PDA

Επιστροφή στο Forum : Πωλείται ibiza sport Je design

elvis in ibiza
30-09-05, 13:14
Γεια σας μάγκες ειμαι ο Elvis in Ibiza a.k.a. Γιάννης.
Απόφάσισα με λύπη να ξεκινήσω διαδικασίες απομάκρυνσής μου από την ibizara μου λόγω συνέχισης σπουδών στο εξωτερικό.Το τηλ. μου είναι 6976 819 230
όποιος ενδιαφέρεται μπορεί είτε να τηλεφωνήσει είτε να στείλει p.m. είτε να ρωτήσει εδώ.
Τιμή πώλησης :12 000 ευρώ
Η τιμή είναι για όλο το αυτοκίνητο και δεν πωλείται κάτι ξεχωριστά.

Seat Ibiza 101 hp Sport 3d
11’02 χρώματος μπλέ
37000 χλμ

*Το αυτοκίνητο το πήρα με το body kit JE design από τον πρώτη μέρα από την Ergocar και κόστισε συνολικά 16800ευρώ.(τόσο κάνει και σήμερα).
Εχει τον γνωστό εξοπλισμό του Sport και επιπλέον

Εμφάνιση:
Εμπρός Σπόιλερ Je Design
Φρύδια φανών Je Design
Πλαινά Σπόιλερ Je Design
Πίσω Σπόιλερ Je Design
Αεροτομή Οροφής Je Design
Καπάκια πίσω Φανών Je Design
Τελικό εξάτμισης ανοξείδωτο που βγαίνει στην μέση 2x90’mm Je Design
(τιμή αγοράς αυτού του body kit καινούριου σήμερα: 1967ευρώ)
Πατάκια Seat Sport

Ηχοσύστημα:
Kenwood KDC – 6530 mp3 player με 7 επιλογές χρωματισμού οθόνης και 2 πληκτρολογίου
Χειριστήρια στο τιμόνι.
Μπροστά τα εργοστασιακά ηχεία.
Ιδιοκατασκευή αποσπώμενης πίσω εταζέρας στο καλούπι της εργοστασιακής με 2x120w οβάλ ηχεία Dls sweden
(Προσφέρονται τα 2 ηχεια και 2 tweeter που μπήκαν εργοστασιακά στις πίσω θέσεις και αφαιρέθηκαν μετα την κατασκευή της εταζέρας)
Η εταζέρα έχει επιπλέον 2 τρύπες στο κέντρο ώστε ο ήχος του sub να περνά στην καμπίνα.
*Η εταζέρα κατασκευάστηκε από τον CON Car audio στο Βραχάτι .

Συναγεμός:
Elser lcd 3135 αμφίδρομος, με τηλεχειριστήριο με οθόνη υγρών κρυστάλλων για ενδοεπικοινωνία μεταξύ αυτοκινήτου και τηλεχειριστηρίου.Κοινώς χτυπάει το χειριστήριο αν χτυπήσει ο συναγερμός και σου δείχνει σε ποιο σημείο σε ακούμπησαν.κλπ
*Συναγερμός και ηχοσύστημα περάστηκαν στην Ηχοκίνηση της Κηφισιάς.

Ανάρτηση:
Κw variant II πλήρως ρυθμιζόμενη καθ’ύψος και σκληρότητα
*αγορασμένη από τον Παπαδόπουλο στην Κόρινθο (1000ευρώ) φέτος τον Ιούλιο 2005 και φορεμένη για 1000χλμ.
(Προσφέρεται και η εργοστασιακη ανάρτηση μαζί με τα ελατήρια)

Μηχανικά(λίγα):
Βαρελάκι ιδιοκατασκευής Dynotech στο Κουκάκι και στο εσωτερικό φιλτροχοάνη Pipercross.(φορεμένο τον Απρίλιο 2005 και έκτοτε 2500χλμ)
Φίλτρο αναθυμιάσεων.
*Τα σέρβις έγιναν όλα στη Seat Κηφισιάς και ιστορικό του αυτοκινήτου μπορεί να αναζητηθεί εκεί.
**Δεν είναι καθαρόαιμο Drift car Αλλά την Δουλειά του την κάνει αν χρειαστεί…
:D :D :D Ευχαριστώ πολύ