γιατί οδεύει προς το κάψιμο...
Tzanis αν θυμάσαι σου είπαμε ότι τα προηγούμενα ξακαθαρίστηκαν. Όχι όμως και αυτά που ίσως έρθουν και απ' ότι βλέπω προς τα εκεί πάει το πράμα. Χαλαρώστε και συμβάλλετε θετικά στο forum.
ΟΛΟΙ!
Παιδία αυτό μου θυμίζει καταστάσεις του 2006 όπου ήμασταν ότι νάνε μην το επαναφέρετε ξανά γιατί κάποιοι από εδώ μέσα έχουν κάνει τρομερή δουλεία για το επίπεδο που βρίσκεται τώρα η σελίδα.
Σεβαστείτε τις ώρες όπου κάποιοι δουλεύανε για εσάς
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
12-04-09, 22:44
Λοιπον για να τελειωνουμε αν και δεν εκατσα να το ψαξω ολο το τοπικ!
1ον: Ολοι οι admin ειμαστε αρκετα πολυασχολοι στην προσωπικη μας ζωη και δεν κωλοβαραμε ολοι μερα να το παιζουμε χωροφυλακες για εσας , και πραγματικα εχουμε αφιερωσει πολυυυυυ χρονο απο την προσωπικη μας ζωη για να ερθει το φορουμ σε αυτο το επιπεδο! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ το λοιπον για να μην εχουμε αλλα!
2ον: Εχω ξαναπει 1000 φορες (SKASTRA και λοιποι πιτσιρικαδες) να μην το παιζετε χωροφυλακες του τυπου ΡΕ ΕΙΣΤΕ OFF TOPIK κ.α. γιατι και παλι θα εχουμε αλλα! Μην κοιτατε που δεν μιλαμε πολλες φορες απλα κανουμε την δουλεια αθορυβα για να μην ξευτιλιζονται αυτοι που κανουν τις μ@λ@κιες!
3ον: Οποιος νομιζει οτι με ακυρα ποστ θα μαζεψει καμια 3000 ποστ και θα ειναι κατι τον πληροφορω οτι θα τιμωρειται παραδειγματικα με πρωσορινο BAN και τα ποστ του θα μηδενιζονται! Για να μην νομιζετε οτι παιζουμε κιολας και οτι θα καθομαστε να κοιταμε τα ποστ που ξεθαβετε πριν 3 χρονια!
4ον: Προκαλεστε με!!!
ΤΕΛΟΣ
Ηρακλή το καλύτερο που έχεις να κάνεις όπως έχω κάνει και εγώ στην σελίδα μου είναι να ακυρώσεις τον αριθμό τον ποστ να μην φαίνεται.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την σκοπιμότητα του να υπάρχει γ αυτό και το ακύρωσα στην δικιά μου σελίδα.
Petros AE86
12-04-09, 23:27
1ον: Ολοι οι admin ειμαστε αρκετα πολυασχολοι στην προσωπικη μας ζωη και δεν κωλοβαραμε ολοι μερα να το παιζουμε χωροφυλακες για εσας , και πραγματικα εχουμε αφιερωσει πολυυυυυ χρονο απο την προσωπικη μας ζωη για να ερθει το φορουμ σε αυτο το επιπεδο! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ το λοιπον για να μην εχουμε αλλα!
2ον: Εχω ξαναπει 1000 φορες (SKASTRA και λοιποι πιτσιρικαδες) να μην το παιζετε χωροφυλακες του τυπου ΡΕ ΕΙΣΤΕ OFF TOPIK κ.α. γιατι και παλι θα εχουμε αλλα! Μην κοιτατε που δεν μιλαμε πολλες φορες απλα κανουμε την δουλεια αθορυβα για να μην ξευτιλιζονται αυτοι που κανουν τις μ@λ@κιες!
3ον: Οποιος νομιζει οτι με ακυρα ποστ θα μαζεψει καμια 3000 ποστ και θα ειναι κατι τον πληροφορω οτι θα τιμωρειται παραδειγματικα με πρωσορινο BAN και τα ποστ του θα μηδενιζονται! Για να μην νομιζετε οτι παιζουμε κιολας και οτι θα καθομαστε να κοιταμε τα ποστ που ξεθαβετε πριν 3 χρονια!
ΤΕΛΟΣ
ξανα διαβασε τα και μετα ελα πες μου αν φταιει ο σκαστρας
DIAMANTOPOULOS
12-04-09, 23:48
πλακα εχει ο σκαστρας :lol::lol::lol:
kallitexni$
12-04-09, 23:52
ΤΕΛΟΣ
Μπορω να απαντησω σ'αυτα που εθεσες ?
1ον: Οταν διαφορα μελη(μεσα και γω) συμβουλευουμε αλλους , μας τη λενε κιολας γιατι "Εσεις δεν εισαστε admin,οταν μας κανουνε παρατηρηση θα σταματησουμε".
2ον: Κακο ειναι να συμβουλευουν τα μελη καποιον που βγαινει εκτος θεματος?
Απο τα ποστ που βλεπω, θα ελεγα οτι ο σκαστρας με προλαβε και δε φταει σε τιποτα αυτος.Μαλιστα ειναι ο πρωτος που συμβουλευσε πολλα νεα μελη (μια που αναφερθηκε ονομα).Το ιδιο λες και συ Ηρακλη οτι δεν εισαι χωροφυλακας και το καταλαβαινουμε αυτο.Γι 'αυτο καμια φορα προσπαθουμε να βοηθησουμε.Συγνωμη αν ειναι λαθος,δε θα ξαναγινει.
3ον: Δεν εχεις αδικο για τα ban.Οι παρατηρησεις εχουν εξαντληθει για συγκεκριμμενα ατομα.
4ον: Δεν προκαλειται κανενας.Αν το φορουμ ηρθε σε κλιμα πολεμου ξανασκεψου οσα ειπες στο 2ον.
Rozy_SS_Kp60
13-04-09, 00:30
Εδω στο τελος ομως θα γινει καπως που κ εμεις οι μικροι τελικα θα φοβομαστε να γραψουμε,η δεν θα εχουμε καποιο κινητρο,...Τι θα λεει,να κανω κομμεντ για να ξεκινησουν να μου την λενε ολοι?
Μπορει ολοι να ειστε πολυ ασχολοι κ λογικο,αλλα ενταξει,μηπως οι απαντησεις ειναι λιγο εντονες?Ας μην ξεσπαμε εδω μεσα καλητερα,γιατι ετσι εχει καταντησει αποτι καταλαβα...
andreasf20c
13-04-09, 00:52
Μπορω να απαντησω σ'αυτα που εθεσες ?
1ον: Οταν διαφορα μελη(μεσα και γω) συμβουλευουμε αλλους , μας τη λενε κιολας γιατι "Εσεις δεν εισαστε admin,οταν μας κανουνε παρατηρηση θα σταματησουμε".
2ον: Κακο ειναι να συμβουλευουν τα μελη καποιον που βγαινει εκτος θεματος?
Απο τα ποστ που βλεπω, θα ελεγα οτι ο σκαστρας με προλαβε και δε φταει σε τιποτα αυτος.Μαλιστα ειναι ο πρωτος που συμβουλευσε πολλα νεα μελη (μια που αναφερθηκε ονομα).Το ιδιο λες και συ Ηρακλη οτι δεν εισαι χωροφυλακας και το καταλαβαινουμε αυτο.Γι 'αυτο καμια φορα προσπαθουμε να βοηθησουμε.Συγνωμη αν ειναι λαθος,δε θα ξαναγινει.
3ον: Δεν εχεις αδικο για τα ban.Οι παρατηρησεις εχουν εξαντληθει για συγκεκριμμενα ατομα.
4ον: Δεν προκαλειται κανενας.Αν το φορουμ ηρθε σε κλιμα πολεμου ξανασκεψου οσα ειπες στο 2ον.
+100000
Αν ειμαστε λαθος δεν ξανασυμβουλευουμε κανεναν...
να γινεται πρωτα μπουρδελο το φορουμ κ μετα να ερχεστε εσεις να σβηνετε για ποστ και να στελνετε για μπανιο...
Εγω αν νομιζετε πως λαθος επραξα τοτε ζητω συγνωμη και υποσχομαι πως δεν θα επαναληφθει...
Ρε μην το κουραζετε αδικα το θεμα...
ο σκαστρας εινια k@THIKi και λεω να φυγει απο το forum!
μη μου πειραζεται τον Πετραν γιατι θα χουμε ντραβαλα να πουμε.......
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-04-09, 18:06
Λοιπον επειδη μαλλον δεν καταλαβατε ποιο ηταν το αρχικο προβλημα θα σας το ξαναπω! Βασικα δεν ειναι ωραιο οταν μπαινει ενα νεο μελος να βγαινετε ολοι ο ενας μετα τον αλλον και να λετε για παραδειγμα οχι grekglish! Νταξει το λεει ενας απο σας και καλα κανει δεν αντιλεγω αλλα μολις το λεει ο ενας τσουπ βγαινουν και αλλοι 5 και το ξαναλενε! Τον σκαστρα τον αναφερα σαν παραδειγμα γιατι αυτον ξερω με τους αλλους δεν εχουμε βρεθει και μιλησαμε και εχθες και ολα καλα! Απλα καταλαβετε οτι προσπαθουμε να μην γινετε το φορουμ μπ@υρδελ@! Δεν σας ειπε κανενας να φοβαστε να γραψετε και δεν το θεωρω σοβαρη αντιδραση αυτο που ειπατε !Καλη συνεχεια σε ολους και μια συμβουλη: Δεν ειμαστε μπαμπουλες αλλα μην θελετε να λετε και την τελευταια κουβεντα γιατι θα μιλαμε για πολλες σελιδες! :) :) :)
Παντελης Κιτζογλου
13-04-09, 20:13
ο σκαστρας εινια k@THIKi και λεω να φυγει απο το forum!
καθικι και τσουτσεκι
εχει κατι φιλες ομως..... μαθητουδια.....
χαχαχαχαχα
driftovioS
14-04-09, 17:09
χαχαχαχαχα
:lol::lol::lol::lol:
andreas_e30!
14-04-09, 17:37
χαχαχαχαχα
ναι αλλα δεν τισ φερνει μαζι του...τις κραταει για παρτη του!!!
να φερω τις δικιες μου?ειναι λιγο πιο μικρες βεβαια αλλα την δουλεια τους την κανουν!~:cool::cool::cool::cool:
Petros AE86
14-04-09, 19:13
ναι αλλα δεν τισ φερνει μαζι του...τις κραταει για παρτη του!!!:kafenes::1eye::oops:
kallitexni$
14-04-09, 19:35
να φερω τις δικιες μου?ειναι λιγο πιο μικρες βεβαια αλλα την δουλεια τους την κανουν!~:cool::cool::cool::cool:
Σου σιδερωνουν τα ρουχα εσενα?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Παντελης Κιτζογλου
15-04-09, 10:26
χαχαχαχαχα
θα παμε φυλακη ρεεεεε
χαχαχαχ.αχ..και μονο που γραφονται αυτα , ειμαστε ηδη υπο παρακολουθηση ( απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ) για παιδικα σεξουαλικα αδικηματα...αχαχααχαχαα
spyros stn
15-04-09, 11:23
λοιπόν το βρήκα θα φέρνω εγώ τα δικά μου που είναι και κλεισμένα 18 όχι όλα βεβαια αλλα αυτά που πρέπει είναι κλεισμένα είναι!!και δεν θα έχετε φόβο για τέτοια προβλήματα!!:lol::lol::lol::lol:
DIAMANTOPOULOS
15-04-09, 21:34
:wave::wave::wave::clap::clap::clap:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.