PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΙΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
07-04-09, 23:07
ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ......:p

Homo Driftarious!!!
07-04-09, 23:18
Μηπως ξερετε εαν ειναι ευκολο να πας απο πατησια με Μεσα Μαζικης Μεταφορας???

Petros AE86
07-04-09, 23:22
Καλη αρχη χωρις προβληματα!!!

drift student kp60
08-04-09, 00:59
:clap:κ'απο μενα παρομοιες ευχες :)

R.D.M
08-04-09, 15:43
Καινούρια πράματα βλέπω!!!! άντε καλή αρχή !!! Ξέρει κανείς λεπτομέριες? Έχει πάει κανείς η πίστα πως είναι?

andreasf20c
09-04-09, 02:27
Καινούρια πράματα βλέπω!!!! άντε καλή αρχή !!! Ξέρει κανείς λεπτομέριες? Έχει πάει κανείς η πίστα πως είναι?
ειναι λιγο στενη αλλα πολυ τεχνικη....
Οσοι την οδηγησαν τους αρεσε...
Εγω θα κατεβω αυριο... Θα ερθει κανενας αλλος????

G.P.T.M
09-04-09, 02:39
8α κατεβω και εγω μαλλον για βολτα!!8α δειξει!!

AE86 VAPOR
09-04-09, 02:57
θα κατεβω και εγω μια βολτα σαν θεατης

4A-GZE
09-04-09, 03:12
και εγω σαν συμμετέχων... χαχαχα

panagakis
09-04-09, 06:54
Εγω θα κατεβω σαν συμμετεχον αλλα θα ειμαι εκει κατα τις 6.. Θα σας προλαβω οσους πατε ή μονος θα κανω..?

andreasf20c
09-04-09, 12:04
Εγω θα κατεβω σαν συμμετεχον αλλα θα ειμαι εκει κατα τις 6.. Θα σας προλαβω οσους πατε ή μονος θα κανω..?
Μεχρι τις 10 το βραδυ εκει θα ειμαστε....:wink::lol:

andreasf20c
09-04-09, 15:20
Εγω θα ξεκινησω κατα τις 17,30 απο Πατησια... Θα τα πουμε εκει....

spyros stn
10-04-09, 02:01
σήμερα είχε πολύ κόσμο λέμε όλα κύλησαν ομαλά εγώ είχα ένα πρόβλημα με το σωληνάκι παροχής λαδιού του turbo κατά τα αλλα όλα καλά

andreasf20c
10-04-09, 02:05
Ναι ηταν πολυ καλα..... ΑΠΕΙΡΟΣ κοσμος και πολυ καψιμο.... ομιχλιασε ο Ασπροπυργος.....

G.P.T.M
10-04-09, 02:32
πολυ κοσμο σημερα!!!!και πολυ καψιμο!ολες οι συμμετοχες ηταν παρα πολυ καλες!!!αλλα παρα πολλα προβληματα και ειδικα ο νασσος!!καλυτερα να σας τα πει ο ιδιος!!κριμα ρε νασσο δεν πειραζει!κα8ε εμποδιο για καλο!!!

panagakis
10-04-09, 03:02
Αν ειδατε ενα compact που αγκομαχουσε στην προσπαθεια του να driftαρει, ηταν το δικο μου! Καλα περασα αλλα γ@μ!ωμ0υν τελειως σημερα.. ειδικα την πρωτη φορα.. μαλον θα φταιει το στρες! :p Οι εντυπωσεις απ την πιστα καλες, αλλα σ' εκεινο το S-ακι στη μεση ηταν πολυ αποτομες οι στροφες η μια μετα την αλλη και δεν σ'αφηνε να το χαρεις. Ειχα και μια εξοδο "βαρβατη", που εσκασα με τον κωλο στα λαστιχα τερμα απεναντι απ το κοινο, αλλα ευτυχως μονο χρωμα αφησε.. το ψιλοκαθαρισα με υγρα μαντιλακια που ειχα ευκαιρα και θα παω αυριο να παρω μια αλοιφουλα..
Υ.Γ: Οσο δεν driftαρα, τραβαγα photos.. εχω κατι καλες..! Μπορω να τις ανεβασω καπου στο forum?

Petros AE86
10-04-09, 10:13
Αν ειδατε ενα compact που αγκομαχουσε στην προσπαθεια του να driftαρει, ηταν το δικο μου! Καλα περασα αλλα γ@μ!ωμ0υν τελειως σημερα.. ειδικα την πρωτη φορα.. μαλον θα φταιει το στρες! :p Οι εντυπωσεις απ την πιστα καλες, αλλα σ' εκεινο το S-ακι στη μεση ηταν πολυ αποτομες οι στροφες η μια μετα την αλλη και δεν σ'αφηνε να το χαρεις. Ειχα και μια εξοδο "βαρβατη", που εσκασα με τον κωλο στα λαστιχα τερμα απεναντι απ το κοινο, αλλα ευτυχως μονο χρωμα αφησε.. το ψιλοκαθαρισα με υγρα μαντιλακια που ειχα ευκαιρα και θα παω αυριο να παρω μια αλοιφουλα..
Υ.Γ: Οσο δεν driftαρα, τραβαγα photos.. εχω κατι καλες..! Μπορω να τις ανεβασω καπου στο forum?μπραβο σασ παιδια!τις φωτογραφιες περνα τες εδω:)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
10-04-09, 13:42
Ναι ηταν πολυ καλα..... ΑΠΕΙΡΟΣ κοσμος και πολυ καψιμο.... ομιχλιασε ο Ασπροπυργος.....
που εισουν εσυ ρε??καλα ηταν,ειχε πολυ κοσμο και πολλες συμετοχες!!!φαγαμε και μια κινηση στον γυρισμο και ισιοσαμε!!!:p

andreasf20c
10-04-09, 15:24
που εισουν εσυ ρε??καλα ηταν,ειχε πολυ κοσμο και πολλες συμετοχες!!!φαγαμε και μια κινηση στον γυρισμο και ισιοσαμε!!!:p
Εκει ημουν ρε αλλα ηρθα αργα... ειδα gptm,Νασσο,Σπυρο,Γλυνο,Σωτηρη,pappou,Βασιλη(4ag-ze),ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν....
Εσενα δεν σε ειδα πουθενα... τελικα πως σου φανηκε η πιστα????
Αν και στενη εχει χαβαλε.... Πολυ τεχνικη... Και οσοι ενωναν τις στροφες σε μια τρελαινοντουσταν...
Περαστικα σε οσους ειχαν προβληματα.... Οσο για το Νασσο τι να πω....
Πολυ ατυχο αυτο το παιδι... Δεν τον αφηνει η τυχη να το χαρει και να το μαθει το αυτοκινητο...
Περαστικα.....
ΑΑΑ
Παναγακη... ωραιος... προπονηση θες λιγη δυναμη και καλυτερο στησιμο... και σιγουρα προπονηση.... Τις φωτο τις ανεβαεις πρωτα photobucket ή imageshack κτλ και μετα τις περνας εδω... Εκει που πληκτρολογεις κανε copy-paste το link ή στον επεξεργαστη κειμενου πανω δεξια πατας το εικονιδιο με το βουνο και εκει copy-paste το link...:wink:

nassos
10-04-09, 15:51
πολυ κοσμο σημερα!!!!και πολυ καψιμο!ολες οι συμμετοχες ηταν παρα πολυ καλες!!!αλλα παρα πολλα προβληματα και ειδικα ο νασσος!!καλυτερα να σας τα πει ο ιδιος!!κριμα ρε νασσο δεν πειραζει!κα8ε εμποδιο για καλο!!!
thanks gptm... παιδια χθεσ δεν με πιγενε καθολου,, απο το βενζιναδικο που πιγα για βενζινη ακομα και εκει ειχα προβλιμα με αν βιτιοφορο που εμεινε απο μιζα και παραλιλα φρεναριστο γιατι τα καζανια του ι
ηταν αδια,!! και επρπεπε να βγω με το τρειλερ στην καβαλας με οπισθεν.... φτανοντασ τελικα στην πιστα εμπλεξα με ενα φορτιγο στην πορτα και δεν μπορουσα να περασω.. κατεβαζοντασ το αμαξι απο το τρειλερ εφιγε δοντι απο το διαφορικο.. αλλα λεω εγω δεν μασαω πιγα περιστερι α πειρα ενα διαφορικο και το αλαξα επιτοπου... μπενοντασ στην πιστα το αμαξι ειχε βρεγμενα μποθζι και δεν ειχε καθαρισει το μοτερ και πιγενα σχετικα αργα για να ζεσταθει κιολασ.. μερχι που η πισω δεξια βαση τησ δαγκανασ κοπικε σαν αγκουρι και επεσε η δαγκανα μεσα στην ζαντα.... εκει ξενερωσα τελιος.. το φορτοσα και γυρισα πισω απολυτα ξενερομενοσ...
την επομενη φορα πιστευω να κανω δυο γυρουσ

panagakis
10-04-09, 15:55
Παναγακη... ωραιος... προπονηση θες λιγη δυναμη και καλυτερο στησιμο... και σιγουρα προπονηση.... Τις φωτο τις ανεβαεις πρωτα photobucket ή imageshack κτλ και μετα τις περνας εδω... Εκει που πληκτρολογεις κανε copy-paste το link ή στον επεξεργαστη κειμενου πανω δεξια πατας το εικονιδιο με το βουνο και εκει copy-paste το link...:wink:

Σιγουρα θελω προπονηση.. αλλα πανω απ' ολα θελω καμια 60αρια αλογακια ακομα γιατι στις στροφες που δεν ειχα φορα (πχ βγαινοντας απ το κεντρικο S-ακι, που ακολουθει η ανοιχτη..), μου βγαινε η παναγια να πεταξω!! Η αγαπημενη μου στροφη παντως (και η μονη που επαιρνα αρκετα καλα) ηταν οπως μπαινεις, η δευτερη (βλεπε σχημα)..

Υ.Γ: Να βαλω απο αλλο link ξερω, απλα ελεγα μηπως εχει καποια "galery" το forum που ανεβαζετε φωτογραφιες απο events και τετοια..

andreasf20c
10-04-09, 16:07
Σιγουρα θελω προπονηση.. αλλα πανω απ' ολα θελω καμια 60αρια αλογακια ακομα γιατι στις στροφες που δεν ειχα φορα (πχ βγαινοντας απ το κεντρικο S-ακι, που ακολουθει η ανοιχτη..), μου βγαινε η παναγια να πεταξω!! Η αγαπημενη μου στροφη παντως (και η μονη που επαιρνα αρκετα καλα) ηταν οπως μπαινεις, η δευτερη (βλεπε σχημα)..

Υ.Γ: Να βαλω απο αλλο link ξερω, απλα ελεγα μηπως εχει καποια "galery" το forum που ανεβαζετε φωτογραφιες απο events και τετοια..
Εχει απο αγωνες και αυτο δεν ηταν αγωνας... Γενικα τις προσωπικες μας φωτο σαν μελη τις βαζουμε στα αντιστοιχα θεματα... Δηλαδη εδω τωρα... περνα τις εδω... στο gallery aανεβαζουν οι admin...
Νασσο μην πτοεισαι ρε φιλε... υπομονη και θα στρωσουν τα πραγματα....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
10-04-09, 21:51
Εκει ημουν ρε αλλα ηρθα αργα... ειδα gptm,Νασσο,Σπυρο,Γλυνο,Σωτηρη,pappou,Βασιλη(4ag-ze),ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν....
Εσενα δεν σε ειδα πουθενα... τελικα πως σου φανηκε η πιστα????
Αν και στενη εχει χαβαλε.... Πολυ τεχνικη... Και οσοι ενωναν τις στροφες σε μια τρελαινοντουσταν...
Περαστικα σε οσους ειχαν προβληματα.... Οσο για το Νασσο τι να πω....
Πολυ ατυχο αυτο το παιδι... Δεν τον αφηνει η τυχη να το χαρει και να το μαθει το αυτοκινητο...
Περαστικα.....
ΑΑΑ
χαβαλε ειχε πολυ!!!τεχνικα κοματια ηταν 2στροφες αν δεν κανω λαθος!!!παντως ειναι πολυ μα παρα πολυ στενη!!!!!!!!!!και απο οτι καταλαβα θες και λιγο δυναμη για να το ευχαριστηθεις,γυρο στα 150 με 160 αναλογος την καροτσα κιολλας!!!και το αλλο κακο λογο στενοτητας ειναι οτι δεν μπωρεις να παρεις μεγαλες γωνιες!!!παντως απο θεμα οργανωσεις ειναι απιστευτη!!!!!ηταν λες και ησουν σε αγωνα!!!μπραβο τους!!

panagakis
10-04-09, 22:42
τεχνικα κοματια ηταν 2στροφες αν δεν κανω λαθος!!!παντως ειναι πολυ μα παρα πολυ στενη!!!!!!!!!!και απο οτι καταλαβα θες και λιγο δυναμη για να το ευχαριστηθεις,γυρο στα 150 με 160 αναλογος την καροτσα κιολλας!!!

Εγω παντως με καθαρο βαρος 1450 kg, + γεματο ντεποζιτο που ηρθα (μεγαλη λαλακια) + το δικο μου βαρος, πρεπει να πηγαινε γυρω στα 1550+ κιλα.. με 143hp μαμισια που χω, δεν το ευχαριστηθηκα πολυ.. επρεπε να μαζεπσω φορα πριν τη στροφη..

andreasf20c
11-04-09, 03:03
Εγω παντως με καθαρο βαρος 1450 kg, + γεματο ντεποζιτο που ηρθα (μεγαλη λαλακια) + το δικο μου βαρος, πρεπει να πηγαινε γυρω στα 1550+ κιλα.. με 143hp μαμισια που χω, δεν το ευχαριστηθηκα πολυ.. επρεπε να μαζεπσω φορα πριν τη στροφη..
Περνα καμια φωτο ρε....
Κοιτα εγω προσωπικα θα σου προτεινω να μην ασχοληθεις με την συγκεκριμενη καροτσα.... δεν αξιζει.... Αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι ειμαστει και λιγο :offtopic:...

risside
11-04-09, 17:54
Παιδια Καλησπερα και απο εμενα.. Ειμαι απο Ελευσινα αρα τον Ασπροπυργο τον ξερω.. Το μεγαλο προβλημα οπος προειπατε ειναι η στενοτιτα τις πιστας.. ειχαμε βαλει ενα sierra πριν καιρο και δεν χορουσε.. Παντος χαρικα πολυ αυτη την πεμπτη που ειχε τοσο driftoλαο...

Και ασε τον πακιστανο στην Αγ.Μαρινα να βαζει τα cart...

panagakis
11-04-09, 22:28
Κοκκινο e30:

panagakis
11-04-09, 22:39
Ασημι e30, μαυρο e30:

panagakis
11-04-09, 22:53
Ανθρακι e30:

panagakis
11-04-09, 23:03
Πιστα, μπλε miata:

panagakis
11-04-09, 23:08
Μπλε starlet, κιτρινο kadett:

panagakis
11-04-09, 23:12
Μαυρο manta, ασημι corolla(?) :

andreasf20c
12-04-09, 02:36
ωραιος... το ασημι ειναι celica... ;)

Petros AE86
12-04-09, 02:38
το ειχε βαλει και ο γλυνος????
ωραιος!!!

GKMD
12-04-09, 03:05
ενα βιντεο απο προχθες απο εμενα,τον παππου,σπυρο
http://www.youtube.com/watch?v=EwqobGmo3F4

Petros AE86
12-04-09, 03:18

χεχεχε γνωστες φωνες ακουγονται απο το βιντεο!:D

spyros stn
12-04-09, 06:26

xexe ωραίε το βιντεάκι:p

GKMD
13-04-09, 17:31
αντε και στα επομενα

πετρουλα αλευρα
19-04-09, 18:04
ποτε με το καλο θα οριστει η επομενη συναντιση στον ασπροπυργο

iaponas
19-04-09, 18:23
νομιζω την Πεμπτη που μας ερχεται!:roll:

πετρουλα αλευρα
19-04-09, 18:28
εχει καθιερωθει δηλαδη καθε πεμπτη

iaponas
19-04-09, 18:42
καθε δευτερη Πεμπτη!:wink:

4A-GZE
20-04-09, 02:12
Έγω αυτή την Πέμπτη θα πάω... σαν συμμετέχων πάλι... θα έρθει κανείς άλλος??

GKMD
22-04-09, 14:10
εγω ειμαι μεσα

sotiris
22-04-09, 22:33
κ εγω θεατης...

iaponas
22-04-09, 22:55
κ εγω θεατης...σαν συμμετεχων ποτε θα σε δουμε και ασε τους θεατες....

πετρουλα αλευρα
23-04-09, 01:03
τι ωρα κατα τις 6.30 παλι?

Ντογκας Ιωαννης
23-04-09, 15:57
θα ερθω και εγω μια βολτα.. να μου φυγει η περιεργεια...

πεζει να βαλει κανα καρτακι αναμεσα στα sessions??

GKMD
23-04-09, 16:52
θα ερθω και εγω μια βολτα.. να μου φυγει η περιεργεια...

πεζει να βαλει κανα καρτακι αναμεσα στα sessions??

ουτε μια στο εκατομυριο.Σου μιλαω εκ πειρας

G.P.T.M
24-04-09, 01:47
παιρνω αυτα που ειπα για την πιστα του ασπροπυργου πισω!δλδ οτι δν ειναι καλη και τετοια!αν δν μπεις δν μπορεις ν καταλαβεις!μου αρεσε απιστευτα και δν εχεις προβλημα στ να χτυπησεις καπου!γενικα ειναι πολυ τεχνικη πιστα!και η οργανωση ειναι απιστευτη και το παιδι που εχει την πιστα ωραιος τυπος!!!αντε παντα τετοια!!οσο για το αυτοκινητο μου πιστευω οτι πηγε πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα!!

sotiris
24-04-09, 18:52
να πω κ εγω για τα παιδια τα δικα μας που πραγματοποιησαν γ@μ@τες εμφανισεις,ειδικα τα σταρλετακια που με εκαναν να θελω να παρω ντριφτοδανειο για να τελειωσω το δικο μου.....

GKMD
03-05-09, 19:30
ποιος ειναι γιαυτην την πεμπτη?Εγω παντως δεν το βλεπω γιατι φτιαχνω επιτελους την εξατμιση:clap::clap::clap:

mx5t
03-05-09, 19:51
Αντε φτιαξτην και ελλα ,,,,να παμε !!!!!!!

G.P.T.M
03-05-09, 19:55
ποιος ειναι γιαυτην την πεμπτη?Εγω παντως δεν το βλεπω γιατι φτιαχνω επιτελους την εξατμιση:clap::clap::clap:

εγω ειμαι μεσα!!!για πες για πες για την εξατμιση!!

andreasf20c
04-05-09, 02:12
κ εγω θα ερθω μια βολτα να σας δω... ;)

GKMD
04-05-09, 18:53
Αποφασισα ποπαυ και η τουρμπινα εκει που ειναι απλα ολα απο την αρχη απο τον στελαρα και τιμη??????????????????μακραν απιστευτη βλεπεις υπαρχουν και συμπαθειες χαχαχα

mx5t
04-05-09, 22:21
αντε μπραβο να γινει δουλεια!!!!!!!!!!!αντε με το καλο!!!!!

GKMD
04-05-09, 22:34
ευχαριστω παντως την πεμπτη θα εθω να σας απολαυσω:wink::wink:

GIZMO
09-05-09, 12:22
http://www.youtube.com/watch?v=WpDjSQcGeRc
πρωτη μου φορα στην πιστα και μου αρεσε...χιχιχιχι:D:D:D

andreasf20c
09-05-09, 13:49
Και απο πισω να ακουγομαστε εγω ο Σπυρος και ο Τζαννης και να φωναζουμε:"ΔΕΣΤΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!":mad2:
:lol2:

driftovioS
09-05-09, 13:50
http://www.youtube.com/watch?v=WpDjSQcGeRc
πρωτη μου φορα στην πιστα και μου αρεσε...χιχιχιχι:D:D:D

πολυ καλος:wink::wink:

GIZMO
09-05-09, 14:31
ο σχολιασμος ειναι ολα τα λεφτα, ειδικα εκει που φωναζει ο σπυρος....

peiragmenos
10-05-09, 01:40
χαχαχα πολυ καλο......

SST
10-05-09, 21:47
σακη πολυ βελτιωμενος! κριμα που το δινεις το ΛΑΔΑ.... ειστε πολυ καλος συνδιασμος!

GIZMO
17-05-09, 23:43
σακη πολυ βελτιωμενος! κριμα που το δινεις το ΛΑΔΑ.... ειστε πολυ καλος συνδιασμος!
κατσε να δουμε τι θα γινει...

iaponas
21-05-09, 18:16
θα παει κανεις σημερα?:roll:

kanonas
21-05-09, 18:30
ψηνομουν εγω να παω σαν θεατης για πρωτη φορα αλλα την γκαντεμια μου μεσα !!!

πετρουλα αλευρα
21-05-09, 20:07
πηγα εγω σημερα τιποτα δεν εχει χροναδικα θα βαλει την αλλη πεμπτη θα εχει drift

G.P.T.M
21-05-09, 22:13
σας το ειπα!!και αλλα λεγατε!!!

spyros stn
22-05-09, 01:05
ναι και εγώ έφαγα φόλα πήγα και ξενέρωσα είχε χρόνο

andreasf20c
22-05-09, 02:32
ναι και εγώ έφαγα φόλα πήγα και ξενέρωσα είχε χρόνο
Και εγω μια απο τα ιδια...:roll:

Rozy_SS_Kp60
23-05-09, 21:34
E ενταξει,την αλλη πεμπτη θα παμε ολοι μαζι,ακομα πιο κ@υλwμενοι..>!σορρυ κιολας!..!

sotiris
24-05-09, 18:32
E ενταξει,την αλλη πεμπτη θα παμε ολοι μαζι,ακομα πιο κ@υλwμενοι..>!σορρυ κιολας!..!

να μπεις κ εσυ με τη Ροζη!!!

spyros stn
25-05-09, 11:46
να μπεις κ εσυ με τη Ροζη!!!
μπες και εσύ σωτήρη τώρα που έβαλες το 1300 πάνω στο μάξι θα παίξει άνετα άντε να σε δούμε και εσένα μια φορα να σε χορτάσουμε όχι μονο στο δρόμο!!!:p

iaponas
25-05-09, 11:52
μπες και εσύ σωτήρη τώρα που έβαλες το 1300 πάνω στο μάξι θα παίξει άνετα άντε να σε δούμε και εσένα μια φορα να σε χορτάσουμε όχι μονο στο δρόμο!!!:pπεστα πεστα!:D:D:Dαντε και αμα μπει θα μπω και εγω με το mountain να κανουμε tsuiso!:cool::lol:

Speedpark_track
25-05-09, 13:25
Καλημέρα σε όλους

Αυτή την Πέμπτη η πίστα είναι δικιά σας από τις 18:00 μέχρι τις 23:00 για να δώσετε στο κοινό απίθανο θέαμα και να φτάσετε την αδρεναλίνη στα ύψη!!! Σας περιμένουμε όλους και ίσως να είναι μία ευκαιρία για να συζητήσουμε και για το πρώτο μεγάλο Σαββατόβραδο event που σκεφτόμαστε να οργανώσουμε σαν πίστα!!
Πως σας φαίνεται άραγε η ιδέα....??
Φιλική συμβουλή για όσους θέλουν σίγουρα να συμμετέχουν την Πέμπτη ,ας επικοινωνήσουν από την Τετάρτη δηλώνοντας ένα όνομα και αφήνοντας και ένα τηλέφωνο για την σειρά προτεραιότητας!!Η πίστα έχει ορίσει τα 30 αυτοκίνητα σαν όριο συμμετοχών ώστε να διασφαλίσει ότι όλοι θα κάνετε τουλάχιστον από 3 περάσματα!!Ευχόμαστε και για ένα τέταρτο.....:drive:

Τα λέμε κάτω....drifters!!

Rozy_SS_Kp60
25-05-09, 17:55
Θεος...!Εγραψες εσυ απο πανω...!Εγω ειμαι μεσα...Αν δεν τυχει κατι...!Για να βλεπω κιαλλους!

andreasf20c
25-05-09, 19:01
Αντε σωτηρη...
Μην το καθυστερεις αλλο λεμε...
Σπυρακο εσενα λογικα σημερα πρεπει να ειναι ετοιμο το 30αρι...
Θα μπεις και εσυ???

Petros AE86
25-05-09, 19:10
Αντε σωτηρη...
Μην το καθυστερεις αλλο λεμε...
Σπυρακο εσενα λογικα σημερα πρεπει να ειναι ετοιμο το 30αρι...
Θα μπεις και εσυ???
θελει και στρωσιμο:confused:

andreasf20c
25-05-09, 19:14
Αφου θα το κανει ολο σφυρηλατο δεν ειναι απαραιτητο...
Αν και εγω θα το εκανα καλου-κακου...

G.P.T.M
25-05-09, 19:27
8ελει στρωσιμο και αρκετο!!

Nikolas.
27-05-09, 15:47
ασπροπυργε σου ερχομαστε.....:wink:

Akis cossie
29-05-09, 05:04
ρε παιδια πως μπορω να ερθω ασπροπυργο;;;;
ταν αλλη πεμπτη (δλδ 4/6) θα γινει τιποτα;;;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
29-05-09, 05:53
ασπροπυργε σου ερχομαστε.....:wink:
καλως ηρθες νικο!!!!:p

G.P.T.M
29-05-09, 12:58
καλως ηρθες και απο εμενα νικο!!
οσο για χ8ες ηταν πολυ ωραια οχι τοσεσ πολλες συμμετοχες οποτε περισσοτερο χρονο μεσα στην πιστα!και ακομα πιο οργανωμενοι τα παιδια στην πιστα!μπραβο τους

Nikolas.
29-05-09, 15:19
πραγματι μπραβο στα παιδια στην πιστα για την καλη οργανωση τους..και επιτελους χαρηκα οπου ο "πιστας" ειπε οτι θελω να χω μια μακροχρονη σχεση μαζι σας (ντριφταδες) και δεν θελει απλα μια αρπαχτη...ειμαστε σε καλο δρομο δηλαδη καθως ολοι με αυτο τον τροπο εξυπηρετουνται...

δυστυχως το αμαξι μου δεν ελεγε να δουλεψει σωστα αν και πιστευω φανηκε η παραπανω δυναμη...οση αυτη και αν ειναι..δεν κολαω εκει φυσικα..αλλα στα πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα παντα με το πλαι...

και γω χαιρομαι που σας βρισκω γεωργηδες..:)

Ts@n@k@s
29-05-09, 15:37
που σαι ρε Νικ??
Καλως μας βρηκες!!

mx5t
29-05-09, 17:07
Kαλος τον Νικολακι!!!!!!!

AE86 VAPOR
29-05-09, 19:45
καλως ηρθες και απο μενα

Nikolas.
30-05-09, 21:25
χαιρετω και τους λοιπους..νικολα, γεωργο και μιχαλη...αν και εγω δεν συμπαθω να μιλαω πισω απο ενα πληκτρολογιο...αλλα να με ξερουν σαν ανθρωπο..

για να μην τα πολυλογω,δυναμωσα λιγο το αμαξι κατι που σχεδιαζα εδω και καιρο....αλλα στον ασπροπυργο δεν ελεγε να δουλεψει με τιποτα-παιδικες ασθενειες...και οποτε εχει γυρισει στο συνεργειο για το fine tuning (chic....xaxaxa)..

RXjim
05-06-09, 19:29
Που ειναι αυτη η πιστα...;;;; δεν βρηκα κανενα post....καποιος;;;;

andreasf20c
06-06-09, 02:24
Που ειναι αυτη η πιστα...;;;; δεν βρηκα κανενα post....καποιος;;;;
http://speedpark.gr/products5.php?lang=1&wh=8
εδω ο,τι χρειαζεσαι...:wink:

RXjim
06-06-09, 18:23
http://speedpark.gr/products5.php?lang=1&wh=8
εδω ο,τι χρειαζεσαι...:wink:

Nα σε καλα σ ευχαριστω πολυ!!!!:wink::wink::wink::wink:

GKMD
19-06-09, 19:51
Αλλο ενα trackday περασε και φυσικα το διασκεδασαμε καθως ειδαμε (εκτος των αλλων)τον τατουλη να ΚΑΒΑΛΑΕΙ ολα τα λαστιχα,ενα αλλο 30αρι να κολαει στα λαστιχα,τον βιση να σκαβει με χιλια,τον γιωργο (πισταρχη) να μας βαζει χερι για το οργωμα και πολα αλλα.Προσωπικα το ευχαριστηθηκα γιατι το αυτοκινητο δουλεψε πολυ καλα και δεν ειχα προβληματα.Αντε και στα επομενα

iaponas
20-06-09, 00:27
μια χαρα ηταν ολα!;)

Homo Driftarious!!!
26-06-09, 13:07
Χτες πηγαμε πιστα μπας κ δουμε λιγο driftaki να ανοιξει το ματι μας και τελικα ειχε χρονομετρημενα!!!:cry: Επειδη ειχε καρτοδρομο λεει προχτες...:cry::cry:

4A-GZE
02-07-09, 03:02
ξέρει κανείς σίγουρα αν έχει ντριφτ σιμερα στον ασπροπυργο??

manos_e30_323i
02-07-09, 09:18
ΔΕΝ έχει σήμερα.. Την επόμενη Πέμπτη (09/07) όμως, έχει..

4A-GZE
02-07-09, 14:33
σιγουρα ρε μάνο?? γιατί την προηγουμενη Πέμπτη έιχε χρνομετρημένα.. λογικά σήμερα εχει ντρφτ.. εν το μεταξύ τον πέρνω τηλέφωνο και βγαίνει τηλεφωνητής..

iaponas
02-07-09, 14:36
οχι Βασιλη δεν εχει σημερα το λεει και στην ιστοσελιδα!

manos_e30_323i
02-07-09, 20:59
σιγουρα ρε μάνο?? γιατί την προηγουμενη Πέμπτη έιχε χρνομετρημένα.. λογικά σήμερα εχει ντρφτ.. εν το μεταξύ τον πέρνω τηλέφωνο και βγαίνει τηλεφωνητής..

Είχα πάει την προηγούμενη Πέμπτη (για να δω) και είχε όντως τα χρονομετρημένα :( Πακέτο..
Ευτυχώς που δεν έχει σήμερα γιατι δεν έχω όρεξη, ενώ την επόμενη (09/07) πιθανότατα να μπω για δεύτερη φορά, μπας και δω προκοπή.. Πάντως αν δεν κοντύνω ή δυναμώσω, δεν περιμένω και πολλά πράγματα..

Homo Driftarious!!!
10-07-09, 00:51
http://www.youtube.com/watch?v=N1-gbw7EB68
βιντεακι απο ασπροπυργο :wink:

kallitexni$
19-07-09, 17:08
Μερικα βιντεακια απο παλιοτερα :
http://www.youtube.com/watch?v=qo3Z6QsK_fo

http://www.youtube.com/watch?v=XQCfLJICLfk&feature=channel

Homo Driftarious!!!
24-07-09, 09:53
Μερικα βιντεακια απο παλιοτερα :
http://www.youtube.com/watch?v=qo3Z6QsK_fo

http://www.youtube.com/watch?v=XQCfLJICLfk&feature=channel
Aυτο θα πει στραμπουληγμα:twisted:..."ελεύθερο" δεν ηταν τοτε???Οταν ημασταν μαζι...

iaponas
24-07-09, 10:05
οχι ρε ειχε μπλοκε το οποιο δεν δουλευε καλα!:lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-07-09, 12:53
ποτε θα ξαναεχει drift?

iaponas
24-07-09, 16:03
το Σαββατο γραφει η ιστοσελιδα!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-07-09, 16:34
αυτο το σαββατο? δεν ειδα κατι

andreasf20c
24-07-09, 17:11
αυτο το σαββατο? δεν ειδα κατι
Ναι ρε...
Εχει γραψει και ο πισταρχης εδω: http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=4242:wink:
Ψησου Σακη...
Το τελειωσες το εργαλειο και σε εχει πιασει τρελα!!!
δεν ξερεις που να πρωτοπας!!!

kallitexni$
27-07-09, 11:32

Καθολου δε δουλευε...οποτε του καυλωνε κλειδωνε...

Homo Driftarious!!!
27-07-09, 12:14
ελευθερο δουλευε...ξερω εγω που σου λεω 0χα0αχ0χα0χα0αχ0:p

christos te71
08-08-09, 13:22
ρε παιδια τι εγινε ποτε ξανα εχει θεμα στον ασπροπυργο?γνωριζει κανεις τιποτα?

4A-GZE
08-08-09, 14:18
Χριστακο... πολύ βιάζεσαι αγόρι μου ... χαχαχα
τι έγινε ολο συμμετοχές θα έχεις???
χαχαχαχα

christos te71
08-08-09, 14:33
γεια σου ρε μπιλι!θελω να δω αμα θα προλαβω να πατησω στα ποδια μου ρε!γιατι αμα ειναι θεατης δεν παλευεται ρε φιλε.....

4A-GZE
08-08-09, 15:09
Περαστικα σου κι ολας... λογικα καθε 2η Πεμπτη είναι...
καλά ρε συ πουλάς το σταρλετάκι?? πως θα συμμετέχεις??

christos te71
08-08-09, 15:14
δεν ξερω τι θα κανω ρε.μου λενε οτι θα κανω καιρο να το πατησω κ τετοια κ τρελαινομαι.

christos te71
08-08-09, 15:18
σε μια στιγμη στενοχωριας μπηκε αγγελια.δεν αγχωνομαι κ καθολου μην σου πω.αλλα κ αν πουληθει εχω ηδη στα σκαρια παλι ενα 4θυρο με σχεδια τρελα.τι λεει ο blacky σου?

4A-GZE
08-08-09, 15:25
το θέμα είναι οτι αυτό είναι έτοιμο και απο ότι το είδα την τελευταία φορά πάει καλα... γι αυτο...
δεν είναι να μπλέκεις πάλι με μετατροπές..
τεσπα εσύ ξέρεις..
καλα είναι ο Blacky ανανεώνεται συνέχεια...
θα περάσει ρε το πόδι μην τρελένεσαι..