Επιστροφή στο Forum : Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου Αθήνα. Πλατεία Αγίας Παρασκευής 19:00
AsteroGatos
25-09-05, 04:49
Περιοχή... Ανατολικά... Αγία Παρασκευή...
Να κάνουμε το καλαμπουράκι μας και να συζητήσουμε τις εντυπώσεις μας από το Athens Tuning Show, και να ξεναγηθούμε σε ένα ωραίο νέο μέρος για να ξυλώσουμε λίγη άσφαλτο.
Η συνέχεια σε όσους ενδιαφέρονται μέσω PM
plaketokofths
26-09-05, 01:38
Εγώ μέσα.
Αν ειναι αργα και εγω μεσα!!!!!
Unfortunately den tha ertho giati molis mou varese kinitiras....to spasa pali to kaimeno...avrio tha matho ta apotelesmata...snif snif... :(:(:(
AsteroGatos
27-09-05, 00:13
Έτσι παιδία ... να μαζευτούμε πολλοί... περιμένω και άλλα PM !!!
Αν έχετε να κάνετε κάποια πρόταση που πιστεύετε ότι θα ήταν χρήσιμη παρακαλώ!!! να ξέρετε ότι πάμε σχετικά νωρίς για αρχή ( κατά τις 9-10 στο after γιατι δεν έχει φωτισμό)
kai ego mesa eimai alla poy akrivos?
AsteroGatos
28-09-05, 15:13
Δηλωνω πολυ ευτυχισμενος που βρεχει¨!!!
προσοχή με τη βροχή στους δημόσιους δρόμους!
plaketokofths
29-09-05, 03:06
Παιδιά sorry :oops: , πραγματικά δεν μπόρεσα να έρθω λόγω υποχρεώσων με τη σχολή. Ελπίζω εσείς να το γλεντήσατε. Περιμένω εντυπώσεις :!:
Ντογκας Ιωαννης
29-09-05, 11:55
και εγω δεν μπορεσα λογω δουλειας αλλα εστειλα τους αντικαταστατες μου :D
Τι έχασα ρε παιδιά:
Σήμερα βρήκα τον κωδικό μου και κατάφερα να γράψω.
Θέλω λεπτομέριες για να ζηλέψω περισότερο.
AsteroGatos
04-10-05, 00:47
Πολύ επισοδιακή η συνάντηση της τετάρτης !!!
Απο όσους είχαν ενημερώσει ότι θα έρθουν κατάφεραν να εμφανιστούν μόνο 2!!!
Ενώ η έκπληξη ήταν οι απρόσμενες αφίξεις άλλων 6 φίλων εντελώς στο ξαφνικό και χύμα!!
Έτσι Μας Αρέσει!!!
Και Φυσικά Η ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη ηταν οι δυο κοπελες της παρέας
Η Κατερίνα Και η Λινα οι οποίες απέδειξαν ότι αν έχεις τρέλα και χέρια το φύλο δεν μετράει...
η παρέα αναλυτικα απαρτιζόταν απο τους:
Νίκο , με ΜΧ-5 1.800cc
Αντώνη , με Seat Ibiza 8v
Θοδωρή , με Rx-7 II
Νικο , με BMW 320 E36
Γιώργο , με BMW 316 E46
Λινα , με BMW 330 E46 Cabrio
Κατερίνα , με GolF IV 1.600cc
Χρήστο , με Opel Tigra
Περιττο να πω ότι μετά απο συμφωνία όλων... δεν είπιαμε καφέ για να έχουμε περισσοτερο χρόνο στην διαθεσή μας...
Πήγαμε στο πάρκινγκ και στήσαμε σημεία στροφών 90μοιρών καθώς και 180, και αρχίσαμε τα περάσματα... μπορώ να πώ ότι μερικά μπροστοκίνητα φέρθηκαν άψογα χάρη στην επιδεξιότητα των οδηγών τους.. βοήθησε αρκετά και η σχετικά βρεγμένη άσφαλτος και έτσι όλα κύλησαν ομαλα και όμορφα !!!
Εγκρίναμε το μέρος για αντίστοιχες περιστάσεις και αποφασίσαμε να επαναληφθέι σύντομα με ακόμη περισσότερο λαό!!!!
Το μόνο μειονέκτημα του μέρους όπως καταλήξαμε είναι η έλλειψη βραδυνού φωτισμού που μας ανάγκαζε να είμαστε συνεχώς με 3 αυτοκίνητα να φωτίζουν τα σημέια που περνάγαμε..
Επόμενη Επίσκεψη Κάποιο μεσημέρι-απογευμα για μεγάλύτερη άνεση...
Περιμένω Συμμετοχές για την επόμενη ώστε να κλείσουμε ημερομηνία!!!
Eilikrina paidia, osoi den irthate....XASATE!!! Mazeytike sto asxeto mia polu trelli parea (etoimi gia "paixnidia" :D ) kai perasame ena katapliktiko apogeuma! Auto pou tha mou meinei, ektos apo ta trella xeirofrena kai tin kapnila apo ta kammena lastixa (i opoia einai mastouuuuura kata tin gnwmi mou), einai i antidrasi twn antrwn... Ax! Molis ftasame, mas peirazan oti den mporoume na tous sunagwnistoume stin "zwgrafiki" panw stin asfalto tou parking... Kako tou kefaliou tous....! Xi Xi Xi! Egw toulaxiston, gia na tous to apodeiksw, xreiastika 500 euro tin epomeni mera gia na allaksw ta pisw lastixa tis BMW mou...! Personally speaking, kai tin epomeni fora pou tha kanonistei meeting kapou, tha eimai ekei! Etsi, gia na min akouw panta apo tous antres oti oi gunaikes :
1. Xrisimopoioun tous kathreptes gia na vafontai
2. Odigoun san na exei to amaksi loksiga
3. Gunaika sto timoni...o xaros se zigwnei...
kai alla tetoia euxarista... Xi Xi Xi!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
04-10-05, 15:51
Μπράβο ρε παιδιά πολύ μου άρεσε αυτό που κάνατε και ελπίζω να είμαι και εγώ στον επόμενο καφέ!
Δε τα κατάφερα να έρθω γιατί έκανα προπόνηση twin drift. :mrgreen:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.