PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαφωνώ κάθετα με τη διαγραφή διαδόρων post!!!

tasosmitsi
01-04-09, 11:25
Ειναι λαθος!!! δηλαδη ο admin και οι moderators θελουν να γραφουμε εδω μεσα μονο οτι αρεσει στους επισκεπτες και θεατες? μηπως να κανουμε και σοου για να ερθουν πιο πολοι?? η συζητηση που γινοταν για το παρασκηνιο των driftwars ειχε πιστευω μεγαλη σχεση με το ντριφτ στην ελλαδα σημερα οποτε γιατι να διαγραφει? για να μη μαθουν ποτε αυτοι που δεν προλαβαν να μπουν εχτες τι ειπε ο καθενας?? γιατι να μη μεταφερθουν ολα στο SPAM γιατι υπαρχει αυτο? προτιματε να αποκρυπτονται οι κακες συμπεριφορες εδω μεσα? δηλαδη για να μαθω τι εγινε πρεπει να παρω τον καθενα απο εδω μεσα τηλεφωνο και να τον ρωταω τι ειπε και γιατι? τι πραγματα ειναι αυτα? κρυβομαστε? η κρυβουμε το ασχημο προσωπο μας να μην το δουν οι αλλοι ενω υπαρχει? υποκρισια μου κανει αυτο!!!

Αναγνωριζοντας λοιπον την προσφορα των admin και moderators εδω μεσα (γιατι στο κατω κατω αυτοι εφτιαξαν το ντριφτ εγω μονο το βλεπω) θελω να πιστευω οτι ηταν ενα τραγικο λαθος! πιστευω οτι δεν πρεπει να ξαναγινει και αν υπαρχουν τα ποστ να ξαναμπουν!

Βεβαια επειδη το φορουμ ειναι δικο σας και οχι δικο μου, εσεις βαζετε τους κανονες! αν λοιπον συνεχισετε να ενεργειτε ετσι η μονη επιλογη που μου μενει ειναι να μην ξαναμπω!

και φυσικα αυτο δεν ειναι απειλη γιατι τουλαχιστον εσεις και εγω ξερουμε οτι 1 μελος λιγοτερο δεν ειναι τιποτα! για τους ασχετους το λεω που θα πουν μας απειλεις κιολας...

Stathis WOT
01-04-09, 11:30
εχεις δίκιο σε αυτά που λες, γιαυτό και φτιάξαμε το spam, απλά εχθες γράφονταν πράγματα που δεν ήταν ούτε για spam και σίγουρα ήταν εν θερμώ αυτοί που τα έγραφαν. Τώρα υπάρχουν κάποια σχετικά post εκεί.

tasosmitsi
01-04-09, 11:35
και παλι (με ολο το σεβασμο) πιστευω οτι θα επρεπε να παραμεινουν τα ποστ και αν ηθελαν οι ιδιοι αφου το μετανιωναν να τα διαγραψουν! τελοσπαντων αφου πιστευεις (φανταζομαι δεν σε ενοχλει ο ενικος) οτι εχω δικιο φανταζομαι δεν θα επαναληφθει κατι τετοιο οποτε λυθηκε το θεμα. λαθη κανουμε ολοι και φανταζομαι δεν το κανατε με κακο σκοπο! απλα θα ηταν καλο αν υπαρχουν τα ποστ να ξαναανεβουν! αυτα και ευχαριστω

Rozy_SS_Kp60
01-04-09, 16:07
Πολυ σωστο σε βρισκω τασο...Ειναι η πικρη αληθεια...

moya
03-04-09, 01:12
εχεις δίκιο σε αυτά που λες, γιαυτό και φτιάξαμε το spam, απλά εχθες γράφονταν πράγματα που δεν ήταν ούτε για spam και σίγουρα ήταν εν θερμώ αυτοί που τα έγραφαν. Τώρα υπάρχουν κάποια σχετικά post εκεί.

και τωρα κλειδωθηκε και αυτο.με ολο τον σεβασμο που εχω στο εργο σου (το εχω ξαναεκφρασει) διαφωνω κι εγω με το κλειδωμα του σπαμ γιατι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος.εγω ειλικρινα εκτιμησα περισσοτερο ολους οσους συμετειχαν στην κουβεντα αυτη γιατι αυτο που εξελαβα μετα την πικρια (φυσικο) ειναι το δεσιμο μεταξυ σας και η καλη διαθεση να παει το ντριφτ ενα βημα παραπανω.παρακαλω να ανοιξει παλι γιατι η κουβεντα δεν εχει τελειωσει.υπηρχαν ελειψεις στον ελεγχο των αγωνων και γι'αυτο πρεπει να ψηφιστει η εφεση του μαργαριτη.

Labros
03-04-09, 02:10
moya κανε μου μια χαρη και συστησου στο αναλογο τοπικ νεα μελη , στο λεω γιατι τελευταια εχουμε προβληματα με νεα μελη προφανως τα χεις δει και εσυ και προς αποφυγη περαιτερω παρεξηγησεων θα ηταν καλο να ξερουμε και δυο πραγματα για σενα , ευχαριστω προκαταβολικα

drift75
03-04-09, 03:37
Θα παρακαλουσα κι απο μεριας μου να ξεκλειδωθει το topic διοτι θεωρω οτι δεν ειπωθηκαν ολες οι αποψεις. Γινεται επικοδομητικος διαλογος και δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει λογοκρισια.Περιμενω απαντησεις απο καποιους συναθλητες μου ,που ενω μου τις εχουν εκφρασει προσωπικα μεσω τηλεφωνου,θα θελα να τις πουν και δημοσια οπως μου υποσχεθηκαν για να μη σπιλωνεται αλλο το ονομα και η υπολειψη μου.

moya
03-04-09, 04:18
moya κανε μου μια χαρη και συστησου στο αναλογο τοπικ νεα μελη , στο λεω γιατι τελευταια εχουμε προβληματα με νεα μελη προφανως τα χεις δει και εσυ και προς αποφυγη περαιτερω παρεξηγησεων θα ηταν καλο να ξερουμε και δυο πραγματα για σενα , ευχαριστω προκαταβολικα

καταλαβαινω,το μονο που θα πω ειναι οτι ειμαι γυναικα.παρακαλω να γινει μια εξαιρεση γιατι ειναι προσωπικοι οι λογοι που δεν αποκαλυπτω το ονομα μου.δεν νομιζω να ενοχλω αλλωστε...αγαπω τα αυτοκινητα οπως κι εσεις και θελω το καλυτερο!αν δεν προφυλαξουμε τον χωρο εμεις που τον αγαπαμε τοτε ποιος θα το κανει?

moya
03-04-09, 04:31
Περιμενω απαντησεις απο καποιους συναθλητες μου ,που ενω μου τις εχουν εκφρασει προσωπικα μεσω τηλεφωνου,θα θελα να τις πουν και δημοσια οπως μου υποσχεθηκαν για να μη σπιλωνεται αλλο το ονομα και η υπολειψη μου.

αν πηρες τις απαντησεις σου αρκει,ο κοσμος εχει ματια και βλεπει.θα φανει στην ψηφοφορια,ειναι δημοκρατικο αλλωστε.αν με ρωτουσαν προσωπικα θα σου εδινα αναστολη γιατι υπηρχαν κενα στον ελεγχο.δεχομαι ομως να μην πιαστει η ψηφος μου γιατι δεν εχω αποκαλυψει την ταυτοτητα μου.το σιγουρο ειναι πως ολοι οι οδηγοι πηραν το μαθημα τους και το ντριφτ στην ελλαδα πηγε ενα βημα παραπανω!

moya
03-04-09, 04:38
ειναι προσωπικοι οι λογοι που δεν αποκαλυπτω το ονομα μου.

και να το πω δεν με ξερετε.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
03-04-09, 09:39
και να το πω δεν με ξερετε.

Θα μπορσες να μας δωσεις αλλες πληροφοριες, οπως ηλικια, χρωμα ματιων/ μαλλιων, διαστασεις (90-65-88 κατα προτιμηση), υψος κλπ. για να κρινουμε αντικειμενικα τη γνωμη σου.

Αν εισαι 1,80, με ξανθα μαλλια μεχρι τη μεση, 22 Μαιων, με πλουσια......προσοντα και γκριζογαλανα αμυγδαλωτα ματια........., Τοτε συμφωνουμε ΟΛΟΙ στα παντα !!!!!!!

χαχαχαχα............................το ριξαμε στην πλακιτσα!!!!!!!! Καλημερα Μογια.

Labros
03-04-09, 11:15
καλημερα σε ολους..
moya θα σε παρακαλουσα ανωνυμα να μην συνεχισεις να συμμετεχεις σε αυτο το τοπικ ειναι κατι που ειχα παρακαλεσει και στο αλλο τοπικ και οπως δεν επετρεψα σε αλλα μελη που θελουν να μεινουν ανωνυμα να συμμετασχουν ετσι πιστευω και για σενα....νομιζω οτι συμφωνει και ο Μαργαριτης σε αυτο

Μαργαριτη και εγω και ο Τακης και ο Μτς σου εκφρασαμε τηλεφωνικος την αποψη μας και αυτο ειναι που μετραει , τα ειπαμε και με τον χρονο πιστευω οτι θα επουλωθουν στο επακρο οι πικριες που προκαλεσαμε ο ενας στον αλλο ,πιστευω οτι με καταλαβες οπως σε καταλαβα και εγω
ας κλεισει εδω το θεμα

tasosmitsi
03-04-09, 16:35
βασικα...
προς τον σταθη: αυτο που ειπες αμεσως μετα το ανοιγμα του τοπικ απο εμενα ποτε δεν θα οδηγουσε κανεναν λογικο ανθρωπο στο συμπερασμα οτι θα κλειδωθει το σπαμ! μαλιστα εγω ειχα την εντυπωση οτι αναγνωρισες την λαθος (κατα την αποψη μου) κινηση που εγινε και περιμενα να μην ξαναγινει. αντιθετα επελεξες να κανεις το ιδιο λαθος λιγες ωρες αργοτερα! επειδη λοιπον το χρονικο διαστημα ειναι μικρο θεωρω οτι το εκανες επιτηδες! και αρα κανεις δεν μπορει να μιλαει εδω μεσα για ενα θεμα που δεν θελουν οι αντμιν και τελος! (βεβαια εχετε καθε δικαιωμα το μαγαζι ειναι δικο σας).
με πειραξε παρα πολυ η εκφραση: Το θέμα αναπτύχθηκε μέχρι σημείο ματώματος. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και συνεπώς και θεωρείται λήξαν. αυτο δεν μπορεις να το ξερεις και οπως φανηκε αμεσως οι αποψεις δεν ακουστηκαν ολες και υπαρχουν ακομα πολοι που δεν θεωρουν το θεμα ληξαν! καταληγουμε λοιπον και παλι στο παραπανω συμπερασμα! λυπαμαι παρα πολυ για αυτη τη συμπεριφορα και χωρις να θελω να σε μειωσω προσπαθεις να κουκουλωσεις ενα θεμα και αυτο δειχνει πολυ ασχημα!!! (λεω οτι δεν σε μειωνω γιατι δεν καλυπτεις καποιο δικο σου λαθος, δεν εχεις προσωπικο οφελος (απ οσο ξερω) οποτε απλα φανταζομαι το κανεις για να φανει καλυτερη η εικονα του ντριφτ αλλα την κανεις χειροτερη!!!)
δεν σε ξερω και δεν κρινω ποτε το χαρακτηρα σου!!! μονο τις πραξεις!!! και μονο αυτες που ξερω!!!!

προς τον λαμπρο: δεν ειναι σωστο να ζητας απο καποιον να δωσει τα στοιχεια του στο ιντερνετ! τι ιντερνετ ειναι χωρος ανωνυμιας! και αφου επελεξες να τον χρησιμοποιησεις πρεπει να δεχεσαι τους κανονες του! οπως ακριβως εμεις σεβομαστε τους κανονες που θετετε εσεις στο χωρο αυτο που ειναι δικος σας! οποτε η βαλτε στους κανονες το να μιλανε επωνυμα ολα τα μελη η δεχτειτε την ανωνυμια! σε καθε περιπτωση εχετε το δικαιωμα του μπαν αλλα οχι να πειτε σε καποιο μελος οτι για το συγκεκριμενο θεμα μιλαμε επωνυμα (για τα αλλα οχι)

ειλικρινα δεν εχω καμια προθεση για ανταρσια προσβολη καποιου η διμηουργια εντυπωσεων!
συγχωρεστε μου την ορθογραφια και τον ενικο, σε περιπτωση που σας ενοχλει θα αλλαξει αμεσως!!!
περιμενω τις απαντησεις σας και μετα απο τη ληξη του θεματος φανταζομαι οτι δεν θα ξαναχρησιμοποιησω το λογαριασμο μου!
ειμαι αντιθετος στη λογικη που φανερωνετε και επαναλαμβανετε οποτε επειδη εχετε το δικαιωμα να συμπεριφερεστε οπως θελετε στο φορουμ σας εχω το δικαιωμα να μην το χρησιμοποιω!
παρ ολα αυτα λυπαμαι παρα πολυ γιατι ηταν καλη πηγη πληροφορησης και γνωσεων. απλα δεν εχω συνηθισει να βρισκομαι κοντα με ατομα που λειτουργουν ετσι. (και παλι δεν το λεω προσβλητικα)

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
03-04-09, 16:57
Συμφωνω με τον Τασομιτση. Ασε που μας ηρθε κολπος, αφου το ολο θεμα πηγαινε ολο και καλυτερα, και φαινοταν φως στο τουνελ.
Εγω αντιθετα με το Τασομιτση, γνωριζω τον Σταθη και τον Λαμπρο και τους εχω πολυ ψηλα, ιδιαιτερα συμπαθεις και ευφυεις.

Αλλα οπως εχουμε ξαναπει, λαθη κανουν ολοι.
Ας ειναι, ξαναγυρναμε στα ανουσια ποστ τυπου "καλοπουλητο φιλαρακι...." κλπ.

tasosmitsi
03-04-09, 17:19
ευχαριστω πολυ νικο (εσυ ζητησες να κοψουμε το κυριε)! εγω με το σταθη εχω γνωριστει αλλα μιλησαμε 3 λεπτα οποτε δεν με θυμαται κ για κανενα λογο δεν εχω το δικαιωμα να μιλησω για το ποιος ειναι και το τι εχει καταφερει που ειναι οντως πολυ μεγαλο! μιλαω συγκεκριμενα για μια πραξη η οποια ηταν εσκεμενη αφου επαναληφθηκε.
τον δε λαμπρο δεν τον γνωριζω περαν του φορουμ!
και Τελος αν και ειμαι εναντιος στη συγκεκριμενη κινηση, αλλα επειδη ειδα βλακωδως να ζηταται επωνυμια απο πολους και στο αλλο θεμα, το ονομα μου ειναι Τάσος Μητσινίκος
απλα δεν βλεπω κανεναν λογο να ξερει καποιος το ονομα μου? θα ρθουν και καλα να με βρουν η να μου κανουν κακο??? επισης τις περισοτερες φορες που ζητηθηκε ονομα (οχι ολες) ηταν επειδη δεν εχουμε επιχειρηματα να αντικρουσουμε την αποψη σου πες μας το ονομα σου για να κραξουμε καποιο δικο σου λαθος να φανεις κι εσυ λαθος...
λυπαμαι πολυ που ανθρωποι που ξερουν τοσα πολλα πανω στο χωρο κανουν σαν παιδακια 3 ετων!
επισης τονιζω οτι ειναι λογικοτατο οτι δεν προκειτε να συμετεχω σε καμια δημοσια συζητηση απο δω κ περα αν δε λυθει το θεμα με τροπο που με ικανοποιει (οχι εμενα την αξιοπρεπεια μου). και επισης οπως εχω ξαναγραψει τα καλοπουλητο καωσηρθες καθως και μια φατσουλα σε κα8ε ποστ ετσι για να φανει η υπογραφη μας δεν ειναι για μενα (δηλαδη συμφωνω με τον νικο) και πιστευω πως 5-6 σελιδες καλοπουλητο υποβαθμιζουν πιο πολυ το χωρο απο 1 διαλογο με επιχειρηματα!

Labros
03-04-09, 17:30
τασο μεχρι χθες που μιλησα με wind ο λογαριασμος του κινητου μου ειναι στα 580Ε και αυτο γιατι ημουν συνεχεια on-line να προλαβω τον καθενα που για τον α β λογο γουσταρει να φτιαξει ενα acount και να βγαλει την οποια μαλακια και χολη κρυμενος πισω απο την ανωνυμια του νετ και δεν ανεφερομαι σε κανεναν πρωσοπικα και πολλοι λιγοι τηρουν τους κανονες εδω μεσα..σε αλλα φορα στην εγγραφη ζητανε και ονομα και τα λοιπα και μετα ενεργοποιουν το λογαριασμο δηλ σαν Τασος αυτο θες να γινει γιατι εγω δεν το θελω ουτε και κανεις αλλος
γιαυτο σε παρακαλω μη μου λες για ανωνυμιες και ιστοριες για αγριους
γιατι εδω μεσα κανεις δεν ειναι ανωνυμος και ουτε πρεπει οταν μετα απο τοσες μαλακιες που εχουν γινει -ριξε μια ματια σε πιο παλια θεματα- και ειναι και η τελευταια φορα που το εξηγω και στο φιναλε με τον Μαργαριτη μιλησα και του εξηγησα τα περι μπαν οπως και αυτος μου εξηγησε και τελος
δηλ εγω πως μιλαω επωνυμα ? ο Μαργαριτης? ο Μακης ?ο Λαρδης και τοσοι αλλοι
για σκεψου το λιγακι και δε σου λεω παντου αλλα οταν μπαινεις να κρινεις και να απαιτεις και ξερω εγω σε σοβαρα ποστ που αφορουν επωνυμα ατομα γιατι να μη λες και εσυ ειμαι ο ταδε οι εμπειριες μου ειναι αυτες και πιστευω οτι ο Λαμπρος ειναι μαλακας ...τοσο απλα και ξεκαθαρα

προς τον λαμπρο: δεν ειναι σωστο να ζητας απο καποιον να δωσει τα στοιχεια του στο ιντερνετ! τι ιντερνετ ειναι χωρος ανωνυμιας! και αφου επελεξες να τον χρησιμοποιησεις πρεπει να δεχεσαι τους κανονες του! οπως ακριβως εμεις σεβομαστε τους κανονες που θετετε εσεις στο χωρο αυτο που ειναι δικος σας! οποτε η βαλτε στους κανονες το να μιλανε επωνυμα ολα τα μελη η δεχτειτε την ανωνυμια! σε καθε περιπτωση εχετε το δικαιωμα του μπαν αλλα οχι να πειτε σε καποιο μελος οτι για το συγκεκριμενο θεμα μιλαμε επωνυμα (για τα αλλα οχι)

Labros
03-04-09, 17:34
αλλα επειδη ειδα βλακωδως να ζηταται επωνυμια απο πολους και στο αλλο θεμα, το ονομα μου ειναι Τάσος Μητσινίκος
απλα δεν βλεπω κανεναν λογο να ξερει καποιος το ονομα μου? θα ρθουν και καλα να με βρουν η να μου κανουν κακο??? επισης τις περισοτερες φορες που ζητηθηκε ονομα (οχι ολες) ηταν επειδη δεν εχουμε επιχειρηματα να αντικρουσουμε την αποψη σου πες μας το ονομα σου για να κραξουμε καποιο δικο σου λαθος να φανεις κι εσυ λαθος...

ενταξει ρε Τασο ειμαστε και βλακες οταν μπαινει καποιος ανωνυμος και με κραζει επωνυμα ειναι σωστο δηλ και το εγκρινεις?
σιγα μην παιξουμε και ξυλο ρε Τασο ελεος καταλαβε με σε παρακαλω δηλ
το χεις πιασει πολυ λαθος το ολο θεμα

tasosmitsi
03-04-09, 17:48
θα συμφωνησω μαζι σου ας πουμε θυμαμαι την περιπτωση σιδερωστρα απλα μπορειτε ανετα να του τραβηξετε ενα μπαν και τελος... το βρισκω σωστοτερο να ζητειται το ονομα απο την αρχη η καθολου, αποψη μου απλα. αυτο που ανεφερες για τη χολη που εβγαζαν με ασχετα ακαουντ δεν το ειδα γιατι διαγραφηκαν μαλλον! οσο για το μπαν που ειπα δεν αναφερομουν στην περιπτωση Μαργαριτη! δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη επι του θεματος και δεν με ενδιαφερει κιολας γιατι δεν εχει σχεση με το ντριφτ!
αυτο που λεω ειναι οτι οπως λες κι εσυ τα μελη θα πουν οι εμπειριες μου ειναι αυτες και τοτε δεν θα επιτεθουν οι αλοι στην αποψη και τα επιχειρηματα τους αλλα στο ατομο! πχ θα πουν σε μενα εσυ τι εκανες για το ντριφτ? τιποτα ρε παιδια αλλα νομιζω πως η αποψη μου περι αποκρυψης του ασχημου προσωπου του ντριφτ ειναι τεκμιριωμενη σωστα αρα που κολαει το οτι δεν εχω κανει τιποτα?
καθε επιθεση στα επιχειρηματα μου δεκτη στο προσωπο μου ομως γιατι? (δεν εγινε παραδειγμα φερνω)

tasosmitsi
03-04-09, 17:58
οχι! διαφωνω και με το ανωνυμο κραξιμο και ειναι γελιο! απλα λεω βγαινω εγω ο ανωνυμος και θετω καποια ερωτηματα και εθετω τα επιχειρηματα μου επι του θεματος! με καθε καλη διαθεση για συζητηση, ποιος ο λογος να πω το ονομα μου? το βλακωδως και συγνωμη που δεν το διαυκρινησα αναφεροταν σε καποιο ποστ του Μακη του Βουδουρη, ο οποιος επιτεθηκε σε ενα ατομο οχι με την εφραση ειπες μαλακια γι αυτο και γι αυτο το λογο αλλα με την εκφραση ποια εισαι? τι εχεις κανει εσυ? και λοιπα... εγω(τασος) δεν εχω κανει τιποτα αλλα εχω μυαλο και λεω την αποψη μου! αν λεω βλακειες αποδειξε το μου! πχ πες μου φιλε τασο ξερεις την κατασταση? ξερεισ τι εγινε ακριβως? οχι αρα τι μιλας?
φυσικα και ειμαι κατα του ξυλου αλλα με το να κλειδωθει το θεμα φιμωθηκαν ολοι και δεν λυθηκε η παρεξηγηση! και αν λυθηκε σε εμενα τον ασχετο που δεν σας ξερω δεν φανηκε!
οπου κανω λαθος εξηγησε μου οταν μπορεις! μη μπεις και μεσα για τους δικους μου προβληματισμους

οσο για τον μακη το βουδουρη και παλι θα πω δεν τον ξερω δεν κρινω τον χαρακτηρα και το εργο του κρινω μονο μια συγκεκριμενη φραση αν ενοχλει ο ενικος και παλι αλαζει αμεσως και μπαινει και το κυριος μπροστα

Labros
03-04-09, 18:09
καλα τα ειπε ο Μακης αλλα πραγματικα νωμιζω οτι δεν πιανεις το νοημα ακομα
και σου ξαναλεω ο Μακης και ο καθε ενας στην θεση του ειναι οδηγος εχει επενδυσει χρονο χρημα κτλ και η εκφραση του οταν καποιος ανωνυμα κανει ντου ειναι δικαιολογημενη γιαυτο μην πιανεσαι απο τις λεξεις προσπαθησε να δεις την ολη εικονα

και η παρεξηγηση μεταξυ των παιδιων-οδηγων οσον αφορα εμενα λυθηκε οπως εκραξα τον Μαργαριτη δημοσια ετσι και δημοσια του ζητησα συγγνωμη και οπως ειχα την μουρλια να χωσο γιατι πρωσοπικα παιζω παντα fair play και γιαυτο και μονο εκανα τετοια επιθεση στον Μαργαριτη γιατι πειραχτηκα υπερβολικα με το ξεσυνδεμα των στοπ και γιατι ειναι θεμα ηθικης και οχι θεμα αν μου φρεναρε εμενα ή δεν αξιζε την περσυνη βαθμολογια ή και γω δεν ξερω τι ετσι και γω τον ακουσα προσεχτικα εφαγα το κραξιμο μου που δεν τον πηρα τηλ πρωτα οπως αρμοζε τα ειπαμε και τελος
με εσενα δεν εχω κατι να λυσω αρα δεν υποχρεωνομαι και να επεκταθω παρακατω για το τι ειπα οποινδηποτε αλλο οδηγο και μη.

αυτα απο μενα και τε λος

bimmer86
03-04-09, 18:31
Για μενα το λαθος ηταν το εξης. Επρεπε να δημιουργηθει ενα νεο θεμα με την αποφαση-ποινη απο το Σταθη το οποιο και θα κλειδωνοταν αμεσως μετα (υπο μορφη ενημερωσης) και αυτο γιατι αφενος ειχαν προηγηθει τηλεφωνικες εξηγησεις οι οποιες πιστευω εγιναν δεκτες απο ολους και αφετερου δεν θα επεφτε κανεις να τον φαει τον ανθρωπο ! Συν ολες τις ασχετες αποψεις επι του θεματος. Ετσι το θεμα θα ειχε ληξει.

drift75
03-04-09, 18:36
Χαίρομαι που και κάποιος άλλος φωνάζει για την ευθύτητα του λόγου και για το δικαίωμα να μιλάμε... όλη παντα ευγενικά και εκφράζουμε άποψης...! σύμφωνω με τι επωνυμία να ξέρουμε δηλαδή με ποιον μιλάμε όχι τι κανει και αν εχει προσφερι ένα ονοματεπώνυμο...!
Και εγώ πιστεύω ότι δεν έχουν ειπωθεί όλες η άποψης και νιώθω ότι κάποιος μας φιμώνει για να μην ακουστούμε...!
Ετσι λοιπόν επειδή δεν έχει λήξη καθόλου το θέμα και επειδή είχαμε μια ευγενική ωραία κουβέντα για μένα πολύ εποικοδομητική προτείνω να ξανά άνοιξη......!
Οχι για την δικαίωση μου δεν θέλω άφεση αμαρτιών αλλα για να πάει μπροστά ο χορός να ανεβεί αυτή η κατάσταση στον ελληνικό χορό που οποιος μιλάει τον σβήνουμε και τον πετάμε στην άκρη...

Μιλήστε όλη σχετική και άσχετη πρέπει να βρεθεί μια λύσης σε αυτό...!

bimmer86
03-04-09, 18:40
Για μενα το λαθος ηταν το εξης. Επρεπε να δημιουργηθει ενα νεο θεμα με την αποφαση-ποινη απο το Σταθη το οποιο και θα κλειδωνοταν αμεσως μετα (υπο μορφη ενημερωσης) και αυτο γιατι αφενος ειχαν προηγηθει τηλεφωνικες εξηγησεις οι οποιες πιστευω εγιναν δεκτες απο ολους και αφετερου δεν θα επεφτε κανεις να τον φαει τον ανθρωπο ! Συν ολες τις ασχετες αποψεις επι του θεματος. Ετσι το θεμα θα ειχε ληξει.

Χαίρομαι που και κάποιος άλλος φωνάζει για την ευθύτητα του λόγου και για το δικαίωμα να μιλάμε... όλη παντα ευγενικά και εκφράζουμε άποψης...! σύμφωνω με τι επωνυμία να ξέρουμε δηλαδή με ποιον μιλάμε όχι τι κανει και αν εχει προσφερι ένα ονοματεπώνυμο...!
Και εγώ πιστεύω ότι δεν έχουν ειπωθεί όλες η άποψης και νιώθω ότι κάποιος μας φιμώνει για να μην ακουστούμε...!
Ετσι λοιπόν επειδή δεν έχει λήξη καθόλου το θέμα και επειδή είχαμε μια ευγενική ωραία κουβέντα για μένα πολύ εποικοδομητική προτείνω να ξανά άνοιξη......!
Οχι για την δικαίωση μου δεν θέλω άφεση αμαρτιών αλλα για να πάει μπροστά ο χορός να ανεβεί αυτή η κατάσταση στον ελληνικό χορό που οποιος μιλάει τον σβήνουμε και τον πετάμε στην άκρη...

Μιλήστε όλη σχετική και άσχετη πρέπει να βρεθεί μια λύσης σε αυτό...!

Δεν διαφωνω οτι πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις, απλα ετσι θα ειχαμε γλιτωσει και τους τσακωμους και τα νευρα και την γκρινια και γενικα θα ειχαν κυλησει ολα πιο ομαλα.Αποψη μου...

drift75
03-04-09, 18:46
Δεν διαφωνω οτι πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις, απλα ετσι θα ειχαμε γλιτωσει και τους τσακωμους και τα νευρα και την γκρινια και γενικα θα ειχαν κυλησει ολα πιο ομαλα.Αποψη μου...

Δεν ξέρω τελικά μπορεί να έχεις και δίκιο πάντως έτσι όπως έγινε πρέπει να δοθούν εξηγήσεις εσύ τι λες...?

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
03-04-09, 19:09
Δεν ξέρω τελικά μπορεί να έχεις και δίκιο πάντως έτσι όπως έγινε πρέπει να δοθούν εξηγήσεις εσύ τι λες...?

Στα γρηγορα γιατι αρχισα να κουραζομαι (οχι να τσαντιζομαι)

Γενικα
Δεν μπορεις να διαφωνεις και να κατηγορεις ανωνυμα. Ισως μονο να ευχεσαι καλο και να συμφωνεις.
Ποστ που υβριζουν να διαγραφονται. Ολοκληρα θεματα ποτε.
Πρεπει ολοι να εχουν βημα, για εκφραση των ιδεων τους.
Ειναι λαθος το γενικο σβησιμο και κλειδωμα.

Ειδικα για τον Μαργαριτη
Η διοργανωση εχει ελαχιστη ευθυνη, για μη ενδελεχη ελεγχο, αλλα και απειρα ελεφρυντικα λογω φορτου εργασιας και ευθυνων.

Ο Μαργαριτης ειναι καλος οδηγος, αλλα εκανε λαθος με τα φωτα, και τωρα τον πηρε η μπαλα. Ας κανει υπομονη, και ας μας δειξει οτι οι αγωνες κερδιζονται και με φωτα. Ας περιμενει.
Και αν δεν σβηστει η ποινη του, ας την εκτισει. Με το κεφαλι ψηλα.

Και τελικα ολοι μας, εχουμε πιο πολλα κοινα, απο αυτα που μας χωριζουν.

Θα αδικηθουμε, θα μαλωσουμε, θα μουτρωσουμε, θα κανουμε κλικες και στο τελος παλι μαζι θα ειμαστε.
Χαλαρωστε. Αυριο θα ειναι μια καλυτερη μερα.

Labros
03-04-09, 19:21
μακραν οτι καλυτερο εχει ειπωθει εως τωρα...

kallitexni$
03-04-09, 19:47
Στα γρηγορα γιατι αρχισα να κουραζομαι (οχι να τσαντιζομαι)

Γενικα
Δεν μπορεις να διαφωνεις και να κατηγορεις ανωνυμα. Ισως μονο να ευχεσαι καλο και να συμφωνεις.
Ποστ που υβριζουν να διαγραφονται. Ολοκληρα θεματα ποτε.
Πρεπει ολοι να εχουν βημα, για εκφραση των ιδεων τους.
Ειναι λαθος το γενικο σβησιμο και κλειδωμα.

Ειδικα για τον Μαργαριτη
Η διοργανωση εχει ελαχιστη ευθυνη, για μη ενδελεχη ελεγχο, αλλα και απειρα ελεφρυντικα λογω φορτου εργασιας και ευθυνων.

Ο Μαργαριτης ειναι καλος οδηγος, αλλα εκανε λαθος με τα φωτα, και τωρα τον πηρε η μπαλα. Ας κανει υπομονη, και ας μας δειξει οτι οι αγωνες κερδιζονται και με φωτα. Ας περιμενει.
Και αν δεν σβηστει η ποινη του, ας την εκτισει. Με το κεφαλι ψηλα.

Και τελικα ολοι μας, εχουμε πιο πολλα κοινα, απο αυτα που μας χωριζουν.

Θα αδικηθουμε, θα μαλωσουμε, θα μουτρωσουμε, θα κανουμε κλικες και στο τελος παλι μαζι θα ειμαστε.
Χαλαρωστε. Αυριο θα ειναι μια καλυτερη μερα.

Ακριβως αυτο πιστευω και γω αν επιτρεπεται να παρω θεση στα γεγονοτα.
Οταν καποιος παει να σε ριξει μια φορα, σηκωνεσαι δυο.(Γενικα μιλαω)

tasosmitsi
03-04-09, 20:05
καταλαβαινω πως αν γινονταν τα πραγματα οπως τα λεω εγω ο καθε βλακας θα επερνε ενα ψευδωνυμο και θα τα χωνε οπου ηθελε και φυσικα αυτο ειναι λαθος! αλλα ξαναλεω στο να θετω ευγενικα την αποψη μου επι ενος σοβαρου θεματος και με επιχειρηματα εστω και ανωνυμα δεν βλεπω το κακο. τελοσπαντων δεν ηρθε το τελος του κοσμου για τα ανωνυμα... το προβλημα μου ειναι το κοψιμο των ποστ και οτι εγω ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να μαθω τι εγινε και επισης αυτοι που εμπλεκονται με τους οποιους δεν εχω καμια σχεση και δεν υποστηριζω κανεναν (δεν εχω αποψη γιατι δεν ξερω!) αυτοι παντως φαινεται να εχουν ακομα να πουν πραγματα και να συζητησουν και απλα μου φαινεται σαν να τους κλεινεται το στομα... οπως νομιζετε εσεις! παντως κανω υγειη συζητηση νομιζω και δεν θιγω κανεναν προσωπικα

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
03-04-09, 22:17
Προς Γιωργο Σαραφη

Γιωργο μας εκλεισες την πορτα στα μουτρα λες και σου φταιμε κατι. Συνελθε και ελα πισω.
Και φαινεται ασχημο να μη μας μιλας, και να ανοιγεις την πορτα σου μονο για ανανεωση μιας αγγελιας, και να μας την ξανακλεινεις.
Ανοιξε την πορτα σου για καλα σε παρακαλω.

Εσυ εισαι υπερμαχος του διαλογου. Ευχαριστω.

Σαράφης Γιώργος
04-04-09, 13:52
Νικόλα , αρχικά είπα πως αποχωρώ από το φόρουμ , γιατί με έθιξαν κάποιοι άνθρωποι , που εκτιμώ ( Κωσταντάρας και Καπότης ) .
Με τον Κώστα μιλήσαμε και ασχέτως που δεν συμφωνήσαμε σε όλα , τα βρήκαμε και θα τον θυμάμαι σαν φίλο , με τον Τάκη δεν μιλήσαμε , αλλά δεν βαριέσαι , όλα καλά .

Οι λόγοι , που συνεχίζω να απέχω όμως , δεν είναι αυτοί πλέον .
Αυτές τις μέρες που δεν συμμετέχω καθόλου σε αυτόν τον χώρο , νιώθω άλλος άνθρωπος .
Ήρεμος . Ορεξάτος για τα πάντα , ακόμη και να πάω να κάνω μια προπόνηση και να χαρώ το άμαξι μου και γενικά να κάνω το χόμπυ μου με υγεία .

Δυστυχώς , δεν το θέλω πλέον να είμαι μέρος αυτού του πράγματος , που ξεκινήσαμε και αγαπήσαμε .
Για αυτό ευθύνη έχουν οι λίγοι βέβαια και όχι όλοι , αλλά κουράστηκα και να προσπαθώ να απομακρύνω αυτούς τους λίγους από τον χώρο μας , για να γίνει καλύτερος και πάντα με προσωπικό κόστος .
Όπως βαρέθηκα και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας σε κάθε είδους κατηγορία , σχόλιο κτλ .
Και σας ευχαριστώ όλους εσάς , που προσφερθήκατε με π.μ. να υποστηρίξετε κάποια πράγματα , αλλά αυτό δεν είναι λύση να χωριστούμε σε στρατόπαιδα και να αρχίσουμε τον πόλεμο .
Είπα και πριν , όλα καλά !
Ακόμη και με εσάς , που εμφανιστήκατε από το πουθενά , να συμμετέχετε με την πικρία σας . Είστε όλοι άρχοντες , Κύπριοι και Έλληνες και όλα καλά !

Και θα παρακαλέσω να σεβαστείτε όλοι σας την απόφασή μου .
Όσο για την αγγελία μου , νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό έχω κερδίσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα .
Ευχαριστώ .

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 14:20
Νικόλα , αρχικά είπα πως αποχωρώ από το φόρουμ , γιατί με έθιξαν κάποιοι άνθρωποι , που εκτιμώ ( Κωσταντάρας και Καπότης ) .
Με τον Κώστα μιλήσαμε και ασχέτως που δεν συμφωνήσαμε σε όλα , τα βρήκαμε και θα τον θυμάμαι σαν φίλο , με τον Τάκη δεν μιλήσαμε , αλλά δεν βαριέσαι , όλα καλά .

Οι λόγοι , που συνεχίζω να απέχω όμως , δεν είναι αυτοί πλέον .
Αυτές τις μέρες που δεν συμμετέχω καθόλου σε αυτόν τον χώρο , νιώθω άλλος άνθρωπος .
Ήρεμος . Ορεξάτος για τα πάντα , ακόμη και να πάω να κάνω μια προπόνηση και να χαρώ το άμαξι μου και γενικά να κάνω το χόμπυ μου με υγεία .

Δυστυχώς , δεν το θέλω πλέον να είμαι μέρος αυτού του πράγματος , που ξεκινήσαμε και αγαπήσαμε .
Για αυτό ευθύνη έχουν οι λίγοι βέβαια και όχι όλοι , αλλά κουράστηκα και να προσπαθώ να απομακρύνω αυτούς τους λίγους από τον χώρο μας , για να γίνει καλύτερος και πάντα με προσωπικό κόστος .
Όπως βαρέθηκα και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας σε κάθε είδους κατηγορία , σχόλιο κτλ .
Και σας ευχαριστώ όλους εσάς , που προσφερθήκατε με π.μ. να υποστηρίξετε κάποια πράγματα , αλλά αυτό δεν είναι λύση να χωριστούμε σε στρατόπαιδα και να αρχίσουμε τον πόλεμο .
Είπα και πριν , όλα καλά !
Ακόμη και με εσάς , που εμφανιστήκατε από το πουθενά , να συμμετέχετε με την πικρία σας . Είστε όλοι άρχοντες , Κύπριοι και Έλληνες και όλα καλά !

Όσο για την αγγελία μου , νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό έχω κερδίσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα .
Ευχαριστώ .

Ο.Κ. Γιωργο, να εισαι παντα καλα.

moya
04-04-09, 20:29
νιώθω άλλος άνθρωπος .Ήρεμος . Ορεξάτος για τα πάντα , ακόμη και να πάω να κάνω μια προπονηση

κουράστηκα και να προσπαθώ να απομακρύνω αυτούς τους λίγους από τον χώρο μας , για να γίνει καλύτερος και πάντα με προσωπικό κόστος .

για την αγγελία μου.Ευχαριστώ .

#1 αυτο θελουμε οσοι σ'αγαπαμε,να εισαι ηρεμος και ορεξατος!σκεψου μας λιγο κι εσυ και τραβα κανενα βιντεακι να σε καμαρωνουμε...

#2 ενας σοφος ανθρωπος που βρεθηκε στην ζωη μου ελεγε:
''δεν υπαρχει χωριο χωρις σκυλο'' και ''ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται''

#3 ελπιζουμε το αυτοκινητο να παει σε καλα χερια!κι εμεις σ'ευχαριστουμε για τις χαρες που προσφερες στο αθλημα.μου θυμιζει τον ayrton http://www.youtube.com/watch?v=8r73K4BBPA0 μονο που αυτος δυστυχως δεν μπορει να επιστρεψει...εσυ ομως μπορεις και ανυπομονουμε!

DIAMANTOPOULOS
04-04-09, 20:49
γιωργο γυρισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πισω

http://www.youtube.com/watch?v=ZAs4kVd2I90

bimmer86
04-04-09, 21:10
γιωργο γυρισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ελιωσα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

MAKIS VOUDOURIS
04-04-09, 22:42
http://www.youtube.com/watch?v=ojBgEQVE_tA εγω σας αφιερωνω αυτο

MAKIS VOUDOURIS
04-04-09, 22:43
να ζησει ο καρρας..................

tsilibithras
05-04-09, 01:25

Σπάει η φωνή μου τα μπλοκέ
στέλνω μοτέρ για ρεκτιφιέ!

moya
05-04-09, 02:40
να ζησει ο καρρας..................

ο καρρας μας ενωνε ολους,ροκαδες,μεταλλαδες,σκυλαδες,ρε'ι'βαδες ολους!ηταν ο καλυτερος και κανεις δεν μπορουσε να του αντισταθει!

KOSTAS_KE35
05-04-09, 03:04
ο ανθρωπος εχει φωναρα τη να λεμε τωρα με τα τραγουδια του μεγαλοσαμε με τατραγουδια του χωρεψαμε,καψουρευτηκαμε,αγαπησαμε την 10ετια 90 ασχετα που μετα τα ψιλοεγραψε στα αρχ....ια του γιατι καπιοι δεν των θελανε στην κωριφη και δεν των προωθουσαν τη ναλεμε τωρα ΚΑΡΡΑΣ!!!

moya
05-04-09, 03:53
μετα τα ψιλοεγραψε στα αρχ....ια του γιατι καπιοι δεν των θελανε στην κωριφη και δεν των προωθουσαν τη ναλεμε τωρα ΚΑΡΡΑΣ!!!

αυτα εχουν οι καταχρησεις...(ειμαστε εκτος θεματος)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-04-09, 11:08
...(ειμαστε εκτος θεματος)

Μια χαρα εντος θεματος ειμαστε......

moya
05-04-09, 22:53
Μια χαρα εντος θεματος ειμαστε......

πασο...

drift student kp60
10-04-09, 00:28
παιδες το forum φτιαχτεικε για να μας ενονει..κ'αν γινονται παρατηρησεις και διαγραφονται διαφορα....πιστεψτε με γινονται για το καλο μας... το καλο ολλων μας ...εαν θελουμε να πουμε κατι..που ξερουμε πως μπορει να πειραξει καποιου...δεν το λεμε....εδω...υπαρχουν κ'αλλα ηλεκτρονικα μεσα...(αυτη ειναι η αποψη μου και παρακαλω να μην λογοκριθει...)...κ'εγω παραδεχομαι τα λαθη που εκανα στο forum....και προσπαθω να συμορφοθω με τους κανονες...πραγμα δυσκολο αφου ειμαι απειρος απο της λεξεις forum post ..κ.α...

vatos
10-04-09, 11:43
Εγω πιστευω , προσωπικα , οτι δεν πρεπει να σβηνεται και να κλειδωνεται τιποτα , οσο και αν δεν μας αρεσει...Για τον απλουστατο λογο του οτι ενα forum ειναι ουσιαστικα μια δικτυακη κοινωνικη συναντηση ατομων που ανταλασουν αποψεις , και ως τετοια , μη μου πειτε οτι στην κοινωνια δεν υπαρχουν ανθρωποι που βριζουν , η που μαλωνουν , η λενε την "ηλιθια και ασχετη" μεν αποψη τους...Οταν ομως ειναι Face to Face , δεν μπορεις να σβησεις τιποτα , μπορεις ? Αρα ως Τετοιο , ουτε και εδω μεσα θα πρεπει να σβηνεται , οσο και ασχημο και αν ειναι...Και το ασχημο ειναι μια πλευρα της ζωης και της κοινωνιας..Επεισης , οσων αφορα την ανωνυμια και την επωνυμια , εφοσον θελετε να μιλαμε επωνυμα ( εμενα δεν με πειραζει , δεν εχω κατι να κρυψω ) , πρεπει να δηλωνεται εξ'αρχης στην εγγραφη νεου λογαριασμου , οτι ειναι υποχρεωτικο να δηλωνεται ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο , αν θελετε να γινεται μελος , Τοτε και μονο τοτε , θα μπορειτε να ζητατε αυτα τα στοιχεια , οποτε σε οποιοδηποτε μετεπειτα ποστ καποιου , θα υπαρχουν ηδη τα στοιχεια του , και φυσικα δεν θα μπορει κανεις να πει , εγω δεν δινω στοιχεια κλπ , γιατι εφοσον γραφτηκε στο φορουμ - αυτωματος σημαινει οτι εχει αποδεχτει τους ορους χρησης... Εφοσον λοιπον δεν υπαρχει κατι τετοιο κατα την εγγραφη - αποδοχη ορων , τοτε δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να δωσει τα στοιχεια του , και επεισης δεν επιτρεπεται να του γινει Ban η να σβηστουν ποστ του για αυτον τον λογο...

Η ταπεινη μου γνωμη

Βατος Ι. Παρασκευας !

drift student kp60
10-04-09, 14:59
εγω διαφωνω οριζοντια ..:p...ο καθενας με την γνωμη του...δεν κρινω κανεναν ...

andreasf20c
10-04-09, 15:03
εγω διαφωνω οριζοντια ..:p...ο καθενας με την γνωμη του...δεν κρινω κανεναν ...
Ρε Λουτσιανο ειπαμε να κανουμε πλακα αλλα εσυ τα γ@μησες ολα.... Ειπαμε η πλακα εχει και τα ορια της...:confused:

drift student kp60
10-04-09, 15:29
Ρε Λουτσιανο ειπαμε να κανουμε πλακα αλλα εσυ τα γ@μησες ολα.... Ειπαμε η πλακα εχει και τα ορια της...:confused:
το πρωτο κομματι ειναι πλακα...το υπολοιπο...ειναι πολυ σοβαρο...αλλα οκ τα'παμε εμεις...9α προσεχω ;)

Petros AE86
10-04-09, 16:16
εγω πιστευω οτι δεν χρειαζοταν καν να το επαναφερετε αυτο το θεμα διοτι ηταν λειξαν

vatos
10-04-09, 16:30
εγω πιστευω οτι δεν χρειαζοταν καν να το επαναφερετε αυτο το θεμα διοτι ηταν λειξαν

Ληξαν για ποιον τελικα ομως ?εφοσον υπαρχουν πολλοι που το συζηταν ακομα , εστω και εκτος Forum...
Και τελικα ποια ειναι η πολιτικη του Forum : επωνυμα η ανωνυμα....διαγραφη ποστ η οχι....ban η οχι...σε ολους η σε οσους μας συμφαιρει ?

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
10-04-09, 20:25
Δεν καταλαβαινω τον τροπο σκεψης σου και τον επιθετικο σου λογο φιλε Vatos! Το φορουμ εχει καποιους κανονες που προφανως δεν μπηκες ποτε στον κοπο να διαβασεις! Σε ενημερωνω λοιπον οτι κανενας δεν διαγραφηκε χωρις λογο οπως κανενα θεμα δεν κλειδωθηκε χωρις λογο! Σκοπος των κλειδωματων ορισμενων τοπικ ητανε παντα να προφυλαξουμε τα μελη μας απο διαφορους τριτους που σκοπιμως μπηκανε για να το κανουνε αμερικαν μπαρ οπως συνιθιζω να λεω! Τελος για να τελειωνουμε οπως λενε και οι κανονες που ειναι ακριβως απο πανω σου , ολα τα μελη υποχρεουνται να συμορφωνονται πληρως με τις υποδειξεις των διαχειριστων! Κανονες ειναι και αν θελετε τους ακολουθειται, εαν δεν θελετε υποχρεουμαστε να κανουμε την δουλεια μας! Γιαυτο αφηστε τις ασκοπες μπηχτες εδω μεσα!

dimitris1818
23-04-09, 17:27
ελπίζουμε να μην φύγει από πουθενά ο σαράφης και να συνεχίσει δυναμικά όπως παλιά!

dimitris1818
23-04-09, 17:34
sorry αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έγινε με τον μαργαρίτη με τα φώτα μπορεί κάποιος να μου εξιγίσει?

Labros
24-04-09, 12:56
Δημητρη καλως ηλθες...η επισιμη απαντηση ειναι αυτη τα υπολειπα ειναι στο spam και μπορεις να τα διαβασεις με την ησυχια σου καθως εδω ειμαστε off topic...

Και από τα ευχάριστα στα δυσάρεστα.
Στον 1ο γύρο των DriftWars North είχα προειδοποιήσει όλους τους οδηγούς ότι για τις Σέρρες θέλω να λειτουργούν τα πίσω φώτα σε όλα τα αυτοκίνητα και ειδικά τα stop, όπως γράφεται και στον κανονισμό των DriftWars. Αυτό συμβαίνει για να προστατεύσουμε 1ον το fair play, 2on την περιουσία των οδηγών τα αυτοκίνητά τους που με τόσο κόπο έχουν φτιάξει, 3ον να βοηθήσουμε την κατά το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των κριτών( δεν είμαι μόνος μου, στις Σέρρες ειδικά υπάρχουν άλλα 3 άτομα που συμβουλεύομαι για να καταλήξω σε αποτέλεσμα)
Δυστυχώς, ο Μαργαρίτης Kατσανίδης πριν από την είσοδό του στην πίστα αποσύνδεσε τα πίσω φώτα των stop με προφανή σκοπό. Φεύγοντας, τα ξανασύνδεσε θεωρώντας ότι έτσι έπρεπε να συναγωνιστεί με τους υπολοίπους.
Σα να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπέκλεπτε με walkie talkie τη συχνότητα στην οποία όλη η οργάνωση λειτουργούσε και επικοινωνούσε μεταξύ της σε διαφορετική συχνότητα. Για μένα δεν πρόκειται για κάποιο λάθος αφού δεν επικοινώνησαν μεταξύ τους από αυτή τη συχνότητα αλλά από διαφορετική. Άλλη μία κίνηση λοιπόν που στενοχώρησε όλη την οικογένεια των DriftWars και μας οδηγεί στις παρακάτω ποινές.
- Μηδενισμός του συγκεκριμένου οδηγού από τον 1ο γύρο των Σερρών και απώλεια των βαθμών του
- Αποκλεισμός συμμετοχής του από τον επόμενο γύρο του DriftWars North στις 15 Απριλίου

Τώρα που ο χώρος μας είναι σε άνθιση δεν θα επιτρέψουμε τέτοια φαινόμενα μέσα στα DriftWars. Όπως είπα και πριν τιμούμε όλους τους συμμετέχοντες και τους σεβόμαστε. Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην αδικήσουμε κανέναν και για αυτό θα εφαρμόζουμε και ποινές από εδώ και στο εξής.

Να σημειώσω ότι έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον αγωνιζόμενο στην οποία έχει παραδεχτεί τα 2 αυτά γεγονότα

dimitris1818
24-04-09, 19:36
thanks labro