Επιστροφή στο Forum : Τα περι Μαργαρίτη το ανάγνωσμα...
Καραμιχάλης Βασίλης
31-03-09, 22:10
παιδιά έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί νόμιζα ότι ο χορός του drift είναι ακόμα καθαρός από τέτοιου είδους παιχνίδια!
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν γίνει μεγάλες θυσίες για να ανεβεί αυτός ο χορός!!!
Είναι πραγματικα κρίμα να αμαυρώσουν το χορό άνθρωποι παίζοντας ύπουλα!
και θα πρέπει με κάθε τρόπο να θωρακίζουμε και να καταδικάζουμε εμείς οι ίδιοι οποιαδήποτε ενέργεια δρα υπονομευτικά απέναντι στο θεσμό!!
kapotis_E30m5
31-03-09, 22:36
ξεκινησα να γραψω για τον καθε ενα ξεχωριστα αλλα καταλαβα οτι υπαρχει ανταρσια στο forum το μονο που θα σας πω ειναι πως ειναι αδικο αυτο που γινετε στο μαργαριτη επειδη ηταν απο τους λιγους που δεν γλυφει κανενα και εχει τα αρχ....α ναπει ελευθερα τη ναποψη του τον τιμωρειτε και τον διαγραφετε? επειδη εχω να απαντησω πολλα στον τακη για τα νιτρα, στο σαραφη για τα φρενα και την τακτικη στα διπλα,στο σταθη για τον ΄τεχνικο ελεγχο και σε οποιον αλλον εχει αντιθετη γνωμη το τηλ μου ειναι 6947896485 οποιος θελει ασ με ενοχλησει καποτης κωστας
giannisemmanouilidis
31-03-09, 22:36
καλησπερα και απο μενα θα ηθελα να ρωτησω κατι και να μου πειτε αν ειμαι σωστος!!εχω ερθει σε πολλους αγωνες και ποτε δεν ειδα φωτα πισω απο κανεναν τωρα γιατι εγινε ολοκληρο θεμα???και σηγνωμη που το αναφερω παλι
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
31-03-09, 22:40
καλησπερα και απο μενα θα ηθελα να ρωτησω κατι και να μου πειτε αν ειμαι σωστος!!εχω ερθει σε πολλους αγωνες και ποτε δεν ειδα φωτα πισω απο κανεναν τωρα γιατι εγινε ολοκληρο θεμα???και σηγνωμη που το αναφερω παλι
Φρενο....φρενο....????????? Α... λες για αυτο το πεταλι στη μεση ???? Μα δεν το πατας ποτε κανονικα. Σου κοβει τη φορα αλλωστε. Το αλλο πατας. Αυτο που ειναι δεξια. Και δεν το αφηνεις με τιποτα !!!!!!!!!!!!!
Καταλαβες Γιαννη ??????
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
31-03-09, 22:44
Oπως σωστα ειπε ο Καποτης μεσω τηλ γιατι αν το κανετε παλι αμερικαν μπαρ , εγω εδω ειμαι! ;)
giannisemmanouilidis
31-03-09, 22:50
δεν θελουμε να το κανουμε τιποτα απλα να επισιμανουμε καποια γεγονοτα!!!απλα πιστευο οτι ειναι αδικο να μιλανε καποιοι ενω ηταν οι πρωτοι που τα κανανε!!!αν εχω αδικο παρακαλω καποιον να με διορθωσει!!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
31-03-09, 22:51
Oπως σωστα ειπε ο Καποτης μεσω τηλ γιατι αν το κανετε παλι αμερικαν μπαρ , εγω εδω ειμαι! ;)
Οχι λεβεντη μου, εληξε. Απλα με διασκεδαστικο τροπο, ειπα στον Γιαννη οτι δεν χρειαζεται το φρενο. Για διορθωση αλλωστε ο Θεος μας εδωσε το χειροφρενο. Και το Γκαααααααζι........
Ασε που εγω εχω ανακαλυψει και αλλους τροπους. Συρματοπλεγματα, κορινες, πλαστικα δοχεια και αλλες επιτυχυμενες τεχνικες επιβραδυνσης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
31-03-09, 22:55
Φυσικα και δεν αναφερομουνα σε σενα ρε νικολα!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
31-03-09, 23:03
Φυσικα και δεν αναφερομουνα σε σενα ρε νικολα!
Παντως χτυπηθηκαν τρελλα νουμερα σημερα. 54 μελη ταυτοχρονα λεμε.
Έχοντας πει όλοι την γνώμη σας θέλω να πω κι εγώ την δική μου με λίγα λόγια και εδώ να λήξω το θέμα από μεριά μου!
Λακωνικά λοιπόν για τα εξής άτομα
΄Σαραφης Γιώργος : Πολύ κακία.Για ακόμη μια φορά θα ακόλουθησω την συμβουλή σου όπως έκανα και με τα stop .έτσι και τώρα θα κρυφτώ στην σπήλια μου
Γιατί δεν μου αρμόζει να μου συμπεριφέρονται έτσι.
Λαμπρός -πικρία: Η αγκαλια μου ήταν περά για περά αλιθηνη.Τα post που διάβασα ήταν λες και γραφτήκαν από άλλον άνθρωπο.
Τέλος δεν δέχομαι αυτά που μου χρεώνετε(ότι κέρδισα με αυτόν τον τρόπο κάποιον συναθλητή μου)TA VIDEO ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ-ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Έτσι λοιπόν εγώ και η ομάδα μου αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά (πάντα) από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Drift Wars και Drift wars north επειδή θεωρώ άδικες τις ποινές που μου επιβλήθηκαν.
Μαργαρίτης Κατσανίδης
6936252443
ελα ρε Ηρακλη,τα εσβυσες πριν προλαβω να τα διαβασω ολα!Ας τα εσβυνες μετα!!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
31-03-09, 23:10
Εγω δεν εσβησα τιποτα φιλεναδα!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
31-03-09, 23:12
απο οτι εχω καταλαβη την πινη στο μαργαριτη την δωσανε γιατι στα driftwars north σας ειπε ο σταθης οτι πλεων θα απαγωρευετε αμαξι να μην εχει φωτα πισω.ο μαργαριτης η το ξεχασε η το εκανε επιτηδες!!ο μονος χαμενος βγενει ο σταθης παντως γιατι εχει κουραστη πολυ να φταση το drift kai ta drift wars εκει που ειναι!χωρις οδηγους δεν υπαρχουν drift wars οπως και με τσακομους μεταξη συναθλητον παλι δεν θα υπαρχουν drift wars.απο την βουλγαρια ειπαν τα καλυτερα για την διοργανωση,μην το χαλασουμε αυτο...να πηγενουμε μπρωστα θελουμε οχι πισω....και κατι αλλο εσεις ειστε οι πρωτη που ασχωληθηκατε με το drift και εμεις σαν νεα παιδια που θελουμε να ασχοληθουμε με τον χωρο βλεπουμε και μαθενουμε απο τους μεγαλητερους......εξαλου ειναι χομπι το drift μην το κανουμε σαν τα αλλα αθληματα που πρωτο ρολο εχει το σημφερον και μετα το αθλημα!πραγματικα ηταν οτι καλυτερω εχω ζηση ποτε στην ζωη μου αυτο το σ/κ και ασ μην ετρεξα μονο και μονο που ειδα ολα αυτα και τα εζησα ηταν σαν να ετρεξα και εγω μαζι σας!
τεσπα δεν ξερω ποιος τα εσβυσε,αλλα μ εκοψε στην μεση της αναγνωσης!
επειδη βλεπω οτι τα πραγματα εγιναν ολιγων τι:shit: καλο θα ηταν να μην:awp:αλλα να κοιταξετε να:kafenes: ελπιζω να με καταλαβαινετε ;)
ξεκινησα να γραψω για τον καθε ενα ξεχωριστα αλλα καταλαβα οτι υπαρχει ανταρσια στο forum το μονο που θα σας πω ειναι πως ειναι αδικο αυτο που γινετε στο μαργαριτη επειδη ηταν απο τους λιγους που δεν γλυφει κανενα και εχει τα αρχ....α ναπει ελευθερα τη ναποψη του τον τιμωρειτε και τον διαγραφετε? επειδη εχω να απαντησω πολλα στον τακη για τα νιτρα, στο σαραφη για τα φρενα και την τακτικη στα διπλα,στο σταθη για τον ΄τεχνικο ελεγχο και σε οποιον αλλον εχει αντιθετη γνωμη το τηλ μου ειναι 6947896485 οποιος θελει ασ με ενοχλησει καποτης κωστας
+1000
Υ.Γ.θα πουμε και αλλα, μιας και αρχισαμε να τα λεμε θα πρεπει να τα πουμε ολα,αλλα αυριο το πρωι για να διαβασω τα ποστ που δεν μπορεσα να διαβασω μιας και σβηστηκαν(καλως) αλλα προλαβε και τα κρατησε ο γιος μου.
αυριο λοιπον η συνεχεια το τηλ μου το ανεβαζω απο τωρα, μηπως και καποιος εχει τα @@ και αυτα που ειπε για μενα προσωπικα και την ομαδα μας μετα ,γι αυτον που θα το χρειαστει 6973355851
driftoplikti
01-04-09, 01:59
Για Φωτης 75.Φιλε,ειπες πολλα για πολους που πραγματικα τιμουν τα παντελονια που φορουν και χαιρουν της εκτιμησης ολων για την αψογη συμπεριφορα τους τον ακεραιο χαρακτηρα τους την ευγενεια αλλα και την τεραστια υπομονη τους.Και εσυ αυτο το λες ΚΑΚΙΑ.Να σου θυμισω εγω τι ειναι κακια.Αυτο που εγραψε ο Μαργαριτης πριν λιγες μερες στο Face book?.Εσκαβε τον λακο αλλου αλλα επεσε ο ιδιος μεσα.Τα κεφαλια μεσα τωρα και οχι αλλη αυθαδια.
Για Φωτης 75.Φιλε,ειπες πολλα για πολους που πραγματικα τιμουν τα παντελονια που φορουν και χαιρουν της εκτιμησης ολων για την αψογη συμπεριφορα τους τον ακεραιο χαρακτηρα τους την ευγενεια αλλα και την τεραστια υπομονη τους.Και εσυ αυτο το λες ΚΑΚΙΑ.Να σου θυμισω εγω τι ειναι κακια.Αυτο που εγραψε ο Μαργαριτης πριν λιγες μερες στο Face book?.Εσκαβε τον λακο αλλου αλλα επεσε ο ιδιος μεσα.Τα κεφαλια μεσα τωρα και οχι αλλη αυθαδια.
Εαν διαβασεις καλυτερα θα δεις οτι το τελευταιο ποστ το εγραψε ο Μαργαριτης και οχι εγω!
Εκτος αυτου δεν νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω σε ενα ατομο που ενω λογικα το ξερουμε αλλα μιλαει ανονημα απο εδω!Πες μας το ονομα σου σου και αν θες σου στελνω το τηλ μου να τα πουμε
Και να σου πω και το αλλο!Σε ποιον αναφεροταν ο Μαργαριτης ξερεις????Η απλα μιλας για να δημιουργεις εντυποσεις!Βαλε εσυ λοιπον το κεφαλι μεσα και μην κρινεις τοσο ευκολα!
driftoplikti
01-04-09, 02:12
Νεο μελος ειμαι οχι χαζη.Και ξερω πολα περισοτερα απο οσα νομιζεις και τερμα ο διαλογος μαζι ΣΑΣ.
Νεο μελος ειμαι οχι χαζη.Και ξερω πολα περισοτερα απο οσα νομιζεις και τερμα ο διαλογος μαζι ΣΑΣ.
Το ποια εισαι φοβασαι να το πεις???
driftoplikti
01-04-09, 02:27
Δεν ειμαι υποχρεωμενη ,Στο Φορουμ εχουν τα στοιχεια μου .Αλλωστε ειπες οτι ξερεις ποια ειμαι.Διορθωση...Αντι για{φιλε ειπες πολλα]διορθωνω γραφωντας [ειπατε πολλα]
MAKIS VOUDOURIS
01-04-09, 02:34
ωραια....
Πω πω, πολύ παρασκηνιο στα Driftwars....
Το γεγονος δε που με εκπλήσει ειναι πως ειχα την (λανθασμενη βεβαιως...) εντυπωση πως ειμασταν ολοι μια "ομαδα" να το πω(?), "παρεα" να το πω(?) με κοινους σκοπους κ κοινα πιστευω.
Δεν ξερω ποιος εχει δικιο κ στην τελικη δεν με ενδιαφερει κ ολας, αυτο που ξερω ειναι οτι γιναμε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μεταξυ μας, κ αρχισαμε να χαλαμε τον πιο πετυχημενο θεσμο drift της χωρας μας.
Ευγε...
Θυμαστε που καπου ειχα γραψει για αγνες εποχες οι οποιες περασαν ? Αυτο ειναι ακριβως που εννοουσα. Το μπαχαλο που δημιουργειται καθε φορα με τα διαφορα θεματα. Δηλαδη ενταξει εκανε λαθος ο ενας. Γιατι πεταγετε ο αλλος ο καλοθελητης και προσπαθει να βγαλει τα ματια του πρωτου ?? Αυτο δεν εχω καταλαβει...
Υποτιθεται οτι τρεχεις για να γουσταρεις, να ξεφευγεις απο τα προβληματα, να ευχαριστιεσαι το αυτοκινητο σου που με κοπο εχεις φτιαξει σε ενα ασφαλες περιβαλλον. Γιατι λοιπον καιγεστε τοσο πολυ για την πρωτια ?? Γιατι αντι να επικρατει αγωνιστικη αμιλα υπαρχει μια κυπελοθηρια ανευ προηγουμενου ? Αυτο παει σε ολες τις κατευθυνσεις, σε αυτους που φταινε και σε αυτους που δεν φταινε για να μην εχουμε παλι τα ιδια...
Ειναι αδιανοητο για μενα να συμβαινει αυτο... Μπορει να ειμαι εγω ο μ@λ@κ@ς και να μην καταλαβαινω, αλλα η κουτοπονηρια ειναι το χειροτερο πραγμα και βγαινω απο τα ρουχα μου...
Δεν επεκτεινομαι περισσοτερο, αν και θα πρεπε...
MANOYSOYDAKIS TIRES
01-04-09, 02:45
Ειναι ασχημο να κρηβομαστε πισω απο ψευδονιμα και να κατηγορουμε η μιπος αυτο γηνετε για να κατηγορισουμε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????????????????????? ρωτα εγω τωρα
Stathis WOT
01-04-09, 02:46
Γεια σου ρε Μάκη γίγαντα
MAKIS VOUDOURIS
01-04-09, 02:49
καλησπερα.ειπα να μην ασχοληθω,αλλα πραγματικα δε μπορω να διαβαζω μα@@κιες.+1000 σε μαργαριτη +2000 σε καποτη +3000 σε φωτη.και ξεκαθαριζω πως αυτα δε τα λεω για την πω σε καποιον πχ σαραφη,ξερετε πως δε κολλαω...με τσαντιζει οταν βλεπω ανθρωπους-δικαστες που κρινουν τους αλλους με το παραμικρο.κι ο σταθης μπορει να κανε λαθος κι ο μαργαριτης μπορει,δε καταλαβαινω προς τι αυτη η ανεκδιηγητη συμπεριφορα,εσεις ειστε αναμαρτητοι???το χω πει και παλιοτερα πως τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.το χειροτερο απολα,οπως εχω πει και σαλλα φορουμ,ειναι πως μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει και για οποιον θελει,πισω απο ψευδωνυμα.ποιος η ποια εισαι driftoplikti???τι εχεις προσφερει συτο το χωρο,εκτος του να κραζεις το κατσανιδη???υπαρχεις???θα σε παρακαλουσα να σκεφτεις πριν απαντησεις,διοτι εχω τιμησει τα παντελονια οπως λες,πολλα χρονια σαυτο το κωλοχωρο,δε περιμενα τα drift.ημουν,ειμαι και θα ειμαι δικαιος ανθρωπος γιαυτο και την ακουω με ολα αυτα.καληνυχτα
MANOYSOYDAKIS TIRES
01-04-09, 03:06
Ειναι ασχημο καποιοι να δυνουν τη ζωη τουσς για αυτο το θεσμο και να εχει καλα αποτελεσματα να αξοιζουν πολλα μπραβο και καποιοι να δυνουν και τη ζωη τους να το καταστρεψουν ενο και οι ειδοι συμετεχουν και περνανε καλα και δεν αναφερομε σε αυτο το συνβαν αλλα σε αυτο που βλεπω απο τη στηγμη που μπικα στο χορο αυτο και ειναι κρημα να κονταροχτηπιομαστε εννω ειμαστε ολλοι μια παρεα δεν εχουμε τιποτε να χορησουμε .
και εκτος αυτου δεν νομηζω οτι εχει καποιος οικονομηκο ωφελος απο ολλο αυτο το σκηνκο .
εγω αυτο που ξερω και βλεπω ειναι οτι υπαρχει ενας ανθρωπος που παλευει να μας ανεβασει αυτο το χομπι τρελα και οπος θελει ο καθενας ας το πει και εμεις μενουμε πισω ηρεμα ρε ΕΛΛΗΝΕΣ μην χαλαμε και μην γκρεμιζουμε οτι τοσο καιρο παλευουμε να φτιαξουμε σε ολλα εξαλου υπαρχει νικητης και νικημενος γιατι αν χασουμε πρεπει να γηνομαστε εχΘροι ο ενας με τον αλλον αθλημα ειναι το drift οχι επαγγελμα να θυγοντε τα συφεροντα μας και να πρεπει να σκοτοθουμε μετα αν και ουτε στον επαγκελματικο τομεα θα καναμε ετσι .
Αντι να δωσουμε ενα μεγαλο μπραβο σε ολλους αυτους που παλεψαν να εχουμε εναΣ.Κ υπεροχο γυρισαμε και τρογομαστε ελεος μην το χαλατε .
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
01-04-09, 03:07
καλησπερα.ειπα να μην ασχοληθω,αλλα πραγματικα δε μπορω να διαβαζω μα@@κιες.+1000 σε μαργαριτη +2000 σε καποτη +3000 σε φωτη.και ξεκαθαριζω πως αυτα δε τα λεω για την πω σε καποιον πχ σαραφη,ξερετε πως δε κολλαω...με τσαντιζει οταν βλεπω ανθρωπους-δικαστες που κρινουν τους αλλους με το παραμικρο.κι ο σταθης μπορει να κανε λαθος κι ο μαργαριτης μπορει,δε καταλαβαινω προς τι αυτη η ανεκδιηγητη συμπεριφορα,εσεις ειστε αναμαρτητοι???το χω πει και παλιοτερα πως τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.το χειροτερο απολα,οπως εχω πει και σαλλα φορουμ,ειναι πως μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει και για οποιον θελει,πισω απο ψευδωνυμα.ποιος η ποια εισαι driftoplikti???τι εχεις προσφερει συτο το χωρο,εκτος του να κραζεις το κατσανιδη???υπαρχεις???θα σε παρακαλουσα να σκεφτεις πριν απαντησεις,διοτι εχω τιμησει τα παντελονια οπως λες,πολλα χρονια σαυτο το κωλοχωρο,δε περιμενα τα drift.ημουν,ειμαι και θα ειμαι δικαιος ανθρωπος γιαυτο και την ακουω με ολα αυτα.καληνυχτα
++++100000 Στον Μακη.Μαζι σου φιλε!!!!!
Stathis WOT
01-04-09, 03:15
Μάκη Θεε πάρε την ΠΑΕ, έχει πλάκα τελικά η όλη φάση
MANOYSOYDAKIS TIRES
01-04-09, 03:15
Ωραιος ο μακης μπραβο ρε φυλε πεστα ρε γ@μοτο
Costeas jr
01-04-09, 03:18
Ego pantos eftgiaxa kai ta fota kindinou mipos me petaxoun tin alli vdomada exo,an pao telika na trexo.. :) :)
Καραμιχάλης Βασίλης
01-04-09, 03:26
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ???....ΕΛΕΟΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!
Costeas jr
01-04-09, 03:26
Apoti vlepo o Admin to apolavani afto pou ginete edo mesa,alla einai krima na vgenoun kapiei kai na rixnoun xoli kai kakia se sinathlites tous pou mexri kai tin perasmeni Kyriaki ekanan ta filarakia.
Extos an kapiei ti filia tin exoun gia.....
MANOYSOYDAKIS TIRES
01-04-09, 03:35
φυλε οχι γκρικ ινγγλης
μπορει το pc του να μην εχει ελληνικα!!μενει κ κυπρο κιολας
Costeas jr
01-04-09, 03:43
Ase tha allaxo pc na se eikanopieiso,off topic sto themamas.... :)
ρε ακομα να το κλεισετε το γ@μημ3ν0? τι πρεπει να γινει δλδ? να φτασουμε σε σημειο να τις παιξουμε? ειμαι αντιθετος με τη λογοκρισια, δεν πρεπει να σβησουμε τα post απλως μην γραφετε αλλο! ολοι ειναι off topic! εχουν γραφει τα παντα! ΕΛΕΟΣ!
Θέλω να πω κάποια πράγματα και εγώ και αν δεν αρέσει διαγράφτετα.
Είστε γκομενάκια κύριοι.
Μόδα δεν είναι μόνο το drift αλλά και εσείς, κάποτε είχαμε τους πατρινούς, τους καλαματιανούς , τους αθηναίους και τώρα έχουμε εσάς. Ζείτε σε μια ψευδαίσθηση και νομίζετε ότι είστε θεοί, ότι ο κόσμος σας αγαπάει και ότι έχετε το κοινό σας, είδατε τα μούτρα σας σε μια σελίδα και η μύτη σας δεν χωρεί στην πόρτα. Και τώρα σαν γκομενάκια λέτε μ@λ@κιες για να καλύψετε τον κώλο σας και να ανεβάσετε λίγο ακόμα το όνομα σας. Είστε ένα τίποτα, ένα μηδέν, άμα σταματήσει να σας προβάλει το εκάστοτε περιοδικό από drift team θα γίνετε café team, για τι θα ξανά γυρίσετε από εκεί όπου ξεκινήσατε, την καφετέρια. Δεν αξίζετε στον χώρο και για αυτό το λόγο σιγά σιγά ανανεώνεστε. Έρχονται νέα παιδια,νέο αίμα, μορφωμένα παιδιά και με επίπεδο. ΕΠΙΠΕΔΟ, πολύ βαριά λέξη για μερικούς, μιας και δεν θα καταφέρουν να το έχουν ποτέ, δεν χρειάζονται πτυχία, αλλά παιδία, αυτό δεν σπουδάζετε αλλά δίνετε από το σπίτι του καθενός.
Με λυπεί το γεγονός ότι έχουμε κάποια γκομενάκια στο χώρο, εγώ τους λέω αδελφές. Και με λυπεί γιατί αυτοί χαλάνε όλη την εικόνα στον εδώ χώρο.
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στον Καπότη μιας και αυτό γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα παραπληροφόρησης και όχι κομπλεξισμού όπως οι υπόλοι
Σαράφης Γιώργος
01-04-09, 10:45
Μιας και ο Τάκης αποκλείει από τα λεγόμενά του μόνο τον Καπότη και ο Κώστας θεωρεί ότι εγώ έχω οδηγήσει στο παρελθόν με δόλο και αφήνει να εννοηθεί ότι εγώ ξεκίνησα αυτού του τύπου την συμπεριφορά και επειδή τους συγκεκριμένους ανθρώπους τους εκτιμώ , οδηγούμε στο συμπέρασμα ότι έχω λάθος εγώ τελικά , ζητώ συγνώμη και μιας και από τους αγώνες έχω ήδη αποχωρίσει , αποχωρώ και από το φόρουμ .
Και τίποτα από τα παραπάνω δεν λέγεται με κάποιο ίχνος ειρωνείας .
Ευχαριστώ .
Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω με αφορμή τα γεγονότα στις Σέρρες, άρα δεν αναφέρομαι σε εσένα Γιώργο, μιας και το γνωρίσουμε το επίπεδο σου και τον χαρακτήρα σου.
Και δες τι είπα παραπάνω…………………………
(κάποτε είχαμε τους πατρινούς, τους καλαματιανούς , τους αθηναίους και τώρα έχουμε εσάς)
Έβαλα τους πάντες μέσα.
γεια σας κι απο μενα...ειμαι καποια που αγαπαει τα αυτοκινητα και τους αγωνες,τους παρακολουθω και χαιρομαι ιδιαιτερα που το ντριφτ στην ελλαδα εχει εξελιχθει ραγδαια.ακομα κι εγω που ειμαι ασχετη -και δεν ξερω κανεναν σας- αποδιδω την εξελιξη αυτη στον σταθη γιατι αν δεν επαιρνε τις πρωτοβουλιες εσεις θα τρεχατε σε καβατζες ακομα παρεα με τον κουκο.ο λογος που επεμβαινω ειναι γιατι μου κανει εντυπωση που δεν ειδα κανεναν να πει μπραβο στον σταθη που τηρει τους κανονες προς οφελος της δικαιοσυνης αλλα αρχισατε τις κατινιες.
θελω να απευθυνθω στον σταθη και να προτεινω να μετατραπει η ποινη σε παρατηρηση μιας και ειναι η πρωτη που εκτελειται.αν φυσικα συμφωνει και η πλειοψηφια.αλλωστε το θεμα πηρε τετοια εκταση που δεν πιστευω να ξανασυμβει.ισως να εχεις κι εσυ μεριδιο ευθυνης που δεν ελεγχθηκε στην εκκινηση...το σημαντικο ειναι πως δεν υπαρχει αθλητικο πνευμα χωρις δικαιοσυνη και αυτο πρεπει να εχουμε υποψιν μας πριν τα χειροφρενα και τις παντες...αλλωστε ντριφταρετε για να γουσταρετε.κι εμεις μαζι σας...(βαλτε επιτελους τα βιντεακια )
τελος θελωνα θυμησω στον σαραφη οτι ειχε βγει ο πιο αγαπητος οδηγος και να του δωσω μια συμβουλη,αν μου επιτρεπει.μην πουλας τον κοσμο που σ'αγαπαει,δειξε με πραξεις πως κατηγορηθηκες αδικα.εχει ματια και βλεπει.
παραθετω ενα αρθρο που διαβασα για το ευ αγωνιζεσθαι:
Η ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” πρέπει να είναι πανταχού παρούσα σε όλους τους τύπους του αθλητισμού.Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς φίλαθλο πνεύμα δεν μπορεί να υπάρξει αθλητισμός.Κάθε μέρα αυξάνονται οι φανατικοί οπαδοί, ενώ μειώνονται οι φίλαθλοι. Οι πανέμορφοι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται από τόποι χαράς, φιλίας και γιορτής σε τόπους σύγκρουσης και διαμάχης κι όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα καίριο ερώτημα, αν κάτω από αυτές τις συνθήκες ο αθλητισμός εκπληρώνει τους βαθύτερους κοινωνικούς του στόχους.Η πρόληψη είναι η καλλιέργεια και η προαγωγή της ιδεολογίας του “Ευ Αγωνίζεσθαι.Το “Φίλαθλο Πνεύμα” βρίσκεται πέρα από τον ανταγωνισμό. Εκφράζεται με τον αλληλοσεβασμό και την επικοινωνία, την αλληλοκατανόηση και τη συνεργασία μεταξύ των ατόμων και των ομάδων.Εάν καλλιεργήσουμε αυτές τις κοινωνικές αξίες τότε θα κτίσουμε έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο. Στην κατεύθυνση αυτή οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν να διαδραματίσουν ένα τεράστιο κοινωνικό ρόλο, βοηθώντας τους αθλητες να διαμορφώσουν χαρακτήρα με βαθιά αίσθηση επικοινωνίας και συνεργασίας. Αυτό θα επιτευχθεί όταν παράλληλα με την αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλλιέργεια και μύηση τους στις αρχές του “Ευ Αγωνίζεσθαι”, Το “Ευ Αγωνίζεσθαι” είναι μια θετική ιδέα. Ενσωματώνει τις ιδέες της φιλίας,
της αξιοπρέπειας, του σεβασμού προς τους άλλους, της καλής συμπεριφοράς. Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Φίλαθλο Πνεύμα ορίζεται ως ένας τρόπος σκέψης κι όχι μόνο ως ένας τρόπος συμπεριφοράς. Μεταξύ των Επιτροπών που λειτουργούν στους συλλόγους θα ήταν καλό να δημιουργηθεί και η Επιτροπή Αθλητικού Πνεύματος για την καλλιέργεια και τη διάδοση των κοινωνικών μηνυμάτων του Αθλητισμού και της Ολυμπιακής Φιλοσοφίας στους νέους αθλητές και αθλήτριες. Κύριος στόχος της Επιτροπής είναι να μυήσει στους αθλητές του συλλόγου στις αρχές του Φιλάθλου πνεύματος και να τους βοηθήσει να διαμορφώσουν χαρακτήρα με βαθιά αίσθηση επικοινωνίας, συνεργασίας και προσφοράς όχι μόνο μέσα στο σύλλογο, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία. Να τους βοηθήσει να γίνουν εκείνοι που όχι μόνο θα εφαρμόσουν, αλλά και θα μεταλαμπαδεύσουν στη συνέχεια τις αρχές του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι η μοναδική χώρα στην οποία δε συγχωρείται εκτροπή είναι η Ελλάδα, τη στιγμή κατά την οποία είναι γνωστό παγκοσμίως ότι εμείς πρώτοι διδάξαμε το Αθλητικό Πνεύμα και τον Ολυμπισμό.Η Επιτροπή καλό θα είναι να συγκροτείται από εκπροσώπους του συλλόγου, προπονητές, αθλητές.«Ευ αγωνίζεσθαι» σημαίνει : παίζω, αγωνίζομαι τίμια.Δηλαδή:Σέβομαι τους κανονισμούς.Σέβομαι τους αντιπάλους μου.Δέχομαι τις αποφάσεις των διαιτητών.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
01-04-09, 12:49
Εγω παντως συμφωνω με την αναιρεση της ποινης για πρωτη φορα. Ολοι εχουν δικαιωμα μετανοιας και συμορφωσης. Ολοι κανουν λαθη.
Οσο για τον Σταθη, ολοι του δινουμε συνεχως συγχαρητηρια και ξερει καλα οτι ειμαστε υποχρεοι.
Εχει ανεβασει το επιπεδο, και καλα θα κανουμε να το κρατησουμε ψηλα.
Ευχαριστω.
manos_blue2000
01-04-09, 12:52
Εγω παντως συμφωνω με την αναιρεση της ποινης για πρωτη φορα. Ολοι εχουν δικαιωμα μετανοιας και συμορφωσης. Ολοι κανουν λαθη.
Οσο για τον Σταθη, ολοι του δινουμε συνεχως συγχαρητηρια και ξερει καλα οτι ειμαστε υποχρεοι.
Εχει ανεβασει το επιπεδο, και καλα θα κανουμε να το κρατησουμε ψηλα.
Ευχαριστω.
:punk::punk::punk:
Hλιαδης Απολλων
01-04-09, 13:31
ειρηνη μην!!!!
εγω δηλωνω ασχετος με τον χωρο και τετοια πραγματα με απομακρυνουν περισσοτερο απο την αποφαση να ασχοληθω πιο εντατικα με τον χωρο.
Αυτο το φορουμ δεν ειναι χωρος καταλογισμου ευθυνων γιατι οπως ξερουμε ολοι μπορουμε να γραψουμε οτι μαμακια μας κατεβει στο κεφαλι και δημιουργουνται εντυπωσεις που εχουν να κανουν με ανθρωπους και την υποληψη τους .
Σιγουρα καποιοι υποστηριζουν καποιους λογω φιλιας ,εκτιμησης και αλλων λογων αλλα αυτου του ειδους οι
τακτικες δεν θα ηθελα να εχουν θεση στο driftclub , driftwars , north γιατι εχουν κανει ζημια στον μηχανοκινητο αθλητισμο βλεπε dragster,αναβασεις,ραλλυ,δεξιοτεχνιες που οι συμμετοχες συρρυκνωνονται
απο πολιτικες και τακτικες διαφορων ειτε εσκεμμενα ειτε απο αγνοια και παραπληροφοριση.
ο μονος που θα τρεχει σε λιγο θα ειναι μονο ο κοσμος που θα πληρωνει το εισητηριο και δεν θα εχει συμμετοχες (το εχω ζησει με την ενασχοληση μας με τα dragster).
Χωρις να εχω την γνωση δεν πιστευω οτι κανεις τρεχει με σκοπο την οικονομικη ανταμοιβη και το κυπελλο σιγουρα δεν ειναι απο χρυσο ,την τρελα μας κανουμε θελω να πω (εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η αναγνωριση που θα μου φερει φιλους ,χρημα,δοξα μπορω και μονος μους να κανω μπαντες ειτε στην πιστα ειτε
στο δρομο και μια συμμετοχη σε οποιονδηποτε θεσμο δεν μου λεει κατι ουτε θα αυξησει το ειναι μου.ασε που ξοδευουμε ενα σκασμο λεφτα στα σιδερα).
Τελος .
Δεν έχω κάνει τίποτα για το χωρο του drift, δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις, πλην του Στάθη από τη δουλειά φυσικά, και το μόνο που νιώθω υοχρεωμένος να κάνω είναι να σας θυμίσω, ότι κάπως έτσι ξεκίνησε η κατρακύλα του dragster. Με κόντρες και τσακωμούς.
Ας προστατεύσουμε αυτό το χώρο, αν τον αγαπάμε, γιατί έρχονται δύσκολες εποχές.
Ας βάζουμε πάντα το καλό του χώρου πάνω από τους εαυτούς μας μπας και δούμε προκοπη.
Αχιλλέας Αναστασόπουλος
Apoti vlepo o Admin to apolavani afto pou ginete edo mesa,alla einai krima na vgenoun kapiei kai na rixnoun xoli kai kakia se sinathlites tous pou mexri kai tin perasmeni Kyriaki ekanan ta filarakia.
Extos an kapiei ti filia tin exoun gia.....
Κωστεα εχεις καποιο συγγεκριμενο admin που απευθηνεσαι??
για το μπαν στα μελη τρομπα και δριφτ 75 για οποιον δεν καταλαβε γιατι εγινε να το ξαναπω
το μελος τρομπας εκανε χθες εγγραφη απο τον ιδιο υπολογιστη με τον δριφτ75 με σκοπο να μανουριασει , εγω σαν διαχειρηστης με το που ειδα ιδια I.P υπεθεσα οτι θα υπεθεται οποιοςδηποτε νοημον ανθρωπος και γιαυτο διαγραφηκαν τα παραπανω δυο μελη...
οταν ο μαργαριτης πηρε τον σταθη τηλεφωνο και του ειπε να γινει αρση του ban για να μπει και να ζητησει συγγνωμη και να ανακοινωσει οτι δεν θα ξανατρεξει στα driftwars και οτι ο τυπος γραφτηκε ενω αυτος επλενε αμαξια και αλλα τετοια , ο σταθης του ειπε παρε τον Λαμπρο τηλεφωνο αντι αυτου ειπε οτι εχω πικρια....
ναι ρε Μαργαριτη εχω πικρια γιατι δεν παιζεις ωραια και αυτο με στεναχωρει ιδιεταιρος και σε σβηνω απο φιλο μου γιατι οι φιλοι μου δεν κανουν τετοια και σβηνω και οποιονδηποτε αλλο παει να γ@μησει κατι που αγαπαω τοσο πολυ και θελω να παει μπροστα...τοσο απλα και χωρις να εχω να λογοδοτησω σε κανεναν .
και στο φιναλε δεν καταλαβα εκανες μαλακια και αντι να πεις μια συγγνωμη θες να με βγαλεις και μαλακα ...οχι ρε Μαργαριτη δεν ειναι ετσι τα πραγματα
και να μου ορμηξουν και οι τα υπολειπα μελη και να λενε οτι διαγραψα τον Μαργαριτη γιατι ετσι με συμφερει δηλαδη ελεος ρε
ο Λαμπρος ειναι Α ΝΕ ΞΑ ΡΤΗ ΤΟΣ καταλαβετε το και εχει και θα χει τα μουτρα να εμφανιζεται παντου και να κοιμαται ησυχος τα βραδια
και οσο για τους τσακωμους αν αυτοι χρειαζονται για να ξεσκαρταρουμε ας ειναι
Καλημερα,να συστηθω κι εγω προς αποφυγη παρεξηγησεων.Λολα-η κοπελα του Μαργαριτη. Ενημερονομουν καθημερινα απο το driftclub χωρις παρολα αυτα να postaro.Παιρνω λοιπον το θαρρος(γνωριζοντας προσωπικα τους περισσοτερους εδω μεσα) να πω τη γνωμη μου,θελοντας να ακουστει δημοσια και ελπιζοντας να μη δεχτει λογοκρισια-παρολο που δημοσιευω εξαρχης σε ενα topic που ονομαζετε spam(!)Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικη μπορω παρολο που ακομη ειμαι εν βρασμω.Δε θα αγορεψω ουτε θα υπερασπιστω,τη γνωμη μου θελω να παραθεσω μιλωντας ανοιχτα και με ονοματεπωνυμα.
Με μια απλη αναγνωση ολων των παραπανω post ειναι εμφανες για μενα,οτι εδω και πολυ καιρο ο Τακης Κωνστανταρας και ο Σαραφης Γιωργος θεωρουσαν οτι ο Μαργαριτης παιζει βρωμικα αναφερομενοι στη μη χρηση stop και χρηση φρενου με το αριστερο.Για μενα-που δε γνωριζω και πολλα-τα αλογα του αυτοκινητου του δε θα το επετρεπαν αλλοστε τα video μιλανε απο μονα τους.Ανατρεξτε σε προηγουμενα topic,o ''κατηγορουμενος'' εχει παραθεσει παρα πολλα video.Σημειωνοντας ξανα,οτι ο Σαραφης ,προετρεψε τη μη χρηση stop απο το autofestival που τοτε ο ιδιος δεν ειχε ουτε καν τη καλωδιωση.Προσθετωντας λοιπον και τη μη χρηση stop απο κι αλλους, πολλους οδηγους,σε ολα τα event, δε μενει παρα να θεωρησω τις ποινες του Σταθη αδικες.Συμπληροντας δε οτι ποτε δεν υπηρξε υποκλοπη ,αλλα πολλοι απο τους αγωνιζομενους καθως περιμεναν στην k2 για τα διπλα και μην μπορωντας να ακουσουν τις βαθμολογιεσ δεδομενου οτι δεν υπρχε εκει μεγαφωνο ακουγαν απο το ρακαλλακι του φωτη(fotis75)
Πικραινομαι ακομη λογω του οτι πολλα μελη στο forum εξεφρασαν αποψη,εναντιον του Μαργαριτη, λεγοντας οτι ειναι κριμα να γινονται τετοια συμβαντα στο χωρο του drift, χωρις να εχουν ακουσει την αλλη πλευρα,αυτη του κατηγορουμενου.
Απευθηνομενη στο Σταθη τωρα,θα ηθελα να πω ,οσο στημενο κι αν ακουγεται, οτι ο Μαργαριτης σε υπερασπιστηκε σε Παρα Πολυ κοσμο ολο αυτον τον χρονο ,τραβωντας τους απο τα μαλλια να ακολουθησουν τα event σου.Κυριολεκτω,ημουν παρουσα σε πολλες τετοιες συζητησεις αλλα και στις χθεσινες που εγιναν με Παρα Πολυ κοσμο λογω των γεγονοτων δεν ειχε τη δυναμη να συνεχισει να το κανει.
Θεωρω οτι η προκαταλειψη που υπεβοσκε προς το Μαργαριτη ,οφειλεται στη γρηγορη ανοδο του τη περσινη χρονια,και μη μποροντας να εξηγηθει με καποιο λογικο τροπο.
Συμπεριλαμβανομενης και της στενης φιλιας που συνδεει ολη τη διοργανωση με Σαραφη.Κωνστανταρα,Λαμπρο υποθετω οτι γινοντουσαν καποιες συζητησεις που αμφισβητουσαν τον Μργαριτη και εχθεσ δοθηκε και η αφορμη(με τις παραπανω κατηγοριες) η οποια περιλαμβανει επισης το post του ΄΄κατηγορουμενου '' που θεωρει σε καποια σημεια αδικη τη κριση του Σταθη.Εχοντας εκφραση και την αντιρρηση του στο παρελθον για μαλλον αδικη κριση και μη σωστο τροπο οδηγησης του Σαραφη στα διπλα(με σκοπο να προσπερασει τον αντιπαλο πουλωντας το περασμα του και διακινδινευοντας να χαλασει το αυτοκινητο του-οπως κι εχει συμβει στο ρυσσιο με σπασιμο του καρτερ του)ηρθε η ωρα χθες της ''συμορφωσης'' του.
Με την συμπεριφορα που αντικρισε δε θα μπορουσε να ακολουθησει σε κανεναν αλλο αγωνα ,γνωριζοντας πως ακομα και λιγα ατομα τον θεωρουν αδερφη,οπως ειπε και ο τακης.Μαλλιας ναι ,αδερφη οχι.
Κλεινοντας,αν και εχω και σε πολλους αλλους να δωσω απαντηση θελω να ειπωθει ,για να γινει γνωστο ,οτι θα δινε τα παντα για να μπορει να περναει σαββατοκυριακα σαν και το προηγουμενο,το drift ειναι η ζωη του.Εχει παραμερησει μαγαζι,οικογενεια,φιλους εχει δημιουργησει Πολλα Χρεη για να εχει αυτη τη μπαχλα( :-) ) που εχει ,και δε θα βαζε σε κινδυνο ολα αυτα ,διακινδυνευοντας παραλληλα να σπιλωθει και το ονομα του.
Δεν υπερασπιζομαι τον Μαργαριτη λεγοντας πως δεν εχει κανει λαθη.Σιγουρα θα χει κανει αλλα,προς Θεου, οχι αυτα που προαναφερθηκαν.Και κατι τελευταιο.Μην γινεσται μαζα,μην αποδεχεστε κατι που οι ισχυροι το προωθουν.Να σκευτεστε, και αν ειστε σιγουροι οτι μπορει να κρινετε, τοτε να το πρατετε.
Κλεινωντας , ελπιζω με ενα μαγικο ραβδι να λυθουν ολα και να συνεχιστει ,για ολους οσους ακολουθησουν αυτην την αγωνιστικη χρονιαμ, ομαλα.
Lilou..ειναι περα για περα αληθινα ολα τα παραπανω που αναφερω.Καλη συνεχεια λοιπον.
Συμπεριλαμβανομενης και της στενης φιλιας που συνδεει ολη τη διοργανωση με Σαραφη.Κωνστανταρα,Λαμπρο υποθετω οτι γινοντουσαν καποιες συζητησεις που αμφισβητουσαν τον Μργαριτη και εχθεσ δοθηκε και η αφορμη
Λολα εμενα σε παρακαλω μην με βαζεις σε τετοιες υποθεσεις καθως ειμουνα φαν του Μαργαριτη και ειδικα στο ρυσιο σε καθε περασμα του χοροπηδουσα οτι και να κανε πηγαινε την πιστα τερμα
ο μονος λογος που στεναχωρηθηκα πρωσοπικα ηταν η ολη φαση του να αποσυνδεσει τα στοπ κατα την διαρκεια του αγωνα και να πει μεσω γουοκυ μετα ''να τα συνδεσουμε πριν φυγουμε'' αυτο και τιποτε αλλο δε με χαλασε απο το team σας ..μου εκατσε πολυ ασχημα γιατι σαν οδηγος μικρωτερον επιδοσεων απο ολους παλευω στα ισια και ζω στον δικο μου ιδανικο κοσμο
και παλι για μενα λεω οτι δεν ακολουθω την μαζα ειναι η πρωσοπικη μου αποψη
Και κατι τελευταιο.Μην γινεσται μαζα,μην αποδεχεστε κατι που οι ισχυροι το προωθουν.Να σκευτεστε, και αν ειστε σιγουροι οτι μπορει να κρινετε, τοτε να το πρατετε.
Εγω αυτο κραταω.. Συμβαινει συνεχεια και ο φανατισμος ειναι πραγματικα οτι χειροτερο..
Δεν υπάρχει το «δεν δέχομαι την ποινή!»
Ούτε μπορούμε να την αποσύρουμε!
Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που του γίνεται παρατήρηση, από την περσινή χρονιά είχαμε καταλάβει ότι έμπαιναν στη δική μας συχνότητα αλλά υποθέσαμε ότι έγινε κατά λάθος και τους είπαμε να την αλλάξουν, παρόλα αυτά όμως συνέχισαν να το κάνουν!
Όσο για τα «stop» η ελαστικότητα έχει και τα όρια της, για αυτό το λόγο στον 1ο γύρο του DriftWars North το επισημάναμε τόσο στο Μαργαρίτη που ήταν εκεί όσο και στους υπόλοιπους οδηγούς(οι περισσότεροι έτρεξαν και στις Σέρρες).
Και να σας πω και κάτι, σαν Μήτσος τα έλεγα καλά με το Μαργαρίτη και όταν έκανε την προσπάθειά του με το site (drivemania.gr) προσπάθησα να τον βοηθήσω και να στηρίξω την ομάδα! Κι όλα αυτά γιατί τον γούσταρα! Στην τελική όταν έκανε τις πρώτες τους εμφανίσεις δεν μπορούσε να driftαρει (και δεν το λέω για να τον υποβιβάσω αφού σήμερα κατάφερε με την προπόνηση του να γίνει όχι μόνο ανταγωνιστικός αλλά ένα από τα φαβορί!) και επειδή όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν εμείς δεν είμαστε διοργανωτές που λειτουργούν με το συμφέρον, δλδ είδα ότι δεν πάει καλά, άρα τον «γράφω» και ασχολούμαι με τους καλούς! Σεβαστήκαμε τα χρήματα που έδωσε στο αυτοκίνητο για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα που εμείς (μετά από κόπο) καταφέραμε! Τον αγκαλιάσαμε και μας το ανταποδίδει πως? Κάνοντας σε εμάς πουστιές? Όχι ρε παιδία, τι είμαστε?
Επίσης ποτέ δεν είπαμε ότι κέρδισε άδικα!
Δεν μπορώ να ακούω μαλακίες, ότι είμαστε πιο φίλοι με το σαράφη και αλλά τέτοια. Για ποτάκι με το Σαράφη εγώ δεν πήγα ποτέ, αντίθετα με τη Λόλα και Μαργαρίτη πήγα!
Είναι μεγάλο λάθος να πιστεύετε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να σας ζηλεύει(σαν ομάδα)!
Δλδ, ρε Λόλα τι είναι αυτά που λες? Τι να ζηλέψουν ρε συ?
Ναι με τον Τάκη είμαστε φίλοι και μάλιστα είναι ένας από τους αγαπημένους οδηγούς και την περασμένη χρονιά ξενέρωνα που δεν μπορούσε να κερδίσει, ποτέ όμως δεν είπα στο Στάθη να τον βοηθήσει!
Έχω κι άλλα να πω αλλά πραγματικά βαρέθηκα να ασχολούμαι άλλο!
Για να τελειώσω σας παραθέτω το παρακάτω videάκι σαν εναλλακτική για όσους δεν γουστάρουν τα DriftWars
http://www.youtube.com/watch?v=4tjBsl5hLIQ
Petros AE86
01-04-09, 15:46
Για να τελειώσω σας παραθέτω το παρακάτω videάκι σαν εναλλακτική για όσους δεν γουστάρουν τα DriftWars
http://www.youtube.com/watch?v=4tjBsl5hLIQαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλα εγραψες παλι!!!:lol::lol::lol::lol:
Σκοπευα να ληξω εδω το θεμα απο μεριας μου και με αυτο το post αυτο θα πραξω.
Συνεχιζω να υποστηριζω ακραδαντα τα λεγομενα μου,και ωρα με την ωρα να τα πιστευω πιο πολυ.
Δεν μπορω να αναφερθω περισσοτερο σε λεπτομερειες με απτα παραδειγματα γιατι η συζητηση θα συνεχιστει επ΄απειρον.Χαιρομαι που παραθεσαμε ολοι τις αποψεις μας και συνετα απο δω και περα θα πρεπει ο καθενας μας να τις ωριμασει και ενδεχομενως να οδηγηθει στην -μερικη η οχι -επαναπροσδιορηση τους.
Ολα τα παραπανω ειπωθηκαν εκ μερους μου ,μονο και μονο ,για να γινει γνωστη η προσωπικη μου αποψη δημοσια. Οι εμπλεκομενοι λοιπον, κατα τη γνωμη μου, (μεσα σε αυτους εντασω και τον εαυτο μου) μπορουνε να συνεχισουν τον διαλογο εξω απο το forum για περαιτερω διευκρινισεις μεταξυ τους.
εισαι ωραιος ρε μητσατα!!!!!!!!!!!! Αρχικό μήνυμα απο mts Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια εχω μια απορια πανω στο θεμα αυτου του thread.. το σκηνικο ξεκινησε απ το οτι πατησε φρενο ή οτι ειχε αποσυνδεσει τα πισω φωτα? (..ή μηπως απλα ειπα βλακια?) Απαγορευεται να χρησιμοποιησεις φρενο? Ρωταω επειδη στο video (απο το περσινο drift-wars) που θα παραθεσω ειδα τουλαχιστον δυο αμαξια να πατανε.. ενα ΑΕ86 κοκκινο κι ενα alfa romeo 75 (Δεν ξερω ονοματα γιατι ειμαι ψιλοκαινουριος και δεν τα χω μαθει τα παιδια..) http://www.youtube.com/watch?v=xCcMneOE7Xk&feature=related
Παντως οτι και να 'ναι, ειναι βλακια να τσακωνεστε.. Οπως ειπε και καποιος νωριτερα, προσπαθουμε να παμε μπροστα, κι εσεις ειστε αυτοι που κανουν τα μεγαλυτερα βηματα και ανεβαζουν τον πυχη ψηλα! Ειναι κριμα να το χαλασετε αυτο..
Αν υπάρχει χώρος για μια μεγάλη σε μήκος ταπεινή άποψη, καταχωρήστε την :).
Δεν θα μιλήσω σαν ιδιοκτήτης κάποιου site, ούτε σαν φίλος κάποιου απο εδώ μέσα, ούτε σαν μέλος της διοργάνωσης του DriftWars. Αυτή τη φορά θέλω και θα μιλήσω σαν Γιώργος Πλακίδης, σαν πρώην αθλητής σε κάποιο άθλημα που ασχολιόμουν πολλά πολλά χρόνια απο το οποίο έμαθα πολλά και επιτρέψτε μου να ξέρω καλά τι θα πεί διοργάνωση, αθλητισμός, νίκη, ήττα, κύπελα, αδικία και χαρά σε ένα άθλημα. Θα μιλήσω σε 2ο πρόσωπο απευθυνόμενος σε όλους όσους θεωρούν τον ευτό τους αθλητή και σε όσους θέλουν να γίνουν αθλητές και να αποκτήσουν το αθλητικό πνεύμα σε ότι κάνουν στην ζωή τους.
Αγαπητέ μου αθλητούλη, ασχολείσαι με κάποιο άθλημα για κάποιο λόγο (ο καθένας για τον δικό του λόγο), νοιώθεις αδικημένος ή όχι απο κάποιον διαιτητή, ή απο κάποιον συναθλητή σου, ή απο κάποιον άνθρωπο γενικά. Νοιώθεις οτι κάποιος σου έφαγε την θέση ενώ, αν είχαν γίνει αλλιώς τα πράγματα θα ήσουν εσύ σε εκείνη τη θέση. Το θέμα είναι, αθλητούλη μου, οτι η κοινή γνώμη πολλές φορές μπορεί να είναι διαφορετική απο την δική σου, πολλές φορές μπορεί και όχι.
Αγαπητέ αθλητούλη μου, όταν ήμουν αθλητής, ξυπνούσα το πρωί και το μόνο που σκευτόμουν ήταν πώς να κάνω οτιδήποτε για να βοηθήσω στο να συνεχίζει να υπάρχει το άθλημα που αγαπάω γιατί στην τελική ο αθλητισμός είναι η πηγή ζωής, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε την σήμερον ημέρα. O καθένας να βοηθήσει στο να μη χαλάσει το άθλημα, το άθλημα που ο καθένας για το δικό του λόγο ακολουθεί. Ο κάθε αθλητής βοηθάει με το να είναι σωστός απέναντι στους άλλους, ο κάθε διαιτητής να είναι όσο μπορεί δίκαιος, ο κάθε θεατής να είναι υπομονετικός κ.λ.π. Αλλά ρε παιδιά άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε και μάλιστα συχνά! Η διαδικασία όμως με την οποία προσπαθείς να βρείς και να αποδείξεις ποιά απο τις 2 μεριές (ο εαυτός σου ή οι άλλοι), έχει τελικά το δίκιο, το μόνο που έχει ώς αποτέλεσμα είναι να χαλάς το όνειρο μέσα σου, να δηλητηριάζεις τις προσωπικές σχέσεις σου με τους άλλους και να ρίχνεις το άθλημα που εσύ ο ίδιος αγαπάς, όποιο και να είναι αυτό.
Κάποιες φορές μπορεί να μην είναι κάποιος σωστός στις παραπάνω υποχρεώσεις του. Θα τον σκοτώσουμε? Εκεί πρέπει οι υπόλοιποι να τον δεχθούν, είτε αυτός που έκανε το λάθος είναι ο αθλητής, είτε ο διαιτητής είτε ο θεατής. Σκευτείτε οτι πολλές φορές ο διαιτητής-διοργανωτής κάνει αυτό που κάνει για να ζήσει, δηλαδή για δουλειά του, πέρα απο το ότι το αγαπάει πολύ. Οπότε το προσέχει παραπάνω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο διαιτητής ο οποίος είναι υπέυθυνος για το οτι εσύ αθλητούλη μου μπορείς και ονειρεύεσαι και ξυπνάς το πρωί λέγοντας το σαββατοκύριακο θα πάω να ζήσω αυτό που αγαπάω, πήρε μια απόφαση. Σίγουρα θα υπάρξουν 100000000000 απόψεις αντίθετες και σύμφωνες, αλλά όλοι, ακόμα και ο "κατηγορούμενος" πρέπει να την δεχθούν διότι ο διαιτητούλης το κάνει για το καλό του αθλήματος. Για να μπορείς εσύ να έχεις ένα μέρος να γεμίζεις τις μπαταρίες σου, για να μπορείς εσύ να ξεχνάς την καθημερινότητα. Για το καλό όμως του αθλήματος, κάποιοι μπορεί να αδικηθούν, ή κάποιοι οχι. Κάποιοι θα νικήσουν και κάποιοι θα χάσουν.
Έτσι είναι ο αθλητισμός, κάποιος νικάει κάποιος χάνει κάποιος αδικείται κάποιος δεν αδικείται, κάποιος κλέβει κάποιος δεν κλέβει, ο αθλητισμός είναι σαν την ζωή. Δεν υπάρχει άθλημα στο οποίο δεν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και δεν υπάρχει και ζωή χωρίς αυτά.
Το θέμα είναι να περνάς καλά, να κερδίζεις καλές στιγμές και να αποθηκεύεις αναμνησεις στο μυαλό σου. Η ζωή είναι γεμάτη με αδικίες και άσχημες καταστάσεις και όλοι το ξέρετε, κάποιοι παραπάνω κάποιοι λιγότερο, αλλά η ζωή είναι γεμάτη και με καλές και όμορφες καταστάσεις.
Έχω μάθει να λέω μια φράση στην ζωή μου.
"έλαααααα να περνάμε καλάάάά" Πές την και σύ αθλητούλη μου για τους δικούς σου λόγους, πές την συχνά..και μάλιστα πές την δυνατά, να την νοιώσεις. Όταν αδικηθείς, όταν σε κλέψουν, όταν κερδίσεις, όταν χάσεις..πάντα!
Στο τέλος, πάρε αυτό που έγινε σαν ένα μάθημα στην ζωή σου και περίμενε οτι κάποιες φορές εσύ θα είσαι ο αδικημένος, κάποιες φορές εσύ θα είσαι αυτός που θα αδικήσεις κάποιον, κάποιες φορές εσύ θα είσαι ο νικητής, κάποιες φορές εσύ θα είσαι ο ηττημένος, κάποιες φορές εσύ θα είσαι ο διαιτητής. Πιάσε τον συνάνθρωπό σου απο την πλάτη και πες του πάμε ρε φίλε, πάμε να περάσουμε καλά και ότι γίνει.
Να σας θυμίσω ένα παλιό παιδικό κινούμενο σχέδιο το οποίο μου έχει μείνει στο μυαλό.
Θυμάστε εκείνο το τσομπανόσκυλο που προστάτευε κάτι πρόβατα και έναν λύκο που προσπαθούσε να τα φάει? Πριν μπούνε μέσα στο σταύλο, ήταν αγαπημένοι και ήταν μόνο οι δυό τους πάνω στην γή. Μέσα στο σταύλο...ακολουθούσαν τους κανόνες της φύσης, μαλώνανε τρωγόντουσαν και γενικά έπευτε πολύ ξύλο. Στο τέλος της ημέρας βγαίνανε έξω και ήταν πάλι αγαπημένοι, είτε ο σκύλος είχε δείρει τον λύκο, είτε ο λύκος είχε πειράξει τα πρόβατα.
Συνέχεια απο το πάνω Post..
Πρέπει να καταλάβεις αθλητούλη μου πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλές και αληθινές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους και να κάνεις τα πάντα για να παραμείνουν καλές, είτε αυτό είναι υποχώρηση είτε αυτό είναι και γώ δεν ξέρω τι...γιατί ρε παιδιά τυχαίνει μαζί να ζούμε σε αυτό το κόσμο, ανεξαρτήτου σε ποιά θέση απο τις παραπάνω είσαι εσύ ή οι άλλοι. Κάποια περίοδο, κάποιος θα είναι στην θέση του λύκου και κάποιος στην θέση του σκύλου..και κάποιος στην θέση του προβάτου. Όλοι έχουμε μπεί σε όλες τις θέσεις και θα ξαναμπούμε σίγουρα πολλές φορές. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να είμαστε αγαπημενοι ο ένας με τον άλλον. Ο Χριστός είπε αγάπα τον εχθρό σου, μπορεί κάποιος απο εσάς να μη πιστεύει στο Χριστό, αλλά δεν σε πειράζει να αγαπάς τον εχθρούλη σου..ε? δεν έγινε και τίποτα. Έυκολο είναι, κάντο και όταν εσύ θα είσαι ο εχθτρούλης κάποιου τότε εκείνος ο κάποιος θα σε δεχθεί πίσω.
Έχουμε έρθει πάνω σε αυτό το κόσμο για να περάσουμε καλά και όταν έρθει ή ώρα μας.. να πούμε... αυτό ήταν, περάσα καλα και θα φύγω με καλές αναμνήσεις ή με κακκές καλές αναμνήσεις...
Έχω μαλώσει, έχω παρεξηγηθεί, έχω πικραθεί και έχω απομακρυνθεί στην ζωή μου με πολλούς ανθρώπους. Σε μερικούς κατάφερα να ζητήσω συγνώμη είτε ήμουν ο φταίχτης είτε ο θήτης. Αυτό που με στεναχωρεί στη ζωή μου πολλές φορές είναι οτι ακόμα δεν βρήκα την δύναμη να ρίξω τον εγωισμό μου και να ζητήσω συγνώμη και απο τους υπόλοιπους είτε φταίω είτε όχι. Που θα πάει θα γίνει και αυτό...
Το αποτέλεσμα του να ζητήσεις συγνώμη απο κάποιον αν φταίς ή να δεχθείς κάποιον πίσω αν φταίει αυτός είναι μια νίκη στην ζωή. Αν διαφωνείς για το ποιός φταίει ή όχι τότε πάρε την πρωτοβουλία και ζήτα την συγνώμη πρώτα εσύ. Αν το κάνουν αυτό και οι δύο μεριές, τότε δεν υπάρχει κανένας μα κανένας τρόπος να μαλώσουν και να απομακρυνθούν 2 ή περισσότεροι άνθρωποι.
Την σήμερον ημέρα δεν υπάρχουν άνθρωποι που ζητάνε έυκολα συγνωμη αλλά επίσης, δεν υπάρχουν και άνθρωποι που δέχονται τους φταίχτες έυκολα. Οπότε και οι δυό μεριές της συγκεκριμένης παρεξήγησης πάρτε τον ρόλο σας και αλλάξτε αυτό το άσχημο κλίμα και μη το αφήνετε να υπάρχει...
Όπως βλέπετε δεν έχω αναφέρει καθόλου κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, για μένα δεν έχει σημασία ποιός έκανε τι και γιατί δεν με νοιάζει ποιός πάτησε φρένο ή όχι, ή ποιός νίκησε ή όχι.
Σημασία για μένα έχει οι άνθρωποι για όσο καιρό είμαστε στο κόσμο αυτό (για μετά δεν ξέρω..:)),να μην είμαστε μαλωμένοι μεταξύ μας. Πάρτε ένα ποτήρι, βάλτε μέσα κρασί και μετά βάλτε και λίγο νερό, κάνει καλό...
Λόλα, δεν χρειάζεται μαγικό ραβδί... τηλέφωνα έχετε όλοι μεταξύ σας.. πιείτε ένα ποτήρι με καλή θέληση και ξεκινήστε. Μακάρι να έτρεχα και γώ στους αγώνες και να είχα παρεξηγηθέι με κάποιον εκεί μέσα επειδή θα ένοιωθα αδικημένος ή παρεξηγημένος και πιστέψτε με 1ος θα πληκτρολογούσα στο κινητό μου τους αριθμούς...
πιστευω οτι τα 2 αυτα ποστ του γιωργου πλακιδη ειναι μακραν τα καλυτερα ποστ που εχουν γραφτει εδω μεσα!!δεν χρειαζεται να σχολιασουμε τπτ τα ειπε ολα,και ειναι αυτα που πρεπει να κανουμε!!οτι και να γινει πρεπει να τ διασκεδαζουμε!!
Rozy_SS_Kp60
01-04-09, 18:14
Kαλα Γιωργο εγραψες...Αυτα που λες ειναι το πως θα επρεπε να ειμαστε ολοι...Ο εγωισμος ειναι το χειροτερο πραγμα...Μακαρι οι περισσοτεροι ανθρωποι να ειχαν αυτη τη λογικη...Πολυ σωστος...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
01-04-09, 18:17
Παιδια εχω μια απορια πανω στο θεμα αυτου του thread.. το σκηνικο ξεκινησε απ το οτι πατησε φρενο ή οτι ειχε αποσυνδεσει τα πισω φωτα? (..ή μηπως απλα ειπα βλακια?) Απαγορευεται να χρησιμοποιησεις φρενο? Ρωταω επειδη στο video (απο το περσινο drift-wars) που θα παραθεσω ειδα τουλαχιστον δυο αμαξια να πατανε.. ενα ΑΕ86 κοκκινο κι ενα alfa romeo 75 (Δεν ξερω ονοματα γιατι ειμαι ψιλοκαινουριος και δεν τα χω μαθει τα παιδια..) http://www.youtube.com/watch?v=xCcMneOE7Xk&feature=related
Παντως οτι και να 'ναι, ειναι βλακια να τσακωνεστε.. Οπως ειπε και καποιος νωριτερα, προσπαθουμε να παμε μπροστα, κι εσεις ειστε αυτοι που κανουν τα μεγαλυτερα βηματα και ανεβαζουν τον πυχη ψηλα! Ειναι κριμα να το χαλασετε αυτο..
Οσο πιο λιτα μπορω εξηγω....
Διπλα περασματα, μπροστα δυνατο αυτοκινητο, πισω πιο αδυνατο. Το αδυνατο, θελει να παρει φορα στην ευθεια. Το δυνατο, και να κοψει, θα ξαναμαζεψει γρηγορα χιλιομετρα.
Μιλαμε λοιπον, για φρεναρισμα στην ευθεια πριν μια κυρια παρατεταμενη στροφη, με σκοπο να κοψουμε τη φορα το αδυναμου πισω μας.
Λολα και υπολοιποι κυριοι,
1. Τον Μαργαριτη θεωρω φιλο, μαλιστα μιλαμε συχνα στο τηλεφωνο, και κανονιζουμε ταξιδια μαζι κλπ με χαρα. (αυτο δεν αλλαζει).
2. Ο Μαργαριτης, οχι μονο δεν αρνηθηκε την "κατηγορια", αλλα ""εδωσε"" και ηθικο αυτουργο. (αληθεια η οχι δεν ειναι της στιγμης).
3. Ειπα παλι, οτι το κολπακι αυτο το κανουν αρκετοι, αλλα επειδη ειναι αθεμιτο, πρεπει να σταματησει.
4. Φρονω, οτι πρεπει να δοθει συγχωρεση στον Μαργαριτη, με το σκεπτικο οτι τιμωρειται ενας, ενω μενουν ατιμωρητοι καποιοι αλλοι, σαν πρωτη και τελευταια φορα.
5. Θελω να ακουσω μια συγγνωμη απο τον Μαργαριτη, μια μεταμελεια, (οχι προσωπικα εγω, ολοι).
Θα ηθελα βεβαια να ακουσω συγγνωμη και απο αλλους, αλλα δεν ζω με ονειρα.
6. Δινω ελεφρυντικα σε οσους το εχουν κανει αυτο, γιατι δεν εχει δοθει μεχρι τωρα εμφαση, στο ποσο σοβαρο παραπτωμα ειναι.
Αποτελουσε συζητηση σε πηγαδακια παντα, αλλα κανεις δεν ειχε παραπονεθει στην διοργανωση.
Τελος, αν απο το ολο θεμα βγει κατι καλο, και ετσι σταματησει απο ολους να γινεται κατι αθεμιτο, θα εχουμε ανεβασει το επιπεδο κι' αλλο, οποτε θα πρεπει ολοι να ευχαριστησουμε για αυτο και τον Σταθη και τον Μαργαριτη, και επειδη δεν εχουμε κομπλεξ, θα το κανουμε.
ακριβως.ιδου το “Ευ Αγωνιζεσθαι” που ελεγα παραπανω.αυτο πρεπει να αποτελεσει παραδειγμα προς μιμηση.ευγε!
Με λυπεί το γεγονός ότι έχουμε κάποια γκομενάκια στο χώρο, εγώ τους λέω αδελφές. Και με λυπεί γιατί αυτοί χαλάνε όλη την εικόνα στον εδώ χώρο.
Λόγο κάποιων τηλεφωνημάτων όπου έγιναν και λόγο το καταπληκτικό post του Γιώργου θέλω να αναφερθώ στον όρο ΑΔΕΛΦΗ.
Όταν έχουμε φτιάξει ένα χώρο από αντρικό πληθυσμό, με μια ηλικιακή κλίμακα από 20 έως 50 ετών και στα δύσκολα αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ κάνουν πέρα, τότε κακώς λέγονται άντρες.
Πρέπει να σεβαστούμε τον χώρο τον οποίο ΟΛΟΙ πληρώνουμε και όλοι χάνουμε Η’ κερδίζουμε, αναλόγως την περίπτωση. Πρέπει να σεβαστούμε τον κόπο όλων, όλοι τα ίδια χάνουμε για να χαρούμε κάποιες ώρες. Μπορεί κάποιος να κερδίζει 1000 το μήνα και κάποιος 10,000 το μήνα. Δεν έχει καμία σημασία. Εδώ είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαστε μια οικογένεια. Έχει αποδηχθει ότι το DRIFT δεν είναι αγώνας μηχανικών, αλλά αγώνας οδηγών. Ο πιο ορεξάτος, κεφάτος, οργανωμένος, θα έχει την μέρα του. Κάποιος ΟΧΙ.
Για αυτό τι ζητάμε?
Ένα δίκαιο παιχνίδι .
Και αν κάποιος κάποτε παρασυρθεί και κάνει κάτι κακό Η΄ άδικο και πιαστεί η΄ το μετανιώσει , να βγει στο βήμα και να ζητήσει μια συγγνώμη από τους συναθλητές του και σίγουρα όλα θα ξεχαστούν.
Ενώ άμα αρχίσει τα δήθεν και την κλάψα, άλλα λέει εδώ και άλλα εκεί , τότε δεν είναι αυτό που είπα στην αρχή, ΑΝΤΡΑΣ. Είναι γκόμενα η΄ όπως λέω εγώ αδελφή.
Και δεν εννοώ ότι τον παίρνει Λόλα. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν μας απασχολεί .
μετα απο πολυωρη συνομιλια με τον Μαργαριτη και αφου μου εξηγησε τι εγινε με την διπλοεγγραφη και μου παρεθεσε τα επηχειρηματα του τα οποια ηταν ακρως κατατοπιστικα
και αφου ζητηθηκαν συγγνωμες και απο τους δυο μας ,εγω για την υπερ του δεοντος βαρια γλωσσα που χρησιμοποιησα και ο μαργαριτης για το θεμα των στοπ προς τιμη και των δυο μας , επαναφερω τον λογαριασμο του σε ενεργο .
θα παρακαλουσα πολυ να κρατηθουν οι τονοι ηρεμα ειδικα σε αυτην την κουβεντα ,οποιος δεν εχει κατι ουσιαστικο να προσφερει στην συζητηση αυτη θα ηταν καλο να απεχει , επισης καλο θα ηταν προς αποφυγη μεγαλυτερων παρεξηγησεων οποιος θελει να γραψει μιας και η σοβαροτητα του θεματος ειναι μεγαλη να γραψει ενυπογραφα και τεκμηριωμενα αλλιως θα αναγκαστω να κλειδωσω το τοπικ αυτο
ευχαριστω
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
02-04-09, 09:56
Μηπως τωρα που δοθηκαν εξηγησεις, περασει κα εφετειο η ποινη ????? ....και να δινονται σαφεις οδηγιες στην ενημερωση οδηγων ??????
γεια σας και απο εμενα...εγω δεν θα αναφερθω καθολου στο συμβαν , δεν το γνωριζω και δεν το προσεξα ( εγω ημουν σαββατο στις Σερρες )...
Εγω θα πω την γνωμη μου σε ενα πραγμα . Εφοσον ρε παιδια , πρεπει να υπαρχουν και να λειτουργουν φωτα στοπ πισω , γιατι δεν μπαινει μεσα στους κανονισμους , και να υπαρχει ανθρωπος στην εκκινηση και να το ελεγχει αυτο το πραγμα... Θα μου πεις , ο πονηρος , παλι θα βρει λυση , ενταξει , αμα φτασουμε σε εκκεινο το σημειο , τοτε θα πρεπει να βαζουμε και κριτη μεσα σε καθε αυτοκινητο να τρεχει σαν συνοδηγος.. Ισως , λεω εγω με την ταπεινη μου γνωμη , για να μην μπορει να ξαναγινει αυτο , να μπορει η διοργανωση να υποχρεωσει τους οδηγους να εγκαταστησουν στα αυτοκινητα τους , ανεξαρτητο συστημα stop light , το οποιο θα περνει εντολη απο το σωληνακι των πισω φρενων με μια φουσκα , και θα λειτουργει με μπαταρια δικια του , χωρις να εχει σχεση με την πλεξουδα του αυτοκινητου , και θα ελεγχεται απο ανθρωπο της διοργανωσης στην εκκινηση και στον τερματισμο του αγωνα ...Ετσι δεν θα μπορει με κανενα τροπο ο αγωνιζομενος να αποσυνδεσει καπως αυτο το συστημα , διοτι θα ειναι ανεξαρτητο απο τα συστηματα του αυτοκινητου...Το ιδιο μπορει να γινει σε πολλα αλλα τετοιου ειδους πραγματα ωστε να διασφαλιστει οτι δεν θα υποστουν αλλαγες μεχρι το τελος του αγωνα...Πχ στα Dragster μπαινουν μολυβδοσφραγιδες στα ελεγθεντα οχηματα σε συγκεκριμενα σημεια ωστε να διασφαλιστει οτι δεν θα αλλαχτουν η μεταποιηθουν κατα την διαρκεια του αγωνα η κατα το service park...
Σκεψη θελει , αναταλαγη αποψεων , τεχνικων η μη γνωσεων απο ολους - για ολους...
γιατι μη ξεχναμε , οτι σημερα τρεχετε εσεις , αυριο εμεις , μεθαυριο τα παιδια μας ....
Δεν δημιουργουμε ενα θεσμο , μονο για εμας , αλλα και γι αυτους που θα ακολουθησουν...
Ετσι δημιουργουνται οι κανονισμοι , ετσι διατηρουνται οι θεσμοι , γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που θα θελει με καποιο τροπο ( παρανομο η μη ) να βγει πρωτος..Τι να κανουμε , αυτο ειναι γραμμενο στο DNA μας ως οντα...
Σκεφτειτε μονο το ποσες σελιδες ειναι ο κανονισμος για την Formula 1 , και το ποσες χιλιαδες πραγματακια πρεπει να εχει το μονοθεσιο ωστε να πληρει τους κανονισμους και πρεπει ολοι να τηρουνται κατα γραμμα... Αυτοι οι κανονισμοι δεν δημιουργηθηκαν σε μια μερα , ουτε ηξερε καποιος εμφυτα και τους εγραψε...Με τον καιρο , οταν εμφανιζεται καποιος και κανει κατι που δεν ειναι σωστο , οταν ανακαλυφθει , μπαινει στους κανονισμους...Παντα ετσι ηταν , ετσι ειναι και ετσι θα ειναι ... Μη ξεχναμε οτι αυτος που θελει να κλεψει ειναι παντα 1 βημα μπροστα απο τους κανονισμους ( οπως και με τα αναβολικα - ειναι παντα ενα βημα εμπρος απο τους ελεγχους - και οταν ανακαλυπτεται μια ουσια και θεωρειτε αναβολικο - μπαινει και αυτο στην λιστα..)
Να δηλωσω και παλι , οτι δεν αναφερωμαι σε συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις , αλλα μιλαω γενικα , προσπαθωντας να βοηθησω απο την πλευρα μου οσο μπορω , για την συνεχιση και καλυτερευση του θεσμου που λεγετε Drift Wars στην Ελλαδα...
Εγω Δεν εχω σχεση ουτε με την διοργανωση , ουτε με αγωνιζομενους αυτης της διοργανωσης ( προς το παρον τουλαχιστον) , απλα εκφερω την γνωμη μου ως Θεατης , ως μηχανικος ( απο χομπι ) , και ως Λατρης της πλαγιολισθησης...
Ελπιζω να μην κουρασα , αν και λιγο off topic..Καλο θα ηταν να δημιουρησουμε ενα τοπικ , ωστε να συζητατε ( αγωνιζομενοι και διοργανωση - εμενα με βγαζω εξω γιατι δεν ειμαι τιποτα απο τα 2 ) την βελτιωση των κανονισμων προς οφελος δικο σας...εμεις απλα θα διαβαζουμε , θα κατανοουμε , και θα εχουμε υποψη μας αυτα που λετε , και που ξερεις ισως καποια μερα , μας δωσει και μας ο θεος και εμπλακουμε και εμεις...
Ηρθε λοιπον η στιγμη να ακουστει επιτελους κι η δικια μου φωνη ,εχοντας αποκτησει και παλι το δικαιωμα του λογου μετα το bannαρισμα μου απο το forum λογω μιας παρεξηγησης για δηθεν διπλοεγγραφη με δολιο σκοπο.Ο Λαμπρος μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι μου καταλαβε και η συγνωμη του δεκτη,τοσο για το bannαρισμα οσο και για τη σκληρη γλωσσα που χρησιμοποιησε απεναντι μου χωρις να ακουσει πρωτα και τη δικη μου πλευρα ,κρινοντας με ετσι επιπολαια.
Την επιπολαιη αυτη σταση ομως ,προς μεγαλη μου λυπη ειδα οτι υιοθετησαν και τα περισσοτερα μελη του forum.Kαι επειδη τιμαω τα παντελονια που φοραω και δεν ειμαι καμια παλιοαδερφη θα μιλησω με ονοματεπωνυμα και τελειως ξεκαθαρα για ολους οπως συνηθιζω να κανω παντα.Ελπιζω να μην αποβει κι αυτο μοιραιο σε μενα γιατι το drift οντως ειναι η ζωη μου,
Τι εγινε πραγματικα:
Στο Ρυσσιο ο Σταθης στο breefing οδηγων μαε επισημανε οτι θελει να δουλευουν τα πισω ΦΡΕΝΑ.Παιρνοντας κυριολεκτικα εγω τα λογια του γυρισα και τον ρωτησα υπο τυπου αστειοτητος:Kαι πως θα ελενξεις τα πισω φρενα θα τα βαλεις σε φρενομετρο?Οσοι με ξερετε γνωριζετε τι καλαμπουρτζης ειμαι και το πα για πλακα,αλλα ο Σταθης γυρισε πολυ σοβαρος και μου ειπε:Μαργαριτη θα τα ελεγξω ,φροντισε να δουλευουν.Απο το υφος του καταλαβα οτι ειναι πολυ σοβαρο το θεμα,εκεινο που δεν καταλαβα ειναι οτι θελει να αναβουν τα πισω φαναρια.Το λαθος παρολα αυτα ειναι δικο μου,εγω δεν καταλαβα καλα,ο Σταθης δε φταιει καθολου σαυτο.
Παμε τωρα στις Σερρες.Ο τεχνικος ελεγχος της οργανωσης εγινε εν συντομια στις παλαιες συμμετοχες για τις οποιες ο Σταθης ειναι πληρως ενημερομενος και με μεγαλυτερη εμφαση στις νεες.Σε καμια, μα καμια ομως συμμετοχη-τονιζω καμια- δεν εγινε ο ελεγχος πισω stop.Ποτε μα ποτε μεσα στη διαρκεια του αγωνα δε με επιασε κανεις να μην εχω stop.Λογω λοιπον παλαιοτερης συμβουλης αλλα και συνηθειασ του ιδιου του πρωταθλητη Γιωργου Σαραφη και βλεποντας οτι και αλλα αυτοκινητα δεν καναν τη χρηση stop (όπως μου παραδεχτηκε εκτος από τον Καποτη και ο Τζιβοπουλος σε τηλ.επικοινωνια σημερα) την Κυριακη λοιπον το πρωι ο Fotis -75 γνωριζοντας φυσικα και εγω ,αποσυνδεσε τα πισω stop.
Aυτο δεν εγινε επουδενει με δολο.To αμαξι μου με τη δυναμη που εχει με το ζορι κανει περασμα στις Σερρες ,κανοντας με εμενα να ζοριζομαι παρα πολυ μεσα για να το βγαλω και πατωντας παρα πολυ συχνα το συμπλεκτη για να το πατινιαρω και να βρισκει δυναμη.Μαθαινοντας ο Σταθης τυχαια οτι εγω δεν ειχα stop, με πηρε τηλεφωνο την επομενη μερα και o διαλογος ηταν ως εξης:
Σταθης: Tην Κυριακη Μαργαριτη εκανες χρηση stop στο αμαξι σου?
Μαργαριτης: Oχι Σταθη ,τα ειχα αποσυνδεμενα.
Ετσι λοιπον τεκμηριωθηκε οτι εγω την Κυριακη δεν εκανα χρηση stop στον αγωνα ,απο εμενα τον ιδιο δηλαδη οχι απο την οργανωση και σε κανεναν τεχνικο ελεγχο διοτι δε λεω ψεματα και δε ντρεπομαι να παραδεχτω αυτα που κανω.Γιαυτο το λογο λοιπον ,αν και δεν γνωριζω να υπαρχει κανονισμος, εγω ζητω ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο ολους τους συναθλητες μου διοτι την Κυριακη δεν εκανα χρηση stop στο αμαξι μου.Αυτο παρολα αυτα δεν εγινε με δολο και οπως προειπα πιο πανω εγινε κι απο αλλους οδηγους.Δεν το εκρυψα ποτε απο κανεναν και οποιος κι αν ερχοταν να με ρωτησει θα του ελεγα οτι δεν δουλευουν.
Για την υποτιθεμενη υποκλοπη τωρα:
Στην εκκινηση λοιπον εχει δυο ατομα τις οργανωσης με ασυρματους τυπου cobra σε μια παρα πολυ ευκολη συχνοτητα που χρησιμοποιουν παρα πολυ ευκολα ολοι.Στην k2 λοιπον περιμενοντας υπομονετικα για τα διπλα ,για την καλυτερη διελευση του αγωνα,σωστως απο τη διοργανωση μας επιτρεπουν σε περιπτωση sudden death ,λογω του οτι μερικοι οδηγοι τρεχουν με μεταχειρισμενα λαστιχα να μπορουμε να αλλαξουμε λαστιχα.Εκει λοιπον ηταν και ο μηχανικος μου με τον οποιο και μιλαω με ξεχωριστη ενδοεπικοινωνια αμερικανικου τυπου η οποια δεν εκπεμπει στις ιδιες συχνοτητες μαυτες της οργανωσης.Λογω του οτι δεν υπαρχει μεγαφωνο εκει και οι αποστασεις ειναι πολυ μεγαλες δεν υπηρχε τροπος οιοδηγοι και οι μηχανικοι τους να μαθαινουν τα αποτελεσματα τις εκαστοτε μονομαχιας με αποτελεσμα λοιπον ολοι αυτοι οι ανθρωποι να πεφτουν επανω στα δυο ατομα της διοργανωσης δυσκολευοντας ακομη πιο πολυ το εργο τους προσπαθωντας να ενημερωθουμε για τα αποτελεσματα του αγωνα και τισ αποδοσεις των οδηγων τους οι μηχανικοι.Ετσι λοιπον βλεποντας ο Φωτης οτι χρησιμοποιουμε τους ιδιους ασυρματους με την οργανωση στις διαδρομες μας για να μετακινουμε το αγωνιστικο μας απο πολη σε πολη γιατι το παμε οδικως και θελοντας να μην ενοχλει τους ανθρωπους της διοργανωσης φανερα μπροστα τους πηρε απο το αμαξι του τον ασυρματο και μαζι με αλλα team και αλλους αγωνιζομενους ,χωρις να κρυβεται κι ουτε με δολο ακουγε τις ανακοινωσεις βαθμοολογιων χωρις βεβαια να παρεμβαινει στη δουλεια της διοργανωσης.
Για τις παραπανω κατηγοριες ο Σταθης μου επεβαλε τηλεφωνικα τη ποινη του να απεχω απο το δευτερο γυρο των Driftwars North-ο οποιος και ειναι διαφορετικος θεσμος απο το παννελληνιο πρωταθλημα.Ως εκπληξη μου βεβαια διαβασα οτι ανα κοινωσε και την αφαιρεση των βαθμων μου και στο πρωτο αγωνα των Σερρων στο πανελληνιο πρωταθλημα.
Κατ΄ εμε η αποδοση των ποινων αυτων δεν ειναι δικαιη νιωθω πραγματικα αδικημενος.Tοσο για την υποτιθεμενη υποκλοπη οσο και για τη μη χρηση stop- την οποια και συνεχιζω να αποδεχομαι ότι εκανα ,τονιζοντας και παλι ότι τεκμηριωθηκε από εμενα και όχι από καποιον τεχνικο ελεγχο της οργανωσης τη στιγμη που και αλλοι συναθλητες μου δεν εκαναν και αυτοι χρηση stop.
Μη αποδεχομενος λοιπον τις παραπανω ποινες αποχωρω με μεγαλη μου λυπη από τους αγωνες Driftwars και Driftwars North.
Με την ευκαιρια λοιπον αυτή,αφου συνεβησαν όλα αυτά τις τελευταιες μερες και πεφτωντας οι μασκες θα ηθελα να αναφερθω ονομαστικα σε καποια πολύ σημαντικα ονοματα του χωρου.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ : Διακριτικος όπως παντα με σωστες αποψεις ,αναφερθηκε και μιλησε πολύ σωστα και καταλυτικα.
ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ :Χωρις να ξερω προσωπικα τον ανθρωπο και χωρις να εχω μιλησει ποτε μαζι του,μονο μεσω μηνυματων, εχω καταλαβει ότι είναι κι αυτος άλλο ένα θυμα σικοφαντικης δυσφημισης του Γιωργου Σαραφη.Μιλωντας εξω απτα δοντια διατυπωσε κι αυτος την αποψη του χωρις φοβο ,με τολμη.
ΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ:Μετα από τηλ.επικοινωνια μαζι του και διευκρινισης ολων των παρξηγησεων μου ειπε ξεκαθαρα ότι εχω κανει λαθος για τη μη χρηση stop μιας και το δικο του αμαξι είναι το μοναδικο που γνωριζω ότι στο προηγουμενο ετος σε ολους τους αγωνες εκανε χρηση stop.Παρολααυτα μου ξεκαθαρισε ότι τα περι αδερφες και μοδας δεν αναφερεται σε μενα απλα ηταν ευκαιρια να το πει(περιμενω λοιπον Τακη και γραπτα αυτά που μου πες γιατι τα προηγουμενα σου post αν και δεν αναφεροσουν ονομαστικα σε μενα ,γραφτηκαν εδώ σε αυτό το topic που μιλαμε για μενα και ολος ο κοσμος πιστεψε ότι μονο σε μενα αναφεροσουν.)
ΛΑΜΠΡΟΣ: Eχω ηδη αναφερθει παραπανω και περιμενω αποδοχη του post μου χωρις ναω δεχτει λογοκρισια όπως ο ιδιος μου υποσχεθηκε μιας κι εγω τηρησα ην υποσχεη μου και δεν μιλαω υβριστικα για κανεναν.
ΚΑΠΟΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: Ειναι ο μοναδικος από τους οδηγους που συμμετηχαν στον αγωνα και μετα το συμβαν περαδεχτηκε δημοσια στο forum τη μη χρηση stop και δεν φοβηθηκε να πει δημοσια την αποψη του μιλωντας ντομπρα με ονοματα και καταστασεις.
ΜΤS: Παντα εχω να λεω τα καλυτερα για σενα Μητσο .Γνωριζω την αντικειμενικοτητα του ως speaker .Aν διαβασες το ποστ μου μετα τις Σερρες το τονιζω κι ολας ότι για ολους τους οδηγους λες σωστα πραγματα κι αυτά που πρεπει.Οπως μαγκαλιασατε εσεις ετσι κι εγω δεχτηκα την αγκαλια σας και ποτε μα ποτε μα ποτε δε σου ανταπεδωσα με λαθος τροπο την αγαπη μου.Σας στηριζω ,σας ανεβαζω ,ειμαι παντα εκει και για οποιοδηποτε προβλημα εχω μαζι σας προσπαθω καοι κοιταω να το λυσω μαζι σας.Αν νομιζα πως ειχες κανει κατι κακο ‘η με ειχες θιξει ,λλογω του ότι εχουμε πιει κι ένα ποτο μαζι θα χα τουλαχιστον το θαρρος να σειχα παρει ένα τηλ.και να σου χα ζητησει το λογο.Σε αντιθεση με σενα που βγηκες δημοσια ,με ξεμπροστιασες λεγοντας μου ότι κανω πουστιες.Περιμενω λοιπον τη συγνωμη σου ,γιατι ο Μαργαριτης σε ότι σου χει πει είναι αληθινος φοραει παντελονια κι αν κανει λαθος ζηταει και συγνωμη.Εσυ?
DRIFTOPLIKTI :γνωριζω ποιο ατομο ειναοι ,δεν αξιζει καν να ασχοληθω.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ: αν και μαλλον λαθος για μενα το πιο αγαπητο ατομο εδώ μεσα,θα σας αποδειξω ότι δεν αγαπαει πραγματικα το χωρο και συκοφαντει οποιονδηποτε σταθει μπροστα του και του εμποδισει μια νικη κανοντας το αυτό ειτε με θεμιτους ειτε με αθεμιτους τροπους.Ελπιζω κι αλλα σημαντικα προσωπα εδώ μεσα που ξερω ότι εχουν την ιδια γνωμη με εμενα ,εκτος από τον Κωστα Καποτη που ειδη εχει πει δημοσια για τα βρωμικα παιχνιδια του Γιωργου γιατι ταχει αντιμετωπισει ο ιδιος κι εχει χασει από αυτά, να αναφερθουν σε γεγονοτα ετσι ώστε να αλλαξει αυτος ο μυθος περι σωστου αγωνιζομενου και αθλητικου ιδεωδους από πλευρας του.
Είναι γνωστη η κατεμε,λαθος επιθετικη οδηγηση του Γιωργου που μοναδικο σκοπο εχει όχι να πιεσει σωστα τον συναθλητη αλλα καραδοκοντας να βρει την ευκαιρια να προσπερασει βρωμικα –με ασχημες συνεπειες π.χ. ρυσσιο- θελωντας να εξεφτελλισει τον συναγωνιζομενο του.Κι ενώ λεει ότι θελει να ανεβει το αθλημα,μονος του με τον τροπο οδηγησης του τοσο καιρο το παει πισω, και τωρα λοιπον που αποχωρει από τους αγωνες , θελει να παρει κι εμενα μαζι του συκοφαντοντας με και λεγοντας ότι παιζω βρωμικα..
Εχω παραδεχτει τη μη χρηση stop αλλα δεν παραδεχομαι ποτε μα ποτε ότι εχω παιξει βρωμικα.Οποιος εχει αντιρρηση γιαυτο να το πει ΤΩΡΑ , να μη μιλαμε με αερολογιες τυπου : υπαρχουν καποιοι που δε πανε ταθλημα μπροστα. Ολες τις κατηγοριες του λοιπον περι βρωμικου παιχνιδιου ,γνωμη μου είναι , ότι τις λεει για να εξηγησει στον εαυτο του και στους γυρω του πως ένα αμαξι του δικου του βελινεκους ,δυναμης και στησιματος δε μπορουσε να σταθει ανταξια διπλα στο δικο μου αμαξακι.
Με εκτιμηση Μαργαριτης Κατσανιδης προς τον πραγματικο κοσμο του drift.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
02-04-09, 17:14
Εχω να πω ευχαριστω στον Μσργσριτη, οχι για τα καλα του λογια, αλλα για τις εξηγησεις του και την συγγνωμη του.
Και επειδη εχω εκφρασει γνωμη για αναιρεση της "ποινης" σε ανυποπτο χρονο, ξεκαθαριζω οτι δεν εχω μιλησει καθολου μαζι του εδω και δεκα μερες.
Νομιζω ολοι οσοι εξεφρασαν γνωμη, πρεπει να δηλωσουν τις θεσεις τους, μετα τις εξηγησεις του Μαργαριτη.
Οσο για τον Σαραφη, οντως ειναι αγαπητος, και οσα λαθη και αν εχει κανει (ολοι κανουμε), τον θελουμε κοντα μας και παλι δυναμικα.
kapotis_E30m5
02-04-09, 17:23
η ειλικρεινια και ο αυθορμιτισμος φιλε παντα αμοιβοντε μη μασας! ΜΠΡΑΒΟ!
Για την αναίρεση της ποινής θα πρέπει να αποφασίσει ο Στάθης κ κανένας άλλος, αν και θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να αναιρεθεί.
Συμφωνώ στο οτι θα ήθελα να τους δω πάλι στη δράση κ τους δυο, αν και οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί..
Ρε μαργαρίτη, μεγάλο θέμα νομίζω ότι έχουμε κάνει!
Αυτό που στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι, ότι όλα αυτά επί τις ουσίας έγιναν γιατί έχετε κόντρα με τον Σαράφη!
Και είναι και κρίμα για το χώρο!
Τέλος πάντων είναι μαλακία μου εξ αρχής που δεν σε πήρα τηλ να τα πούμε(το ίδιο και εσύ, βέβαια).
Αφού λοιπόν μου λες, έστω και από το φορθμ, ότι ποτέ δεν έκανες κάτι με δόλο
και για τις συχνότητες αλλά και για τα stop(ή για οτιδήποτε άλλο…)
έκανα λάθος και δεν σκέφτηκα καθαρά!
βέβαια, δεν καταβαίνω γιατί να τα βγάλεις αφού τα έχεις!
Και πραγματικά χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του κανενός, σημειώνω ότι ο Γιώργος έκατσε μετά το North και πέρασε πλεξούδα για να έχει stop!
Και αυτό είναι που μου την έσπασε περισσότερο από όλα κι είπα τα περί πουστιών!
Κι αυτό γιατί γούσταρα που τα λέγαμε,
είσαι και πιτσιρικάς σαν κι εμένα, χώνεις και λεφτά γιατί σου αρέσει και το αγαπάς όπως κι εγώ και τέλος πάντων γιατί ταιριάξαμε!
Δεν κάνω ερωτική εξομολόγηση
αλλά ξενέρωσα πάρα πολύ με την όλη φάση!
Αλλιώς δεν θα είχα ασχοληθεί καν
όπως έχω κάνει και στο παρελθόν
σε διάφορες διαμάχες που έχουν γίνει εδώ μέσα!
Ελπίζω ότι θα βρεθεί μια λύση
αλλά παρακαλώ όλους να μην ασχοληθούν άλλο με το θέμα,
να το αφήσουμε να ηρεμήσει και το ξανασυζητάμε!
Είναι καθαρά δικά μου λόγια και δεν είναι άποψη των DriftWars ή του Στάθη!
Ps: το videακι με το gar prix δεν πήγαινε μόνο στον μαργαρίτη που αποχώρησε αλλά σε όλους όσους δεν γουστάρουν αυτό που κάνουμε,
ποτέ δεν είπαμε ότι δεν κάνουμε λάθη
αλλά προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο που ακόμα και μεγάλες εταιρίες δεν μπορούν να κάνουν! Όσοι έχουν τρέξει ακόμα και στο 1 DriftWars του 2009 στις το ξέρουν από 1ο χέρι! Αφού όλο αυτό το topic δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση το κλίμα του σαββατοκύριακου!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
02-04-09, 18:11
Εγω παλι Δημητρη, νομιζω οτι η δημοσια συζητηση εφερε τα σημερινα αποτελεσματα. Και πιστευω πολυ στην ελευθερια λογου και στο δικαιωμα διαφωνιας, αρκει τα επιχειρηματα να ειναι σοβαρα.
Και οι σωστες διαφωνιες ειναι πολιτισμος.
Καλυτερα να βλεπω ποστ που διαφωνουν και εχουν επιχειρηματολογια, παρα μονο ""καλωςηρθες και καλοπαντιαστο.""
Σαράφης Γιώργος
02-04-09, 20:15
Θα κάνω ένα τελευταίο ποστ για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα .
Σαφέστατα και τον Μαργαρίτη δεν τον συμπαθώ .
Αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα όμως από την στιγμή που δεν τον έθιξα ποτέ δημόσια ( μέχρι και προχθές ) .
Για δικούς μου λόγους η αρχική μου βοήθεια και συμπαράσταση στους πρώτους αγώνες του περσινού πρωταθλήματος είχε μετατραπεί σε αδιαφορία ( μέχρι προχθές φυσικά που έγινε οργή με το συγκεκριμένο σκηνικό και την κοροιδία του προς όλους μας ) .
Και για να προλάβω τα άτοπα σχόλια , σαφώς ο λόγος δεν ήταν η κατακόρυφη οδηγική βελτίωση του , μιας και ήμουν αυτός που φώναζε από την αρχή ότι θα μας κερδίζει όλους μια μέρα και σύντομα μάλιστα .
Τα επιχειρήματά του για να δικαιολογηθεί εμένα δεν με πείθουν , ο καθένας όμως μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα .
Ο Τάκης από την άλλη είπε κάποιες κουβέντες , που αναφερόντουσαν σε κάποιους μας και σιγά σιγά μας έχει αποκλείσει όλους .
Τελικά ρε συ για ποιον μιλούσες ? Πραγματικά ? Είναι ωραίο ( θα συμφωνήσω με το Νίκο τον Λάρδη ) να ειπωθούν κάποιες αλήθειες .
Με τον Κώστα τον Καπότη μιλήσαμε στο τηλεφώνο και προσπάθησα να του εξηγήσω κάποια πράγματα , δε νομίζω ότι τον έπεισα 100% , αλλά προσπάθησα και χάρηκα που τα είπαμε .
Συγκεκριμένα , για να μην έχετε απορίες ούτε στο συγκεκριμένο θέμα , πιστεύει ότι τον φρέναρα στην Θεσσαλονίκη στα North στον ημιτελικό αμέσως μετά την είσοδό μας στην πρώτη στροφή .
Του εξήγησα ότι απλά την συγκεκριμένη μέρα το αυτοκίνητο μου ήταν κάκιστο , όπως έχω ξανααναφέρει για τον συγκεκριμένο αγώνα και ότι δεν έγινε εσκεμμένα για να τον κερδίσω .
Κώστα θα σου θυμίσω ότι έτρεχα με σπασμένη μπουκάλα στην ανάρτηση , μετά την επαφή μου με τον Καλυβίδη σε προηγούμενη μάχη και το αμάξι ήταν απλά ανοδήγητο , πως γινόταν να στρίψω με την ταχύτητα που είχαμε ρε φίλε , άμα δεν φρενάριζα μετά το σπάσιμό μας ... ?!?
Και όπως σου είπα και στο τηλέφωνο και άλλοι είπαμε ότι ίσως το αποτέλεσμα να έπρεπε να ηταν διαφορετικό στον τελικό των Σερρών , αλλά δεν έπεσε κανείς να μας φάει .
Όλο αυτό γίνεται συγκεκριμένα για την δόλια ενέργεια του Μαργαρίτη στις Σέρρες και όχι γιατί λέει αλήθειες , μην μπερδέυεσαι και τον υποστηρίζεις για λάθος λόγο .
Για την οδήγησή μου συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για να μου προσάψετε .
Είμαι υπερβολικά επιθετικός για να φοβίζω τον αντίπαλο ( αυτόν τον ρόλο έχει και η εξάτμισή μου , αλλά και τα έντονα κίτρινα φώτα το βράδυ ) , προσπαθώ να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μου , πηγαίνοντας σιγά στα διπλά μέχρι τον κώνο επιτάχυνσης και μετά επιταχύνοντας τέρμα για να κάνω απόσταση , στις ευθείες ξεζουμίζω το γκάζι μου εκμεταλλευόμενος όσο μπορώ την προσφυσή μου , χρησιμοποιώ όσο μπορώ το μεγάλο κόψιμο στα τιμόνια μου έτσι ώστε να κρατάω πάντα κλειστή γραμμή στην άμυνα και με μεγάλες γωνίες για να μην μπορεί να με παίξει ο αντίπαλος κτλ κτλ .
Η διαφορά όμως και αυτό που τα νομιμοποιεί όλα αυτά στο μυαλό μου είναι ότι όλα αυτά είναι εμφανή σε όλους και ειδικά στον κριτή και ουδέποτε έκανα το παραμικρό για να το κρύψω , ούτε πήγα ηθελημένα ποτέ κόντρα σε κάποια υπόδειξη ή κανονισμό .
Δόλο και διάθεση για πουστιά δεν μπορεί να μου προσάψει κανείς . Τέλος !
Και Μαργαρίτη δεν με μειώνεις λέγοντάς μου ότι έχω πολύ καλύτερο αυτοκίνητο και παρόλα αυτά είσαι ανταγωνιστικότατος .
Το έχω πει εξάλλου πολλές φορές και μόνος μου .
Μακάρι να είχα το ταλέντο σου .
Αλλά μόνο αυτό ζηλεύω από εσένα .
Τίποτε άλλο .
Και γενικά θέλω να καταλάβατε κάτι που είπα και στον Κώστα .
Δεν έχω ανάγκη να με πιστέψει κανείς σας ( καταρχήν δεν κατηγορούμαι για κάτι , ασχέτως με το που θέλει να μεταφέρει το θέμα ο Μαργαρίτης ) , ούτε να με υποστηρίξει κανείς σας .
Αποχωρώ από τον χώρο και δεν θα ξανασυναντηθούμε με κανένα σας .
Άρα δεν θα είχε νόημα μια τέτοια προσπάθεια .
Απλά δεν θέλω και να φάτε κανενός το παραμύθι , αν και στο κείμενο που δημοσίευσε ο Μαργαρίτης η Λόλα τα λέει ωραία .
Αυτά , ευχαριστώ που με ακούσατε .
Και δεν μετανιώνω για τίποτε από όσα ειπώθηκαν εδώ , γι' αυτό να είστε σίγουροι .
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
02-04-09, 21:44
[QUOTE=Σαράφης Γιώργος;181057]...... προσπαθώ να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μου , πηγαίνοντας σιγά στα διπλά μέχρι τον κώνο επιτάχυνσης και μετά ........
.................. Αποχωρώ από τον χώρο και δεν θα ξανασυναντηθούμε με κανένα σας .................
QUOTE]
Γιωργο απο το μυνημα σου κραταω τα πιο πανω.
Το πρωτο ειναι αθεμιτο, γιατι κοβεις τη φορα του αλλου. Μεχρι να σε μαθει και να κραταει αποσταση βεβαια στην εκκινηση.
Το δευτερο δεν μου αρεσε, ειμαι σιγουρος οτι δεν το εννοεις ετσι ωμα. Γιατι εμας (εμενα τουλαχιστον) με θλιβει η απουσια σου και θα μου λειψει η παρεα σου εστω και στο φορουμ. Η ανταλλαγη αποψεων, η καλημερα καθε πρωι, οι ανταλλαγες γνωσεων, ολα αυτα που μας αλλαζουν την σκληρη καθημερινοτητα εδω και καμποσο καιρο.
Σε θελω κατ΄' ελαχιστο στο φορουμ καθε πρωι. Μαγκιες αλλου φιλε....εδω θα μεινεις .
DIAMANTOPOULOS
02-04-09, 22:32
πολυ στεναχωριεμαι με αυτα που συμβαινουν.... :cry::cry::cry:
πολυ στεναχωριεμαι με αυτα που συμβαινουν.... :cry::cry::cry:
+1000000
KOSTAS_KE35
02-04-09, 22:58
+1000000000
Να μη φύγει κανένας λέω εγώ και καθίστε φρόνιμα για να περνάμε καλά.Άντε γκρινιάριδες σαν μωρά κάνετε!!!
DIAMANTOPOULOS
02-04-09, 23:57
στον πατριωτη σου πεστα φιλαρακι....
α ρε σαραφογιωργη μας που πας και μας παρατας??? :cry::cry:
Stathis WOT
03-04-09, 00:15
Το θέμα αναπτύχθηκε μέχρι σημείο ματώματος. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και συνεπώς και θεωρείται λήξαν. Το τόπικ λοιπόν κλειδώνεται. Τα υπόλοιπα μέσω τηλεφώνων...
Στημένο ήταν!!
Αφού είσαι φίλος του Στάθη!!!!!
Στημένο ήταν!!
Αφού είσαι φίλος του Στάθη!!!!!
ασε τα μπερδεψε ο βλακας ! κανονικα επρεπε να το στησει υπερ του Τουντα λογο οτι υπευθυνος για το νεο look της ΑΕ86 .....
τωρα βλεπω να τα πληρωνει ολα ! παει ο "συνψηφισμος" που ειχε κανονισει ..... :cry:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
03-04-09, 21:20
Δεν πειραζει εχει λεφτα ο Σταθης....
kapotis_E30m5
03-04-09, 22:23
Χαιρετώ όλα τα μέλη του Drift club.
Ονομάζομαι Γουνελάς Νικήτας και είμαι ο μηχανικός του Κώστα Καπότη.
Αποφάσισα με την σειρά μου να πάρω κι εγώ το λόγο σε όλη αυτή τη παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί όλες αυτές τις μέρες με αφορμή κάποια γεγονότα που συνέβησαν στο Drift Wars των Σερρών, στο οποίο παρευρέθηκα με την ομάδα μας.
Έτσι λοιπόν γράφω στο forum σας (και ζητώ συγνώμη που χρησιμοποιώ τα στοιχεία του Κώστα, απλά δεν έχω δική μου εγγραφή και υποθέτω πως θα αργούσε να γίνει) για να θέσω στους διοργανωτές του συγκεκριμένου αγώνα κάποια ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν με όσα είδα και άκουσα στις Σέρρες και γενικότερα με αυτά που διάβασα.
Έχω λοιπόν να ρωτήσω τα εξής στην διοργάνωση:
• Γιατί τιμωρήσατε τον Μαργαρίτη Κατσανίδη, οδηγό του άσπρου Alfa Romeo 75 με την αιτιολγία πως δεν άναβαν τα φώτα φρένων. Έγινε κάποιος τεχνικός έλεγχος και εντοπίστηκε η συγκεκριμένη παράβαση ή μήπως έγινε κάποια ένσταση από κάποιο συναγωνιζόμενό του; (εδώ θα ήθελα να τονίσω πως ούτε τα stop του Καπότη άναβαν και πολλών άλλων που το παραδέχθηκαν αλλά για άγνωστο λόγο εν τιμωρήθηκαν) Δεν καταλαβαίνω το λόγο που εφαρμόστηκε ο κανονισμός την επόμενη μέρα και όχι την ίδια και μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα.
• Κύριε Παπαργυρόπουλε, έχετε τόσο μεγάλη έννοια μη τυχόν και σας ακούνε την ώρα του αγώνα; Ρωτάω γιατί δημιουργήσατε τόση φασαρία επειδή ο Μαργαρίτης είχε μπει στην συχνότητα της οργάνωσης από την ενδοσυνεννόηση του (και φυσικά όχι κρυφά αφού αυτό έγινε ενώ ήταν κι άλλοι οδηγοί παρόντες εκείνη την στιγμή στον χώρο εκκίνησης του αγώνα). Μήπως είναι κάποια ιδιαίτερη συχνότητα που θέλει ειδικά μέσα για να την ακούσεις ή μήπως δεν μπορεί ένα κοινό μηχάνημα της αγοράς να την πιάσει; Και τι έχετε κύριε Στάθη μας να κρύψετε και ενοχληθήκατε τόσο; Μαγειρεύετε κάτι κατά την διάρκεια του αγώνα (ας πούμε τα αποτελέσματα;) και δεν θέλετε να σας ακούσουν;
• Είσαστε ειλικρινά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που βγάλατε γενικά κατά την διάρκεια των διπλών περασμάτων και ειδικά στον τελικό;
Επίσης θέλω να σας δηλώσω πως η παρουσία μας σε κάθε αγώνα συνοδεύεται με κόπο, ταλαιπωρία και έξοδα γι’ αυτό θα θέλαμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ να είμαστε ίσης αντιμετώπισης, άσχετα από τις γνωριμίες, τις συμπάθειες και τις φιλίες του καθενός.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι οι απαντήσεις που δόθηκαν τηλεφωνικά από τον Στάθη στον Κώστα διαφέρουν από την ιδεολογία της ομάδας μας και αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κου Κωνσταντάρα είμαστε άνθρωποι κατώτεροι επιπέδου (δεν περιμένουμε επιβεβαίωση από τον ίδιο, γνωρίζει πολύ καλά που και πότε το είπε), αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε πλήρως από την διοργάνωση των Drift Wars.
Νικήτας Γουνελάς
DIAMANTOPOULOS
03-04-09, 22:40
αυτο ειναι ενα ακομα λυπηρο γεγονος
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
03-04-09, 22:48
Τι εχετε παθει ολοι με τις αποχωρησεις ???????
Οι μαχητες παλευουν. Καθονται στη μαχη. Αν εγιναν αδικιες, πες τε το, τεκμηριωστε το, φωναξτε, διαμαρτυρηθειτε, αλλα μην αποχωρειτε. Βοηθηστε ολοι να κανουμε του αγωνες καλυτερους.
Μενοντας εκει, οχι φευγοντας. Αν παμε ετσι, οχι πιστα δεν θα δουμε αλλα ουτε κολια σε πλατειες.
Βρες το δικιο σου Κωστα (και Νικητα), αγωνισου, αλλα μη φευγεις και εσυ.
Costeas jr
03-04-09, 23:00
Να λοιπόν και τα βιντεάκια από τις προσωπικές μου απόδοσης και τις μονομαχίες μου στις εκπληκτικές Σρρες στο καταπληκτικό αυτό σ/κ
http://www.youtube.com/watch?v=qMr4y0SJRZA&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=4qtwFfyuhoE&feature=channel_page
Kalispera kai apo mena,fantazomai oti mporo na po tin apopsi mou elefthera xoris na mou zvisti allo post.
Exo dei arketes fores to kato video kai exo prosexeis to exeis,to perazma tou Voulgarou Dotor me to Margariti Katsanidi sti prosprasi o Voulgaros fenete na perna efthia dipla apo to AlfaRomeo,pos ginetai o kritis na fonazi oti perase driftaristos?
Kati paromio eixa prosexei oti eixai gini kai ston teliko tis Athinas sto persino protathlima metaxi tou Giorgou Sarafi kai tou Thoma Papasxou opou o Giorgos eixai perasi efthia ton Papapasxo alla klidomenos,kai kano tin exeis erotisi sto kirio Papargiropoulo ean kani ena odigos prosparasi efthia alla klidomenos theorite prosperasi?ei stin periptosi stou Dotor pou xekina na mpeni driftaristos sto plai tou Margariti kai sti mesi tis Alfaromeo na eisxoni theoritai pali prosperasi?
Tha efxaristousa parapoli ton Kyrio Papargiropoulo ean mbei sto kopo na mou apantisi...
(Lambro sou zito signomi pou grafo me greekenglish)
drift student kp60
03-04-09, 23:47
το ξερω πως δεν μου πεφτει λογος μα σαν νεος στο "χωρο"..ξενερωσα πολυ μ'αυτα που ακουσα...ρε παιδια αδελφηα της ηδιας μανας(DRIFT) ειμαστε..μην τα ισοπεδονουμε ολλα μα ολλα...και μην τα βαζετε μονο μ'ενα ατομο....αν δεν θα ηταν δικαιη διοργανωση λετε να ειχε ανεβασει τοσο πολυ το επιπεδο στη χωρα μας..?...σας παρακαλω πολυ..ηταν η καλυτερη διοργανωση για φετος και ολλοι περασανε τελεια....μην τρωγεστε ρε'σεις...εγω το DRIFT το αγαπω για δυο λογους...επιδη δεν το κανει ο καθενας...και δευτερων...για τον χαβαλε και το γελιο ... και ποτε δεν ειχα δει αυτην την οψη του DRIFT...ελπιζω να βρεθει μια ειρηνικη και σωστη λιση για ολλους...και σας παρακαλω δωστε μια δευτερη ευκαιρια...και αφιστε της κακιες...ειμαι 17..και με μεγαλα ονειρα να παιρνουν ζωη μεσ'απ της δικες σας ζωες και εμπιριες...δωστεμου την σωστη τροφη...;)...
Kalispera kai apo mena,fantazomai oti mporo na po tin apopsi mou elefthera xoris na mou zvisti allo post.
Exo dei arketes fores to kato video kai exo prosexeis to exeis,to perazma tou Voulgarou Dotor me to Margariti Katsanidi sti prosprasi o Voulgaros fenete na perna efthia dipla apo to AlfaRomeo,pos ginetai o kritis na fonazi oti perase driftaristos?
Kati paromio eixa prosexei oti eixai gini kai ston teliko tis Athinas sto persino protathlima metaxi tou Giorgou Sarafi kai tou Thoma Papasxou opou o Giorgos eixai perasi efthia ton Papapasxo alla klidomenos,kai kano tin exeis erotisi sto kirio Papargiropoulo ean kani ena odigos prosparasi efthia alla klidomenos theorite prosperasi?ei stin periptosi stou Dotor pou xekina na mpeni driftaristos sto plai tou Margariti kai sti mesi tis Alfaromeo na eisxoni theoritai pali prosperasi?
Tha efxaristousa parapoli ton Kyrio Papargiropoulo ean mbei sto kopo na mou apantisi...
(Lambro sou zito signomi pou grafo me greekenglish)
Εχω την εντύπωση οτι απο τις 90 μοίρες μεχρι και την 1 το αμαξι θεωρείται οτι ντριφτάρει ασχέτως αν δεν είναι εύκολο στο να το διακρίνει κανεις.
Αλλα θα σου τα πεί καλύτερα ο Σταθης!
τελικα καταλιγουμε και παλι στα ιδια.........δεν ειμαστε ικανοι να κρατισουμε ανεβασμενο ενα θεσμο - αγωνισμα....ντροπη μας....τα ιδια γινανε και στα ντραγκστερ... σε αναβασεις κτλ κτλ.......θα συχαθει και αλλο ενα αγνο αθλημα ο κοσμος.....γ@μω τισ κλικες μου μεσα....αλλαξτε τροπο κρισης των αποτελεσματων και γινεται αμεροληπτοι....
Οταν κατι αρχιζει να βρωμαει αρχιζει απο το κεφαλι και οχι παντα εσκεμενα..........αλλαξτε το η καψτε το
.......οι δρομοι τουλαχιστον εχουν τον πιο αμεροληπτο κριτη τον ΚΟΣΜΟ!!!! SIDESLIDE RULEZZZZ
ALWAYS SIDEWAYS!!!
kallitexni$
04-04-09, 02:19
Καλως...
Φυγετε ολοι...
Να δουμε τι θα γινει πια σ αυτον εδω το χωρο που καποιοι εδωσαν τον εαυτο τους πριν κατι χρονια.
Καλως...
Φυγετε ολοι...
Να δουμε τι θα γινει πια σ αυτον εδω το χωρο που καποιοι εδωσαν τον εαυτο τους πριν κατι χρονια.
Μην ανησυχεις ρε, εγω εδω ειμαι, δεν εφυγα !:p
kallitexni$
04-04-09, 02:39
Μην ανησυχεις ρε, εγω εδω ειμαι, δεν εφυγα !:p
Φυγε και συ....
Θα φυγετε ολοι.....και θα μεινετε μονοι σας...:cool:
δε πειραζει ρε Κωστεα τοσες φορες με εχεις γραψει εκει που δε πιανει μελανι για τα γκρικλις θα παρεξηγηθουμε ρε :lol:
να σου γραψω και εγω ενα εγγλεζικο shit steerer
off topic Μαργαριτη δε ξηγιεσαι καλα μετα τα οσα κουβεντιασαμε οταν λες στο facebook σε αλλα μελη ''gamiseta min milas poli kai esi giati mpori na se zvisoune eki mesa akougete mono oti tous aresi...! pleon!'' γιατι δε φιμωθηκες πουθενα και ακομα γραφεις και εσυ και οποιος αλλος θελει στο driftclub παρολο που εχεις ξεκινησει πολεμο γυρω γυρω και δικαιωμα σου και αυτο αν και κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα και δεν νωμιζω οτι σε τιμουν.
μια χαρα τα λετε ολοι και πατε να κανετε ο καθενας οτι τον συμφερει και καλα κανετε στο φιναλε δικαιωμα σας αλλα σας παρακαλω μην κραζεται δεξια και αριστερα εκτος και αν σας ικανοποιει η γνωμη φανατισμενων στο fb εμενα δε με πειθει και δικαιωμα μου ετσι δεν ειναι?
κατι ψιλα σκαμπαζω απο drift και με το να γραφεις στο βιντεακι ''εδω παταω φρενο?'' ενω δειχνει μονο περασμα σου δεν ειναι ωραιο ρε Μαργαριτη ,μην δουλευομαστε μεταξυ μας , καποιος που δεν ξερει θα το φαει δε λεω και θα σου δωσει και χιλια δικια και θα κερδισεις και τις εντυπωσεις ισως να φτιαξουν και group ''λευτερια στον Μαργαριτη" αλλα μεταξυ μας δεν κανει ρε φιλε και στα δικα μου τα ματια δεν δειχνει ωραιος και σωστος τροπος ,
για την προσπεραση κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη και με αυτα που λεει ο κανονισμος' Παράθεση:
'Σε περίπτωση που ο επιτιθέμενος οδηγός καταφέρει και βρει άνοιγμα και προσπεράσει, τότε πρέπει να ολοκληρώθει καθαρά την προσπάθειά του χωρίς να τον ακουμπήσει (δηλαδή να γίνει υπαίτιος συγκρούσεως) ή να δώσει περιθώρια στον άλλο οδηγό να τον ξαναπεράσει.
και δεδομενου οτι το παληκαρι τρεχει σε ενιαιο αρα ειναι μαθημενος να οδηγαει οριο σε απειροελαχιστες αποστασεις χωρις να κοβει αν ο μπροστα αφησει η κανει καποιο λαθος αρα εχει πολυ εμπειρια χωθηκε με τσαμπουκα χωρις να κωλοσει οταν βρηκε την ευκαιρια -πχ εκοψες,φρεναρισες οτι και αν εκανες- οι πισω ροδες καπνιζαν και οι μπροστα ηταν ''κομμενες'' και με αυτα εγω πιστευω οτι ηταν σωστο το αποτελεσμα , καποιος αλλος μπορει να εχει αλλη γνωμη αλλα αυτος ο τυπος που δινει τη ζωη του για το Drift στην Ελλαδα και τον βαλαμε κριτη και αφου συμετεχουμε δεχομαστε και την κριση του και στα καλα και στα κακα ειπε ετσι το δεχομαστε
τωρα να λεμε παλι τα ιδια περι ηθικης για το θεμα των στοπ κτλ τα ειπα σε αλλα ποστ ειπε και ο Λαρδης την πιο σοφη ατακα για μενα ....
καντε οτι καταλαβαινετε αλλα με βρισκεται αντιθετο ...αν θελει καποιος πριν παρεξηγησει τις κουβεντες μου να μου πει κατι το τηλ το χετε
τα λεμε .....
και απο πανω πεταγεται και ο ΥΚΑ
*** http://www.youtube.com/watch?v=FMykO8-k-_M ***
o Δημητρης απο το facebook fun club Mαργαριτης με ενα ποστ που το παληκαρι μπορει να ειναι και γαμω τα παιδια στο φιναλε αλλα αμφιβαλω αν εχει ιδεα απο Drift να μας πει για κλικες για αμεροληψιες και να κανει κυρηγμα οτι οι δρομοι εχουν κριτη τον κοσμο και λοιπα μανιφεστα ...αντε τραβατε στο δρομο ρε Δημητρη και γυρω γυρω απο κανα βαρελι στα carefour ...πες και στα αλλα 1200 μελη να κανουν εγγραφη και να χωσουν Δημητρη ελευθερα
04-04-09, 02:42
Κωστέα επειδή σέβομαι πολύ τη γνώμη σου και επειδή του χρόνου σκέφτομαι να αποσυρθω από κριτής θα ήθελα και εσύ να βάλεις υποψηφιότητα για κριτής στις εκλογές που θα διοργανώσουμε στις 30 Φεβρουαρίου 2010.
Για ένα δίκαιο drift, χωρίς αδικίες και υπόγεια συμφέροντα.
Aαα, την άλλη βδομάδα που θα έρθω στην Κύπρο να κάνω τη βάθμολόγηση ως προσκεκλημένος του κυκπριακού driftclub, δεν θα έχεις κάνενα ρόλο στην οργάνωση, σωστά?
Σε άλλους αγώνες τους οποίους θα διοργάνωνες εσύ, δεν μου είχες ζητήσει να σου στήσω το πρόγραμμα αλλά και τη βαθμολόγηση?
Μη σε παίρνει από κάτω τόσο άσχημα... Στην Κύπρο ξέρω ποιος είναι ο ρόλος σου και ποια η εκτίμηση του κόσμου απέναντι σου.
ΥΚΑ περιμέναμε πολύ καιρό την παρέμβασή σου και πάλι καλά που ήρθε το σωτήριο έτος 2009 και είπες την άποψή σου με το πρώτο σου post.
ΥΓ1: Πρώτη φορά βλέπω αυτοκίνητο, στη σχετική μάχη με το Βούλγαρο πρόκειται για το 75, να καπνίζει στο S των Σερρών και βγαίνοντας στην ευθεία να σταματάει και να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του. Το μοτέρ φαίνεται ξεκάθαρα ότι φρενάρει από κάτι. Πείτε στους μηχανικούς να το τσεκάρουν γιατί νομίζω ότι κάτι τρέχει. Πάλι καλά που ο επισκέπτης μας δεν πάτησε τίποτα λάδια...
YΓ2: Μαργαριτάκο, αν δεν μας γουστάρεις μη λαικίζεις για να αποπροσανατολίσεις την κοινή γνώμη. Το γεγονός είναι ότι έκανες κάτι που είναι πέρα από τον κανονισμό αποτελεί λόγο για ποινή. Το dopping control γίνεται αιφνιδιαστικά και όποιος πιάνεται πληρώνει την ποινή του... Αυτή τη φορά εσύ είσουν ο άτυχος και εμείς οι τυχεροί.
Όποιος δεν μας γουστάρει να μην συμμετάσχει στα DriftWars. Προσωπικά δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Ασχολούμαι με τον ευρύτερο χώρο της βελτίωσης επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία και όλα αυτά τα χρόνια έχω πολλά δείγματα γραφής.
Το driftclub έχει φτιαχτεί με μεράκι και συντηρείται από την αγάπη του κόσμου του και κανένας δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό...
Καληνύχτα
..oudeis antikimenikoteros tou kosmou auto na to thimase panta.....by YKA
Ουτε Σταθης, ουτε Ψαλτης ... :p
Costeas jr
04-04-09, 03:43
Kalispera Stathi den thelo na sevastis tipota pros emena exalou apedixes poso me sevastikes ta tosa xronia filias mas,tha me sevastis tora?
Den sou zitisa na mou peis na valo eipopsifiotita gia Kritis tin apopsi sou os o pios empiros Ellinas kritis pou eisai sou zitisa na mou liseis tis erotiseis pou sou proanafera ama einai na prospathiso na tis matho kai go giati eimouna me tin eidea oti prepei na exeis arketi klisi...
Na kalosoriseis tin allei vdomada alla efxomai ei vathmologisei sou na einai pio dikeei apo ton agona sto Paralimni kai afta den ta leo ego alla o kosmos toxi toumbano kai seis krifo kamari..
De me perni apo kato Stathako katholou oso paei ginomai kai pio dinatos...exalou mou kanes to kalitero doro opos eirthan etsi ta pragmata...
Xero Stathi tin ektimisei tou kosmou den se perimena na erthis na mou peis esei,ei kalosini mou kai ei thelisei mou na stirixo esena kai tous treis simetesxontes filous mou. (Pios se pire kirie Stathi tilefono gia na erthoun stin Ellada o filos mou Nikolas kai ei alles dio simetoxes?pios se stirixe sta tosa xronia epei kero Dyno Road?)
To efxaristo sou eitan mia klotsia pou den xero apo pou mou eirthai..
Oso gia aftous pou den me extimane kai den theloun oute na me vlepoun,sta ar...ia mou kai dia avga Tourkias.
Afto pou tha sou po kai tha einai kai to telefteo valto poli kala mes to mialo sou kai pes to kai sta kolitargia sou stin Kypro xereis esei aftous tous treis tessereis pou exeis,ei ouranei arxisan na mavrizoun to telefteo kero apoti dixnoun ta pragmata giafto prosexai apo tous kataraxtes mi gemisoun apotoma kaa tin patisete..
Kalin epitixia gia to erxomeno SK kai eipamai prosoxi apo tous kataraxtes mpori na pnigis..
Filakia Stathouli :))) kai efxomai na min pis kai sti Kypro oti den mporousa na vgalo afton ton odigo proto giati thaaa..... filakia kai xeretismous pollous stous filous mou epano...
Costeas jr
04-04-09, 03:51
Pio pano anafera treis simetexontes apo Kypro den thelo na exo kamia parexeigsei me kanena apo tous treis exalou perasame megales stigmes xehorista me ton kathe ena otan eirthamen Ellada aplos eithela na tou thimiso kapia peristatika tou kiriou Papargiropoulou kai anagkastika eprepe na anafero ta tria onomata.
Kalo vradi kai kali sinexia...
Costeas jr
04-04-09, 04:06
δε πειραζει ρε Κωστεα τοσες φορες με εχεις γραψει εκει που δε πιανει μελανι για τα γκρικλις θα παρεξηγηθουμε ρε :lol:
να σου γραψω και εγω ενα εγγλεζικο shit steerer
off topic Μαργαριτη δε ξηγιεσαι καλα μετα τα οσα κουβεντιασαμε οταν λες στο facebook σε αλλα μελη ''gamiseta min milas poli kai esi giati mpori na se zvisoune eki mesa akougete mono oti tous aresi...! pleon!'' γιατι δε φιμωθηκες πουθενα και ακομα γραφεις και εσυ και οποιος αλλος θελει στο driftclub παρολο που εχεις ξεκινησει πολεμο γυρω γυρω και δικαιωμα σου και αυτο αν και κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα και δεν νωμιζω οτι σε τιμουν.
μια χαρα τα λετε ολοι και πατε να κανετε ο καθενας οτι τον συμφερει και καλα κανετε στο φιναλε δικαιωμα σας αλλα σας παρακαλω μην κραζεται δεξια και αριστερα εκτος και αν σας ικανοποιει η γνωμη φανατισμενων στο fb εμενα δε με πειθει και δικαιωμα μου ετσι δεν ειναι?
κατι ψιλα σκαμπαζω απο drift και με το να γραφεις στο βιντεακι ''εδω παταω φρενο?'' ενω δειχνει μονο περασμα σου δεν ειναι ωραιο ρε Μαργαριτη ,μην δουλευομαστε μεταξυ μας , καποιος που δεν ξερει θα το φαει δε λεω και θα σου δωσει και χιλια δικια και θα κερδισεις και τις εντυπωσεις ισως να φτιαξουν και group ''λευτερια στον Μαργαριτη" αλλα μεταξυ μας δεν κανει ρε φιλε και στα δικα μου τα ματια δεν δειχνει ωραιος και σωστος τροπος ,
για την προσπεραση κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη και με αυτα που λεει ο κανονισμος' Παράθεση:
'Σε περίπτωση που ο επιτιθέμενος οδηγός καταφέρει και βρει άνοιγμα και προσπεράσει, τότε πρέπει να ολοκληρώθει καθαρά την προσπάθειά του χωρίς να τον ακουμπήσει (δηλαδή να γίνει υπαίτιος συγκρούσεως) ή να δώσει περιθώρια στον άλλο οδηγό να τον ξαναπεράσει.
και δεδομενου οτι το παληκαρι τρεχει σε ενιαιο αρα ειναι μαθημενος να οδηγαει οριο σε απειροελαχιστες αποστασεις χωρις να κοβει αν ο μπροστα αφησει η κανει καποιο λαθος αρα εχει πολυ εμπειρια χωθηκε με τσαμπουκα χωρις να κωλοσει οταν βρηκε την ευκαιρια -πχ εκοψες,φρεναρισες οτι και αν εκανες- οι πισω ροδες καπνιζαν και οι μπροστα ηταν ''κομμενες'' και με αυτα εγω πιστευω οτι ηταν σωστο το αποτελεσμα , καποιος αλλος μπορει να εχει αλλη γνωμη αλλα αυτος ο τυπος που δινει τη ζωη του για το Drift στην Ελλαδα και τον βαλαμε κριτη και αφου συμετεχουμε δεχομαστε και την κριση του και στα καλα και στα κακα ειπε ετσι το δεχομαστε
τωρα να λεμε παλι τα ιδια περι ηθικης για το θεμα των στοπ κτλ τα ειπα σε αλλα ποστ ειπε και ο Λαρδης την πιο σοφη ατακα για μενα ....
καντε οτι καταλαβαινετε αλλα με βρισκεται αντιθετο ...αν θελει καποιος πριν παρεξηγησει τις κουβεντες μου να μου πει κατι το τηλ το χετε
τα λεμε .....
και απο πανω πεταγεται και ο ΥΚΑ
*** http://www.youtube.com/watch?v=FMykO8-k-_M ***
o Δημητρης απο το facebook fun club Mαργαριτης με ενα ποστ που το παληκαρι μπορει να ειναι και γαμω τα παιδια στο φιναλε αλλα αμφιβαλω αν εχει ιδεα απο Drift να μας πει για κλικες για αμεροληψιες και να κανει κυρηγμα οτι οι δρομοι εχουν κριτη τον κοσμο και λοιπα μανιφεστα ...αντε τραβατε στο δρομο ρε Δημητρη και γυρω γυρω απο κανα βαρελι στα carefour ...πες και στα αλλα 1200 μελη να κανουν εγγραφη και να χωσουν Δημητρη ελευθερα
04-04-09, 10:02
Οπως εχετε καταλαβει , εγω δεν ειπα ποτε την αποψη μου περι του θεματος, και διαβασα ολα αυτα τα οποια ειχατε να πειτε. Σε αυτο το σημειο ομως θα σας πω το εξης οργισμενος πλεον διοτι ανηκω και εγω σε αυτο το σπιτι που ονομαζεται DriftClub. Oσοι θεωρειτε οτι το Driftclub ειναι ΠΑΡΑΓΚΑ και κλικες οπως μερικοι λετε , τοτε αποχωρειστε γιατι σας αδικουμε. Οσοι επισης προσβαλεται τον χωρο που με κοπο στησαμε δεν θα σας επιτρεψω ΕΓΩ να τον διαλυσετε. Ξεχασατε ολοι σας οτι καποια στιγμη βγηκατε πρωτοι και δευτεροι και τριτοι και τσεπωσατε τα ευρωπουλα και οτι σπαταληθηκαν πανω απο 10.000 ευρω απο τον Σταθη για την εξαδα κατα ολη την διαρκεια των DrftWars 2008, το οτι γυρισαμε ολη την ελλαδα με απιστευτα εξοδα, και οτι παντα ο πρωτος κακως εβγαινε πρωτος! Τελικα τι θελετε, να μας πειτε! Λεφτα? Πρωτια? Τι? Να βγαζουνε 3 πρωτους και 3 δευτερους? Βγηκατε ολοι να φατε τον Σταθη? Οποτε σας συμφερει?
Και σας ρωταω το εξης: Οταν εβγαινε Καποιος δευτερος και παραπονιοταν οτι αδικηθηκε γιατι δεν εβγαινε ο πρωτος να πει ναι ρε Σταθη ηταν αδικια επρεπε ο αλλος να βγει πρωτος? Γιατι δεν το κανατε ρε μαγκες? Οποτε σας συμφερει αδικηστε και οποτε σας συμφερει η κριση του κριτη ειναι αμεροληπτη ετσι? Γιατι ρε ΦΙΛΕ (και το εννοω) Μαργαριτη δεν παραπονεθηκες ποτε για την πρωτια? Επιτελους σταματηστε ολοι σας τα καραγκιοζιλικια και βρειτε μια λυση στα ψυχολογικα σας προβληματα.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ.......
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 10:18
.............
..................ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ.......
Καποιοι ειναι πρωτοι, χωρις να βγουν ποτε.....πρωτοι. (Εκει ανηκεις Ηρακλη)
Αλλοι εχουν αναγκη την πρωτια, γιατι αισθανονται τελευταιοι.
Υ.Γ.Την κινηση του Καποτη που εδωσε το κυπελλο στον 2ο, δεν την ξεχναω ποτε.
kapotis_E30m5
04-04-09, 10:36
Καποιοι ειναι πρωτοι, χωρις να βγουν ποτε.....πρωτοι. (Εκει ανηκεις Ηρακλη)
Αλλοι εχουν αναγκη την πρωτια, γιατι αισθανονται τελευταιοι.
Υ.Γ.Την κινηση του Καποτη που εδωσε το κυπελλο στον 2ο, δεν την ξεχναω ποτε.Νικο αυτο ειπα και στο Σταθη αλλα δυστυχως δεν το καταλαβε. Εγω θελω να παιρνω παντα αυτο που αξιζω αν τρεξω για τελευταιος θελω να βγω τελευταιος και το αντιθετο. Αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε επαναστατες χωρις αιτια δεν ειναι ομως ετσι...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 10:53
Νικο αυτο ειπα και στο Σταθη αλλα δυστυχως δεν το καταλαβε. Εγω θελω να παιρνω παντα αυτο που αξιζω αν τρεξω για τελευταιος θελω να βγω τελευταιος και το αντιθετο. Αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε επαναστατες χωρις αιτια δεν ειναι ομως ετσι...
Ρε Κωστα, και ο Σταθης με την ομαδα του, αγαπανε αυτο που κανουν. Και τους αγαπαμε και μεις χρονια τωρα. Και κανουν τα ονειρα μας (αγωνες) πραγματικοτητα. Και τελος τελος, οι αγωνες αυτοι, εχουν να κανουν με υποκειμενικη κριση.
Το λαθος θα γινει. Καποιος αληθεια η οχι, θα αδικηθει, αλλα οχι επιτηδες. Με τιποτα.
Θυμασαι τι διαφορετικες γνωμες υπηρχαν στη Λαρισα περσι.
Τελικα αυτοι που φωναζαν οτι αδικηθηκαν, παραδεχτηκαν (σε εμενα προσωπικα) οτι ειχε δικο ο Σταθης, οταν ειδαν τα βιντεο. Αλλα απο τη γωνια που εβλεπαν, φαινοταν αλλιως.
Θα ειμαι ο τελευταιος που θα πιστεψω, οτι ο Σταθης μεροληπτει υπερ καποιου. Τι κερδος θα ειχε ???
Αφου θα πεσουν να τον φανε. Το ξερει.
Τοσα χρονια τρεχουμε καρτοδρομο, και παντα υπηρχαν παραπονα και δικαια.
Αλλα επειδη ηταν η μονη εκδηλωση, τρεχαμε και τρεχουμε ακομα.
Θα στηριξουμε λοιπον, ολους τους αγωνες, οποιος και αν τους διοργανωνει, για να εχουμε διοργανωσεις και να περναμε καλα.
Αυτο ειναι το ζουμι. Ολα τα αλλα διορθονονται. Χαλαρωστε ολοι, γιατι περναμε κριση.
ποσο σωστος εισαι!αναμφιβολα η ψυχραιμη φωνη της λογικης.μπραβο,σε χαιρομαι και σ'ευχαριστω!
Ζακυνθο εποχη DΧrteme -Κωστα μαλον εισουν εκει- μπροστα σε πανω απο 1000 ατομα -εν δυναμη πελατες- στο τελικο χανει την νικη ο τοπικος χερας Κ.Μ ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος μου φιλος ,συντοπιτης και μηχανικος μου και γινεται μπαχαλο ,φωνες αποδοκιμασιες και τετοια ωραια ..ο κριτης παρα ολες τις φωνες και το πανικο μενει ανενδοτος και ας καναν κατα πανω του ....εκει ειχα και την πρωτη γνωριμια με τον Παπαργυροπουλο και δεν κρυβω οτι ενθουσιαστηκα με το θαρος της γνωμης του
καλιστα εβγαζε τον τοπικο για πελετειακους λογους αμα ηθελε...
Λαρισα τα ιδια , autofestival με την προσπεραση τα ιδια, σερρες τα ιδια και σιγουρα θα γινουν και αλλα..
με την προσπεραση στις σερρες θα την δειτε στο dvd του wot καρε καρε και με ηχο απο τα μοτερ και απο αλλες γωνιες και θα ξεφουσκωσει το παραμυθι εντελως ακομα και για τους πιο αδαης με το θεμα δριφτ γιατι για τους υπολειπους...
Κωστα οσο για τον δικο σου αγωνα δεν ηθελα να σχολιασω αλλα τωρα θα σου πω και την γνωμη μου ,ξερεις οτι σε εκτιμω σαν οδηγο και σαν ανθρωπο και στο εχω δειξει οπου εχουμε βρεθει
το αμαξι του συναθλητη σου παιρνει κλισεις σαφως ανωτερες , τα σπασιματα που κανει ειναι απο τα πιο βιαια , ενωσε τις δυο τελευταιες στροφες με χαρακτηριστικη ευκολια και γενικως το στυλ οδηγησης που ειχε στον μεταξυ σας αγωνα ηταν οτι καλυτερο εχω δει εγω, ολα τα παραπανω για μενα παντα ισοβαθμιζουν το ισιωμα που ειχε στην μαχη μεταξυ σας
και σε ρωταω ευθεως τι πιο σωστο απο το να πατε σε suden death οι δυο καλυτεροι οδηγοι του σκ και να αποδειξετε και οι δυο σας το ποσο καλοι ειστε και το κατα ποσο ικανοι ειστε να εχετε επαναληψημοτητα στα περασματα σας
ουτως ωστε να εχουμε νικητη τον καλυτερο τον πιο σταθερο χωρις καμια αμφιβολια οδηγο του αγωνα!
πιστευω οτι να πεταγεται ο καθενας και να λεει για μενα νικητης ειναι ο ταδε κτλ μειωνει τους συναθλητες του και τον κοπο που εχουν κανει...
ενα απο τα μονα ισως καλα του hdc ηταν η θεωρια.....
.Όλες οι ομάδες, οδηγοί ή ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συμφωνούν ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται από την οργάνωση του HDC σε κάθε γύρο είναι τελικές. Επίσης οι κριτές του HDC έχουν την τελική απόφαση σε κάθε πτυχή του αγώνα, όπως θέματα ασφαλείας, χρονοδιαγράμματα, συμπεριφοράς κτλ
δεν γινεται ρε Κωστα ο καθε ενας που νιωθει αδικημενος η που μπορει να ειναι να ασκει βετο στην διωργανωση και τους κριτες τυπου ''η αλλαζεις γνωμη η αποχωρο'' και εγω αν ημουν διωργανωτης θα σου λεγα αιντε παληκαρι μου στο καλο
δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα ρε παιδια πουθενα στην ζωη και δεν μπορω να καταλαβω πως εχεται την απαιτηση να λειτουργουν ετσι εδω
για αλλη μια φορα βγαζω το καπελο στον Λαρδη και συνυπογραφω ειδικα στην τεταρτη παραγραφο ..
για αλλη μια φορα βγαζω το καπελο στον Λαρδη και συνυπογραφω ειδικα στην τεταρτη παραγραφο ..
++++1000
Με λυπη βλεπω οτι αρχισαμε να πεφτουμε χαμηλα και διαδραματιζονται σκηνες παλαιας ελληνηκης ταινιας τυπου Ξανθοπουλου και Μαρθας Βουρτση!
Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα!φιλε Σταθη
Οπως με ρωτησες για το πρωτο ΝORTH την γνωμη μου για το πως μου φανηκε και σου απαντησα οπως ενιωθα και ας μην σου αρεσε τοτε, ετσι και τωρα θα σου μιλησω ειληκρηνα και με το χερι στην καρδια.
Σταθη ακομα δεν εχω καταλαβει τι σε εχει ενοχλησει τοσο οστε να εχεις δημιουργησει αυτο τον χαμο!
Σε ενοχλησε που βγαλαμε την φησα απο τα φρενα????Αυτο εγινε για να μην εχουμε ξανα το σκηνικο της Αθηνας περσυ με τον Κ.Σκαλτσα!Στο δοκιμαστικο περασμα που καναν με τον Μαργαριτη Ο μαργαριτης εχασε το αμαξι στην εισοδο και πατησε φρενο για να μην πεσει επανω στις κορινες και ολοι νομιζαν επειδη ειδαν να αναβουν τα στοπ οτι το εκανε επητηδες!Που????Στο δοκιμαστικο????Ηρθε και ο Σαραφης τοτε και μας ειπε οτι ειμαστε μαλακες που τρεχουμε με τα στοπ σε λειτουργεια και οτι τα δικα του δεν εχουν καν καλοδιωση!(Πραγμα που παραδεχετε και μονος του σε προηγουμα ποστ του!)Ετσι λοιπον για να μην εχουμε τετοιο προβλημα ξανα εβγαζα την μπριζα απο τα στοπ!Ουδεποτε εχει παιξει βρομικα σε καποιον συναθλητη του ο Μαργαριτης!Παντα κοιταει να βοηθησει τους πιο απειρους με πολυ μεγαλο κοστος για τον ιδιο!Οσο για το βιντεο με τον βουλγαρο ξερετε πολυ καλα ολοι οτι οταν καπνιζετε τα λαστιχα σας δεν σταματανε να καπνιζουν αμεσως!Περναν καποια δευτερολεπτα και μετα σταματαν!Ετσι φενετε και καπνιστος ο Βουλγαρος!Οσο για το αν πατησε φρενο Σταθη ειληκρινα γελασα οταν το ακουσα απο εσενα αυτο!Να πατησει φρενο που?Που πιστευεις οτι θα πατουσε φρενο και θα τον οφελουσε σε κατι?Λογο των καταστασεων εχουμε ξεφιγει και παραλογιζομαστε!
Σε ενοχλησε φιλε Σταθη που ακουγαμε την βαθμολογια απο το ρακαλακι??Πες μου εναν αλλο τροπο να ξεραμε στην εκκινηση την βαθμολογια του αγωνιζομενου μας για να του την πουμε κιολας?Και γιατι δεν ηρθαν τα ατομα που ειχες στην εκκηνηση εκεινη την ωρα να μου κανουν παρατηριτηση και να το κλεισω?
Και μην μου πεις κανενα κουλο οτι δεν με ειδαν γιατι ολοι σχεδον οι οδηγοι ακουγαν μαζι μου!Ετσι δεν ειναι Καποτη??Ηρακλη??κτλ??!
Αυτα ολα ειναι προφασεις Σταθη!Αν οντως σε ειχαν ενοχλησει οι ¨παρατυποιες¨μας θα ειχες τιμωρησει και αλλους αγωνιζομενους που ξερεις πολυ καλα οτι κανα ακριβως τα ιδια ¨παραπτοματα".Εσυ σε αντιθεση τους εκανες μια απλη επικληξη και ολα καλα!Δεν ειναι ετσι ομως!Οπως και το οτι μας τιμωρισες σε ξεχωριστο πρωταθλημα απο αυτο που καναμε τα ¨παραπτοματα!Γιατι Σταθη δεν μας τημωρησες εκει που επρεπε??Ολα αυτα μας βαζουν σε σκεψεις μυστηριες!Τι θελεις να καταφερεις με αυτο?
Βγηκα και μιλησα γιατι βαρεθηκα να ακουω ατομα που δεν εχω δει σε αγωνες να βγαινουν και να κρινουν και να τα κανουν ακομα μεγαλητερο μπαχαλο!Ηρεμηστε παιδια!Αντι να βοηθησετε να ληξει το θεμα εσεις το αναζοπυρονετε συνεχεια!
Οσο για τα παιδια που μιλησαμε ειτε στο τηλ ειτε με πμ φτανει ρε παιδια!κρατηστε μια σοβαρη σταση και οχι μια ετσι και μια αλιως!
Ειληκρηνα Σταθη πιστευω οτι ειναι στο χερι σου απο την αρχη να λυθουν ολες οι παρεξηγησεις και να τελειωση το θεμα εδω!Ολοι καναμε και κανουμε λαθοι!Σκοπος ειναι να τα αναγνωριζουμε!
Ηρακλη μου ο Μαργαριτης και πρωτος που βγηκε στο ρυσιο περσυ παλι παραπονεθικε αφου τελειωσε ο αγωνας στον Σταθη για το περασμα του με τον Κουρουπη που εδωσε ισοπαλια!οποτε δεν παιζει!
Και κατι τελευταιο!Καταλαβενουμε ολοι οτι εχεις μια επιχειρηση και τοι πρεπει να ειναι κερδοφορα φιλε Σταθη.Απο εκει και περα ομως μην παιζεις με τους αγωνιζομενους!Απο την στιγμη που εχεις αποτελεσμα μην τους πας σε ανεπαληλα διπλα περασματα!Ειναι αδικο γιατι δεν ξερεις τι λαστιχα εχει ο καθενας!Ενταξει αρεσει στον κοσμο αλλα σκεψου και τους αγωνιζομενους!βγαλε το αποτελεσμα και ξαναβαλτους να τρεξουν!
Αυτα απο μενα!
Σταθη το πρωτο μου ποστ το εγραψα γιατι παραβρεθηκα στον συγκεκριμενο αγωνα και οταν μιλισα για αμεροληψια εγραψα οτι δεν πιστευω οτι εγινε εσκεμενα.....αλλα για τισ κλικες πυ αναφερω πεσ μου κατι αν εσυ δεν πασ καποιον απο τα παιδια η λογομαχησεται μπορεισ να εισαι αντικειμενικος στις αποφασεις σου?
Λαμπρο http://www.youtube.com/watch?v=dKWJ873PatY mporei kai esu na eisai gamo ta paidia alla oson afora an ksero kati apo drift auto mporeis na to rwtiseis!!!!kai anarwtiemai telika an thelete oi odhgoi na auksanontai i na miwnwntai.......
yg an kai stathi parousiasa to amaksi mou otan douleues sto speed kati feggaria kai eixame paei sto aerodromio mazi gia thn fotografisi. ...rwta ton papapasxo pios eimai kai esu labro na sou pei an ksero apo drift!!!!! (o monos logos pou postara einai mipws kai prolavoume na min katastrepsoume ena xwro pou mas k@vlwnei) sorry for the greekglish
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 12:47
Ευχαριστω, αλλα δεν θελω καπελλα. Αγωνες θελω. Στηριξτε τους, οδηγοι και θεατες. Με καθε τροπο. Μια χουφτα οδηγοι ειμαστε, τα οικονομικα πανε χαλια, οποτε τρεξτε ολοι οπου μπορει ο καθενας. Να κρατηθουμε ζωντανοι. Με τον καιρο, θα ερθουν και χορηγοι, και πιστες, και τηλεορασεις, κλπ κλπ.
Ξεκινησα να γραφω αλλα ο φωτης μς καλυψε πληρως.2 πραγματα να σμπληρωσω:
-Το μονο μου περασμα στο βιντεο ηταν για να φανει οτι το αμαξι με το ζορι γεμιζει την τριτη ταχυτητα(υπενθυμιζοντας οτι στα μονα ολοι παμε σιγουρα full on) θελοντας μαυτο τον τροπο να δειξω οτι δε κοβει στα διπλα απο φρενο αλλα μενει απο δυναμη.
-στο τηλ εχω μιλησei και νομιζα ειχαμε καταληξει σε καποια συμπερασματα με λεοντη,λαμπρο,κωνστανταρα αλλα οι αποψεις που εκφραζουν δημοσιως ειναι αλλεσ και αυτο με λυπει.
-η αποφαση κ.Λαρδη να μη ξανατρεξω σε driftwars μονο εγω ξερω ποσο οδυνηρη για μενα ηταν να τη παρω αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως οταν με τον τροπο που ανακοινωθηκε η αποφαση της ποινης θεωρηθηκα βρωμικος.Δυσφημιστηκα τελειως, 3 μερες, μονο με καταδικαζαν. Τι αλλο θα μου εμενε να κανω απτο να παρετηθω αφου ειχαν σχηματισει οι περισσοτεροι ,αδικη(κατε με)αποψη για μενα?
-τελος να τονισω ,οτι δεν παροτρινω κανεναν να με υπερασπιστει δημοσια. ολοι οσοι περνουν τον λογο(ανωνυμα η επωνυμα) δεν καθοδηγηθηκαν απο εμενα,σε καμια περιπτωση.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 14:27
............... Τι αλλο θα μου εμενε να κανω απτο να παρετηθω αφου ειχαν σχηματισει οι περισσοτεροι ,αδικη(κατε με)αποψη για μενα?
.
Δεν σου περασε απο το μυαλο να αποδειξεις με το χρονο, οτι οντως δεν εχεις αναγκη απο τεχνασματα για πεντακαθαρες νικες ??????????
Μονο την φυγη σκεφτηκες ????????
Για σκεψου λιγο πιο καθαρα. Αν φυγεις, θα αιωρειται παντα εν μαυρο συνεφο πανω σου.
φιλε μαργαριτη εισαι μαζι με τον κουρουπι η σημαια τησ σαλλονικισ. μην τα παρατασ πανω που εδωσα το μαντα και τρελλενομαι για ιταλλιδεσ.πανω που εμαθα να γυρναωαναποδα το ρυσιο (kp 60 4age)εσυ φευγεισ....
aisxos!!!
eistai oloi gia ton poutso!!
giati milame gia klikes?
poies klikes re?
to driftclub htan h klika, gia afto mpikate oloi edw mesa!!
kai apo tin arxi kserate oti idioktitis tou site kai tou club einai o (eisai aisxros kai esy kostea) kirios papargyropoulos!!
kai epidi asxoloumaste kairo san omada me ton stathi ksero oti ta 700 euro pou mou apodidei minieos(ta teleftea 4 xronia) afti i douleia mono konoma den legete!!!
apo ola ta paixnidia me ta autokinitakia mou arese to drift ki apofasisa na axolitho mazi tou kai na to anebaso!!
ki oti kai na lete an den eimastan emeis(epi xl ) na trexoume se olh thn ellada kai na blepoume ti paizei kai poioi paizoun sti thessaloniki tha trexate se deksiotexnies kai stin athina den tha eixan gnorisi tin kavla tou diplou!
episis gia tin istoria an den eixame kanei emeis ta driftxtreme kai meta ta driftwars den tha eixe ginei pote hdc!!
kavalistate ena kalami epidi sas milise ston dromo i se kapoio site kosmos pou den gnorizete!
siga re ksekolate, ki emas mas kseroun, siga!
ksero poli kala oti akoma ki epagelmaties tou xorou opos lastixades kai mixanikoi exoun ginei gnostoi apo to pouthena giati ki aftoi mpikan sto xoro pou dimiourgisame emeis
xoris na dosoun frago se emas!
giati etsi eprepe, htan kalo gia to xoro!
o kapotis apo tin arxi itan enas apo tous odigous pou stirizan oles mas tis prospathies!
sigoura den gbikame gia kafe kai den giname filoi opos me ton taki ton hlarki kai ton lampro
alla nomiza oti ta legame kala!
thelo na dld oti se kamia periptosi den tha thelame na ton adikisoume!
an pote egine tha egine apo lathos anthropino.
omos sigekrimena gia tis serres
to apotelesma tis protis maxis den itan ksekatharo!
sto ena perasma o kostantaras htan poli kaliteros kai sto allo aplos ekane lathos se ena simio kai sinexise na einai poli kaliteros!
ara itan kaliteros!
parola afta pigate se skafniko thanato,
ekei to apotelesma itan ksekatharo o takis o kostantaras itan i proti fora pou itan kaliteros apo olous! kai sigoura eprepe na einai aftos o nikitis!
oxi giati einai filos me to stathi! \\
ki esy isoun kaliteros apo olous kai bgikes 2os de nomizo oti einai asximi thesi!
ki opos mou eipe o filos sou stis serres
"tha erthoume sti sparti na gamisoume, na apodiksoume oti emeis eimaste kaliteroi"
giati na to paratiseis afou to exeis?
oxi re file mpes kai gamise ton!
ago afto tha ekana toulaxiston!
ti idio isxiei kai gia ton margariti!
paidia nai emeis kaname lathos ston texiniko elenxo,
eprepe na eimaste pio aftiroi!
na simiothei edo oti ta aftokinita prepei na pliroun kapoies prodiagrafes gia tin diki sas asfalia! oxi giati etsi mou aresei!
freno epitrepete na patas, alla na to blepei o allos kai na kanei oti xreiazete, oxi na skasei apo piso sou!
otan loipon sou lene oti ekanes malakia kai paradexese oti tin ekanes na les signomi,
na dexese tin pini sou( i esto na kaneis pazaria)
kai na min to ksanakaneis.
oxi na stamatas giati den to kaname kai stous allous,
tin epomeni fora oloi tha eixan stop gia na min tin patisoun san esena!
kai esi hsoun stin klika opote perimename mia pio orimi antidrasi!
dld den katalabaino to tropo pou skefteste oi perisoteroi? gia poio logo dld na stisoume ton agona? gia na kanoume afto pou den mas aresei na mas kanoun? ftiaksame diko mas protahtlima gia na min exoume lathoi pou eidame se alles diorganoseis kai tora ti kanoume?
pefte te na mas fate epidi skeftikate lathos i akoma oi perisoteroi den exete kan tis gnoseis gia an krinete katastaseis kai apotelesmata agonon?
EMEIS TI KANOUME TOSA XRONIA ?
FIDIA LOUZOUME?
kai dld gia pite mou an eimaste toso malakes kai adikoi giati exoume to kalitero protathlima stin ellada?
an loipon den sas aresei na trxete sto gar prix
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
04-04-09, 15:51
http://www.youtube.com/watch?v=TN34cgp1AFU
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 16:09
Προς mts...
Αν εξαιρεσεις τον π@υτσο, συμφωνω Δημητριε. Καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Αληθειες ειπες. Οσο σκληρες και αν ακουγονται.
htan skliros gia afto ton anefera!!! ahahha!!
panta mou legan oti brizo poili na me simpathate!!!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 16:18
htan skliros gia afto ton anefera!!! ahahha!!
panta mou legan oti brizo poili na me simpathate!!!
Καταλαβα...........σκληρες αληθειες χαχαχαχχαχαχα
DIAMANTOPOULOS
04-04-09, 16:28
να κανω μια πονηρη σκεψη???
να την κανω....
μηπως εκμεταλλευονται οι "σκοτεινες δυναμεις" το περιστατικο με τον φιλο μας τον μαργαριτη και εχουν πεσει ολοι επανω με τα μουτρα σαν τις υαινες να λαβωσουν αυτα που λεγονται "driftwars και driftclub" να κανουν οσο μπορουν πιο πολυ κακο στην παρεα μας????
στο χωριο μου λενε "ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται"....
τους ενημερωνω προκαταβολικα οτι δεν θα τους περασει...αυτες οι δυο λεξεις (driftwars+driftclub) εχουν ποτιστει και μεγαλωσει με ΑΓΑΠΗ,ΚΟΠΟ,ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ απο ολους μας γιαυτο κοντα τα χερια και μακρια απο εδω...
υπαρχουν αλλου μαγαζια να πατε να ψωνισετε εδω δεν πουλαμε τιποτα για εσας κορακια...αρκετο κακο μας εχετε κανει τοσα χρονια με τα παρασκηνιακα και υποχθονια σχεδια σας..
ουυυυυυυυυυυυυστ
να την κανω....
μηπως εκμεταλλευονται οι "σκοτεινες δυναμεις" το περιστατικο με τον φιλο μας τον μαργαριτη και εχουν πεσει ολοι επανω με τα μουτρα σαν τις υαινες να λαβωσουν αυτα που λεγονται "driftwars και driftclub" να κανουν οσο μπορουν πιο πολυ κακο στην παρεα μας????
τους ενημερωνω προκαταβολικα οτι δεν θα τους περασει...αυτες οι δυο λεξεις (driftwars+driftclub) εχουν ποτιστει και μεγαλωσει με ΑΓΑΠΗ,ΚΟΠΟ,ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ απο ολους μας γιαυτο κοντα τα χερια και μακρια απο εδω...
υπαρχουν αλλου μαγαζια να πατε να ψωνισετε εδω δεν πουλαμε τιποτα για εσας κορακια...αρκετο κακο μας εχετε κανει τοσα χρονια με τα παρασκηνιακα και υποχθονια σχεδια σας..
ουυυυυυυυυυυυυστ
+10000
οι αποχωρησεις κτλ δεν μου λενε κατι
ολοι εσεις σαν οδηγοι μιλατε μεσα στη πιστα οπως ξερετε καλυτερα απο εμας που σας στηριζουμε ολους κ ερχομαστε οπου μπορουμε !!
η καλυτερη φαση ειναι να αποδειξετε στο μελλον τι μπορειται να κανετε με πεισμα κ εγωισμο μεσα στη πιστα
οχι με αποχωρησεις! ετοιμαστειτε γιατι κοντευει να ερθει ο αγωνας στη Σπαρτη απλα κ να μιλησετε μεσα στη πιστα!
κ Σταθη ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε που εχεις καταφερει ολα αυτα γιατι ακομα θα υπηρχαν μονο οι πλατειες κ καμια μπαντα σε καμια γειτονια !
[QUOTE=DIAMANTOPOULOS;181379]
Στην Κοζάν "λένε ντου ο λύκος"!
Μήπως χρειαζεται τιποτε ανάλογο?:lol::lol::lol:
Aris_Kapotis drift team
04-04-09, 18:01
Γεια σας....ονομαζομαι Αριστειδης (Αρης) και ανήκω στην Καποτης drift team...Σιγουρα γνωριζομαι με τους περισσοτερους απο εσας απλα ισως δεν καταλαβετε αμεσως ποιος ειμαι.Θα προσπαθησω να βαλω φωτογραφια για να καταλαβετε...ειμαι το μικροτερο σε ηλικια μελος της ομαδας...θελω να εκφρασω με τη σειρα μου την αγαπη μου για το drift και τους drifters και το μισος μου για την αδικια και που φερνει την καταστροφη του αθληματος....
kapotis_E30m5
04-04-09, 20:29
Γεια σας....ονομαζομαι Αριστειδης (Αρης) και ανήκω στην Καποτης drift team...Σιγουρα γνωριζομαι με τους περισσοτερους απο εσας απλα ισως δεν καταλαβετε αμεσως ποιος ειμαι.Θα προσπαθησω να βαλω φωτογραφια για να καταλαβετε...ειμαι το μικροτερο σε ηλικια μελος της ομαδας...θελω να εκφρασω με τη σειρα μου την αγαπη μου για το drift και τους drifters και το μισος μου για την αδικια και που φερνει την καταστροφη του αθληματος.... Αριστειδη μην παιρνεις πρωτοβουλιες...
andreasf20c
04-04-09, 20:39
να την κανω....
ουυυυυυυυυυυυυστ
+10000
οι αποχωρησεις κτλ δεν μου λενε κατι
ολοι εσεις σαν οδηγοι μιλατε μεσα στη πιστα οπως ξερετε καλυτερα απο εμας που σας στηριζουμε ολους κ ερχομαστε οπου μπορουμε !!
η καλυτερη φαση ειναι να αποδειξετε στο μελλον τι μπορειται να κανετε με πεισμα κ εγωισμο μεσα στη πιστα
οχι με αποχωρησεις! ετοιμαστειτε γιατι κοντευει να ερθει ο αγωνας στη Σπαρτη απλα κ να μιλησετε μεσα στη πιστα!
κ Σταθη ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε που εχεις καταφερει ολα αυτα γιατι ακομα θα υπηρχαν μονο οι πλατειες κ καμια μπαντα σε καμια γειτονια !
+10000000
οι κοντρες δεν λυνονται με ενα πληκτρολογιο ουτε με μπουνιες... Οποιος ειναι καλυτερος ας το αποδειξει με πραξεις....:wink:
Costeas jr
04-04-09, 21:11
Kalispera.
Pros MTS
Se fxaristo Mitso pou me xaraktirises esxron na se kala,etsi sou edixa sta tosa xronia pou me gnorizeis?
Apla mpika na kano dio erotiseis (eisos na eitan lathos o tropos pou tis ekana) kai ligo pou den mou eipen kai gia ti mana mou...
Pros ko Papargiropoulo
Alithxia Stathi piei einai oli afti apo Kypro pou anaferes pio pano pou me katigoroun kai den me ektimoun?O Nikolas o Periklis O Kostantas o Nastama piei einai vre piei einai telospanton?pes mou na xero eipame na milame me onomata kai oxi me aerologies, eimasten antres kai forame pantelonia. ei oxi...
Exalou oli afti edo mesa esena se extimoune?
Apologia:
Apologoume se ola ta meli tou Cyprus drift club (diladei tous sinathlites mou) ean anafera se pio palio mou post kati pou to exei prozvalei san club.
Ei epithetikotita mou eitan apo kapia apo ta legomena tou Stathi pou me prosvalan kai giafton antedrasa me oxi kai toso sosto tropo kai apla eithela na gino safis gia apofigei parexigiseon me tous sinathlites mou.
Episeis thelo na enimeroso ola ta meli tou Cyprus drift club oti mou einai diskolo na simetasxo sto protathlima oso o kirios Papargiropoulos vriskete sti thesei tou kriti...
Labro se fxaristo gia to PM pou mou estiles,den axizei na asxolitho mazi sou giati efkola tsantizese,kai an theli o Stathis na me klidosei as me klidosei,alla xereis pos tha to xaraktiriza afto XOYNTA..
Kalo vradi..
eimasten antres kai forame pantelonia..
Καποιος θα βγει απο τα ρουχα του με αυτη τη φραση ...
(οχι συγκεκριμμενα επειδη το λες εσυ, επειδη το εχουν πει κι αλλοι..)
Αριστειδη μην παιρνεις πρωτοβουλιες...
ασ'τον μωρε ειναι πολυ γλυκος...
Καποιος θα βγει απο τα ρουχα του με αυτη τη φραση ...
(οχι συγκεκριμμενα επειδη το λες εσυ, επειδη το εχουν πει κι αλλοι..)
hahahaah!!! milame gia poli mpatzaki na oum!!!! hahhahaha
λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν ειχα μπει στο driftclub απο πριν τις σερρες σχεδον.
μπηκα σημερα κι αυτο πιο πολυ γιατι εμαθα για ολα αυτα που εγιναν. και τι βλεπω; 17 σελιδες που πηγαν στα spam και αλλες ποσες μπορει να σβηστηκαν, και να πεφτουν μασκες και να κατηγορουνε τον σταθη που με τοσο κοπο εφτιαξε αυτον τον θεσμο και που ολοι ειναι φιλοι του μεχρι να τους αδικησει, και μετα γινοντε εχθροι του, ετσι απλα. παντα πιστευα και πιστευω οτι σε ενα αθλημα οπως το drift, και αφου δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα απο ολους να εχουν κι απο ενα drift box, ειναι λαθος να ειναι μονο ενας ο κριτης, το ιδιο λεω και για το d1-gp που ειναι ο κωστας ο πατσουρεας. οσο και να θελει και να προσπαθει, δεν μπορει, θα το κανει το λαθος, ακομα και ο ιαπωνας στο hdc μπορει να το κανει κι ας ειναι το επαγγελμα του.
βασικα οταν συμμετεχεις σε μια διοργανωση αποδεχεσαι τους κανονισμους της και την κριση του εκαστοτε κριτη.
οσο για καποιους απο τους αγωνιζομενους, θλιβωμαι πολυ που ενω εδιναν την εικονα οτι εκτος απο συναθλητες ειναι και φιλαρακια, τωρα ξαφνικα αρχισαν να κατηγορουν δεξια κι αριστερα και να μαλιωτραβουντε σαν κυρακατινες στην γειτονια...ειδα τον τακη να λεει τους αλλους (χωρις να λεει συγκεκριμενα) αδερφες, ειδα τον σαραφη να τα χωνει στον μαργαριτη κι ενω στο τελευταιο WOT φαινοντε να κανουν πλακα και να αστειευοντε, ειδα και τον μαργαριτη να τα χωνει κι αυτος, δεν καταλαβα ο Costeas jr πως μπλεχτηκε (μπορει να ειναι στα σβησμενα, ή να πηδηξα καμια σελιδα) τον λαμπρο να τα χωνει γενικως... σας χαριζω σε ολους αυτο το τραγουδι: για το καλο μου. http://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU&feature=related
δεχομαι οτι ολοι οι αγωνιζομενοι ξοδευουν λεφτα, χρονο απο την δουλεια και τις οικογενειες τους για να κανουν το κεφι τους. πως ξαφνικα μας προεκυψε πολεμος, η φαση μας (οπως ολοι λεγανε το drift) δεν το καταλαβα.
εγω θα χαρω να δω ξανα τον μαργαριτη, τον σαραφη (αν και απο οτι εχω καταλαβει ειναι κι αλλοι oi λογοι για την αποχωρηση του) και τον καποτη και ολους να ειναι εκει και να αποδεικνυουν την αξια τους μεσα στην πιστα και το βραδυ του σαββατου σε οποια πολη κι αν γινεται να τρωνε και να πινουν παρεα, και την αλλη μερα ξανα στον αγωνα, παντα με γνωμονα να περασουν οι ιδιοι καλα και μετα και οι θεατες.
ετσι θα παει μπροστα η φαση μας.
εγω προσωπικα ειμαι φιλαθλος και μου αρεσουν ολοι οι οδηγοι, απο εκεινους που εχουν το τουμπανο αυτοκινητο που οργωνει την πιστα μεχρι και αυτους που εχουν απλα ενα καλο στησιμο και λιγη ιπποδυναμη και το παλευουν.
ολοι ημαστε (ηθελα να πιστευω) το ιδιο αρρωστοι με το drift και με την ιδια κ@υλα, κι εγω που ειμαι κι απειρος θελω να βλεπω τους εμπειρους και να μου δινουν και συμβουλες και καποια στιγμη να κανουμε και διπλα μαζι, χωρις ανταγωνισμο πολεμου, αλλα γιατι ετσι γουσταρουμε, να περναμε καλα...
Υ.Γ. συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα εσεις με κουρασατε περισσοτερο με τις 17 σελιδες που επρεπε να διαβασω.
Akis cossie
05-04-09, 11:27
Eχω μεινει μαλακας με αυτα που διαβαζω!!!!!!!!
κοφτε το ρε!!!!!!!
δεν ξερω ποιος φταιει αλλα υπαρχουν καποιοι που
αγαπανε το drift πραγματικα κ τους το γαματε!!!!!
οποιος δεν γουσταρει ας την κανει!!!! δημοκρατια εχουμε!!!!
αν κ εγω δεν θελω να φυγει κανενας γιατι θαυμαζω ΟΛΟΥΣ οσους τρεχουν!!!
ακομα κ τα παιδια τις street legal κατηγοριας με τα
"ταπηνα" τους lada.. corola sr.. !!!
αλλα ειναι επιλογη του καθενος!!!
επισης ξερω οτι χωρις τον σταθη δεν θα ξεραμε τι παει να πει drift πολλοι απο εμας!!!!
κ αυτο ειναι αληθεια!!
ευχομαι να λυθουν ολα κ να τα ξεχασουμε!!!!
ΥΓ κυριε νικο σε θαυμαζω πραγματικα με αυτα που λες
κ μακαρι να ειχαμε ολοι τα μυαλα σου!!!!!
αξιζεις τον σεβασμο ολων!!!!!!!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
05-04-09, 14:16
.......
..........ΥΓ κυριε νικο σε θαυμαζω πραγματικα με αυτα που λες
Ευχαριστω, αλλα μη νομιζεις, και εγω μεχρι τα 30 μου, επαιζα μπουνιες καθε μερα.
Απλη λογικη ειναι. Πρεπει να διαχωριζεις τον ψυχικο βρασμο απο τη λογικη, και να κοντρολαρεις τη διαυγη σκεψη.
Επισης, να θυμαστε, οτι ποτε κανεις δεν εχει ολο το δικιο με το μερος του. Απλα οταν υπαρχει κοντρα, βλεπεις μονο τα δικια σου, και μονο τα αδικα του αλλου.
Αν δεις αντικειμενικα και τα αδικα σου, αλλα και τα δικια του αλλου, η συμφιλιωση με μια εγκαρδια απλη συγγνωμη, ειναι ενα βηματακι μακρυα.
Μπορα ειναι, περασε ηδη, κοιταμε μπροστα και θα δειτε. Στην επομενη εκδηλωση η αγωνα, ολοι θα ειναι αγαπημενοι.
Και εχω ξαναπει, οτι μετα απο καθε διαμαχη, βγαινουν ΚΑΙ καλα αποτελεσματα. Ολα θα πανε καλα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-04-09, 15:07
Eχω μεινει μαλακας με αυτα που διαβαζω!!!!!!!!
κοφτε το ρε!!!!!!!
δεν ξερω ποιος φταιει αλλα υπαρχουν καποιοι που
αγαπανε το drift πραγματικα κ τους το γαματε!!!!!
οποιος δεν γουσταρει ας την κανει!!!! δημοκρατια εχουμε!!!!
αν κ εγω δεν θελω να φυγει κανενας γιατι θαυμαζω ΟΛΟΥΣ οσους τρεχουν!!!
ακομα κ τα παιδια τις street legal κατηγοριας με τα
"ταπηνα" τους lada.. corola sr.. !!!
αλλα ειναι επιλογη του καθενος!!!
επισης ξερω οτι χωρις τον σταθη δεν θα ξεραμε τι παει να πει drift πολλοι απο εμας!!!!
κ αυτο ειναι αληθεια!!
ευχομαι να λυθουν ολα κ να τα ξεχασουμε!!!!
ΥΓ κυριε νικο σε θαυμαζω πραγματικα με αυτα που λες
ποιος ειπε ταπινο την corollara moy???????????????????:p:p:p
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-04-09, 16:04
Μαγκες επειδη λογικα αργησατε να μπειτε να τα δειτε ολα σας ενημερωνω οτι το θεμα εχει ηρεμησει εδω και 2 μερες και γινονται συζητησεις μεταξυ ολων των συμμετεχοντων. Καλα κανατε και ειπατε και εσεις την γνωμη σας αλλα θερμη παρακληση μην αναζωπυρωνετε την φωτια!
ποιος ειπε ταπινο την corollara moy???????????????????:p:p:p
σωστος!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-04-09, 23:25
σωστος!
:pετσι ετσι!!!!!:p
KOSTAS_KE35
05-04-09, 23:35
Μαγκες επειδη λογικα αργησατε να μπειτε να τα δειτε ολα σας ενημερωνω οτι το θεμα εχει ηρεμησει εδω και 2 μερες και γινονται συζητησεις μεταξυ ολων των συμμετεχοντων. Καλα κανατε και ειπατε και εσεις την γνωμη σας αλλα θερμη παρακληση μην αναζωπυρωνετε την φωτια!
+100000
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-04-09, 23:50
http://i368.photobucket.com/albums/oo122/driftcarwash/IMG_7575_21.jpg
αυτα ειναι που μας μενουν στην τελικη......αντε και στην σπαρτη με ποιο πολλες συμετοχες........
http://i368.photobucket.com/albums/oo122/driftcarwash/_BO_49051.jpg
ναι!ναι!ναι!με σαραφη και καποτη να τα σπανε!(και μαργαριτη μακαρι...)
εγω δεν μιλησα ακομα αλλα ο κ.Νικος σαν μεγαλος και εμπειρος ανθρωπος ειπε τα πιο σωστα λογια .... μαζι και ο mts .... o καθενας μπορει να πιστεψει οτι αδικηθηκε ειτε σωστα ειτε λαθος γιατι δεν τρεχουμε χρονους ... κανουμε drift στο οποιο υπαρχουν πολλα κριτιρια με αποτελεσμα καποιοι να εχουν το ρολο του κριτη... για μενα ο σταθης ειναι ο αντικειμενικοτερος κριτης που εχω δει σε αγωνα drift ... και εκτος αυτου εχει κανει παρα πολλα για αυτον τον χωρο που μου εχει αποδειξει οτι θελει το καλο του και οχι την κονομα.... σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι ο σταθης εχει βγαλει ποτε μαγειρευτο αποτελεσμα... το εχει αποδειξει παρα πολλες φορες .. το να αποχωρεις επειδη πιστευεις οτι αδικηθηκες μια φορα για μενα ειναι τρομερο λαθος εκτος και αν γινετε συστηματικα αυτο οπωτε και φευγεις.. ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι... ο καθενας μας μεσα σε μια υγειη οργανωση μπορει να αποδειξει τι αξιζει και ας αδικηθει μια φορα (ή εστω να νομιζει πως αδικηθηκε)... ειμαστε ολοι μια παρεα και αγαπαμε αυτο που κανουμε και παιρναμε καλα ας μην κοιταμε μονο την πρωτια αλλα το να περναμε καλα.. την πρωτη φορα που πηγαμε ζακυνθο χωρις κυπελα και πρωταθλητες περασαμε τελεια ετσι μπορουμε να κανουμε και τωρα.. προσωπικα για τον κωστα τον καποτη εχω μια παρα πολυ καλη γνωμη και για το ταλεντο του και για τον χαρακτηρα του και αυτο δεν αλλαζει αλλωστε δεν εκανε κατι κακο απλα ειπε αυτο που πιστευει χωρις να παρεκτραπει (εκτος κι αν δεν διαβασα κατι)... και για τον τακη εχω παρα πολυ καλη γνωμη και δεν πιστευω οτι θα ηθελε ποτε να παρει νικη που δεν την αξιζε αρα πιστευει οτι την αξιζει.. τωρα ποιος ειναι ο καλυτερος απο αυτους ας μας το δειξει στο τελος του πρωταθληματος...
οι πιο πολλες ''παρεκτροπες'' γινονται συνηθως απο τριτους για να μεγαλωνει το μπαχαλο.. ηρεμια λοιπον και ας αφησουμε το drift να ωριμασει σωστα και υπευθηνα....
τωρα αυτα για κλικες και παρεες ειναι τελειως ατοπα ... ειμαι στο driftclub απο το 2005 και ξερω πολυ καλα τι γινετε... ειμαστε απλα μια παρεα που περναει καλα και χαιρομαστε καθε φορα που παμε σε μια πιστα ειτε για προπονηση ειτε για αγωνα ειτε για την πιτα... αυτο θελουμε να γινετε παντα αλλα για αυτο δεν υπαρχει ενας υπευθηνος αλλα πολλοι.... ο καθενας ας δουλεψει με τον εαυτο του να καταλαβει τι γινετε γιατι σε πολλους δεν το χωραει το μυαλο τους και ας αγωνιστουμε ολοι ομορφα και ωραια για ενα ωραιο πρωταθλημα... η φυγη δεν ειναι λυση ...
.....ο μονος χαμενος αγωνας ειναι εκεινος που δεν εγινε....
ειμαι στο driftclub απο το 2005 και ξερω πολυ καλα τι γινετε...
ναι κι εμεις ξερουμε οτι εισαι στην κλικα γιαυτο το ξερεις πολυ καλα... :lol::lol::lol::lol::):):D:D:lol::lol:
και γω απο το 2005 ειμαι. τι παει να πει αυτο.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλος παραγκαδορος εισαι και συ ρε...
πεστα ρε GIZMO
τι ειπες τωρα!θα'θελα να το κανω με κοκκινα τεραστια γραμματα αλλα δεν ξερω πως...(και δεν ρωταω γιατι ουτε για τις ''σωτες'' πηρα απαντηση)
kallitexni$
06-04-09, 22:36
τι ειπες τωρα!θα'θελα να το κανω με κοκκινα τεραστια γραμματα αλλα δεν ξερω πως...(και δεν ρωταω γιατι ουτε για τις ''σωτες'' πηρα απαντηση)
.....ο μονος χαμενος αγωνας ειναι εκεινος που δεν εγινε.....
+10000
ευχαριστω!ειμαι :alien: ακομα αλλα θα προσαρμοστω...:oops:
tina mastavrali
07-04-09, 13:29
ναι και σιγα που δεν θα εγραφα εγω εεε λαμπρο?
ολα καλα ολα ανθιρα ! απλα θα ηταν πιο ωραιο να μην ειχαν γραφτει τοσο βαρια λογια απο ολουσ γιατι τα γραπτα μενουν.νομιζω οτι ολο αυτο μονο καλο εκανε και τιποτ αλλο συνεχιζουμε λοιπον οπως παλια ! α ρε αθανατε σιδερωστρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.