Επιστροφή στο Forum : μοδερατορ
αγαπιτε >μοδερατορ και αδμινιστρατορ το οτι εγραφα με κεφαλαια οφειλετε στο οτι δεν ξερω πωσ να τα κανω μικρα και νομιζω οτι μου οφειλετε ενα απλο συγνωμη .
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
04-04-09, 14:36
Ποιος σου εκανε παρατηρηση ρε φιλε εσενα? Και εσυ δηλαδη θες να μας πεις οτι δεν ξερεις το πληκτρο Caps Lock? Δηλαδη δεν καταλαβα εξεγερση κανετε ολοι ξαφνικα? Να σου ζητησουμε συγνωμη? Να συμορφωθειτε με τους κανονες του φορουμ που ειναι απο πανω σας και τους αγνοητε!
Η δουλεια μας ειναι να σας κανουμε παρατηρησεις, αντε να δουμε....
manos_blue2000
04-04-09, 14:44
αγαπιτε >μοδερατορ και αδμινιστρατορ το οτι εγραφα με κεφαλαια οφειλετε στο οτι δεν ξερω πωσ να τα κανω μικρα και νομιζω οτι μου οφειλετε ενα απλο συγνωμη .
:roll::roll:
Θελω κι εγω μια συγνωμη απο τον Ηρακλη γιατι την τελευταια φορα που τον συναντησα δεν μου μιλησε πρωτος και αναγκαστηκα να του μιλησω εγω. Αδιανοητα πραγματα.
kallitexni$
04-04-09, 14:59
Θελω κι εγω μια συγνωμη απο τον Ηρακλη γιατι την τελευταια φορα που τον συναντησα δεν μου μιλησε πρωτος και αναγκαστηκα να του μιλησω εγω. Αδιανοητα πραγματα.
Ακομα εδω εισαι συ?Δεν εφυγες?:lol::lol:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
04-04-09, 14:59
Συγνωμη Bimmer ;)
Ακομα εδω εισαι συ?Δεν εφυγες?:lol::lol:
Στις 3 φευγει το τρενο.. :wink:
Συγνωμη Bimmer ;)
Δεν τη δεχομαι ! :lol::lol::lol:
Ας το ριξουμε λιγο στην πλακα μπας και χαλαρωσουμε λιγακι σε πρωτη φαση :wink:
να και το comic relief της εβδομαδας :lol:
Ντα κσι ρε παιδιά.και γώ ειχα φάει παρατήρηση στο πρώτο ποστ. το διορθωσα ωμος. σιγά μην κανετε και ετσι. απλά διορθωθείτε.:p:p:pΠρωτο ποστττττ:p
σε κανα αλλο φορουμ τα χετε κανει αυτα να δειτε τι σουτ τραβανε
δηλ το τοπικ αυτο ειναι για να γυρισει ολα τα φορα στο section ανεκδοτα ..
σε κανα αλλο φορουμ τα χετε κανει αυτα να δειτε τι σουτ τραβανε
δηλ το τοπικ αυτο ειναι για να γυρισει ολα τα φορα στο section ανεκδοτα ..
Δεν μπόρεσα να εννοήσω τι εννοείς.Το ριχνεις αλλη μία plz?:roll:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
04-04-09, 16:51
Eννοει οτι αμα δουνε σε αλλο φορουμ το μελος να απαιτει απο τους admin να του ζητησουν συγνωμη επειδη του κανανε παρατηρηση θα γελανε 5 μερες
Eννοει οτι αμα δουνε σε αλλο φορουμ το μελος να απαιτει απο τους admin να του ζητησουν συγνωμη επειδη του κανανε παρατηρηση θα γελανε 5 μερες
χα0χ0α0χα0χ0α0χ0αχ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0... 1 μήνα:p:p
και ο labros γελούσε σιγουρααα!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ειπε ο μασκοφορος mantaBoy και χαθηκε στο ηλιοβασιλεμα ανεμιζοντας την καπα του
Petros AE86
04-04-09, 17:02
axaxaxaxaxaxaxa:lol::lol::lol::lol:
χα0χ0α0χ0α0χα0χ00χα0χ0α0χα0χ0α0χ0α! +αφήνωντας σκόνη πίσω του.
Γέλασες πολύ ε;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ρε συ ηταν ενας τυπακος σε ενα ξενο φορα , πηγε να βαλει λασπωτηρα σε ενα gsxr και τρυπαει διαμπερες τον εγγεφαλο και ξεκιναει και ρωταει τωρα τα αλλα μελη τι φταιει και ποσταρει φωτο κτλ
ε το τι εγινε σε εκεινο το τοπικ δε φανταζεσται οτι παιζει και να γυρισε το ολο το νετ και 10 φορες
απολαυστε http://www.zxforums.com/forums/zx-6r-forum/14462-fi-light-need-help.html (http://www.zxforums.com/forums/zx-6r-forum/14462-fi-light-need-help.html)
απο την δευτερη σελιδα και μετα ο τυπος αρχιζει και γινεται διασημος
tsilibithras
04-04-09, 17:20
Χααχαχαχχχαχαχααχχαχαχααχααχχαχααα!!!!!
Να 'σαι καλά ρε MantaBoy μας έκανες και γελάσαμε...
Αν κάνω convert αυτό που είπες βγαίνει κάτι τέτοιο:
"Αγαπητέ τροχονόμε και διοικητή της τροχαίας, το ότι έτρεχα με 300 οφείλεται στο ότι δεν ξερω πώς να πατήσω φρένο και νομίζω ότι οφείλετε να μου σβήσετε την κλήση."
Πώς σου φαίνεται; Καλό, ε;
"Αγαπητέ τροχονόμε και διοικητή της τροχαίας, το ότι έτρεχα με 300 οφείλεται στο ότι δεν ξερω πώς να πατήσω φρένο και νομίζω ότι οφείλετε να μου σβήσετε την κλήση."
Πώς σου φαίνεται; Καλό, ε;α ρε Μαριε!εγραψες μεσημερατικα!χαχαχαχχαχααχαχα:lol::lol::lol:
ρε συ ηταν ενας τυπακος σε ενα ξενο φορα , πηγε να βαλει λασπωτηρα σε ενα gsxr και τρυπαει διαμπερες τον εγγεφαλο και ξεκιναει και ρωταει τωρα τα αλλα μελη τι φταιει και ποσταρει φωτο κτλ
ε το τι εγινε σε εκεινο το τοπικ δε φανταζεσται οτι παιζει και να γυρισε το ολο το νετ και 10 φορες
απολαυστε http://www.zxforums.com/forums/zx-6r-forum/14462-fi-light-need-help.html (http://www.zxforums.com/forums/zx-6r-forum/14462-fi-light-need-help.html)
απο την δευτερη σελιδα και μετα ο τυπος αρχιζει και γινεται διασημος
χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0..
οχ ναι ! και μετα λεει οτι έκανε το γύρω όλου του νετ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τελικα τον κάνατε ban?
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
04-04-09, 17:31
Χασσχσχσαχαχαχαχαχαχαχαχα αρε παλι οι καλες παλιες ημερες......
Xωρις να θέλω να προκαλέσω κανένα μέλος.. είχα δει κάπου για μια αγγελία του Gizmo.
Περι τίνος πρόκειται?
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
04-04-09, 17:35
τι εννοεις?
Petros AE86
04-04-09, 17:37
:preza::preza::preza::preza::preza::sifone::sifone::sifone:
Πώς σου φαίνεται; Καλό, ε;
http://img10.imageshack.us/img10/8449/yeahn.gif (http://img10.imageshack.us/my.php?image=yeahn.gif)
AXA KAΛΟ ΕΕΕΕΕ
http://img22.imageshack.us/img22/1823/mast.gif (http://img22.imageshack.us/my.php?image=mast.gif)
τι εννοεις?
ειχα διαβάσει οτι " τουλάχιστον μη διαγράφεις την αγγελία του Gizmo na χουμε να γελάμε"
tzani εισαι off topic .....kalo eeee:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
tzani εισαι off topic .....kalo eeee:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
δν πειράζει .. αλλωστε ολόκληρο το τόπικ ειναι off topic..:lol::lol::lol:
ετσι??
θα μου πείτε ώμος για αυτην την αγγελία?:p
Και τιναξε την ασημενια του γραβατα ! :lol::lol::lol::lol:
.....πανω απο το ροζ πουκαμισο του συνεχιζοντας να πινει απο το στρυφογυριστο ποτηρι την παγωμενη σαγγρια του.....
Hλιαδης Απολλων
04-04-09, 19:38
δεν πιστευω να κοροιδευει κανεις τον αδερφο μου............................
Kαι καπνίζοντας μια γουλιά απο τα αράπικα τσιγαριλια του:lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν με ειπες ρε Λάμπρε ώμος για αθτην την αγγελία ..
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
04-04-09, 21:49
Aμαν ρε tzani θα σου πουμε μας εσκασες....χαχαχα αφορουσε ενα καζανακι που πουλαγε απο το fabia αν θυμαμαι καλα
Aμαν ρε tzani θα σου πουμε μας εσκασες....χαχαχα αφορουσε ενα καζανακι που πουλαγε απο το fabia αν θυμαμαι καλα
και ποσο το πουλουσε?????
ενδιαφερομαι για ενα τετοιο!!!!
χαχαχαχααχχααχχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα
μεχετε κανει και εχω σκασει να γελαω!!!!
πραγματικα μεσα στην απελπισια μου γελαω εδω και μιση ωρα!!!
καλα τι εχει κανει το ζωο με το μηχανακι του!!!χαχαχαχαχα
α!!και να σας πω ρε παιδια?φατσουλεσ πωσ βαζουμε?????
Petros AE86
04-04-09, 22:28
και ποσο το πουλουσε?????
ενδιαφερομαι για ενα τετοιο!!!!
χαχαχαχααχχααχχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα
μεχετε κανει και εχω σκασει να γελαω!!!!
πραγματικα μεσα στην απελπισια μου γελαω εδω και μιση ωρα!!!
καλα τι εχει κανει το ζωο με το μηχανακι του!!!χαχαχαχαχα
α!!και να σας πω ρε παιδια?φατσουλεσ πωσ βαζουμε?????
κατεβα κατω κατω και πατα στα αριστερα που λεει add reply και θα τα βρεις στα δεξια σου!
tsilibithras
05-04-09, 01:19
Πάτα και εκεί που λέει περισσότερα... Διαθέτωμεν πολύ πράμα!
το εσκορτ που εμφανίζεται στην εικόνα δικο σ ειναι ρε Hercules?:cool::cool:
Aaa ! και εγω δεν σε εσκασα γτ αμα είχες σκάσει πως 8α γραφες?:p:p
Petros AE86
05-04-09, 14:35
το εσκορτ που εμφανίζεται στην εικόνα δικο σ ειναι ρε Hercules?:cool::cool:
Aaa ! και εγω δεν σε εσκασα γτ αμα είχες σκάσει πως 8α γραφες?:p:p
το σιερρα εχει ο ηρακλης
το σιερρα εχει ο ηρακλης
ωραιοσσσσσσσ:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
θα ηθελα να μου ζητησουν συγνωμη γιατι γραφω, agglika και δεν ξερω να το γυρισω,ΚΕΦΑΛΑΙΑ κ δεν ξερω το caps,καθωσ επισησ και επειδη μου την λενε οταν κανω λαθος η μαλ@κια.
συγνωμη ρε παιδια αλλα εχω μαθει να σεβομαι τους κανονες και τισ αρχες απο οποιο χωρο βρισκομαι.δεν μπορω να καταλαβω γιατι διαμαρτυρεται και δεν διορθωνεται ο εν λογω τυπος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-04-09, 20:29
Νταξει το πιασε το νοημα ο φιλος μας δεν ειναι αναγκη να κραζουμε ολοι τωρα.Ετσι κιαλλιως το χουμε ριξει στον χαβαλε στο εν λογω τοπικ!
Νταξει το πιασε το νοημα ο φιλος μας δεν ειναι αναγκη να κραζουμε ολοι τωρα.Ετσι κιαλλιως το χουμε ριξει στον χαβαλε στο εν λογω τοπικ!
Δν πειράζει Hercules.. αυτό το τόπικ είναι μια ψυχή του φόρουμ και μας χάρισε
αρκετές στιγμές γέλιου..:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Θα σε παρακαλούσα να μην το κλειδώσεις πριν πιάσει 100 σελίδες!!
Να φανταστείς έφτασα να αγοράσω πισωκίνητο σε 10 μέρες:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Petros AE86
05-04-09, 23:14
ρε παλικαρια ξερει κανεις πως παμε απο πειραια παγρατι???
αχαχαχαχααχ:lol::lol::lol::lol::lol:
αν ξερεις να πας κορυδαλο,εχει πτησεις καθε μια ωρα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-04-09, 23:24
αν ξερεις να πας κορυδαλο,εχει πτησεις καθε μια ωρα
παλαιοκωστας air line!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μαριος Παπαδοπουλος
05-04-09, 23:25
Λοιπον,βγαινεις στην εθνικη,πας μεχρι Τρικαλα,παιρνεις τον περιφεριακο για Λαρισα
περνας Φαρκαδωνα,φτανεις βολο,περνας βολο,σε γραφουν στην Λαμια για ταχυτητα,
πας απο Μπραλο,δεν μπαινεις Λειβαδια,πας απο θηβα,φτανεις αθηνα και ρωτας τον
ενα κουτσο περιπτερα στην πλατεια στα σεπολια που ειναι συμπεθερος του μπατζανακη του κουνιαδου
του γαμπρου του μαγκαιβερ,και εισαι αρχηγος...
Υ.Γ.
Που στο διαολο ειναι αυτα τα smilies;;;;!!!!
Petros AE86
05-04-09, 23:27
Λοιπον,βγαινεις στην εθνικη,πας μεχρι Τρικαλα,παιρνεις τον περιφεριακο για Λαρισα
περνας Φαρκαδωνα,φτανεις βολο,περνας βολο,σε γραφουν στην Λαμια για ταχυτητα,
πας απο Μπραλο,δεν μπαινεις Λειβαδια,πας απο θηβα,φτανεις αθηνα και ρωτας τον
ενα κουτσο περιπτερα στην πλατεια στα σεπολια που ειναι συμπεθερος του μπατζανακη του κουνιαδου
του γαμπρου του μαγκαιβερ,και εισαι αρχηγος...
Υ.Γ.
Που στο διαολο ειναι αυτα τα smilies;;;;!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
στον κουτσο περιπτερα στην πλατεια στα σεπολια που ειναι συμπεθερος του μπατζανακη του κουνιαδου να δωσω χαιρετισματα???
πας πινακας ελεγχου---->επεξεργασια επιλογων και μετα κατω κατω φτιαξε κατι ρυθμισεις!
Μαριος Παπαδοπουλος
05-04-09, 23:42
:clap:
Θενκ γιου μαη φρεντ...
Οχι ρε,μην του δωσεις μου εδωσε λαθος ρεστα μια φορα και ειμαι σπασμενος!
να ειστε καλα μου φτιαξατε το κεφι.......αλλα ακομα περιμενω........
Petros AE86
06-04-09, 01:17
να ειστε καλα μου φτιαξατε το κεφι.......αλλα ακομα περιμενω........θες απο τον καθενα ξεχωριστα?:lol:
ενα απλο συγγνωμη?εχεις καμια προτιμηση σε κανενα λουλουδι?:lol:
andreasf20c
06-04-09, 01:44
θες απο τον καθενα ξεχωριστα?:lol:
εμ τι ετσι ξερο???? απο κατι πρεπει να συνοδευεται...:shit:
:lol::lol::lol:
θες απο τον καθενα ξεχωριστα?:lol:
ενταξει δεν εχω λογια!λοιπον παραταχτειτε και στα γονατα ολοι! :clap:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
06-04-09, 17:10
να ειστε καλα μου φτιαξατε το κεφι.......αλλα ακομα περιμενω........
Πες μου οτι κανεις πλακα σε παρακαλω.....:sirencop:
drift student kp60
06-04-09, 17:15
:kafenes::lol2: ποπο τι ωραια ατμοσφαιρα
Ηρακλή αυτός δεν το πιασε ώπος είπες... Ηρακληη.. μας κοροιδευεις:(:(:(
χαχ0α0χ0α0χ0α0χ0αχ0α0χ0α0χ0αχ0α0χα0χ0α0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χα
τι το πιασε ρε Ηρα?? πλάκα μας κάνεις τωρα?
tsilibithras
06-04-09, 23:07
Αααα!!! Είναι κι επίμονος! :lol::lol::lol::lol:
Αααα!!! Είναι κι επίμονος! :lol::lol::lol::lol:
Εχει ως πρότυπο το τραγούδι του Bob Marley Stand up for your right μονο που δεν exei right!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ηρακλη φιλε στην αρχη να πω την αληθεια οταν μου στειλατε υποδειξεισ ομολογω οτι λιγο μου ηρθε καπωσ.. αν εγραφα λαθοσ δεν το εκανα επιτιδεσ.ολοι μια παρεα ειμαστε και γραφουμε και μαθαινουμε και συζηταμε για το (σκοτεινο παθοσ)...δεν εχω χωραφια να χωρισω με κανεναν!!! αλλα οταν διαβασα τα σχολια των παιδιων ειλικρινα μου φτιαξανε το κεφι και ειπα να το συνεχισω λιγω ακομα να διαβασω και αλλα. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ φιλε ηρακλη (εμαθα να γραφω )και καθε σχολιο δεκτο.α! το manta το εδωσα και μου εμειναν ενα kp60 4age, 2 bmw 520,saab 900t16,kp60 1000.με τι ονομα θα βγω στην πιατσα?
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
07-04-09, 14:47
Θα σου πω εγω! Βγαλε το ΜΑΝΤΑ ΒΟΥ και καντο ΜΑΝΤΡΑ ΒΟΥ χαχαχαχαχα ;)
:lol::lol::lol::lol:Θα σου πω εγω! Βγαλε το ΜΑΝΤΑ ΒΟΥ και καντο ΜΑΝΤΡΑ ΒΟΥ χαχαχαχαχα ;):lol::lol::lol::lol::lol:
drift student kp60
07-04-09, 15:56
ηρακλη φιλε στην αρχη να πω την αληθεια οταν μου στειλατε υποδειξεισ ομολογω οτι λιγο μου ηρθε καπωσ.. αν εγραφα λαθοσ δεν το εκανα επιτιδεσ.ολοι μια παρεα ειμαστε και γραφουμε και μαθαινουμε και συζηταμε για το (σκοτεινο παθοσ)...δεν εχω χωραφια να χωρισω με κανεναν!!! αλλα οταν διαβασα τα σχολια των παιδιων ειλικρινα μου φτιαξανε το κεφι και ειπα να το συνεχισω λιγω ακομα να διαβασω και αλλα. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ φιλε ηρακλη (εμαθα να γραφω )και καθε σχολιο δεκτο.α! το manta το εδωσα και μου εμειναν ενα kp60 4age, 2 bmw 520,saab 900t16,kp60 1000.με τι ονομα θα βγω στην πιατσα?
το kp60 με το 4A-GE ποσο το δινετε(αν το δινετε βεβαια)..?
φιλε ηρακλη πολυ πετυχημενο και με εβαλεσ σε σκεψεισ....οσο για το kp 60 δεν το δινω γιατι ειναι το μονο που εμεινε ασε που το γλυκοκοιταει ο αδερφοσ μου ο απολλων απο τοτε που εδωσε το αε86 με 4agze.
drift student kp60
08-04-09, 00:58
σε τι τιμη παιζει...??...και τι αλλα τεχνικα χαρακτηριστικα εχει...?..
Hλιαδης Απολλων
08-04-09, 13:27
κατω τα χερια απο το kp60.....
drift student kp60
08-04-09, 18:08
χαχαχαχα ναι βρε σιγα...αξαλου δεν εχω χρημα...για να το αγορασω απλα ειμαι περιεργος...αλλα ποτε δεν ξερεις...
tsilibithras
09-04-09, 23:56
Μεταφερθήκαμε εδώ γιατί ξεφύγαμε...
Μεταφερθήκαμε εδώ γιατί ξεφύγαμε...
και καλα κάναμε..:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αφού ειχε παρατραβηχτεί..Αλλά ήθελα λίγο ακόμα...Κριμαααααααα:p:p:p
Akis cossie
10-04-09, 00:30
Θα σου πω εγω! Βγαλε το ΜΑΝΤΑ ΒΟΥ και καντο ΜΑΝΤΡΑ ΒΟΥ χαχαχαχαχα ;)
Ρε τρελε ζωγραφισες!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
θελω και αλλο...... περιμενω προτασεισ....πλακα πλακα εχω γινει διασημοσ......
Φιλαράκι ,, αν εισαι αυτός που μού πε ο λάμπρος έχεις ήδη γίνει διασημος σε ολόκληρο τον κόσμο..
Ναι .. σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στην ταχύτητα του ιντερνετ..αλααααααααααα..
:kafenes::kafenes::kafenes::kafenes:
παλαιοκωστας air line!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλιο αγρα παρα ποτε....
εγω σε αποκριατικο παρτυ...
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/AiR.jpg
υπομονη ερχομαι...
Petros AE86
10-04-09, 20:24
axaxaxaxaxaaxaxxa
ωραιος ο σακης!!
λαμπρο την επομενη φορα που θα ανεβεισ πανω θα ερθω να σε βρω να τα πουμε απο κοντα.
λαμπρο την επομενη φορα που θα ανεβεισ πανω θα ερθω να σε βρω να τα πουμε απο κοντα.
Ναι ρε φίλε... να σε ζητησει και μια συγνώμη..
χα0χα0χ0αα0χα0χ0αχ0α0χα0
drift student kp60
11-04-09, 01:01
μυριζομαι πολεμος...:lol:
μυριζομαι πολεμος...:lol:
Σιγα ρε δριφτστιουδεντ... Αμέσως πολεμο εσύ..:p:p:p
Χαλαρωσεεεεεεεεεεεεε...:lol::lol::lol::lol::lol:
drift student kp60
11-04-09, 01:42
Σιγα ρε δριφτστιουδεντ... Αμέσως πολεμο εσύ..:p:p:p
Χαλαρωσεεεεεεεεεεεεε...:lol::lol::lol::lol::lol:
χαλαρος ειμαι απλα σκευτομαι σφαιρικα :p
χαλαρος ειμαι απλα σκευτομαι σφαιρικα :p
γτ το λες αυτό??? τι εννοείς δλδ??:lol::lol::lol:
drift student kp60
11-04-09, 01:52
γτ το λες αυτό??? τι εννοείς δλδ??:lol::lol::lol:
εεε να ρε παιδι μου...κοιταω ολλες της αποψεις...και σαφος...παντος ειμαι υπερ των νομον και των κανονον του forum...
μου αρεσει παντως που ολοι ειμαστε υπερ των νομων, απο τους admin - μοδερατορες- και μελη, αλλα στην υπολοιπη ζωη μας αναθεμα κι αν κανουμε κατι συμφωνα με τον νομο, ειδικα εδω στην ελλαδα κανουμε μονο οτι απαγορευεται...:wink::wink::lol::lol:
turbanthropos
11-04-09, 13:21
Αφού είμαστε κρυφοαναρχικοί-το έχουμε στο DNA μας ως λαός χεχε!
Hλιαδης Απολλων
11-04-09, 19:10
κανα χουντικο ρε εχουμε παπαδοπουλος
drift student kp60
11-04-09, 19:51
μου αρεσει παντως που ολοι ειμαστε υπερ των νομων, απο τους admin - μοδερατορες- και μελη, αλλα στην υπολοιπη ζωη μας αναθεμα κι αν κανουμε κατι συμφωνα με τον νομο, ειδικα εδω στην ελλαδα κανουμε μονο οτι απαγορευεται...:wink::wink::lol::lol:
εγω σεβομαι μοναχα εναν νομο αυτον των φιλων μου ...δλδ αφου σεβομαι τους αγωνιζομενους στης πιστες ..τους σεβομαι αυτοματα κ'εδω μεσα.. σεβομαι της παρατηρισεις και γενικα τους νομους τους...τωρα για τους νομους της αστυνομιας και ολλων των αλλων ...να'μου :)...σεβομαι μονο αυτους και αυτα που αγαπω.....;)
εγω σεβομαι μοναχα εναν νομο αυτον των φιλων μου ...δλδ αφου σεβομαι τους αγωνιζομενους στης πιστες ..τους σεβομαι αυτοματα κ'εδω μεσα.. σεβομαι της παρατηρισεις και γενικα τους νομους τους...τωρα για τους νομους της αστυνομιας και ολλων των αλλων ...να'μου :)...σεβομαι μονο αυτους και αυτα που αγαπω.....;)
Δεν το θέτεις καλα ρε φίλε όμως... Ούτε τους καθηγητές σου μπορει να αγαπας αλλα στανταρ
καποιες φορες τους σέβεσαι .. Αυτο ειναι σιγουρο..
Ααα.. και παρακαλώ τους admin να αλλάξουν τον τιτλο του τοπικ και να τον κάνουν αμέρικαν μπάρ..:p:p
drift student kp60
12-04-09, 00:45
μπα ουτ'αυτους τους σεβομαι ...σεβασμος δεν ειναι μoνο αυτο που δειχνεις στον αλον...αλλα και το τι νοιο9εις γι'αυτον ;)
E36 RULES!!
12-04-09, 01:06
Eτσι δεν εδειχνε σεβασμο και το αλλο και βγηκε κ αρχισε να σκοτωνει οποιον εβλεπε μπροστα του, λες κ επαιζε GTA...
drift student kp60
12-04-09, 01:43
Eτσι δεν εδειχνε σεβασμο και το αλλο και βγηκε κ αρχισε να σκοτωνει οποιον εβλεπε μπροστα του, λες κ επαιζε GTA...
ειπαμε οχι και τοσο..αλο μανιακος δολοφονος κ'αλο στ'@ρ%ιδι@ρ1ς...
παιδια περιμενω ακομη απαντηση.......απο τον λεωντη.....και με ξεχασατε....
επειδη δε θελω να διαβασω τις σελιδες ολες, διαβασα το πρωτο ποστ. βασικά σου έιπε οτι
γραφεις μικρα γραμματα με caps lock, αλλα μετα απο 2,5 χρονια αφου γραφεις οκ. ποια απαντηση περιμένεις; :p
υ.γ. και δεν εχω δει και τον ηρακλη λεοντη να "πολυγράφει" πλεον εδω μέσα
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.