Επιστροφή στο Forum : «Πράσινο» για πίστα F1 στην Ελλάδα!
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
http://forum.betanalysis.gr/showthread.php?t=13883
http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8870
Τι παιζει τωρα?εχει κανεις νεοτερα?ας επικοινωνησει καποιος εκπροσωπος του κλαμπ να μας πει που βρισκονται τωρα τα πραγματα.μονο να το πει απαλα,μην εχουμε απωλειες...!!! (:omg:)
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
06-04-09, 09:34
Τι παιζει τωρα?εχει κανεις νεοτερα?ας επικοινωνησει καποιος εκπροσωπος του κλαμπ να μας πει που βρισκονται τωρα τα πραγματα.μονο να το πει απαλα,μην εχουμε απωλειες...!!! (:omg:)
Μα βεβαια, το ανακοινωσα αλλωστε και εγω την........Πρωταπριλια!!!!!!!
Μακαρι να ειναι αληθεια, αλλα με αυτους τους καρεκλοκενταυρους που μας κυβερνανε ?????????
Τωρα ισως αν ερθει το ΠΑΣΟΚ, κανει κατι. Οπως τα 20 χρονια που κυβερνουσε. Δηλαδη ΤΙΠΟΤΑ. Οτι και η Ν.Δ. ΤΙΠΟΤΑ.
Πιο παλια ηθελα να ζητησω πολιτικο ασυλο στην Τουρκια. Τουλαχιστον αυτοι κανανε πιστα.
Μωρε εχουν κανει πολλα, αλλα.....δεν μας τα λενε.
Ντογκας Ιωαννης
06-04-09, 11:53
εγω θα ελεγα να κανουμε μια διαclubικη συνενοηση μεσω των αμετριτων φορουμ που υπαρχουν για το αυτ/το και να κανονησουμε μια κοινη ειρηνικη συγκεντρωση εξω απο το αρμοδιο υπουργειο μηπως και ξυπνησουνε μερικοι...
οι αλλοι που κανμουνε μαγκες ειναι.... στο μπουρδελο που ζουμε μονο ετσι αφυπνιζονται οι απο πανω...;)
διαβαστε προσεκτικα...
''μετά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, που έφερε ικανοποίηση στους εκπροσώπους και τους μετόχους της εταιρείας. Το Προεδρικό Διάταγμα δημοσιεύεται τις επόμενες ημέρες και, πλέον, ξεκινά η διαδικασία της έγκρισης σκοπιμότητας από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού''
''Ο πρόεδρος της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε." Ευάγγελος Φλωράτος εξέφρασε στη "Σ" την αισιοδοξία του ότι όλα πλέον θα κυλήσουν ομαλά και το Αυτοκινητοδρόμιο θα είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν, αφού έχουν γίνει όλες οι κινήσεις προετοιμασίας.''
''οι εκπρόσωποι της εταιρείας αναμένουν τις απαντήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών για τις επιλέξιμες δαπάνες του έργου''.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...2007 το πρωτο και 2008 το δευτερο!!!ΛΕΤΕ??????
andreasf20c
06-04-09, 12:19
Mακαρι ολα αυτα να μην ειναι αερολογιες και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φτιαξουν μια πιστα....:roll:
turbanthropos
06-04-09, 12:32
Προσωπικά,θα προτιμούσα να κατασκευαστούν 2-3 αυτοκινητοδρόμια προδιαγραφών F3 τουλάχιστον,ώστε να ανέβει το motorsport στη χώρα μας.
Δεν μπορώ να καταλάβω,σε τι θα οφελούσε ένα αυτοκινητοδρόμιο προδιαγραφών F1 στην χώρα μας...το μόνο σίγουρο θα είναι ότι δεν θα μπορούμε να την χαρούμε ιδίοις....
Θα επιτρέψουν να γίνουν αγώνες dragster;
Θα επιτρέψουν να γίνουν αγώνες drift;
Έχετε επισκεφτεί την Ίμολα ή το Χόκενχαϊμ;Για να χαρείς οδήγηση εκεί,θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 400ps
Γι'αυτό,καλύτερα 2-3 και 4 σαν των Σερρών και μετά βλέπουμε και για F1
συμφωνω μαζι σου.σαν νεοπλουτοι κανουμε στην ελλαδα,απ'το ολοτελα ομως...ας μαθουμε τι γινεται με την πατρα σε πρωτη φαση και σε δευτερη μπορουμε να καταθεσουμε προτασεις επισημα στις αλλες δυο πολεις.μπορουμε να συλλεξουμε υπογραφες απ'ολα τα κλαμπ και να τις συνοδευσουμε.αφου εχει προχωρησει τοσο το θεμα θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.
blaze ocean
06-04-09, 12:56
χαλανδριτσα circuit?αυτο κυκλοφορει εδω και 2 χρονια σχεδον...πιθανοτατα θα γινει αλλα κανουν τεραστιο λαθος που το κανουν μακρυα απο την αθηνα γιατι η πιστα "βγαζει" απο τις προπονησεις και τα περιοδικα που πανε για δοκιμες...οχι απο 2-3 μεγαλους αγωνες...
PANOS ALEXIOU
06-04-09, 13:49
Παιδες εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια και τα ιδια περι πιστας. το 93 μαλιστα ειχαν γινει και εγκαινια στον ορχομενο αλλα και παλι τιποτα δεν εγινε. καθε φορα που εχουμε εκλογες ολοι οι μ@λ@κες πολιτικοι για αυτο το θεμα μιλανε.
θα συμφωνησω με τουρμπανθρωπο. Εκτος του οτι θα τρεχουμε στην Πατρα (δεν ειναι βεβαια και προβλημα) εκει ειναι που δεν προκειται να μπουμε ποτε !
το patranews με ημερομηνια 17/3/08 λεει ''ετσι ωστε σε δυο μηνες να ξεκινησουν τα εργα''
δηλαδη εχουν ξεκινησει εδω και σχεδον ενα χρονο; δεν νομιζω...
Η καλύτερη λύση είναι να κατεβούν όσοι θέλουν Λαμία να κλείσουν το δρόμο 10 μέρες ώπος οι αγρότες
να δεις για ποτε θα γίνει η πίστα.. Και το ίδιο σαββατοκύριακο να οργανωθούν και Driftwars να γουσταρουμε:cool::cool::cool:
drift student kp60
06-04-09, 19:17
μακαρι με το καλο..αλλα...χλωμο το βλεπω...παντος κατι time attack kai κατι turing αγωνες που θα γινονται...ονειρο....και μακαρι να παραχωρουν την πιστα και για DRIFT...(λεω εγω τωρα...κατσε να γινει η πιστα..αμα γινει και μετα βλεπουμε )...
εγω λεω οτι πολλα θελουμε για Ελλαδα!εδω δεν εχουμε δρομους της προκοπης,οι πιστες F1 μας μαραναν!:roll:
drift student kp60
06-04-09, 21:41
χαχαχα και χωματοδρομοι να εχουμε..η πιστα ασ γινει
ειχαν γινει και εγκαινια στον ορχομενο αλλα και παλι τιποτα δεν εγινε. καθε φορα που εχουμε εκλογες ολοι οι μ@λ@κες πολιτικοι για αυτο το θεμα μιλανε.
μα κι εσεις κανατε εγκαινια χωρις πιστα...οι πολιτικοι μιλανε γιατι το θεμα απασχολει.ωραια θα ειναι να γινει...μονο που αν καθομαστε ολοι με σταυρωμενα χερια δεν το επισπευδουμε.αν και πιστευω πως θα γινει στην πατρα αρα αυτο που προτεινα μπορει να γινει για τις αλλες δυο υποψηφιες πολεις (που ειναι εγκεκριμενες) για ντριφτοπιστες...το αξιζει αλλωστε το ντριφτ.ειναι το πιο θεαματικο!
turbanthropos
07-04-09, 11:19
[...]να γινει για τις αλλες δυο υποψηφιες πολεις (που ειναι εγκεκριμενες) για ντριφτοπιστες...το αξιζει αλλωστε το ντριφτ.ειναι το πιο θεαματικο!
Να αδράξω την ευκαιρία και να καταχραστώ λιγουλάκι τούτη την ενότητα,για να ρωτήσω:Στις Σέρρες,δεν επιτρέπεται το δρίφτ,εκτώς μόνο του Σ/Κ των driftwars(και εδώ φαίνεται η δουλειά που έχει κάνει ο Στάθης) γιατί με το δρίφτ,χαλάει η άσφαλτος.
Στο εξωτερικό,που έχουν κατά πλειοψηφία πιο δυνατά αυτοκίνητα και πιο συχνούς αγώνες,πως το αντιμετοπίζουν αυτό;
Αντικαθιστούν πιο συχνά τον τάπητα;Έχουν ειδικό τάπητα για δρίφτ;
Το είχα απορία καιρό τώρα....
blaze ocean
07-04-09, 11:37
καλημερα!!μα ισα ισα,δε στρωνεται παραπανω λαστιχο??
turbanthropos
07-04-09, 11:42
καλημερα!!μα ισα ισα,δε στρωνεται παραπανω λαστιχο??
Οι gripάδες πάντως,παραπονιούνται ότι γλυστράει από την Κ5 και μετά...
blaze ocean
07-04-09, 13:23
παντως δεν εχω ακουσει παραπονα σε κανενα ξενο φορουμ(που οκ,αλλο να εχεις ιδιαν εμπειρια απο 10-15 αγωνιζομενους και αλλο απο 3000 μελη...)...ετσι κι αλλιως,το ντριφτ μαζευει το λαστιχο λιγο πιο εξω απο την καθαρη γραμμη...μπορει να λεω και βλακειες βεβαια...
PANOS ALEXIOU
07-04-09, 14:00
μα κι εσεις κανατε εγκαινια χωρις πιστα...οι πολιτικοι μιλανε γιατι το θεμα απασχολει.ωραια θα ειναι να γινει...μονο που αν καθομαστε ολοι με σταυρωμενα χερια δεν το επισπευδουμε.αν και πιστευω πως θα γινει στην πατρα αρα αυτο που προτεινα μπορει να γινει για τις αλλες δυο υποψηφιες πολεις (που ειναι εγκεκριμενες) για ντριφτοπιστες...το αξιζει αλλωστε το ντριφτ.ειναι το πιο θεαματικο!
Φιλε μου τα εγκαινια ΔΕΝ τα καναμε εμεις στο ξεκαρφωτο. πρωθυπουργος τα εκανε ο Μητσοτακης.
Φιλε μου τα εγκαινια ΔΕΝ τα καναμε εμεις στο ξεκαρφωτο. πρωθυπουργος τα εκανε ο Μητσοτακης.
α!γι'αυτο δεν εγινε...(φιλη ειμαι!)
Μαριος Παπαδοπουλος
07-04-09, 22:24
Δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαξουν πιστα,τσαμπα ψηνομαστε.
PANOS ALEXIOU
08-04-09, 13:47
α!γι'αυτο δεν εγινε...(φιλη ειμαι!)
sorry για το φιλος καλη μου φιλη!
εγκριθηκε εν οψη ''κρισης''???ρε θα μας τρελανουν???
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_8081.html
σ.σ. ...αλλα δεν μας χαλαει καθολου!!!
(Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 94,6 εκατ. ευρώ, ενώ η επιχορήγηση ανέρχεται σε ποσοστό 30,571%, δηλαδή 28,92 εκατ. ευρώ.)
Να τα φάνε θέλουν πάλι…
Εγω κατι ακουσα οτι δεν θα ειναι για F1 αλλα για μικροτερες κατηγοριες.
Εγω κατι ακουσα οτι δεν θα ειναι για F1 αλλα για μικροτερες κατηγοριες.
δεν εχει σημασια..σαν τις σερρες αμα ειναι καλη θα ειναι ;)
westy turbo
19-05-11, 08:23
και τα 20 χρονια για να ετοιμαστει,που το βαζετε? :)
20 χρονια?
στο ελλαντα εισαι..
στο ελλαντα εισαι..
Δεν το λες καλά...Ellanda!Χαχαχ!
andreasf20c
23-05-11, 03:23
ή αλλιως:Ελλαδισταν! χαχα
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.