Επιστροφή στο Forum : Weber 40άρια
ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
19-09-05, 18:10
Πωλούνται weber 40' σε πολύ καλή κατάσταση που αγοράσθηκαν πρίν απο 6 μήνες για να μπούν σε ένα καινούργιο project το οποίο δυστηχώς δέν έγινε ποτέ... :cry: Προλυπτικά είχα αγοράσει και σετ επισκευής weber με όλες τις φλάντζες και τις μεμβράνες τους. Αυτά, τα κάνω δώρο και πουλάω τα καρμπυρατέρ όσο τα αγόγασα... 150 ευρό!!! :wink:
Τηλ. 6945329516
ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
26-09-05, 19:16
Τελική τιμή φιλαράκι..... στην τιμή συμπεριλαμβάνετε Φ.Π.Α. και έξοδα συσκευασίας! :D :D :D
πετρο με ενδιαφερουν εμενα ως τωρα!!!μπορεις να μου πεις το νουμερακι τον ζιγκλερ???
Αμα το εμπορευμα ειναι καλο το τι νουμερο ειναι το ζιγκλερ πιστευω οτι ειναι δεφτερευων.
ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
16-10-05, 12:53
KostaSR τα ζιγκλέρ είναι 115 και ήταν πάνω σε δύλιτρο μοτέρ οπώτε τα αρτιφισέρ, βεντούρια, και ο αέρας είναι αντίστοιχα αλλά όλα αυτά όπως θα γνωρίζεις αλλάζοντε μέσα σε 2' το πολύ! Αν τα προορίζεις για δίλιτρο μοτέρ, είναι έτοιμα! Το πολύ πολύ να παίξεις λίγο με τις βενζίνες...
Στο δικό μου που είναι 1600cc με διπλό καρμπιρατέρ μπαίνουν?
Κανένας γνώστης ρε παιδιά??
Οριζόντια/κάθετα/διπλά παίζουν ρόλο? :?
1600cc με 40άρια weber δουλεύει απλά θέλει τις αντίστοιχες ρυθμίζεις! Το 4age δουλεύει και με 45άρια για να καταλάβεις! Έχει να κάνει και με το πόσο φτιαγμένο είναι το μοτέρ σου και τί απαιτήσεις έχει σε καύσιμα, πάντος τα 1600 με 40άρια δουλευούν. Εσύ ποιό μοτέρ έχεις?
2TB είναι ο κωδικός του. 90 άλογα βγάζει και είναι μαμά.
Τι θα κερδίσω περίπου με τα βέμπερ? 10 άλογα το πολύ?
Αγορίνα αυτή την βδομάδα είμαι Αθήνα πάρε ένα τηλεφωνακι να βρεθούμε.
6977134860 Μπαμπης.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.