PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΠΡΟΣ Η ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ??????

χαρης
25-09-05, 23:34
:wink:ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝΟΩ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!! :wink: ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ
FRαδες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ :(

Takis
25-09-05, 23:49
Πισω και στα τεσσερα!!!!!!!

Chaos
26-09-05, 03:51
Θα συμφωνίσω με τον φίλτατο Taki!!!

F117
26-09-05, 04:30
Πίσω μου σε έχω Σατανά.....από πού λες να βγήκε η έκφραση??? :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink:

Μόρτης
27-09-05, 00:07
Από πίσω έχει γλύκα!! :twisted: :twisted: :twisted:
Άλλο πράμα...! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DRIFTER
27-09-05, 17:05
ΠΙΙΣΣΩΩΩΩ!!!! :twisted:

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
28-09-05, 17:17
ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
20-10-05, 20:37
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ!ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!!! Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ?

dimsabas
20-10-05, 23:55
Ρε δεν πα να φωνάζεις όσο θέλεις. Η μπροστά είναι για να πηγαίνουν οι νοικοκυρές στη δουλειά τους. Πίσω ασφαλώς :wink:

F117
21-10-05, 13:27
:O:O loooooooooooooooooooooooool! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κάποια μου φένεται θα έρθει στις 16 του μήνα για να αποδείξει πράγματα στον Καρτόδρομο :P :P :P :wink: :wink: :wink: πέρα απο αυτά Τίνα αμα μπορείς να έρθεις κ να τρέξεις στο SHOW :) :) το εχω πεί εγώ!άντε να δούμε κ γύναικες.....πόσο μάλλον με μπρόστα κίνηση ;) ;) αλήθεια πισωκίνητο έχεις οδηγήσει ποτε?(να το παντιάζεις εννοώ :P )

ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
24-10-05, 14:32
οταν γινει το drift extreme θα τα πουμε απο κοντα και οποιος θελει και μπερδευτει ας πεσει κατω απ το renault να δει που ειναι το διαφορικο.οσο για τις νοικοκυρες που ακουστηκε ναι ειναι τιμη μου να δουλευω 12 ωρες τη μερα βελτιωνοντας αυτοκινητα να τρεχω σε αγωνες να κανω drift και να σφουγγαριζω!εσεις μπορειτε να τα κανετε ολα αυτα η μονο να κρινετε?χι χι !!!!! :D :D :D

dimsabas
24-10-05, 19:17
Ζώντας μόνος μου στην Κεφαλλονιά, σε πληροφορώ ότι και μαγειρεύω (όχι πολύ καλά, μαθαίνω όμως :lol: ) και πλένω ρούχα και σιδερώνω και σκουπίζω και σφουγγαρίζω. Όπως καταλαβαίνεις, το μόνο που μου λείπει, είναι να αγοράσω ένα προσθιοκίνητο :lol: . Μετά θα είμαι η Μαίρη η Παναγιωταρά :lol:

F117
25-10-05, 04:17
ιχχχχχχχ!εγώ δεν θα ήθελα τπτ παρά εναν father που να μ πει οκ γιε μ γαμ@ τα λαστιχα κ το τουτου κ το τουτου με λίγα παραπνω άλογα.........αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κρεας στο φούρνο με πατάτες.........ΑΧχχχχχχχχχχχχχ!Αχχχχχ διαφορικο μπλοκέ που δεν έχω................! :oops:

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
25-10-05, 14:42
Ζώντας μόνος μου στην Κεφαλλονιά, σε πληροφορώ ότι και μαγειρεύω (όχι πολύ καλά, μαθαίνω όμως :lol: ) και πλένω ρούχα και σιδερώνω και σκουπίζω και σφουγγαρίζω. Όπως καταλαβαίνεις, το μόνο που μου λείπει, είναι να αγοράσω ένα προσθιοκίνητο :lol: . Μετά θα είμαι η Μαίρη η Παναγιωταρά :lol:
Η κοπέλα έχει δήξει τις περγαμηνές τις.Εσύ΄;

ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
25-10-05, 15:06

αγαπητε μου και θα συνεχισεις να μενεισ μονοσ σου με τα μυαλα που κουβαλας για πολυ πολυ καιρο ακομα αφου τα λογια σου δειχνουν ενα κομπλεξικο αγορι που δεν μπορει να δεχτει οτι μια γυναικα driftaρει καλυτερα απο αυτον και με μπροστα κινηση.δεν πειραζει θα το ξεπερασεις αν και θα επρεπε να εισαι περηφανος για μενα γιατι αν θες μπορω να σου κανω μαθηματα και στη μαγειρικη και στο σφουγγαρισμα και στο drift φιλακια βρε και μη στεναχωριεσαι μπορα ειμαι και δεν θα περασω γρηγορα.

F117
26-10-05, 00:10
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: άντε να δούμεεεεεε!#!##!ιχχχ!δεν θέλω να το χάσω το show στον καρτόδρομο.......Τίνα πάρε λάστιχα ......θέλω να κάτσω στις πίσω θέσεις εγώ :P κουνάει πιο πολΥ!:D :D το πρόβλημα με τα μπρος είναι οτι δεν έχει δίαρκεια :/ πρέπει να είναι κ πιο δύσκολο.....

ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
27-10-05, 13:59
μην ανυσηχεις βρε θα εχω αρκετα λαστιχα οσο για τη διαρκεια ειναι τοσο γρηγορες οι εναλλαγες των στροφων που δεν καταλαβαινεις ευκολα τη διαρκεια παντως οντως πισω κουναει πολυ.αν μας το επιτρεψουν καλως να ερθεις αλλα μη μου πεις στη μεση της πιστας σταμτα γιατι εχει συμβει.φιλακια :D

F117
28-10-05, 23:47
μπα....μάλλον το αντίθετο θα συμβεί :P :P γιατί πορόνωνομαι με αυτά.......μην μ τι άλλο κάνω.......ώνω....!πιο πιθανό είναι να μην μπορείς να με ξεφορτωθείς!άντε να δω κ κανα female στο τιμόνι :D:D:D:D:D ετσι miss ΜαυσταυRALLY ;)

Themis
31-10-05, 00:00
Όλα καλά και άγια σε όσα λες γενικά για τα προσθιοκίνητα και τη δυσκολία να τα κρατάς κατά την υπερστροφή. Μαζί σου. Αλλά...

τα λογια σου δειχνουν ενα κομπλεξικο αγορι που δεν μπορει να δεχτει οτι μια γυναικα driftaρει καλυτερα απο αυτον και με μπροστα κινηση
Εσύ πού το ξέρεις ότι driftάρεις καλύτερα από αυτόν; Μήπως κάνατε twin drift μαζί και έχασε συγχρονισμό; Εκτός αν γνωρίζεστε και δεν το ξέρω...

dimsabas
31-10-05, 21:44
Κάτσε τώρα γιατί μυρίζει μπαρούτι και παρεξήγηση ενώ δε θα έπρεπε. Να διευκρινήσω κάτι: Όσα έγραψα παραπάνω για σκούπισμα και μαγείρεμα, απλώς τα εννοώ :D . Επαγγελματικές υποχρεώσεις επιβάλλουν την παραμονή μου όλη τη φετινή σχολική χρονιά στην Κεφαλλονιά και καθώς είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από τις μητρικές φροντίδες, απλώς πρέπει να τα κάνω όλα μόνος μου. Δεν ήταν ειρωνικά τα σχόλιά μου, πραγματικά ήταν.
Όσο για τα μαθήματα στη μαγειρική και το σφουγγάρισμα, καλοδεχούμενα, αφού μόνο τα μακαρόνια μπορώ να πω ότι κατέχω καλά.
Τώρα, για το αν είμαι κομπλεξικός και το αν θα μείνω μόνος μου, είναι ερωτήματα που δεν μπορώ να απαντήσω ούτε εγώ, πόσο μάλλον εσύ... :wink:
Για το αν driftάρεις καλύτερα από μένα, αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας μας, αφού δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα πάντως αν ήσουν καλύτερη, άλλωστε δεν είμαι κάποιος επαγγελματίας, αλλά κάποιος που απλώς προσπαθεί να διασκεδάσει, όσο του επιτρέπουν τα χέρια του. Προσωπικά, χαίρομαι πολύ τις γρήγορες γυναίκες, είναι εξαιρετικά σπάνιες και περιζήτητες (ναι, και από μένα :lol: ). Αρκετά με τις τσιρίδες μέσα στο ΜΧ, δεν αντέχω άλλο...

ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
01-11-05, 16:41
Όλα καλά και άγια σε όσα λες γενικά για τα προσθιοκίνητα και τη δυσκολία να τα κρατάς κατά την υπερστροφή. Μαζί σου. Αλλά...

τα λογια σου δειχνουν ενα κομπλεξικο αγορι που δεν μπορει να δεχτει οτι μια γυναικα driftaρει καλυτερα απο αυτον και με μπροστα κινηση
Εσύ πού το ξέρεις ότι driftάρεις καλύτερα από αυτόν; Μήπως κάνατε twin drift μαζί και έχασε συγχρονισμό; Εκτός αν γνωρίζεστε και δεν το ξέρω...αν διαβασεις στη πρωτη σελιδα των δημοσιευσεων καπου απαντα ο βουλγαρης πως εχω δειξει τις περγαμηνες μου και εχω δικαιωμα να μιλαω.ο κυριος που μιλαει σαν ρατσιστης απλα μιλαει.και οπως το πανε μερικοι δεν θα βλεπετε γυναικα σε drift show να τρεχει ουτε ζωγραφιστη.δεν ειναι κακο να αγκαλιαζετε λιγο το αντιθετο φυλο και εκτος κρεβατιου.οσο για το twin drift που ειπες επιλεγω εγω με ποιον θα κανω και αυτος ειναι μονο ο θοδωρης. :D

ΤΙΝΑ ΜΑΣΤΑΥΡΑΛΗ
01-11-05, 16:47
Κάτσε τώρα γιατί μυρίζει μπαρούτι και παρεξήγηση ενώ δε θα έπρεπε. Να διευκρινήσω κάτι: Όσα έγραψα παραπάνω για σκούπισμα και μαγείρεμα, απλώς τα εννοώ :D . Επαγγελματικές υποχρεώσεις επιβάλλουν την παραμονή μου όλη τη φετινή σχολική χρονιά στην Κεφαλλονιά και καθώς είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από τις μητρικές φροντίδες, απλώς πρέπει να τα κάνω όλα μόνος μου. Δεν ήταν ειρωνικά τα σχόλιά μου, πραγματικά ήταν.
Όσο για τα μαθήματα στη μαγειρική και το σφουγγάρισμα, καλοδεχούμενα, αφού μόνο τα μακαρόνια μπορώ να πω ότι κατέχω καλά.
Τώρα, για το αν είμαι κομπλεξικός και το αν θα μείνω μόνος μου, είναι ερωτήματα που δεν μπορώ να απαντήσω ούτε εγώ, πόσο μάλλον εσύ... :wink:
Για το αν driftάρεις καλύτερα από μένα, αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας μας, αφού δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα πάντως αν ήσουν καλύτερη, άλλωστε δεν είμαι κάποιος επαγγελματίας, αλλά κάποιος που απλώς προσπαθεί να διασκεδάσει, όσο του επιτρέπουν τα χέρια του. Προσωπικά, χαίρομαι πολύ τις γρήγορες γυναίκες, είναι εξαιρετικά σπάνιες και περιζήτητες (ναι, και από μένα :lol: ). Αρκετά με τις τσιρίδες μέσα στο ΜΧ, δεν αντέχω άλλο...τωρα τα γυρνας.παντως δεν νομιζω πως εισαι πολυ μακρια για να ερθεις να μου αποδειξεις το αντιθετο ελα στο drift extreme να δουμε.οσο για τις κοπελες που τσιριζουν μεσα στο ΜΧ να μην τις βαζεις μεσα ή καντες να ξερασουν μεχρι να μαθουν οτι εσυ πας πακετο με τις ενεργειες σου και τα χομπι σου.και δεν ειναι δυο διαφορετικα ατομα

F117
02-11-05, 19:06
:O peace χεράδες κ χερούδες μου ;) ;) ;) χιχιχι τις ορέξεις σας σε 2 βδομαδούλες........... ;) ;) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: φορτόστε λάστιχα....

μικρος
02-11-05, 23:41
Π-Ι-Σ-Ω !

portas
14-11-05, 18:55
ρε dimsabas ντροπή!!!!έτσι φέρονται στις κυρίες??? βουλγαρή να δοκιμάσουμε και μαζί twin αλλά εσύ με το Manta και εγώ με το starlet!!!!!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
16-11-05, 15:01
ρε dimsabas ντροπή!!!!έτσι φέρονται στις κυρίες??? βουλγαρή να δοκιμάσουμε και μαζί twin αλλά εσύ με το Manta και εγώ με το starlet!!!!!
Άντε σε περειμένω.