Επιστροφή στο Forum : Rotary eXperimental
Παιδιά μήπως ξερει κανεις αν γινεται να μπει ο renesis στο rx7 δεύτερης η τρίτης γενιάς χωρείς μεγάλη μοντίφα;; Εχετε δει τπτ τέτοιο στο εξωτερικό;
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 12:32
Καλήτερα το δικό του μοτέρ από του rx8. Είναι ποιο δηνατό αλλά αν θέλεις τρελά γκάζια να βάλεις ένα εμβολοφόρο nissan και να ξεμπερδέψεις.
Παιδιά μήπως ξερει κανεις αν γινεται να μπει ο renesis στο rx7 δεύτερης η τρίτης γενιάς χωρείς μεγάλη μοντίφα;; Εχετε δει τπτ τέτοιο στο εξωτερικό;
Θα σου συνιστούσα να κάνεις λίγη υπομονή να βάλεις το μοτέρ από
το καινούριο RX7, που λένε ότι θα είναι ένας τουρμπισμένος Renesis...
:wink: :wink:
Πάντως καλύτερα πιστεύω ότι ταιριάζει στον χαρακτήρα του RX7 ( FC ή FD )
ο τουρμπισμένος Wankel :D
Ξέχασα να πω βασικά ότι πληροφοριακά ρωτάω..Σε 4-5 χρόνια όμως πιστεύω θα έχω ένα rx7 ή 8. Τώρα,είναι πολύ καλή ιδέα για το καινουργιο wankel... ...ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟ nissan;;ταιριάζει; έχω ακούσει για rx7 με μοτέρ skyline αλλά μάλλον θα ήθελε πατέντα.Μήπως εννοείς για 4κύλινδρο;
Μιλάει για για τον τετρακύλινδρο SR20 DET που φόραγε το ελληνικό sunny gti εγκάρσια τοποθετημένο. Για να μπέι όμως σε RX-7 το μοτέρ αυτό κάθεται κάθετα στο engine bay και φοριέται με σασμάν, κεντρικο, διαφορικό και τα λοιπά κομπλέ μετατροπή απο Nissan Silvia S 15. H μετατροπή θα σου στοιχίσει περίπου €3.000 και με ένα Rx-7 δεύτερης ή τρίτης γενιάς θα κάνεις θαύματα σπινάροντας τετάρτες...Συνολικό κόστος λιγότερο απο €20.000.
Ελπίζω να σε κάλυψα. :lol:
Όταν λες η μετατροπή 3000 δηλαδή μηχανή σασμάν κτλ όλα μαζί;; Λίγα μου φαίνονται...Γιατί από sunny και όχι από s15 μοτέρ αν είναι να μπουν όλα τα υπόλοιπα από s15;;Τι πρόβλημα υπάρχει;;
Κανένα, απλά σου εξηγώ ποιο είναι το μοτέρ. Η μετατροπή για σένα είναι μία s-14 κομπλέ. Πιστεύω πως το μοτέρ μπορεί να το βρείς εύκολα και με αυτά τα χρήματα άντε και λίγο παραπάνω να γίνεις μάγκας. Το rotary είναι για τα σκουπιδια...
:x Καθολου για τ σκουπίδια δεν είναι...Εχω διαβάσει αρκετά κ κατα τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερος από τους παλινδρ.Τι θες,προσφέρει χαμηλό βάρος,χαμηλό κέντρου βάρους, κεντρομήχανη κατανομή,ευστροφία, ήχο (δ ξέρω αν ξεχνάω κ κάτι τώρα)... με όσα πλεονεκτήματα συνεπάγονται αυτά στην οδήγηση...!Και δες διαφορά κατανάλωσης καυσιμου κ λαδιου(αν κ το λάδι χρησιμοποιείται σαν καύσιμο) κ αντοχής από τ 13Β στο renesis..Τρομερή βελτίωση από μόνο μία εταιρία τη στιγμή που ο παλινδρομικός εξελίσεται από δεκαετίες πιο πριν σε όλο τ κόσμο από όλες τις εταιρίες...
Φιλικά,κ ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δίνετε παιδιά. :wink:
και εγώ γουστάρω rotary...και ο ήξχος του σκοτώνει και δύναμη έχει!Όμως όσους κατόχους rotary γνωρίζω είναι απο το πρωί μέχρι το βράδυ σε συνεργεία. Έχεις πάει ποτέ με περισσότερα απο 200 με rotary να δείς τι θα γίνει στο τέρμα γκάζι αρκετή ώρα;(Μισό λεπτό...όχι παραπάνω...)
Σίγουρα ο Renesis έχει ξεπεράσει κάποια απο τα προβλήματα των προηγούμενω rotary και δέ θέλει αλλαγή στα 80,000km ¨ομως είναι απλα rotary...
Έχεις πάει ποτέ με περισσότερα απο 200 με rotary να δείς τι θα γίνει στο τέρμα γκάζι αρκετή ώρα;(Μισό λεπτό...όχι παραπάνω...)
Οχι, αλλά τι μπορεί να γίνει;;
Για τα υπόλοιπα που λες, ναι δεν έχεις άδικο.
Αλλά ότι ο κινητήρας είναι ευαίσθητος δε σημαίνει ότι είναι και προβληματικός. Απλά θέλει μεράκι, ώρα και ΧΡΗΜΑ για να σου βγάλει αξιόπιστα χλμ πράγμα που αρκετεί αμελούν..
Κανένα, απλά σου εξηγώ ποιο είναι το μοτέρ. Η μετατροπή για σένα είναι μία s-14 κομπλέ. Πιστεύω πως το μοτέρ μπορεί να το βρείς εύκολα και με αυτά τα χρήματα άντε και λίγο παραπάνω να γίνεις μάγκας. Το rotary είναι για τα σκουπιδια...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ....... :wink: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Έχεις πάει ποτέ με περισσότερα απο 200 με rotary να δείς τι θα γίνει στο τέρμα γκάζι αρκετή ώρα;(Μισό λεπτό...όχι παραπάνω...)
Οχι, αλλά τι μπορεί να γίνει;;
Για τα υπόλοιπα που λες, ναι δεν έχεις άδικο.
Αλλά ότι ο κινητήρας είναι ευαίσθητος δε σημαίνει ότι είναι και προβληματικός. Απλά θέλει μεράκι, ώρα και ΧΡΗΜΑ για να σου βγάλει αξιόπιστα χλμ πράγμα που αρκετεί αμελούν..
Ειναι μοτερ με ημερομηνια ληξεως παιδια κακα τα ψεματα.
Ο Τάκης δέν έχει άδικο!Και γώ έχω ακούσει πως μετά από κάποια χιλ. θέλει αλλαγή!Γι'αυτό και η mazda το βελτιώνει συνέχεια για να μπορεί το μοτέρ να αντέχει περησότερο!
Κατ' αρχάς δεν τσακωνόμαστε με κανέναν συζήτηση κάνουμε.
Ξέρω rotary batman που πάτησαν τα 150.000km/h, ζούν και βασιλεύουν...
Ξέρω όμως ότι τα παιδιά αυτά δέν σανιδώνουν γκάζια, ούτε τερματίζουν πέμπτες στην εθνική γιατι ξέρουν οι ίδιοι την ευπάθεια τουμοτέρ...τουλάχιστον σε αυτά στα 150.000km/h.
Αυτό που θέλω να πώ είναι πως όλα είναι θέμα συντήρησης και προσοχής.
Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι ένα rotary ειδικά δευτερης γενιάς turbo...ακόμη και καινούριο θα αντέξει σην πίστα όσο ένα εμβολοφόρο τurbo των 2000cc.
Η Apexi, για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα...στο RΧ-7 για το D1 έχει φορέσει μεγαλύτερη τουρμπίνα και για να μη γίνει το μοτέρ κιμάς έχει βάλει...
πολλά θερμομονωτικά για να εξαλειφθούν οι θερμοκρασίες...
Top mount intercooler με σκούπα αέρα και και έξοδο του απερχόμενου αέρα στο περιβάλλον μήν τυχόν και μπεί ο ζεστός αέρας μεσα στο μοτέρ και γίνει κόλαση θερμοκρασιών...
Υδρόψυκτο wastegate, που δεν φοράνε αυτοκίνητα 800+ ίππων...
Γενικά όλο το μοτέρ έχει στηθεί έτσι ώστε να εκμεταλεύεται και την παραμικρή ποσότητα κρύου αέρα ώστε να πέφτουν οι θερμοκρασίες..
Τα μοτέρ είναι γαμάτα δέν είπα το αντίθετο...όμως οι υψηλές θερμοκρασίες και η κακή αξιοπιστία μπορεί να το στείλουν στα σκουπίδια...αυτά πιστεύω.
Ο Τάκης δέν έχει άδικο!Και γώ έχω ακούσει πως μετά από κάποια χιλ. θέλει αλλαγή!Γι'αυτό και η mazda το βελτιώνει συνέχεια για να μπορεί το μοτέρ να αντέχει περησότερο!
Λοιπον πιθικιε οπως ειπες και εσυ απλος το εχεις ακουσει ΑΡΑ δεν εχεις καμια σχεσει με το αντικειμενο. ΩΡΑΙΑ??????? :wink:
Και για πες μου ποια εταιρεια δεν βελτιωνει τα μοτερ της με τα χρονια???????????????????????????????????????????????? :?: :roll: :shock:
Κατ' αρχάς δεν τσακωνόμαστε με κανέναν συζήτηση κάνουμε.
Ξέρω rotary batman που πάτησαν τα 150.000km/h, ζούν και βασιλεύουν...
Ξέρω όμως ότι τα παιδιά αυτά δέν σανιδώνουν γκάζια, ούτε τερματίζουν πέμπτες στην εθνική γιατι ξέρουν οι ίδιοι την ευπάθεια τουμοτέρ...τουλάχιστον σε αυτά στα 150.000km/h.
Αυτό που θέλω να πώ είναι πως όλα είναι θέμα συντήρησης και προσοχής.
Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι ένα rotary ειδικά δευτερης γενιάς turbo...ακόμη και καινούριο θα αντέξει σην πίστα όσο ένα εμβολοφόρο τurbo των 2000cc.
Η Apexi, για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα...στο RΧ-7 για το D1 έχει φορέσει μεγαλύτερη τουρμπίνα και για να μη γίνει το μοτέρ κιμάς έχει βάλει...
πολλά θερμομονωτικά για να εξαλειφθούν οι θερμοκρασίες...
Top mount intercooler με σκούπα αέρα και και έξοδο του απερχόμενου αέρα στο περιβάλλον μήν τυχόν και μπεί ο ζεστός αέρας μεσα στο μοτέρ και γίνει κόλαση θερμοκρασιών...
Υδρόψυκτο wastegate, που δεν φοράνε αυτοκίνητα 800+ ίππων...
Γενικά όλο το μοτέρ έχει στηθεί έτσι ώστε να εκμεταλεύεται και την παραμικρή ποσότητα κρύου αέρα ώστε να πέφτουν οι θερμοκρασίες..
Τα μοτέρ είναι γαμάτα δέν είπα το αντίθετο...όμως οι υψηλές θερμοκρασίες και η κακή αξιοπιστία μπορεί να το στείλουν στα σκουπίδια...αυτά πιστεύω.
Για πες μου ρε φιλε τη ειναι το υδροψυκτο wastegate για να καταλαβω γιατι μαλλον δεν ξερω και τοσα πολλα οπως εσεις?????????? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :roll: :roll:
Και για πες μου με ποια αυτοκινητα το συγκρινεις το 7αρι για να σου πω και εγω την ταπινη μου γνωμη........ 8) για να δεις οτι δεν ειναι ολα τοσο ποδινα οπως τα λετε.
ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΙΣ.
Λοιπον πιθικιε οπως ειπες και εσυ απλος το εχεις ακουσει ΑΡΑ δεν εχεις καμια σχεσει με το αντικειμενο. ΩΡΑΙΑ??????? :wink:
Και για πες μου ποια εταιρεια δεν βελτιωνει τα μοτερ της με τα χρονια???????????????????????????????????????????????? :?: :roll: :shock:[/quote]
Από WANKEL να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω πολλά αλλά όλο και κάποια σχέσει έχω με το αντικέιμενο!!! :wink: Την δική σου άποψη δεν μας την ανέφερες και θα ήθελα πολύ να την μάθω!!!!!
Υπάρχουν και μοτέρ που βγένουν στη παραγωγή μόνο και μόνο για την κατανάλωση και για τίποτα άλλο!
Από WANKEL να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω πολλά αλλά όλο και κάποια σχέσει έχω με το αντικέιμενο!!! :wink: Την δική σου άποψη δεν μας την ανέφερες και θα ήθελα πολύ να την μάθω!!!!!
Υπάρχουν και μοτέρ που βγένουν στη παραγωγή μόνο και μόνο για την κατανάλωση και για τίποτα άλλο![/quote]
Απο την στιγμη που ακουστικε η δικια σας γνωμη δεν χρειαζετε να ακουστει και η δικια μου.Το μονο που με ενοχλει ειναι οταν καποιος κατηγορει ενα αυτοκινητο που ουτε καν εχει καποια σχεση με αυτο.
ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΙΣ.
Εδώ ανταλλάζουμε απόψεις και δεν κάνουμε κριτική στις δημοσιεύσεις απλά προσπαθούμε όλοι με τις όποιες γνώσεις κατέχουμε να βοηθήσουμε κάποιο μέλος! :wink: (Δεν τσακόνομαι απλά ΑΝΤΑΛΑΖΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!) :)
Θέλω να ακούσω την γνώμη σου εκτός και αν δεν έχεις???????????????????? :mrgreen:
Εδώ ανταλλάζουμε απόψεις και δεν κάνουμε κριτική στις δημοσιεύσεις απλά προσπαθούμε όλοι με τις όποιες γνώσεις κατέχουμε να βοηθήσουμε κάποιο μέλος! :wink: (Δεν τσακόνομαι απλά ΑΝΤΑΛΑΖΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!) :)
Θέλω να ακούσω την γνώμη σου εκτός και αν δεν έχεις???????????????????? :mrgreen:
Φιλε μου διαβασε πρωτα ολα οσα εχετε πει απο την αρχη μεχρι που επεναιβικα εγω και μετα μου λες εαν απλος ΑΝΤΑΛΑΖΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ εδω.
ΓΙΑΤΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο WANKEL ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΞΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ :P
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΙΣ.
Παιδιά μπείτε στο www.rx7.gr να δείτε τι λένε και οι ιδιοκτήτες των εφταριών στην Ελλάδα, για να μην ακούμε και ό,τι λέει ο κάθε άσχετος... :evil:
giorgis_E21
23-08-06, 18:14
χωρις να διαβασω γνωμες απο ιδιοκτητες 7αριων συμφωνω με την αποψη οτι αν το παρεις και το συρεις στο καρτοδρομο για κοφτιασμα θα λυγισει ευκολα ενω το datsun 120Υ ακομα τρεχει στις αναβασεις απτοητο
κακα τα ψεματα κι εγω παραδεχομαι οτι το 1600αρι μου ειναι μαπα στο drift λογω αδυναμου μοτερ δε πληγωνεται ο εγωισμος μου
τα 7αρια εχουν κακη φημη απο ιδιοκτητες τους που ειδαν τα οικονομικα τους να πεφτουν εξω λογω ζημιων και πανυψηλου κοστους συντηρησης
τα 7αρια εχουν κακη φημη απο ιδιοκτητες τους που ειδαν τα οικονομικα τους να πεφτουν εξω λογω ζημιων και πανυψηλου κοστους συντηρησης
τώρα αν κ ξέρω ότι είναι αρκετά καθυστερημένα...
βασικά πλέον αυτή η οικόνα αλλάζει σιγά σιγά...βγαίνουν πολύ δυνατά rx7...κ θέμα χρόνου είναι να βγούν κ με ντρίφτ set up....οι ζημιές που γινόντουσαν...ναι υπήρχαν...αλλά όλα αυτά ήταν επειδή δε υπήρχε η γνώση κ πολλοί μηχανικοί μη ξέρωντας τους έβγαζαν τα μάτια...αυτά περάσαν κ εδρεώθηκαν κάποια σωστά άτομα στον χώρο...γι'αυτό κ αρκετά rx7 άρχισαν να δουλεύουν σωστά!!!
τώρα κάτι λέγατε να αλλάξετε τον fd κινιτήρα με renesis???μεγάλο λάθος!!!!!τεράστιο...εδώ άλλοι αλλάζουν τον renesis με του fd...
το κόστος συντήρησης...ναί είναι λιγάκι πιο υψηλό από άλλα αυτοκίνητα...αλλά δε είναι μόνο αυτό...χρειάζετε φροντίδα το αυτοκίνητο...το κόστος είναι σε νορμάλ επίπεδα αν γίνετε σωστά κ σέβεσαι τον κινητήρα σου κ τον χρησιμοποιείς σωστά...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε κάνεις τα ντρίφτ σου κ τα ανοιγματά σου κλπ κλπ...όλα γίνονται..απλά πρέπει να γίνονται σωστά κ με μυαλό!!!υπάρχουν rx7 που δουλεύουν εδώ κ χρόνια απροβλημάτιστα...κ με πολύ χαμηλό κόστος συντήρισης μάλιστα...ο wankel είναι πολυ ανθεκτικός κινητήρας με μεγάλες προοπτικές βελτίωσης για όποιον θέλει κ με τεράστιες αντοχές....προσωπική μου άποψη όπως κ πολλών άλλων κατόχων κ προσωπικές εμπιρίες..
giorgis_E21
21-04-07, 22:41
ο wankel είναι πολυ ανθεκτικός κινητήρας ...
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην πεις λενε στο χωριο μου...
ανθεκτικος δεν ειναι,δυνατος ναι
ο wankel είναι πολυ ανθεκτικός κινητήρας ...
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην πεις λενε στο χωριο μου...
ανθεκτικος δεν ειναι,δυνατος ναι
βασικά επειδή έχω κάποιες λίγες γνώσεις κ εγώ περί του αντικειμένου το λέω...επειδή το έχω το αυτοκίνητο...όπως κ ότι άλλα παιδιά έχουν αυτοκίνητα μέσα στο φόρουμ των 7αριών κ λένε το ίδιο...απλά χρειάζετε σωστή συντήριση κ συμπεριφορά!!!κ θα δείς πόσο καλός κινήτηρας είναι...για δύναμη δε λέμε τπτ γιατί τα πράγματα φαίνονται κ απο μόνα τους..από εκεί κ πέρα...ο καθένας έχει την γνώμη του κ είναι ελεύθερος να την πει....
giorgis_E21
22-04-07, 12:51
μιλαμε για ανθεκτικοτητα...
lada και opel kaddet εχουν γραψει 1.000.000 χλμ και με κακη συντηρηση και χωρις πολλα πολλα εξοδα...τι να λεμε...
καποια αυτοκινητα θελουνε προσοχη και ο wankel δεν τη θελει απλως...την απαιτει
μιλαμε για ανθεκτικοτητα...
lada και opel kaddet εχουν γραψει 1.000.000 χλμ και με κακη συντηρηση και χωρις πολλα πολλα εξοδα...τι να λεμε...
καποια αυτοκινητα θελουνε προσοχη και ο wankel δεν τη θελει απλως...την απαιτει
πολύ σωστά τα λες φίλε μου...δε αντιλέω εγώ...δε είναι τα μόνα αυτοκίνητα που έχουν βγάλει τόσα χιλιόμετρα στην ελλάδα...
στην ελλάδα μπορεί να μην υπάρχουν τέτοια rx7 με τόσα χλμ πάνω τους...τι μάλλον...δε υπάρχουν... κ ναι ο wankel θέλει πολύ προσοχή...αλλά αν δε είχαν κάνει πολλοί μηχανικοί την ταρζανιά τους πάνω σε αυτά τα αυτοκίνητα...τότε ίσως κ να είχαμε διαφορετική γνώμη τώρα για αυτά...απο όσο ξέρω στο εξωτερικό προς ιαπωνία μερία κ αυστραλία τα ρόταρυ ειδικά rx3 rx4 παίζουν πάρα πολύ...κ αυτά αντέχουν τόσα χιλιόμετρα...στα ξένα φόρουμ που μπαίνω...λέγονται για τέτοια χλμ...μπορεί να μην είναι τα rx7 αλλά ο κινιτήρας είναι ο ίδιος... 13ΒΤ...οπότε ποτέ μην λές ποτέ γιατί αν υπήρχε νωρίτερα η γνώση για τους wankel τώρα η κατάσταση μπορεί να ήταν τελείως διαφορετική!!!
αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικά που έχουν πάνω τους πάνω απο 100.000 (turbo) κ συνεχίζουν χωρίς να χρειάζονται πολλά πολλά....οπότε μην τους αποπέρνεις κ τους διαγράφεις τελείως τους ρόταρυ κινητήρες΄
μπορεί να είναι λίγα τα χλμ σε σχέση με τα άλλα κ θα χρειαστεί χρόνος να δούμε τι αντέχει το ρόταρυ στην ελλάδα...αλλά τώρα που πλέον ανάπτυχθηκε λιγάκι ο χώρος του ρόταρυ κ μερικοί απέκτησαν την γνώση που χρειάζετε...ίσως αλλάξει η κατάσταση...κατα τα άλλα συμφωνώ ότι τα ρόταρυ για τώρα δε είναι ανθεκτικά όπως άλλα αυτοκίνητα κ θέλουν φροντίδα...
giorgis_E21
23-04-07, 02:24
....οπότε μην τους αποπέρνεις κ τους διαγράφεις τελείως τους ρόταρυ κινητήρες΄
εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι:δεν εχω φραγκα.ορεξη εχω αλλα φραγκα οχι.αν ειχα φραγκα θα προτιμουσα το turbo.αν ειχα φραγκα θα προτιμουσα τον wankel.αν ειχα καλα φραγκα θα ηθελα και τα δυο μαζι.αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πιο αξιοπιστο και φθηνο ειναι ενα ατμοσφαιρικο μοτερ,πιο ακριβο αλλα και πιο ευπαθες ειναι το turbατο και τελος το ακριβοτερο και λιγοτερο αξιοπιστο μοτερ ειναι ο wankel και μαλιστα με turbo.
με την ιδια κλιμακα,λιγα και αξιοπιστα αλογα βγαζει ενα ατμοσφαιρικα,περισσοτερα αλλα πιο ευθραυστα βγαζει ενα turbo και πολλα αλλα ακριβα και αρκετα πιο ευαισθητα βγαζει o wankel.
ακριβα εννοω οχι μονο να τα αγορασεις αλλα και να τα συντηρεις και να τα επισκευασεις,διοτι και οι ζημιες μεσα στο προγραμμα ειναι..
σιγουρα γουσταρα τρελα ενα rx7 αλλα δε το σηκωνει (ακομα) η τσεπη μου...σιγουρα γουσταρα και ενα τεραστιο turbo να φταρνιζεται κατω απο το καπω μου (η ακομα και χωρις αυτο) αλλα και αυτο με βγαζει εκτος προυπολογισμου...
αυτα που λεω και δηλωνω ειναι αυτα που πιστευω εγω,δεν μιλαω εκ μερους αλλων και δεν εκφραζω γνωμη κανενος...ειμαι σιγουρος πως πολλοι διαφωνουν μαζι μου και το σεβομαι
δε είναι θέμα παρεξηγήσεως...ο καθένας έχει την αποψή του...εσύ προτιμάς αυτό ο άλλος κάτι άλλο...δε εκφράζω γνώμες τρίτων εγώ..απλά μπές κ στο φόρουμ των 7αριών να δείς τι γίνετε...ότι λές το λέω απο προσωπική πείρα...κ όσα έχω μάθει μόνος μου..
εσύ προτιμάς το ατμοσφαιρικό για τους δικούς σου λόγους...
θα σου πω ένα πράγμα...δε είμαι κανας πλούσιος που του τρέχουν τα λεφτά απο εδώ κ εκεί...φοιτητής είμαι ακόμη..αλλά έχω ένα 7αρι...ναι τα προβλήματα είναι μέσα στο παιχνίδι..αλλά υπάρχουν λύσεις...το ξέρω αυτό γιατί ψάχνω να τις βρώ διότι δε μπορώ να διαθέσω πολλά για το αυτοκίνητο...χωρίς αυτές...δε θα μπορούσα να το κρατήσω...θα μου πείς φθηνό=αναξιόπιστο...δε είναι πάντα έτσι...θέλει πολύ ψάξιμο κ υπομονή...κ προπαντώς όχι βιασύνη...τώρα για τα υπόλοιπα...ο καθένας έχει την γνώμη του...
αν το μοτερ εχει λαδια , αν τα ρευματα σου ειναι καλα το μοτερ δεν εχει καμια αναγκη μα καμια
ρε αν μεχρι στιγμης δε σπαει στα χερια μου τι ψαχνετε :lol: :?:
ξερεις Γιωργη οτι με φωναζουν και σιδηροφαγο
ps λιγο λαδακι 2τ στην βενζινα δεν πειραξε ποτε
giorgis_E21
25-04-07, 05:49
δεν ειπα οτι ειναι αυγο το μοτερ για να σπασει με 2 ανοιγματα,θελει περισσοτερη προσοχη και φροντιδα απο τα υπολοιπα
λαμπρο οσο σιδηροφαγος κι αν εισαι (αν και εχω ακουσει και αλλους να παραπονουνται για τα τσαλιμακια στα σασμαν της μησουσβησει,συγκεκριμενα της 2ας) φροντισε πριν τον αυγουστο να σε δω να κακοποιεις το project σου γιατι μετα με κλεβει η πατρις...
αν το μοτερ εχει λαδια , αν τα ρευματα σου ειναι καλα το μοτερ δεν εχει καμια αναγκη μα καμια
ρε αν μεχρι στιγμης δε σπαει στα χερια μου τι ψαχνετε :lol: :?:
ξερεις Γιωργη οτι με φωναζουν και σιδηροφαγο
ps λιγο λαδακι 2τ στην βενζινα δεν πειραξε ποτε
σωστόςςςς.....αν κ εγώ λυπαίνω τον ρότορα κατευθείαν κ δε το προσθαίτω μέσα στο ντεπόζιτο το λαδάκι...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.