Επιστροφή στο Forum : s. stefan
tsiM3noglou
12-03-09, 18:55
distixos den exoun oloi lefta gia pista opote anagkastika gia na to apolausis 8a bgeis sto dromo.mia polu wraia diadromi upologizw 1 me 2 lepta gia neous proxorimenous kai epagkelmaties einai sto s. stef .den exei kinisi to bradu arga. i perioxi den exei pola spitia.
kai o dromos einai san biomixaniko .elpizw na paramini etsi .:)iou iou den polu pezi alla an mazeuti mia ntouzina 8a uparxei problhma.
Σαράφης Γιώργος
12-03-09, 18:57
Καλωσήρθες φίλος και καλά ποστ , γράφε με ελληνικά μόνο σε παρακαλώ .
andreasf20c
12-03-09, 19:02
distixos den exoun oloi lefta gia pista opote anagkastika gia na to apolausis 8a bgeis sto dromo.mia polu wraia diadromi upologizw 1 me 2 lepta gia neous proxorimenous kai epagkelmaties einai sto s. stef .den exei kinisi to bradu arga. i perioxi den exei pola spitia.
kai o dromos einai san biomixaniko .elpizw na paramini etsi .:)iou iou den polu pezi alla an mazeuti mia ntouzina 8a uparxei problhma.
Στον Α.Στεφανο εχει τοσους δρομους... εσυ εννοεις καποιο συγκεκριμενο???
καλωσηρθες κιολας στο club μας...
Petros AE86
12-03-09, 19:16
καλως ηρθες αντρεα!
andreasf20c
12-03-09, 19:46
Εισαι και συνωνοματος...
thodoras_RS4
13-03-09, 01:12
Ωπα παιδια περισσοτερες πληροφοριες μεσω pm..γιατι νταξει...ποτε δεν ξέρεις!
tsiM3noglou
13-03-09, 10:54
Καλημέρα
Συγνώμη Γιώργο για τα greekgl.
Ανδρέα χάρηκα .Αν είσαι την Κυριακή στο track day θα τα πούμε και από κοντά .
Καλώς σας βρήκα.
:drive:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.