Επιστροφή στο Forum : ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
01-04-09, 09:55
Το υπουργειο πολιτισμου, ανελαβε τελικα να μετατρεψει το παλιο αεροδρομιο σε πιστα αυτοκινητων και μοτοσυκλετων.
Η πιστα θα λειτουργησει μεχρι το τελος του 2009. Ο παλιος χωρος επιβατων του ανατολικου αεροδρομιου, θα φιλοξενει μονιμα μουσειο αυτοκινητου και γερανοφορων οχηματων.
Παραλληλα, ολα τα βουλκανιζατερ της χωρας, θα υποχρεωθουν να προμηθευουν με μεταχειρισμενα λαστιχα την πιστα, ωστε ολοι οι οδηγοι να εχουν δωρεαν αλλαγες για πλαγιολισθησεις.
Επισης, σε ολες τις ανωνυμες εταιριες, θα επιβληθει ενα ειδος φορου, 0,3 % επι του τζιρου, για οικονομικη υποστηριξη των αγωνιστικων αυτοκινητων.
Ολα τα κομματα, ψηφισαν ομοφωνα την αποφαση αυτη στην βουλη.
και να δεις , οτι κατι μου ελεγε οτι ειναι πρωταπριλια , τελικα επιβεβαιωνωμαι !!!
αν γινοταν οντως αυτο που λες , η ημερα που θα ψηφηζοταν θα κυρησοταν αργια , ο βουλευτης που κατεβασε την ιδεα θα κυρησοταν Αγιος , και οι απανταχου αυτοκινητοβιοι θα ειχαν ηδη στησει αντισκινα εξω απο το παλιο αεροδρομιο...( εγω θα ημουν ηδη στον δρομο....εχω και 700 χιλιομετρα να κανω !!)....
blaze ocean
01-04-09, 11:05
ναι ναι ναι...!!
manos_blue2000
01-04-09, 12:29
Το υπουργειο πολιτισμου, ανελαβε τελικα να μετατρεψει το παλιο αεροδρομιο σε πιστα αυτοκινητων και μοτοσυκλετων.
Η πιστα θα λειτουργησει μεχρι το τελος του 2009. Ο παλιος χωρος επιβατων του ανατολικου αεροδρομιου, θα φιλοξενει μονιμα μουσειο αυτοκινητου και γερανοφορων οχηματων.
Παραλληλα, ολα τα βουλκανιζατερ της χωρας, θα υποχρεωθουν να προμηθευουν με μεταχειρισμενα λαστιχα την πιστα, ωστε ολοι οι οδηγοι να εχουν δωρεαν αλλαγες για πλαγιολισθησεις.
Επισης, σε ολες τις ανωνυμες εταιριες, θα επιβληθει ενα ειδος φορου, 0,3 % επι του τζιρου, για οικονομικη υποστηριξη των αγωνιστικων αυτοκινητων.
καλη πρωταπριλια και σε εσενα κυριε νικο !!!
:wink::wink::wink:
τελικα η πρωταπριλια εχει τισ περισσοτερεσ ωραιεσ ειδησεισ
αυριο παλι πρωτη δεν εχει???:):):):):)
kostas e30 335
01-04-09, 13:06
Nαι αμε.πως?Την ωρα που θα γινει δεν μας ειπανε ομως.Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.Και δεν το λεω μονο για τον Νικο αυτο αλλα για ολους μας.Μαγκες παρτε το χαμπαρι.Ζουμε στη χωρα του περιπου και δεν προκειται να παμε ποτε μπροστα.Μακαρι παντως να γινοτανε κατι τετοιο.Νικοοοοο απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.Η καλυτερα απο τη σκεψη σου και στων πολιτικων τα αυτια!!!
++++++++1000 αρε κωστακη σωστα τα λες!!!!!!!!
manos_blue2000
01-04-09, 14:14
απο την πρωτη στιγμη που διαβασα το συγκεκριμενο ποστ ΚΑΙ τις απαντησεις απο τους φιλους εδω καταλαβα οτι μια τετοια σκεψη που εκανε ο κυριος νικος μας φαινεται σαν ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ αστειο ... αν ειναι δυνατον ελεος που ζουμε στην ζιμπαμπουε ???
αφτο το πραγμα ειναι εφικτο και το θελουμε τοοοοοσα ατομα τα οποια ατομα πληρωνουμε φορους και τελη και τοσα αλλα ... ελεος κατι που αγαπαμε τοοοσο πολυ και ειναι καλο και για μας και για να μην γινονται ''ταρζανιες'' στους δρομους και ομως φενεται σαν απιαστο ονειρο και σαν πρωταπριλιατικο αστειο. ΜΑΛΛΟΝ σε αυτο που ειναι απιαστοι οι κυριοι που μας κυβερνανε ειναι στο να μας τα περνουν χωρις να δινουν τιποτα ... τωρα θα μου πειτε ουτε καν δρομους καλους δεν εχουμε και ζηταμε και πιστες ???? κι ομως πληρονουμε αρα θα επρεπε να ειχαμε απ'ολα .
σορρυ για το μακροσκελες ποστ αλλα συνχιστικα πρωι πρωι
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
01-04-09, 15:28
απο την πρωτη στιγμη που διαβασα το συγκεκριμενο ποστ ΚΑΙ τις απαντησεις απο τους φιλους εδω καταλαβα οτι μια τετοια σκεψη που εκανε ο κυριος νικος μας φαινεται σαν ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ αστειο ... αν ειναι δυνατον ελεος που ζουμε στην ζιμπαμπουε ???
αφτο το πραγμα ειναι εφικτο και το θελουμε τοοοοοσα ατομα τα οποια ατομα πληρωνουμε φορους και τελη και τοσα αλλα ... ελεος κατι που αγαπαμε τοοοσο πολυ και ειναι καλο και για μας και για να μην γινονται ''ταρζανιες'' στους δρομους και ομως φενεται σαν απιαστο ονειρο και σαν πρωταπριλιατικο αστειο. ΜΑΛΛΟΝ σε αυτο που ειναι απιαστοι οι κυριοι που μας κυβερνανε ειναι στο να μας τα περνουν χωρις να δινουν τιποτα ... τωρα θα μου πειτε ουτε καν δρομους καλους δεν εχουμε και ζηταμε και πιστες ???? κι ομως πληρονουμε αρα θα επρεπε να ειχαμε απ'ολα .
σορρυ για το μακροσκελες ποστ αλλα συνχιστικα πρωι πρωι
Εγω παντως το εγραψα για να γελασουμε. Αλλα...εχεις δικιο. Ξαναψηφιστε τους. (ασχετα ποιον).
Drifter727
01-04-09, 16:21
Ναιαιαιαιαια ολοι μαζι.........
Rozy_SS_Kp60
01-04-09, 18:24
Εγω ψαρωσα παιδια,ειχα ξεχασει οτι ειναι 1η του μηνα...!!Mα υπαρχουν αλλες επιλογες?
andreasf20c
01-04-09, 19:08
Εγω σκεφτομαι μεσα στον φακελο αντι για ψιφοδελτιο να βαλω μεσα μερικα λινα απο λαστιχα.... Μπας και το πιασουνε το νοημα...:wink:
Παντως Κ.Νικο καλο...πολυ ωραια ιδεα:wink:
Πρωταπριλιατικο αστειο....:lol::lol:
και εγω μιλησα με τον Κωστακη(Καραμανλης):lol::lol::lol::lol:και μου υποσχεθηκε την ebisu και την tsukuba!!!:lol::lol::lol::lol:ασχετα οτι μου ειπε θα φερνουμε οτι αμαξι θελουμε απο εξωτερικο χωρις φορους χωρις τπτ!επισης θα δωσει επιδοματα και το καλυτερο.......ολα αυτα τα εκανε πειδι παλια ετρεχε με ενα σταρλετακι!:lol::lol::lol::lol::lol:
Δυστυχώς η χώρα που ζούμε είναι η χώρα που όλοι θέλουν το τζάμπα και τπτ δν είναι τζάμπα!
Οπότε η μόνη διέξοδος για το τζάμπα είναι το κλέψιμο ή η πατέντα!
Αυτα απο μένα +1000 σε όλα τα προηγούμενα ποστ:cool::cool::cool::cool:
Παντως καλα θα ταν να ήταν όλα αυτα που γράφει ο κυπ-Νίκος αληθεια! πολύ καλαααααααα:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.