Επιστροφή στο Forum : Μια ερώτηση για το διαφορικο μου...
ledariannacity
11-04-09, 02:32
Θέλω τα φωτα σας σε ενα θέμα....
Βρηκα ενα διαφορικο (απο ΚΕ70 και αυτο) και σκευτομαι να το ανοιξω και να το κολησω αυτο και να το βαλω πανω στον αξονα και να κρατησω το δικο μου ανεπαφο (γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται) αλλα εχω μια απορια!!
Το μοτερ ηταν και αυτο 4Κ αλλα το 4αρι σασμαν!το διαφορικο εχει διαφορες με το δικο μου?(εγω εχω 5αρι σασμαν)Επιδει το 4αρι ειναι ποιο κοντο θα εχει το διαφορικο ποιο μεγαλο βημα?Ποιος ξερει να με διαφωτησει??
ledariannacity
12-04-09, 22:15
τιποτα κανεις;;;
Rozy_SS_Kp60
13-04-09, 00:46
Δεν πιστευω να εχει καμια σχεση...Μπορει κ το αλλο αμαξι να ηταν 5αρι κ αν το εκανε 4αρι!
andreasf20c
13-04-09, 01:27
σιγα ρε παρτο και βλεπεις... και πιο μακρυ η πιο κοντο να ειναι τι σε νοιαζει...
για το διαφορικο θα πληρωσεις πολλα???
Βαλτο και σιγα-σιγα βλεπεις... Μηπως θα χασεις το πρωταθλημα????:p:lol:
ledariannacity
13-04-09, 03:41
Δεν πιστευω να εχει καμια σχεση...Μπορει κ το αλλο αμαξι να ηταν 5αρι κ αν το εκανε 4αρι!
Οχι δεν το εκανε αυτος!!ετσι ηταν αυτη η εκδωση...
ledariannacity
13-04-09, 03:43
σιγα ρε παρτο και βλεπεις... και πιο μακρυ η πιο κοντο να ειναι τι σε νοιαζει...
για το διαφορικο θα πληρωσεις πολλα???
Βαλτο και σιγα-σιγα βλεπεις... Μηπως θα χασεις το πρωταθλημα????:p:lol:
Δεν λεω πως θα χασω κανενα προταθλημα απλα ρωταω για να ξερω.... ;-)
Κοιτά γνόμιμου αν το αυτοκίνητο είναι για πλατιές και καμία πιστά ( ερασιτεχνικά ) να έχεις μικρότερο βήμα για να πηγαίνει καλύτερα πχ το 4αρι για εμένα είναι καλύτερο με τι μοτέρ είναι 13αρι ?αν ναι βαλε από το χιλιαρι
ledariannacity
20-04-09, 00:46
Κοιτά γνόμιμου αν το αυτοκίνητο είναι για πλατιές και καμία πιστά ( ερασιτεχνικά ) να έχεις μικρότερο βήμα για να πηγαίνει καλύτερα πχ το 4αρι για εμένα είναι καλύτερο με τι μοτέρ είναι 13αρι ?αν ναι βαλε από το χιλιαρι
Σε ευχαριστω για την πληροφορια αλλα εγω ρωτησα για το διαφορικο αν υπαρχει διαφορα και οχι για το σασμαν.....Παντος προς το παρων εχω τον 13αρι κινιτηρα...Ελπηζω σε λιγο καιρο να εχω τον 4age...
Hector Rs500
20-04-09, 04:09
Θα το ανοιξεις που θα το ανοιξεις τσεκαρε τι βημα εχει
και αν ειναι διαφορετικο ή κολλα το δικο σου,ή κανε τραμπα τα κορωνοπηνια.
soundcrash
20-04-09, 04:15
+1...
ledariannacity
20-04-09, 22:03
ok...thanks για την συμβουλη!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.