Επιστροφή στο Forum : ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ TWIN DRIFTING?
Εχθές με ένα φιλαράκι κάτοχος DATSUN πισωκίνητο αποφασίσαμε να κάνουμε το πρώτο μας twin drifting εγώ με τη μπουμπού μου και αυτός με το δικό του.....σε κάτι πατημένα χώματα γιατί για ασφάλτινο έπεφτε μακριά και απο βενζίνη δεν πάμε καλά...Έτσι και ξεκινήσαμε με εμένα μπροστά.......τι να πώ παιδιά περάσαμε τέλεια και ευτυχώς χωρίς απρόοπτα(ψιλοφοβόμουν μην κολλήσει απο πίσω)...
Επόμενο είναι ασφάλτινο αλλά όχι twin... :lol:
ωραίος....... ωραίος..... !πιστεύω για να κάνεις twin drift πρέπει να ξέρεις πολύ καλά το στυλ οδήγησεις του άλλου....... αλλιώς..... τουφ τουφφφφ :cry: !συνέχιζε την προσπάθεια :D:D πάρε κ κανα video me κανενα κινητο ;)
ωραίος....... ωραίος..... !πιστεύω για να κάνεις twin drift πρέπει να ξέρεις πολύ καλά το στυλ οδήγησεις του άλλου....... αλλιώς..... τουφ τουφφφφ :cry: !συνέχιζε την προσπάθεια :D:D πάρε κ κανα video me κανενα κινητο ;)
Ευτυχώς όλα καλά και κρατούσε αρκετά κοντά.Είναι μηχανικός αν μου το φας του λέω το φτιάχνεις :lol: ........Στο ασφάλτινο θα πάμε ποιό οργανωμένοι με κάμερες :wink:
περιμένω περιμένω περιμένω! όπως κ οι άλλοι εδω μέσα ;)
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
28-09-05, 17:13
Σήμερα το απόγευμα έχω προπόνιση με το μαύρο starlet του Ηλεία.
Eτσι Θοδωρή άντε να ανεβαίνουμε.....και καμιά ανάβαση αργότερααα... :wink: all together
:O :O με τον Τσιφετάκι ε? :O κ που πάτε για practice? σε πίστα.... σε πίστα... η πουθενά αλλού???? :P
XEXEXE καλά είναι όπου και αν είναι......απλά να έχει καλή ορατότητα όσο γίνεται....
Σήμερα μίλησα με τον φίλο μου και αποφασίσαμε πάλι να δοκιμάσουμε twin αφού όμως δοκιμάσουμε και λίγο ένας-ένας....σε ασφάλτινο πάντα........βρήκαμε κάμερες.....λάστιχααα δεν θέλουμε....οπότε όλααα πάνεε καλάα
περιμένω να δώ..................... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Θοδωρή θελώ φώτο να είστε στο εκατοστό!!!
Γιώργος Ψυχούλας
19-10-05, 14:03
Παιδιά καλώς σας βρήκα!
Λοιπόν, πριν κανα μήνα περίπου δοκιμάσαμε με ένα φιλαράκι μου με μια Ζ3 και εγώ με το ΜΧ στο κυκλάκι στο Carefour εδώ στην Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά μου φάνηκε πολύ επικίνδυνο. Εγώ ήμουν από πίσω και ακολουθούσα όσο πιο κοντά μπορούσα σε κάποια φάση οι πόρτες μας είχαν μικρότερη του 1,5 μέτρου απόσταση. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω πως θα πρέπει να υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη και άπειρος χώρος! Ένα τετακέ να έτρωγε το φιλαράκι ακόμα στον λαμαρινά θα είμασταν..
Αναμένω το επόμενο DriftXtreme να τα πούμε από κοντά!
:D
Οτι είναι επικίνδυνο δεν το αμφισβητεί κανένας... άλωστε είναι η πιο θεαματική τεχνική drift!!! Μπράβο σας παιδιά!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.