Επιστροφή στο Forum : φθηνά driftαμαξα
πού μπορούμε να βρούμε?πόσο?στον ΟΔΔΥ τί λεει?θα βρώ τίποτα?
ουφφφφ αυτά!!!!! :D
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 12:52
Φθηνά καλά driftamaxa σε τιμές από 4000 ευρώ μπορώ να σας φέρω αλλά μόνο για χρήση σε πίστες.Αμάξια όπως 200sx & ΑΕ86.
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 14:59
Ο λόγος είναι ότι για να το εκτελωνήσεις θέλει αρκετά χρήματα ακώμα.Έρχωντε από το εξωτερικό με παραγκελία.
Δηλαδη μπορουμε να φερουμε 200sx με 4000 ευρω?
Και ποσο παει περιπου να το εκτελωνησεις :?:
Για 200sx ρωταω
Δηλαδή το φέρνεις και το έχεις συνέχεια πάνω σε τρέηλερ χωρίς πινακίδες?
Μιλάμε για μαμά αυτοκίνητα, χωρίς roll cage, bucket, κτλ. ε?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
16-09-05, 19:21
Μηλάμε για νορμάλ αυτοκίνητα πάντα.
Και για το θέμα του εκτελονισμού για παράδιγμα μία supra του 94 μοντέλο πλήρωσε 21000 ευρώ.
Επιστήμονας
17-09-05, 19:35
Θοδωρη εχω την εντυπωση οτι αυτοκινητα τετραετιας και ανω ΔΕΝ εκτελωνιζονται πλεον ή τουλαχιστον οχι με το σταυρο στο χερι.
Εγω εχω να πω πως οσο και καλη να ακουγεται σαν ιδεα το να εχεις ενα αποκλειστικα αγωνιστικο drift αμαξι την στιγμη που δενυπαρχει τιποτα το επισημο στην Ελλαδα που να σου δινει και κινητρα να τρεξεις δεν αξιζει και τοσο. Αν ποτε γινει κανενα τυπου πρωταθλημα στην ελλαδα με drift τοτε να δεις εισαγωγη που εχει να πεσει....
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
18-09-05, 21:00
Εγώ ξέρω το μάζευε και ας είναι και ρόγες.
Μπωρείς να εκτελονήσεις παλιό αμάξι αλλά είναι ασήμφορο οικονομηκά.Μλέκεις σε κλήμακα ανά πενταετία και άστα να πάνε.Πρέπει να έχεις μεγάλη καψούρα για να τα χώσεις σε παλιό αμάξι στο τελωνείο.
Αν έχουμε 1παλιό αυτοκίνητο εδώ με ελληνικές πινακίδες π.χ.Ε30 το οποίο αίναι σχετικά φθηνό, και θέλω να περάσω ενα μοτέρ 3,0 από Γερμανία όπως της Μ3Ε36, στο τελωνείο τι γίνεται;;Περνά απλά ως προιόν ή πέφτουν επιπλέον φορολογίες όπως με ένα ολόκληρο αυτοκίνητο;;;
InsaneDriver
21-09-05, 01:25
Το μοτέρ περνάει σαν ανταλλακτικά και δεν πληρώνεις τελωνείο. Καλό είναι να βρεις ολόκληρο τροπέτο όμως με κομένο τον αριθμό πλαισίου στον θόλο για να θεωρείται ανταλλακτικά.
Τι εννοείς ολόκληρο τροπέτο;;Ποια η διαφορά αν είναι μόνο η μηχανή;
Ξες καμιά καλή διευθυνση για ανταλλακτικά από εξωτερικό να ρίξω καμιά ματιά;
Τροπετο φιλε μου ειναι ή ολο το αυτοκινητο η κομμενο δηλαδη να μην εχει μονο την μηχανη αλλα αξονες, καθισματα, καντραν κ.α.
Και πως ορίζει το κράτος τι είναι ανταλλακτικά(τροπέτο). Πρέπει ο κάτοχος του να παραδώσει πινακίδες κλπ για να μπορέσω εγώ να το φέρω ως ανταλλακτικά από το εξωτερικό;; :?
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
17-01-06, 20:33
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΤΑΡΛΕΤ ΚΡ60 ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ?
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
19-01-06, 20:16
ΓΙΑ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ!
Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν θες κάτι μόνο για την πίστα πας εξωτερικό και φέρνεις ό,τι θες με άδεια χρήσης μόνο για πίστα χωρίς να πληρώσεις τελωνεία κτλ. Είναι πάμφθηνα εκεί. Μόνο που δε θα μπορείς ούτε καν να το οδηγήσεις στο δρόμο από πίστα σε πίστα. Θα το κάνεις μεταφορά κάθε φορά..
Ρε παιδια με ΟΔΔΥ δεν παιζει τιποτα. πσαχνω για κανενα αε86 για να το ανακατασκευασω μονος μου δεν παιζει φραγκο για κατι ανακατασκευασμενο.
Ρε παιδια με ΟΔΔΥ δεν παιζει τιποτα. πσαχνω για κανενα αε86 για να το ανακατασκευασω μονος μου δεν παιζει φραγκο για κατι ανακατασκευασμενο.
Άσε καλύτερα φίλε. Για να ανακατασκευάσεις μόνος σου ΑΕ86 θα χρειαστείς τα διπλάσια απο όσα πωλείται έτοιμη. :(
Σωστός !! :wink: :wink: :wink:
thanasis525
20-07-06, 14:48
Βασικα θελω να αγορασω ενα απλο BMW Ε30 , να ξηλωσω τα περιτα, να βαλω ρολμπαρ, αναρτησεις για drift και μια 2500cc. Το BMW χωρις πινακιδες μονο για DRIFT στην πιστα!!!!!!
ποια η γνωμη σας??? θα με βοηθησει πολυ. ευχαριστω!
Τι εννοείς όταν λες ότι θες τη γνώμη μας; Μήπως θες την ευχή μας; Με το καλό γιόκα μου. :lol:
giorgis_E21
22-08-06, 01:28
κι εγω ηθελα ενα καλο τουτουνι και λογω αδυναμιας στα bmw πηγα και πηρα πρωτα ενα 5.18 Ε28 αλλα το ζηλεψε και το πηρε ο πατερας μου και πηρα μετα ενα Ε21 και δεν ικανοποιηθηκα...ελεγα να παρω Ε30 και φαινοταν καλη ιδεα...
δε ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα εγω το πηρα αποφαση
δεν αλλαζω το Ε21 μου με Ε30
με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ κατεληξα στο Μ42 απο 3.18 is
με λιγη τυχη και πολλη υπομονη (μανουρα στη καλωδιωση) πιστευω θα πετυχει η μεταμοσχευση και θα ειναι κατι αρκετα καινουριο - δε βλεπεις καθε μερα τετοιο project στο δρομο
ΥΓ:το αμαξι το πηρα πριν κανα 3αρι χρονια με 350 ευροζεστα..
giorgis_E21
22-08-06, 01:29
τωρα μενει να βρω το μοτερ + ανθρωπο (δλδ συνεργειο) προθυμο να βοηθησει στη μεταμοσχευση....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.