Επιστροφή στο Forum : Pearlescent car paint
Παιδια βάλτε φωτό αυτοκινήτων βαμένων Pearlescent να χορτάσει το ματι μας.....
Ευκαιρία να ρωτήσω κ γω αν ξέρει κανείς να μου πει καμιά τιμη περίπου για αυτά τα χρώματα... π.χ. ενα χαμαιλέον με τρία χρώματα πόσο κοστίζει περίπου;;Είμαι περίεργος να μάθω.Παντού διαβάζω ότι είναι ακριβά αυτα τα είδη χρώματος αλλά πόσο;;
Σε ακραίες περιπτώσεις που ο θεόμουρλος έριξε 8 πέρλες μέσα στο χρώμα έχω ακούσει για τιμές που ξεπερνούν τα €500 το κιλό! Πάντως δέν νομίζω πως στην Ελλάδα η πέρλα είναι ιδιαίτερα ακριβή...αν δέν ανακατέψεις όλα τα χρώματα του πλανήτη
Αν δ κανω λαθος ενα αυτοκινητο θελει περιπου 2κιλά; Δηλαδή 8χρωματα*500το κιλο*2κιλά=8000€;;;;;;; :shock: :shock: Εδω στο Ελλαδα το εκανε;;Τι αυτοκίνητο;
Εγω πάντος με τρια χρωματα θα ήμουν μια χαρα....Δηλαδη καπου στα 3000€,ε;
Ειναι λιγο τσουχτερο,αλλά εστω οτι τα δείνεις..Μετα απο κανα τρακαρισμα,ή καμια μεγάλη γρατζουνιά, θα δεσει τ χρωμα ή θα πρέπει να βαφεί ολο τ αυτοκ ξανά;;
ενα χρωμα με μεταλλα περλες κλπ που ειναι στυλ χαμαιλεων,και εχει τρεις αποχρωσεις της επιλογής σου αναλογα με την γωνια που το κοιτας, εχει 180 ευρωπαιους το κιλο.
Gia na vapseis to autokinito xameleon einai megali diadikasia? me 2 xromata?
tsilibithras
04-09-07, 11:15
Είχα ρωτήσει για το σκαραβαίο μου για βαφή χαμαιλέων με μπλε, γαλάζιο, κόκκινο και μωβ. Μου είπαν ότι θέλουν 450Ε για κάθε κιλό χρώματος. Δηλαδή χωρίς τα βερνίκια και τα εργατικά.
Το αποτέλεσμα σε αυτές τις βαφές είναι περισσσότερο θέμα βαφέα, παρά θέμα χρώματος...
Επίσης μια γρατζουνιά να γίνει, πρέπει να ξαναβαφτεί όλο το κομμάτι απαραιτήτως. Και αν ξαναβάφοντας το κομμάτι η ογκομέτρηση των χρωμάτων ή ο τρόπος βαφής είναι έστω και λίγο διαφορετικός, το αποτέλεσμα θα είναι η φράση π.χ. "Ρε φίλε, από ποιο αμάξι ξήλωσες το φτερό;;;"
Ας κάνω και την αρχή! :D
http://memimage.cardomain.net/member_images/12/web/528000-528999/528238_10_full.jpg
Σαράφης Γιώργος
05-09-07, 13:19
Όποιος θέλει να βάψει το αυτοκίνητό του , ας το κάνει ΛΕΥΚΟ !!! Φτηνό και αντρικό !!!! Τέλος !!! Ας ξηλώσει και οτιδήποτε περιττό στο εσωτερικό και βουρ για πίστα !!!! Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου κα χρήματος !!! Hardcorιά τέρμα !!!!
( Κράξτε άφοβα , αντέχω :D )
Όποιος θέλει να βάψει το αυτοκίνητό του , ας το κάνει ΛΕΥΚΟ !!! Φτηνό και αντρικό !!!! Τέλος !!! Ας ξηλώσει και οτιδήποτε περιττό στο εσωτερικό και βουρ για πίστα !!!! Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου κα χρήματος !!! Hardcorιά τέρμα !!!!
( Κράξτε άφοβα , αντέχω :D )
Καμια σχεση φιλε γιωργο...
Το ασπρο απλα Γ@μεΙ.... δειχνει ολες τις γωνιες του αυτοκινητου, συν οτι αμα γινει καμια ζημια φτιαχνεται ευκολα χωρις να βαφεις ολο το αμαξι...BLANCOκατασταση.... :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
05-09-07, 13:48
Σε πάω , έχεις τη σωστή νοοτροπία !!!! :D
giorgis_E21
19-09-07, 01:41
περλα περλα εμπρος στο δρομο που χαραξε ο βουλγαρης....
εμπνευστηκε το μωβακι του μαντα απο τα νυχια μιας γκομενας!!!
Σαράφης Γιώργος
19-09-07, 12:10
Αυτό το αμάξι γιατί δεν εμφανίζεται ?!?!?!?!?
Ντογκας Ιωαννης
19-09-07, 15:18
με τετοια νυχια??? :D :D :D
giorgis_E21
19-09-07, 17:48
:D :D :D καλο....γιαννακη εχεις και γαμ. τις εμπνευσεις....
εμφανιστηκε ο θοδωρης στο γραφειο πριν καιρο και δηλωσε ασθενεια σε ολα τα αμαξια του...
ελλειψη βενζινοτεϊνης??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elpizo na min einai kati sovaro...
lol
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.